IMMO BEVRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO BEVRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.712.271

Publication

01/04/2014
ÿþrr1od 11.1

LU ik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t3RUSse-

1 9 MAR. 2014

Griffie

1IIIug~uiu~i11,1,1u111.11i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 5cd- 74

Benaming (voluit) : IMMO BEVRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 5B

1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw)

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op elf maart tweeduizend veertien, voor Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO BEVRA", waarvan een uittreksel der statuten hierna wordt weergegeven, is opgericht ingevolge partiële splitsing bij wijze ven oprichting waartoe is besloten op elf maart tweeduizend veertien door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "N.V. BERCKMANS-VRANCKX", in het kort "BEVRA" waarvan de zetel gevestigd is te '1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw), Groenstraat 5B, welke beslissing tot partiële splitsing het voorwerp heeft uitgemaakt van een afzonderlijke publicatie.

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'IMMO BEVRA"

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw), Groenstraat 5B. POEL.

De vennootschap heeft tot doel het kopen, verkopen, huren, verhuren, al of niet onder het BTW-stelsel, en ruilen van onroerende goederen en rechten, in de ruimste zin van het woord, alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing, zowel als leasinggever als leasingnemer.

De vennootschap heeft tevens tot doel

" 1) het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, ruilen van roerende goederen en rechten, in de ruimste zin van het woord;

2) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel;

De vennootschap heeft tenslotte tot doel :

met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d. hef deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen,- alsmede het-zich hoofdelijk-of-als-borg mede_ verbinden-en aval verlenen voordie schulden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de toepasselijke regelgeving op de financiële instellingenboek iV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweeduizend tweehonderdvijftigste (1/2.25e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de Vennootschap werd gevormd deels door een inbreng in natura ingevolge de splitsing en deels door gelijktijdige incorporatie in het bedrag van het kapitaal van een deel van het overgedragen resultaat en dit met name als volgt :

- deels middels inbreng in natura via het krachtens de partiële splitsing uit het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgedragen onroerend goed, en dit voor een bedrag van duizend tweehonderdachtenzestig euro achtendertig cent (EUR 1.268,38);

- en deels middels dadelijke incorporatie in het kapitaal van een bedrag van zeventienduizend driehonderdeenendertig euro tweeënzestig cent (EUR 17.331,62), dat werd afgenomen van de balanspost "overgedragen resultaat", dewelke mede overgedragen worden naar de Nieuw op te richten Vennootschap als gevolg van de partiële splitsing.

INBRENG IN NATURA-VERGOEDING

Er werden tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) nieuwe aandelen uitgegeven en dit als volgt

1. aan de heer Marc BERCKMANS, 625 aandelen in volle eigendom en 1625 aandelen in vruchtgebruik;

2. aan de heer Kris BERCKMANS, 812 aandelen in blote eigendom;

3. aan de heer David BERCKMANS, 813 aandelen in blote eigendom.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand mei om veertien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap af in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslist, met aanduiding van de naam, de vooma(a)men) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

leden aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding ja ; "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker dit ongeacht de aard van de algemene vergadering (jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering) en ongeacht de onderwerpen die op de dagorde staan. Een en ander doet evenwel geen afbreuk aan de regeling inzake de uitoefening door de blote eigenaar van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De blote eigenaar heeft steeds het recht om aanwezig te zijn op iedere algemene vergadering, waartoe hij telkens dient uitgenodigd te worden. Hij beschikt evenwel enkel over een raadgevende stem. De blote eigenaar heeft bovendien het recht op informatie en krijgt bijgevolg de verslagen toegezonden of heeft inzagerecht met betrekking tot deze verslagen op de zetel van de vennootschap telkens de opmaak van verslagen naar aanleiding van een algemene vergadering wettelijk vereist is.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, ' hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. UITVOERINGSBESLUITEN

I. BESTUUR

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de Vennootschap, de heer Marc BERCKMANS, wonende te

1910 Kampenhout, Grootveldstraat 24,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

II. BEGIN VAN DE VENNOOTSCHAP - AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR - DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De nieuw opgerichte vennootschap "IMMO BEVRA" begint te werken op 11 maart 2014, met dien verstande dat ze de verrichtingen met betrekking tot het Overgedragen Goed door de Partieel Gesplitste Vennootschap gesteld sedert 1 juli 2013 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "IMMO BEVRA" gaat In op 11 maart 2014 (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak als gevolg van de partiële splitsing) en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

REVISORAAL VERSLAG

Over de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing is door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "AELVOET & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy SAMAN, bedrijfsrevisor, op 11 december 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"V. CONCLUSIES

Op basis van onze werkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het

Instituut der Bedrijfsrevisoren, besluiten wij, met betrekking tot de inbreng door de Naamloze Vennootschap

"BERCKMANS-VRANCKX" in de nieuw op te richten vennootschap 'IMMO BEVRA" BVBA, dat:

" Deze inbreng plaatsvindt in het kader van een partiele splitsing waarbij een loods en bijhorend terrein van "BERCKMANS-VRANCKX" NV worden overgenomen door de nieuw op te richten vennootschap "IMMO BEVRA" BVBA, overeenkomstig de bepalingen van artikelen 677 Juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen;

" De beschrijving van de loods en bijhorend terrein beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De gebruikte waarderingsmethoden voor de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn en rekening houden met de specifieke elementen eigen aan de doorgevoerde transactie;

" De waarden waartoe deze methoden leiden, ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

" Wij er eveneens willen aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, dit is m.a.w. geen "faimess opinion".

Brasse!, 11 december 2013

BVBA AELVOET & ARTNERS (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

Tevens werd bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen een oprichtersverslag

opgesteld.

VOLMACHT VOOR KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

Alla machten werden verleend aan de heer Stefaan VANROY en de Marc CLOOSTERIN, en/of een van hun

collega's van het accountantskantoor de naamloze vennootschap "ETUGEST & PARTNERS", te 1853

Grimbergen, Kleinewinkellaan 14 bus 1, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde voor de Vennootschap de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank

Ondernemingen en, bij de Administratie van de Belásting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, het oprichtersverslag en het verslag

van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura opgesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen)

uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1'bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

r

ele Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van tuk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/08/2015
ÿþMai Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergc;egdfontvangen cp

f 8 MS, 2015

ter griffle ver?

rechtbank var~~~i~~wr~w r;ci~~erPr~

( - "...

~ i11:~~:J_ çç ti"~~.. .. 1

1ar~ WM~'wtf -

Vc i

behc

aan

Bele

Staat

IA i II I III

*15123062*







"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0548.712.271.

Benaming

(voluit) : IMMO BEVRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Groenstraat 5B (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-STATUTENWIJZIGING-INBRENG 1N NATURA

Uit een akte verleden voor notaris notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 12 augustus 2015, ter

registratie, blijkt dat:

De algemene de volgende beslissingen heeft genomen bij algemeenheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: VERSLAGEN

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"De inbreng in natura door de heer Marc Berckmans, de heer Kris Berckmans en de heer David Berckmans

voor de kapitaalverhoging van de BVBA IMMO BEVRA betreft twee percelen grond die zij in onverdeeldheid

aanhouden gelegen te Sint-Pieters-Leeuw, afdeling Vlezenbeek, fide afdeling, Groenstraat, Sectie B,

perceelnummer360 Z en perceelnummer 360 L.

De percelen grond worden door de inbrengers gewaardeerd aan de ingeschatte realisatiewaarde van ¬ '

365,000,00 volgens een waarderingsverslag dd. 29 juni 2015 opgesteld door notaris Peter De Schepper,

hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 44.153 nieuwe kapitaalaandelen die zullen worden toegekend in dezelfde onverdeeldheid als de eigendom van de ingebrachte gronden, met name:

" De inbreng van het perceel bouwgrond bij het kadaster gekend onder B 360Z en gewaardeerd aan ¬ ' 100.000,00 zal worden vergoed met 12.097 nieuwe kapitaalaandelen in onverdeeldheid tussen

o De heer Marc Berckmans : het volledige vruchtgebruik;

o De heer Kris Berckmans de helft van de naakte eigendom;

o De heer David Berckmans : de helft van de naakte eigendom.

" De voile eigendom van een perceel bouwgrond en een perceel met boomgaard bij het kadaster gekend;

onder B 360 L en gewaardeerd aan ¬ 265.000,00 zal worden vergoed met 32.056 nieuwe kapitaalaandelen in

onverdeeldheid tussen

O De heer Marc Berckmans : de helft van de naakte eigendom en het volledige vruchtgebruik;

0 De heer Kris Berckmans : een vierde van de naakte eigendom;

O De heer David Berckmans : een vierde van de naakte eigendom.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 2 juli 2015

Peter BOGAERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALSVERHOGING

de algemene vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen ten betope van DRIEHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (365.000 Eur) teneinde het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op DRIEHONDERD DRIEENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (383.600 Eur) door de creatie van VIERENVEERTIGDUIZEND HONDERD DRIEENVIJFTIG (44.153) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

De algemene vergadering heeft beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng door de Heer Marc BERCKMANS, de Heer Kris BERCHMANS en de Heer David BERCKMANS, van volgende onroerende goederen die zij in onverdeeldheid bezitten, hierna uitvoeriger beschreven en dat VIERENVEERTIGDUIZEND HONDERD DRIEENVIJFTIG (44.153) nieuwe aandelen als tegenprestatie voor de inbreng, toegekend worden aan:

- voor de inbreng van nagemeld perceel B 360Z, gewaardeerd op honderdduizend euro, worden twaalfduizend zevenennegentig nieuwe kapitaalaandelen toegekend, aan de onverdeeldheid tussen: de Heer Marc BERCKMANS voor de geheelheid in vruchtgebruik, de Heer Kris BERCKMANS voor de helft in blote eigendom en de Heer David BERCKMANS voor de helft in bloten eigendom.

- voor de inbreng van nagemeld perceel B 360L, gewaardeerd op tweehonderd vijfenzestigduizend euro, worden tweeëndertigduizend zesenvijftig nieuwe kapitaalaandelen toegekend, aan de onverdeeldheid tussen: de Heer Marc BERCKMANS voor de helft in blote eigendom en de geheelheid in vruchtgebruik, de Heer Kris BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom en de Heer David BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom.

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de inbreng

De Heren Marc, Kris en David BERCKMANS hebben verklaard inbreng te doen van volgende onroerende goederen:

GEMEENTE SINT-PIETERS-LEEUW, zesde afdeling, voorheen VLEZENBEEK

1) toebehorend aan: de Heer Marc BERCKMANS voor de geheelheid in vruchtgebruik, de Meer Kris BERCKMANS voor de helft in blote eigendom en de Heer David BERCKMANS voor de helft in blote eigendom:

Een perceel bouwgrond gelegen Groenstraat, gekadastreerd of het geweest, sectie B, volgens titel nummer 360M/deel en volgens kadaster nummer 360Z, met een oppervlakte volgens kadaster van vijf are vijfenveertig centiare (5 a 45 ca).

Kadastraal inkomen: vijf euro (¬ 5,00).

2) toebehorend aan: de Heer Marc BERCKMANS voor de helft in blote eigendom en de geheelheid in vruchtgebruik, de Heer Kris BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom en de Heer David BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom:

Een perceel grond gelegen Groenstraat, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 360 L, met een oppervlakte volgens kadaster van negenentwintig are tachtig centiare (29 a 80 ca). Kadastraal inkomen: negentien euro (¬ 19,00).

VERGOEDING

Als tegenprestatie voor de inbreng wordt aan de inbrengers, die hierbij aanvaarden, VIERENVEERTIGDUIZEND HONDERD DRIEENVIJFTIG (44.153) nieuwe aandelen als tegenprestatie voor de in breng, toegekend als volgt:

- voor de inbreng van voormeld perceel B 360Z, gewaardeerd op honderdduizend euro, worden twaalfduizend zevenennegentig nieuwe kapitaalaandelen toegekend, aan de onverdeeldheid tussen: de Heer Marc BERCKMANS voor de geheelheid in vruchtgebruik, de Heer Kris BERCKMANS voor de helft in bloten eigendom en de Heer David BERCKMANS voor de helft in bloten eigendom,

voor de inbreng van voormeld perceel B 360L, gewaardeerd op tweehonderd vijfenzestigduizend euro, worden tweeëndertigduizend zesenvijftig nieuwe kapitaalaandelen toegekend, aan de onverdeeldheid tussen: de Meer Marc BERCKMANS voor de helft in blote eigendom en de geheelheid in vruchtgebruik, de Heer Kris BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom en de Heer David BERCKMANS voor een/vierde in blote eigendom.

Alle aandeelhouders hebben verklaard hiervan volledig kennis te hebben.

De inbrengers hebben beslist gezien hun onverdeeld aandeelhouderschap, de volmacht voor beslissingsmacht tot nader order toe te kennen aan de vruchtgebruiker.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHIOGING

Alle leden van de vergadering hebben de werkende notaris verzocht vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op DRIEHONDERD DRIEENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (383.600 Eur) en is vertegenwoordigd door ZESENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN DRIE aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering heeft bij algemeenheid van stemmen beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande wijzigingen en de huidige wetgeving.

Artikel vijf wordt als volgt gewijzigd:

"Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op DRIEHONDERD DRIEENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (383.600 Eur) en verdeeld in ZESENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN DRIE

aandelen, zonder nominale waarde die ieder EEN/ ZESENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN DERDE

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: MACHTIGING

Cfe vergadering heeft elke machtiging verfeend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte

Notaris Peter De Schepper te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Xoor-behouden

aan liet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 30.08.2016 16534-0367-014

Coordonnées
IMMO BEVRA

Adresse
GROENSTRAAT 5B 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande