IMMO CINEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO CINEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.521.776

Publication

04/12/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M t IIII IIUI 1.11 iiii

*12195503*

sm uSUL '

,º%~ ~ ' 'i,` 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0425.521.776

Benaming

(voluit) : IMMO CINEY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Edingensesteenweg 196

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming door CVBA COLIM (overnemende vennootschap) van de bvba IMMO CINEY (overgenomen vennootschap)

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, verleden door notaris Willem Muyshondt te Halle op 31/10/2012 waarop de volgende vermelding is aangebracht: Geregistreerd 9 bladen 0 renvooien, te Halle I op 6/11/2012 Boek 723 blad 55 vak 16 Ontvangen 25 EUR. De ontvanger Y. Dehantschutter (getekend),

Volgende besluiten werden aangenomen.

1) Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 23 augustus 2012 door de zaakvoering van de BVBA Emma Ciney en de raad van bestuur van de CVBA Colim en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel , op 31 augustus 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het" Belgisch Staatsblad van 11 september nadien, onder nummer 12152769 voor wat de overgenomen vennootschap betreft en onder nummer 12152768 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

2) Instemming met de verrichting waarbij de CVBA Colim met zetel te ,1500 Halle, Edingensesteenweg' 196, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de BVBA Immo Ciney met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

De fusie heeft juridische uitwerking vanaf één november 2012.

3) Aan de aandeelhouders van de BVBA Immo Ciney zullen vierduizend honderd dertig (4.130) volgestort

nieuw uit te geven aandelen van de CVBA Colim worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden

toegepast: de ruilwaarde van de respectectieve aandelen is ais volgt:

- twaalf komma zevenenzestig euro (12,67 euro) voor de aandelen van Immo Ciney bvba

- drieëntwintig komma negenenzeventig euro (23,79 euro) voor de aandelen van Colim cvba

De ruilverhouding van de aalden wordt als volgt vastgesteld: 1,88 (23,79112,67).

4) De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf 1 april 2012

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande. aandelen CVBA Colim.

5) Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6) Volmacht werd verleend aan de heer Jean de Leu de Cecil evenals aanzijn lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte met aanwezigheidslijst en volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 21.09.2012 12573-0189-025
20/09/2012
ÿþMM Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

tetU ~al SEP 2012

BRUXELLES

Griffie

Oriciern 'mlilgsnr 0425521776

E sari rir¬ g

=Ur1I1¬ ~ Immo Ciney

(vc.rt;o l)

achls, orn7 Lesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adr-es)

d,~w+ rt.e tá eÈ .: Nederlandse vertaling der statuten

1. Vertaling der statuten:

ARTIKEL EEN: NAAM

De vennootschap Heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Ze Krijgt de naam "IMMO CINEY" BVBA.

In alle akten, facturen, advertenties, publicaties, brieven, aangetekende brieven en andere documenten van de vennootschap moeten deze benaming, de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", leesbaar en voluit geschreven of de initialen "B.V.B,A." en de precieze benaming van de maatschappelijke zetel worden vernield.

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196.

Deze kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in de gemeente, bij een gewoon besluit van de

zaakvoerders en naar iedere andere plaats bij besluit van de vennoten die beraadslagen volgens de regels

gesteld voor de wijziging van statuten.

De zaakvoerders maken elke wijziging van de zetel bekend in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap Kan, bij een gewoon besluit van de zaakvoerders, bijkantoren of agentschappen vestigen

in België of het buitenland,

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland en in de meest uitgebreide zin van de term, tot doet:

- de exploitatie voor eigen rekening of voor rekening van derden, in groothandel of kleinhandel, van alle vormen van distributie en dienstverlening, meer bepaald deze die gekend zijn onder de benamingen supermarkten, hypermarkten, shopping centers, drugstores, cafetaria's enz.

- de aankoop, productie, opslag, verwerking, behandeling, het vervoer, de verkoop en de verzending van allerhande voedingsmiddelen, consumptieproducten en alle producten die in de distributiesector kunnen worden gecommercialiseerd en, meer algemeen, de prestatie van allerhande diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de distributie;

- het beheer, de exploitatie, de verhuring en de huur van onroerende goederen;

De vennootschap kan op gelijk welke wijze belangen nemen in andere zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog, soortgelijk of aanverwant doel of welke van aard zouden zijn de ontwikkeling van haar zaak te bevorderen, haar grondstoffen te leveren of de verkoop van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijzaak verband houden met een van de punten van het hoger beschreven doel of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of ontwikkelen.

Deze laatste opsomming van middelen om het doel te bereiken, zoals verduidelijkt in de vorige paragraaf, is een opsomming en dus niet beperkend.

~

=izis~a~s*

O. de l,,eIG hi-  -in r 1r~ r~ '~ ~r+"rldg,r R~.-`.Gtt. Na0r11 9ï1 I1oE' : `.'an dr IrlstrunrUltpl ende rlotar;t hnI ii ~,~r;~ r;e p6rsolo)rl,,`n1

be:oPt,erl da 1L r Irl, ,es»9i ten a;1ri71Er1 derden t.: .'r,~fi`la'u.'O~IfrllCj£11

Versa Naam en ticinr 1, t enlng

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur die begint op vierentwintig februari

negentienhonderd vierentachtig.

De vennootschap kan vervroegd worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die

beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van statuten.

Ze kan verbintenissen of overeenkomsten aangaan voor een termijn die haar ontbinding overschrijdt.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend vijfenzestig euro en negen cent (38.423,50¬ ), vertegenwoordigd door zevenduizend zevenhonderd tweeënvijftig (7.752,-) aandelen, zonder nominale waarde.

ARTIKEL ZES: VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

Bij de oprichting bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap tweehonderd tweeënvijftig duizend Belgische frank (252.000,- BF), vertegenwoordigd door tweehonderd tweeënvijftig (252,-) aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische frank elk (1.000,- BF),

Bij het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering die werd gehouden voor notaris Jean MISSON in Ciney op tien mei negentienhonderd vierentachtig, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd tot zeven miljoen zevenhonderd tweeënvijftig duizend Belgische frank (7.752.000,- BF), vertegenwoordigd door zevenduizend zevenhonderd tweeënvijftig (7152,-) aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische frank elk (1.000,- BF), volledig geplaatst en volgestort.

Bij het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering die werd gehouden voor notaris André Stany LAMBINET in Ciney op dertien november negentienhonderd zesennegentig, werd het maatschappelijk kapitaal verlaagd tot twee miljoen driehonderd en twee duizend Belgische frank (2.302.000,- BF), vertegenwoordigd door zevenduizend zevenhonderd tweeënvijftig (7.752,-) aandelen zonder nominale waarde.

Bij proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 31 augustus 2011 die is doorgegaan voor notaris André Stany LAMBINET, te Ciney, werd akte genomen van de beslissing van de gewone algemene vergadering, bij onderhandse akte verleden, die plaats heeft gevonden op 15 maart 1991, op de zetel van de vennootschap en waarbij het bedrag van het maatschappelijke kapitaal, zoals uitgedrukt in de statuten werd verminderd, door een incorporatie van de verliezen, tot achtendertigduizend vierhonderd vierentwintig euro (38.424,-¬ ).

ARTIKEL ZES BIS: VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALSVERHOGING

Behoudens andersluidende beslissing worden de nieuwe aandelen die bij een kapitaalsverhoging worden gecreëerd, eerst aangeboden aan de eigenaars van aandelen, naar verhouding van het deel van het kapitaal dat ze bezitten.

ARTIKEL ZEVEN: GELIJKE RECHTEN

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winst en van de opbrengst van de vereffening.

ARTIKEL ACHT: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of de eigendom is verdeeld tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, kunnen de zaakvoerders de uitoefening van de rechten die eraan verbonden zijn, schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar ten aanzien van de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN: NIET-VERHANDELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien uitsluitend voort uit onderhavige, uit de latere wijzigingsakten en de overdrachten die later worden toegestaan.

Het aantal aandelen dat elke vennoot bezit met vermelding van de uitgevoerde stortingen en de overdrachten of overgangen om welke reden ook, worden opgetekend in een register dat wordt bewaard op de zetel van de overeenstemming, zoals opgelegd door de wet, en waarvan elke vennoot of elke derde belanghebbende kennis kan nemen.

ARTIKEL TIEN: OVERDRACHT ONDER DE LEVENDEN

1. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt en bij ontstentenis van een andersluidend onderling akkoord, licht de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, de andere vennoot in over zijn project met vermelding van de volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats) van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen waarvan de overdracht aan elk van hen wordt overwogen en de prijs die voor elk aandeel wordt geboden indien het om een overdracht tegen betaling gaat.

De andere vennoot heeft via zijn recht van voorkoop de mogelijkheid om de aangeboden aandelen te kopen en/of te laten kopen door een of meerdere derden die hij aanduidt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens akkoord van de overdrager met een gedeeltelijke overdracht, moet het recht van voorkoop worden uitgeoefend voor alle aangeboden aandelen en dit, binnen de vijftien dagen na de kennisgeving. Bij ontstentenis wordt de overdracht geacht te zijn toegelaten.

2. indien de vennootschap meer dan twee leden telt en bij ontstentenis van een andersluidend akkoord tussen alle vennoten, gebeurt de overdracht als volgt: de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, moet de vennootschap via aangetekend schrijven inlichten over zijn project met vermelding van alle gedetailleerde gegevens van de geplande overdracht, zoals voorzien in het eerste lid van de eerste paragraaf.

De zaakvoerder moet elke vennoot binnen de acht dagen via aangetekend schrijven inlichten over het project met vermelding van de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt overwogen en de prijs die voor elk aandeel wordt geboden en met de vraag aan elke vennoot of hij bereid is om alle of een deel van de aangeboden aandelen te kopen of, bij ontstentenis, of hij de overdracht door de eventuele overdrager aan de voorgestelde overnemer(s) toelaat,

Binnen een maand na deze kennisgeving moet elke vennoot een aangetekend schrijven sturen naar de zaakvoerder om zijn beslissing mee te delen: ofwel oefent hij zijn recht van voorkoop uit, ofwel laat hij de overdracht toe bij ontstentenis van de uitoefening van dit recht. Hij moet zijn beslissing niet met redenen omkleden. Indien hij zijn antwoord niet binnen hoger vermelde termijn en in hoger vermelde vorm heeft meegedeeld, wordt hij geacht de overdracht toe te laten.

De zaakvoerder moet het resultaat van de raadpleging van de vennoten binnen de drie dagen na afloop van de termijn die de vennoten kregen om hun beslissing mee te delen, via aangetekend schrijven betekenen aan de eventuele overdrager, alsook aan elk van de vennoten die heeft verklaard het recht van voorkoop te willen uitoefenen.

De uitoefening van dit recht van voorkoop door de vennoten is pas werkelijk en definitief wanneer: 1° het recht van voorkoop werd uitgeoefend voor aile aangeboden aandelen zodat de overdrager zeker is van de overdracht van al zijn aandelen via dit recht van voorkoop; of 2° de overdrager verklaart dat hij ermee instemt om enkel de aandelen over te dragen waarvoor het recht van voorkoop werd uitgeoefend. Indien meerdere vennoten dit recht van voorkoop samen uitoefenen en bij ontstentenis van een andersluidend akkoord tussen hen, worden de te kopen aandelen verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat elk van hen bezit. Indien er na deze verdeling aandelen overblijven die niet werden toegewezen, worden deze aandelen door de zaakvoerder via trekking verdeeld over de vennoten die het recht van voorkoop hebben uitgeoefend. De trekking gebeurt irt aanwezigheid van de betrokkenen of nadat ze via aangetekend schrijven werden opgeroepen.

3. Bij uitoefening van dit recht van voorkoop wordt de prijs die voor de aandelen wordt betaald, vrij bepaald door de overdrager en de kopers.

Elke vennoot kan aan de anderen echter voorstellen om de aandelen te laten evalueren door een deskundige die in overleg wordt aangeduid of door een college van drie deskundigen, waarbij elke partij zijn deskundige benoemt en de derde door de eerste twee wordt gecoöpteerd of, bij ontstentenis, door een deskundige die wordt aangeduid door de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De deskundige evalueert de aangeboden aandelen op basis van de waarde van de activa en de passiva van het vennootschapsvermogen. Voor de uitoefening van het recht van voorkoop wordt de aangeboden prijs met de evaluatie van de deskundige als maximumwaarde, de prijs van de aangeboden aandelen. De termijn voor de uitoefening van het recht van voorkoop wordt opgeschort tot het verslag van de deskundige aan alle vennoten werd meegedeeld.

De erelonen van de deskundige(n) zijn ten laste van de vennoot die de wens te kennen gegeven heeft om zijn aandelen over te dragen. Indien hij zijn verplichtingen niet naleeft, zal de vennootschap de erelonen voorschieten.

Bij aankoop door een of meerdere gewezen vennoten, gebeurt de betaling van de overgedragen aandelen tegen een minimum van vijfentwintig euro per jaar. Op het openstaande saldo worden intresten aangerekend tegen de wettelijke intrestvoet op het moment van de overdracht.

ARTIKEL TIEN BIS: SCHENKING

Bij schenking onder levenden worden de donatarissen pas vennoten nadat ze door de vennoten van de schenker worden erkend op een algemene vergadering die ten minste de helft verenigt van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Binnen de dertig dagen na het verzoek dat via aangetekend schrijven aan de zaakvoerder wordt gericht en dat het voorwerp van de vergadering vermeld, moet een vergadering worden bijeengeroepen,

Bij schenking onder levenden zijn de vennoten van de schenker die hun instemming niet geven, niet verplicht om de aandelen te kopen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF: OVERGANG BIJ OVERLIJDEN

Bij overgang van de aandelen bij overlijden kunnen de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot, met inbegrip van de personen die worden bedoeld in artikel 249 van het wetboek der vennootschappen, niet van rechtswege vennoten worden. Ze kunnen zich niet mengen in het beheer van de vennootschap en de uitoefening van de rechten die aan de aandelen van de overleden vennoot verbonden zijn, wordt opgeschort.

1. Indien de vennootschap slechts een overlevende vennoot telt, delen de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot binnen de maand na het overlijden, hun namen, voornamen, beroepen en woonplaatsen, hun hoedanigheid van erfgenaam mee aan de overblijvende vennoot en leggen regelmatige akten neer die deze hoedanigheid bewijzen en duiden een persoon onder hen aan die de functies van gemeenschappelijke gevolmachtigde vervult aan wie elke mededeling moet worden gedaan.

De vennoot van de overledene kan de aandelen die het eigendom zijn geweest van de overledene, vanaf zijn overleden en ten laatste binnen de drie maanden na de kennisgeving die hem werd gedaan van hun hoedanigheid van erfgenamen en legatarissen, kopen en/of laten kopen door een of meerdere derden die hij aanduidt. Bij ontstentenis is artikel 252 van het wetboek der vennootschappen van toepassing.

2. Indien de vennootschap meer dan een overlevende vennoot telt, doen de erfgenamen en Legatarissen de kennisgeving vermeld sub.1 hoger aan de zaakvoerder.

Behoudens andersluidend akkoord van alle overlevende vennoten, komen ze ten laatste binnen de drie maanden na de kennisgeving vermeld sub.2, lid 1 bijeen in een algemene vergadering, bijeengeroepen door de zaakvoerder.

Op deze algemene vergadering kunnen ze de aandelen van de overledene kopen.

De vennoten dienen hun offertes vervolgens schriftelijk in bij de zaakvoerder die deze op de vergadering meedeelt nadat hij alle offertes heeft ontvangen.

indien meerdere vennoten aandelen willen kopen en er meer aandelen worden gevraagd dan het aantal aandelen van de overledene, worden de aandelen verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

Indien het aantal aandelen dat op deze manier wordt gekocht, lager is dan het aantal aandelen van de overledene, kunnen de vennoten hun aankooprecht op de overblijvende aandelen volgens dezelfde regels uitoefenen op de vergadering.

Indien het aantal aandelen dat op deze manier wordt gekocht, lager blijft dan het aantal aandelen van de overledene, dan wordt artikel 252 van het wetboek der vennootschappen toegepast op de rest van de aandelen.

3. De prijs van de aandelen wordt bepaald zoals gezegd in artikel zes, derde lid van de statuten.

ARTIKEL ELF BIS: UITZONDERING

De procedures die de artikelen tien, tien bis en elf voorzien, gelden echter niet bij overdracht, schenking of

overgang bij overlijden aan de ouders in de rechte nederdalende lijn of de echtgenoot van een vennoot,

ARTIKEL TWAALF: BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als enige de leiding over de zaken hebben.

Elke zaakvoerder tekent de verbintenissen die in naam van de vennootschap worden aangegaan met zijn persoonlijke handtekening, voorafgegaan door de woorden "IMMO C1NEY, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een zaakvoerder", met dien verstande dat deze woorden kunnen worden aangebracht met een naamstempel.

De zaakvoerders mogen deze handtekening enkel gebruiken voor de behoeften van de vennootschap, op straffe van ontslag en schadevergoedingen indien de vennootschap schade heeft geleden door het misbruik van deze handtekening.

De heer Jef Colruyt, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder.

De duur van hun functie is niet beperkt.

Behoudens de gevallen voorzien in artikel 256 van het wetboek der vennootschappen kunnen ze ook worden ontslagen bij overdracht van al hun aandelen.

Wanneer een van de hoger aangeduide statutaire zaakvoerders zijn functies stopzet, wordt een algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengeroepen en wordt hij vervangen bij gewone meerderheid der stemmen, waarbij meer dan vijftig procent van de bestaande aandelen vertegenwoordigd moeten zijn. Indien minder dan vijftig procent van de bestaande aandelen vertegenwoordigd is, wordt een tweede algemene vergadering bijeengeroepen die deze benoeming kan doorvoeren ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De zaakvoerders maken deze beslissing bekend in het Staatsblad.

K

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DERTIEN: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

In overeenstemming met artikel 257 van het wetboek der vennootschappen kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL VEERTIEN: BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

De functie van zaakvoerder is onbezoldigd.

ARTIKEL VIJFTIEN: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt door de Algemene Vergadering aan één of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfrevisoren, De Commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. De bezoldiging bestaat in een vast bedrag bepaald bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering. Ze kan alleen met instemming van de partijen worden gewijzigd.

ARTIKEL VIJFTIEN BIS: ORGANISATIE VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De oudste zaakvoerder is voorzitter van de algemene vergadering en duidt de secretaris aan en eventueel

twee stemmentellers indien de vergadering het nuttig acht.

Alle zaakvoerders en de aanwezige vennoten die het willen, ondertekenen de notulen van de vergadering.

De expedities of uittreksels uit de verslagen worden ondertekend door de zaakvoerders.

ARTIKEL ZESTIEN: BEVOEGDHEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over alle onderwerpen die de

vennootschap aanbelangen en die niet tot de bevoegdheden van de zaakvoerders behoren,

ARTIKEL ZEVENTIEN: ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand september om 14 uur, ofwel op de zetel, ofwel op elke anders plaats die in de oproepingsbrief wordt vermeld.

Overgangsmaatregel: de eerste jaarlijkse algemene vergadering na deze statutenwijziging zal gehouden worden in september 2012.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de algemene vergadering de volgende werkdag plaats, De algemene vergadering kan op de wettelijk bepaalde wijze worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist.

ARTIKEL ACHTTIEN: STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op een enkele stem.

ARTIKEL NEGENTIEN: STEMMING VIA GEVOLMACHTIGDE

Elke vennoot mag zelf of via een gevolmachtigde stemmen.

Niemand kan een vennoot op een algemene vergadering vertegenwoordigen indien hij zelf geen vennoot is

en geen stemrecht heeft.

ARTIKEL TWINTIG: INVENTARIS EN BALANS

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Overgangsmaatregel: het boekjaar lopende bij onderhavige statutenwijziging wordt verlengd tot éénendertig

maart tweeduizend en twaalf

Op diezelfde datum stellen de zaakvoerders de jaarrekening en de resultatenrekening op waarin

afschrijvingen moeten worden gedaan.

ARTIKEL EENENTWINTIG: VERDELING VAN DE WINST

De nettowinst van de vennootschap wordt gevormd door het batige saldo van de balans, verminderd met de

algemene kosten, lasten en afschrijvingen,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar:

1° vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De afneming is opnieuw verplicht indien de reserve om een willekeurige reden wordt gebruikt.

2° de algemene vergadering kan met gewone meerderheid der stemmen beslissen om alle resultaten over te boeken en alle afnemingen te doen op het saldo en dit, om reservefondsen te creëren.

3° nadat aile hoger vermelde afnemingen werden gedaan wordt het resterende bedrag van de winst ter beschikking gesteld van de algemene vergadering.

Voor- behouden aan I~at S'e tyeisch L.taaí;,irlKl

tl

J L

\ /

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWEEENENTWINTIG: ONTBINDING

De vennootschap is niet ontbonden bij de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk

onvermogen van een van de vennoten.

Bij verlies van de helft van het kapitaal moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de

vennootschap voorleggen aan de algeme-ine vergadering.

Indien het verlies drie vierde van het kapitaal bereikt, kan de ontbinding worden uitgesproken door de

vennoten die een vierde van de aandelen bezitten.

ARTIKEL DRIEENENTWINTIG: VEREFFENING EN VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap, hetzij bij afloop van de duur, hetzij om een andere reden, benoemt de algemene vergadering vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheden dit alles, in overeenstemming met de voorschriften van de artikelen 183 en volgende van het wetboek der vennootschappen.

Ze kan hen meer bepaald de bevoegdheid toekennen om het actief in een nieuwe vennootschap in te brengen in ruil voor aandelen, deelbewijzen of obligaties..

Bij vereffening wordt het actief van de vennootschap eerst gebruikt om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te betalen.

Het batig saldo wordt onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat elk van hen bezit, waarbij elk aandeel een gelijk recht toekent.

De vennoten dragen elk eventueel verlies in dezelfde verhouding, zonder dat een vennoot een betaling moet doen die hoger is dan zijn inbreng in de vennootschap.

ARTIKEL VIERENTWINTIG: ZEGELS

De vennoten en hun schuldeisers, erfgenamen of rechthebbenden mogen in geen geval en onder geen

enkel voorwendsel, de zegels doen leggen op het actief van de vennootschap.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van onderhavige kiezen de vennoten en zaakvoerders hun woonplaats op de zetel van

de vennootschap.

Jean de Leu de Cecil

Zaakvoerder

ren cie laai" ,[ f nlz -an Luik E ,ser neiders Recto . Naam en hor d<sn gheid Aran de instrumenterende notaris. hetzij van de ,perso(o)rip1, bevoegd de incntspersoon ten aanzien van derden te vertegcn,.voordigen

Verso Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþMotl word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *iai3aeo*

8Russiirenz stP _ , ~

Griffie

Qndt?rnen-iingsnr GCYtar1"iing 0425521776

(vofuit) : Immo Ciney

(,,4rkort)

R chtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onder werp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 29 mei 2012:

De zaakvoerders stellen voor om als commissaris de C.V.B.A. Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, commissaris, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 240, vertegenwoordigd door de Heren Jo Vanderbruggen (01207) en Ludo Ruysen (0949), te benoemen voor

" een periode van 3 jaar ingaand op 29 juli 2011.

De Algemene Vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen de benoeming.

Jean de Leu de Cecil

Zaakvoerder

()d de taaiste ,'e?rnelden . Recto : Naam en hoeciasaq eed van de instrurnenterende notar s, hetze v,in ree perso(oln?ef)

bevoegd de rek üts,.)ersoon ten aanzien van dorden te verregen ootdigen

Verso Naam en hancfc,kemng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan hel

Belgisci Staatshl,

u IJ11111.151.17111911

Ondernemingsnr : 0425.521.776 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

IMMO CINEY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij BVBA IMMO CINEY fuseert door overneming door CVBA COLIM en waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO CINEY, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0425.521.776.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland en in de meest uitgebreide zin van de term, tot doel:

-de exploitatie voor eigen rekening of voor rekening van derden, in groothandel of kleinhandel, van alle vormen van distributie en dienstverlening, meer bepaald deze die gekend zijn onder de benamingen supermarkten, hypermarkten, shopping centers, drugstores, cafetaria's enz,

-de aankoop, productie, opslag, verwerking, behandeling, het vervoer, de verkoop en de verzending van allerhande voedingsmiddelen, consumptieproducten en alle producten die in de distributiesector kunnen worden gecommercialiseerd en, meer algemeen, de prestatie van allerhande diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de distributie;

-het beheer, de exploitatie, de verhuring en de huur van onroerende goederen;

De vennootschap kan op gelijk welke wijze belangen nemen in andere zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog, soortgelijk of aanverwant doel of welke van aard zouden zijn de ontwikkeling van haar zaak te bevorderen, haar grondstoffen te leveren of de verkoop van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijzaak verband houden met een van de punten van het hoger beschreven doet of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of ontwikkelen.

Deze laatste opsomming van middelen om het doel te bereiken, zoals verduidelijkt in de vorige paragraaf, is een opsomming en dus niet beperkend."

1.2. De verkrijgende vennootschap: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COLIM, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0400.374.725.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel de belangen van de vennoten op het vlak van hun vastgoedpatrimonium te behartigen en te verdedigen onder andere door, doch niet beperkt tot:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle ongebouwde en bebouwde onroerende goederen; het huren, verhuren, op enige wijze ter beschikking krijgen en stellen, in gebruik geven, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen;

- het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnen huisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen, voor alle bestemmingen en met alle technieken;

- het verstrekken van alle advies, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen- en buitenland als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair, ais hoofdaannemer dan wel als onderaannemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met éénzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze;

de vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

De ruilverhouding bedraagt 1,88. Dit leidt tot een verhouding van 4.130 nieuwe aandelen in CVBA COLIM tegen 7.752 oude aandelen in BVBA IMMO CINEY. De voormelde 4.130 nieuwe aandelen CVBA COLIM zullen dan ook als volgt toekomen aan de aandeelhouders van BVBA IMMO CINEY:

- 4.129 aandelen aan NV Etn. Fr, Colruyt;

- 1 aandeel aan NV Colruyt Group Services.

De uitgifte van 4.130 nieuwe aandelen in CVBA COLIM aan de waarde van 23,79 euro per aandeel leidt tot een verhoging van het kapitaal ten belope van 38.424 euro,

Er zal aan de vennoten van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de fusie geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen CVBA COLIM zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen CVBA COLIM.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen geschiedt door inschrijving in het register van de aandelen op naam, binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. daartoe zal één van de bestuurders van CVBA COLIM bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering die de fusie zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van CVBA COLIM en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2012.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2012.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen CVBA COLIM geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door CVBA COLIM evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7, BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

lfoor "behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandehberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Kortrijksesteenweg 930, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2011 : DI031950
12/05/2011 : DI031950
30/12/2009 : DI031950
22/07/2009 : DI031950
30/05/2008 : DI031950
09/07/2007 : DI031950
04/08/2006 : DI031950
09/06/2005 : DI031950
24/05/2004 : DI031950
17/04/2003 : DI031950
30/04/2002 : DI031950
22/04/2000 : DI031950
01/01/1997 : DI31950
01/01/1993 : DI31950
01/01/1992 : DI31950
01/01/1989 : DI31950
01/01/1988 : DI31950
01/01/1986 : DI31950

Coordonnées
IMMO CINEY

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 196 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande