IMMO DCR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DCR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.777.205

Publication

04/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312981*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

31-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bieststraat 223

Ondernemingsnummer :

0634777205

Benaming (voluit) : IMMO DCR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

1. Inbreng in geld  vergoeding door aandelen

a) De heer DE CONINCK Frédéric, boven vermelde oprichter sub a, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftienduizend euro(¬ 15.000), welk bedrag volledig wordt volstort.

b) DR. SOPHIE REYNTIENS, HUISARTS BV BVBA, boven vermelde oprichter sub b, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000) welk bedrag volledig volstort wordt.

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volstort zijn zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00).

Het geheel is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank onder nummer BE21 7360 1686 2203 zoals blijkt uit een bankattest afgegeven door voornoemde bank, gedateerd op 28 juli 2015, dat aan Ons, instrumenterende notaris, is overhandigd om niet aan de akte gehecht te blijven.

STATUTEN

Artikel 1  VORM - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  IMMO DCR .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op éénendertig juli tweeduizend vijftien dat : a. De heer DE CONINCK Frédéric Luc Elisabeth Jozef, geboren te Mechelen op 23 september 1971, rijksregisternummer 71.09.23 143-42, identiteitskaart nummer 591-8370723-16, echtgescheiden, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Bieststraat 306 en b. de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DR Sophie REYNTIENS, Huisarts , met maatschappelijke zetel te 1980 ZEMST, Groenstraat 4, ondernemingsnummer 0867.589.873. voornoemde notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO DCR.

1. Plaatsing van en storting van het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk driehonderd euro (¬ 300).

1. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

3191 Boortmeerbeek

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de

vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de

vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar

zetel heeft en de exploitatiezetel, alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3191 Hever-Schiplaken, Bieststraat 223.

Hij kan, bij beslissing van het bestuur, worden overgebracht naar om het even welke plaats in het

tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

2. Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen in binnen- en buitenland.

3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium in binnen- en buitenland, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

4. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

5. Alle mogelijke activiteiten bestaande uit het organiseren, informatiseren, opmaak D-base bestanden welke kaderen in de werkzaamheden van een medisch secretariaat. Organisatie van workshops en groepssessies. Organisatie van cursussen en seminaries naar de grafische- en reclamewereld. Organisatie van groepssessies naar medische beroepen.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders, zaakvoerder(s) en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00), volledig volstort. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk driehonderd euro (¬ 300).

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6 - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verzonden aan ieder vennoot.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7 - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8 - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9 - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 10 - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel 11 - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. Artikel 12 - ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 18 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 13 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel 14  WINSTVERDELING

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 15 - ONTBINDING

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van

vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van

een vennoot.

Artikel 16 - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

IV. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de oprichters in uitvoering van de wettelijke en

statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve

inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van

volgende verklaringen:

1. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

" De heer DE CONINCK Frédéric Luc Elisabeth Jozef, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Bieststraat 306, die aanvaardt.

" Mevrouw REYNTIENS Sophie, wonende te 1981 Zemst, Groenstraat 6, die aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan bij oprichting en zal afgesloten worden op 31 maart 2017.

4) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in september 2017.

5) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd. Volmacht

Door de heer De Coninck Frédéric en mevrouw REYNTIENS Sophie handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan mevrouw VAN HOOF Isabelle, wonende te Hever Schiplaken, Bieststraat 306, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Opgemaakt te Wemmel op 31 juli 2015 door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te Wemmel.

Coordonnées
IMMO DCR

Adresse
BIESTSTRAAT 223 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande