IMMO D.C.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO D.C.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.291.456

Publication

30/05/2012
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 1852 GRIMBERGEN (Beigem), Eversemsesteenweg 79

Onderwerp akte : VERSLAG VEREFFENAAR - KWIJTING VEREFFENAAR - TOEBEDELING ONROEREND GOED - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO D.C.D in vereffening" te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79, opgesteld op 27 april 2012 door notaris Anne Verhaeghe plaatsvervanger van Stefaan Van den Eynde te Meise, benoemd ingevolge een beschikking van de Rechtbank van 1e0 Aanleg te Brussel van 29 februari 2012, wat volgt :

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING,

Ingevolge proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten waarvan het procesverbaal werd opgesteld door notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op 13 juli 2011, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 september daarna onder nummer 20110915-0139349, werd besloten tot de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap en dat naar aanleiding hiervan de heer Guido De Cock, wonende te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79, werd aangesteld tot vereffenaar met de bevoegdheden omschreven in artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen.

Krachtens vonnis van de Rechtbank van Koophandel van Brussel van 16 maart 2012 werd, overeenkomstig artikel 190 §1, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers goedgekeurd; een kopie van dit vonnis werd door de griffier verstuurd op 21 maart daarna.

BERAADSLAGINGEN met eenparigheid van stemmen.

1) De vereffenaar heeft vervolgens kennis gegeven van zijn verslag over de vereffening. Hij heeft verklaard en de leden van de vergadering hebben bevestigd dat dit verslag, evenals de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken reeds meer dan één maand voorafgaand aan 27 april 2012 zijn neergelegd op de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

2) Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft benoemd beschikt elke vennoot over een individueel onderzoeksrecht, waarbij hij zich kan laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een extern accountant

3) De algemene vergadering heeft het verslag van de vereffenaar goedgekeurd alsook de rekeningen en

heeft aan de vereffenaar volledige en onvoorwaardelijke kwijting voor zijn beheer verleend.

Het woonhuis te Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79, waarvan de vennootschap nog eigenaar

was, werd toebedeeld aan de heer De Cock Guido Pieter Johan en zijn echtgenote mevrouw Depoorter Diana

Marie Louise Cornelia, samen wonende te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79.

SLUITING VAN DE VEREFFENING,

De algemene vergadering heeft de toebedeling van het onroerend goed aanvaard en heeft de definitieve

sluiting van de vereffening vastgesteld.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste gedurende vijf (5) jaar bewaard worden in

de woonplaats van de heer Guido De Cock, voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Anne VERHAEGHE, notaris

Worden tegelijkertijd neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal van 27 april 2012;

- lijst van de akten van de vennootschap;

- verslag van de vereffenaar;

- vonnis van de rechtbank van Koophandel houdende de goedkeuring van het verdelingsplan van de activa

onder de schuldeisers.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12096374*

CM=

ME1 202

Griffie

Ondernemingsnr : 446.291.456

Benaming

tvoluit) IMMO D.C.D. in vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 446.291.456 Benaming

(voluit) : IMMO D;C;D;

E SEP

'BRUSSEL

Griffie

V YI

beh

aa

Bel

Staff









*11139349"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 1852 GRIMBERGEN (Beigem), Eversemsesteenweg 79

Onderwerp akte : - VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING -

BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING VAN BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING -

Er blijkt uit een proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO D.C.D." te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79, opgesteld door notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op 13 juli 2011, met volgend. registratierelaas : "Geregistreerd twee rollen geen verz. te Meise, de 22 juli 2011. Boek 51427. Blad 19. Vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger (ondertekend) : Henri Roseleth, dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING : ONTSLAG VAN LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering heeft de voorzitter van de vergadering ontslagen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij een staat is gevoegd van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op dertig april tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden: geleden.

TWEEDE BESLISSING : ONTSLAG VAN LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De algemene vergadering heeft tevens de voorzitter ontslagen lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANSTREELS, DE BOM, VAN DRIESSCHE & C"" met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, van welk verslag, gedateerd op achtentwintig mei tweeduizend en elf, de besluiten luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschaprecht heeft het "bestuursorgaan van de BVBA "IMMO D.C.D", een boekhoudkundige staat per 30 april 2011 opgesteld, die,' "rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft "van 223.998,09 EUR en een netto-actief in discontinuïteit van 218.998,09 EUR.

"Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele "normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre, "de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

"Ondergetekende wenst een voorbehoud te formuleren met betrekking tot de toe te rekenen kosten en de "mogelijke fiscale controles betreffende de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die' "nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

"Aldus opgesteld te Meise, op datum van 28 mei 2011 door de besloten vennootschap met beperkte "aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm "VANSTREELS, DE "BOM, VAN DRIESSCHE & C°" , bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door Jacques Van "den Abeele, bedrijfsrevisor."

DERDE BESLISSING : ONTBINDING.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO D.C.D" werd met ingang op 13 juli 2011 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld. Zij bestaat vanaf die datum nog enkel om redenen van haar, vereffening.

VIERDE BESLISSING : BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR.

De vereffening van de vennootschap werd toevertrouwd aan één (1) vereffenaar.

Werd als vereffenaar aangesteld de heer DE COCK Guido Pieter Johan, wonende te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 79, die heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden, onder de opschortende. voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLISSING : BIJZONDERE VOLMACHT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering heeft een bijzondere volmacht verleendf aan de heer De Cock Guido, voornoemde vereffenaar, om het verzoekschrift tot homologatie bij de Rechtbank van Koophandel in te dienen. ZESDE BESLISSING : BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

in het bijzonder zal hij de macht hebben aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van aile inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, bevel of beslag, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Onder zijn verantwoordelijkheid zal hij, voor bepaalde verrichtingen, lasthebbers mogen aanstellen en hen daartoe alle bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, zullen alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend zijn door de vereffenaar, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften van de vennootschap houden.

De opdracht van vereffenaar is onbezoldigd.

ZEVENDE BESLISSING : ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER.

Aan de thans in opdracht zijnde zaakvoerder de heer DE COCK Guido, voornoemd, werd eervol ontslag verleend met décharge omtrent zijn mandaat.

ACHTSTE BESLISSING : BIJZONDERE VOLMACHT.

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Moore-Stephens-Verschelden - Accountants & Belastingconsulenten" te 2050 Antwerpen, Thonnetlaan 110, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen onder het nummer 0451.657.041, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Stefaan Van den Eynde, notaris

Warden tegelijkertijd neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal van 13 juli 2011;

- lijst van de akten van de vennootschap + gecoordineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 30/04/2011;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- homologatievonnis van benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 10.06.2011 11160-0347-011
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10362-0029-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.07.2009 09412-0118-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 27.08.2008 08619-0308-011
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 26.06.2007 07288-0115-013
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 06.07.2005 05430-4692-014
24/01/2005 : BL564715
29/06/2004 : BL564715
09/07/2003 : BL564715
05/07/2002 : BL564715
15/07/2000 : BL564715
20/09/1997 : BL564715
08/05/1996 : BL564715
29/01/1992 : BLA67859

Coordonnées
IMMO D.C.D.

Adresse
EVERGEMSESTEENWEG 79 1852 BEIGEM

Code postal : 1852
Localité : Beigem
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande