IMMO A & J

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO A & J
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.843.161

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-05-2015

Griffie

*15308737*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630843161

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMMO A&J

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd notaris met standplaats te Wemmel op zesentwintig mei tweeduizend vijftien dat : a) Mevrouw GILLIS Simonne Jeanne, geboren te Merchtem op 9 november 1958, nationaal nummer 58.11.09 49644, identiteitskaart nummer 591-7803624-76, wonende te 1785 Brussegem, Brusselsesteenweg 333D en b) Mevrouw HELLINCKX Tamara Gisel Josefina, geboren te Asse op 28 mei 1977, nationaal nummer 77.05.28 03402, identiteitskaart nummer 591-7873628-46, wonende te 1785 Brussegem, Brusselsesteenweg 333D voornoemde notaris Léonard verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO A&J".

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 555.000,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk tweeduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 2.775,00).

2. Inbreng in natura - vergoeding door aandelen

De verschijners zijnde mevrouw Gillis Simonne en mevrouw Hellinckx Tamara verklaren het kapitaal te onderschrijven elk voor tweehonderd zevenenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 277.500,00) door inbreng in natura zoals hierna omschreven, zijnde in totaal een kapitaal van vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 555.000,00).

Derhalve verklaren beide oprichters elk inbreng te doen van hun onverdeelde helft in volle eigendom in het hierna beschreven onroerend goed:

GEMEENTE MERCHTEM derde afdeling  BRUSSEGEM  gemeentenummer 23012  artikelnummer 05861

In een woon/handelshuis (volgens titel gekend als villa) op en met grond gelegen Brusselsesteenweg 333 D gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en thans sectie H nummer 257/N met een oppervlakte van negen aren zesenzeventig centiaren (09a 76ca):

Kavel  1 : de handelsruimte/restaurant, omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom:

(a) op het gelijkvloers:

Een ruime verbruikersruimte met ingerichte bar, afzonderlijke zaal/verbruikersruimte, industriële

keuken en gescheiden sanitair,

In exclusief genot: alle buitenoppervlaktes, waaronder de aangelegde terrassen en verhardingen;

(b) op de ondergrondse verdieping:

Een bergruimte naast de keldertrap, twee grote bergkelders/drankenkelders, bergplaats, garage voor

twee wagens en een aansluitende wijnkelder;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Zeshonderd achtentachtig/duizendsten (688/1.000) in de gemene delen waaronder de grond;

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Brusselsesteenweg 333 Bus D 1785 Merchtem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zoals deze goederen verder beschreven zijn in het onroerend statuut zoals opgesteld en verleden voor ondergetekende notaris op heden voorafgaandelijk dezer, ter overschrijving op het zevende hypotheekkantoor van Brussel aangeboden.

(... volgende verdere bepalingen en clausules inzake het voorschreven onroerend goed ...) STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:  IMMO A&J .

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 333D.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht. Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden:

- het verhuren, aankopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

- het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handel- en woongebruik.

- het  management consulting uitoefenen voor derden in de ruimste zin, daarin begrepen alle diensten die er rechtstreeks of onrechtstreeks met verbonden zijn, zoals de uitbating van een studiebureau.

- het beheren, de organisatie en de raadgeving van andere vennootschappen in alle domeinen. - het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in andere vennootschappen;

- het aankopen, verkopen van in het algemeen alle aandelen in andere vennootschappen. - het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, ruilen, verkopen, huren, verhuren en onderhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

- Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur; alle materialen kunnen kopen: alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen. Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 555.000,00). Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermindering vermelden.

Artikel 6bis aandelen in vruchtgebruik

1  Ingeval de aandelen met vruchtgebruik zijn bezwaard, zullen de rechten en plichten van respectievelijk de vruchtgebruiker en de blote eigenaar worden geregeld zoals hierna uiteengezet in de punten 2 tot en met 9.

2  Zowel bepalingen uit het wetboek van vennootschappen als uit het burgerlijk recht zullen toepassing vinden op het vruchtgebruik op aandelen

3  De vruchtgebruiker is titularis van de genotsrechten op de aandelen. Hij kan aanspraak maken op de dividenden die worden toegekend aan de aandelen

4  In geval van ontbinding van de vennootschap, van uitkering van reserves en in geval van kapitaalvermindering komen de uitkeringen toe aan de vruchtgebruikers. Hetzelfde geldt voor de uitkeringen n.a.v enige andere vorm van herstructurering zoals, ten titel van voorbeeld, inkoop van eigen aandelen.

5  De dividenden toegekend aan de aandelen en voortvloeiend uit de:

- voor uitkering vatbare winst van het boekjaar;

- overgedragen winst;

- voor uitkering vatbare gereserveerde winsten;

komen toe aan de vruchtgebruiker

6  Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld of in natura zal de vruchtgebruiker het voorkeurrecht uitoefenen. Op de nieuwe aandelen zal, behoudens andersluidende schriftelijke overeenkomst, geen opsplitsing tussen vruchtgebruik en blote eigendom plaatsvinden. De nieuw uitgegeven aandelen zullen in volle eigendom aan de vruchtgebruiker toekomen.

7  De uitoefening van het stemrecht op de gewone of de bijzondere algemene vergadering komen toe aan de vruchtgebruiker. Bij statutenwijzigingen kan enkel de vruchtgebruiker een stem uitbrengen.

8  Het recht op informatie van de aandeelhouder zoals in de Wetboek van Vennootschappen voorzien, zal zowel door de blote eigenaar als vruchtgebruiker worden uitgeoefend. Het jaarverslag zal worden overgemaakt aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Blote eigenaar en vruchtgebruiker mogen aanwezig zijn op de algemene vergadering en zullen steeds worden uitgenodigd. Het samenroepen van een algemene vergadering is slechts mogelijk door degene die titularis is van het stemrecht zoals bepaald in art 7 hierboven

9  Ingeval van overdracht (of overgang) van de blote eigendom op de aandelen zal het vruchtgebruik op de aandelen bij de vruchtgebruiker verblijven en hij de bepalingen van de onderhavige statuten aan de nieuwe blote eigenaar kunnen tegenwerpen die gehouden zal zijn de bepalingen ervan na te leven.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen. Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt. Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om 20 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee. Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

" Mevrouw Gillis Simonne voornoemde oprichter sub a., die aanvaardt.

" Mevrouw Hellinckx Tamara voornoemde oprichter sub b., die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd. VOLMACHT

Door mevrouwen Gillis en Hellinckx handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders (onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan Fidro Beernaert bvba, De Limburg Stirumlaan 144, 1780 Wemmel en haar gevolmachtigden/vertegenwoordigers) om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt te Wemmel door Notaris Marie-Antoinette Léonard op 26 mei 2015

Tegelijk neergelegd : kopij bedrijfsrevisoraal verslag; kopij oprichtersverslag; uitgifte akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO A & J

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 333, BUS D 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande