IMMO DE REZE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO DE REZE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.760.056

Publication

01/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1



IffijSia ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0863.760.056

Benaming

(voluit) : IMMO DE REZE

(verkort) :

NEERGELEGD

2 3 JUli 20V-1Griffie Rechtbank van Koophandel Griffieven.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3320 Meldert  Gaatstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  REGIME ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 27 juni= 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap IMMO DE REZE met maatschappelijke zetel te 3320 Meldert, Gaatstraat 16, RPR Leuven, ondernemingsnummer BTW BE 0863.760.056, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Verslagen

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van voorlezing van de verslagen van de: raad van bestuur en van mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur. Deze: verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor besluit het volgende

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV «IMMO DE REZE» betreft de schuldvorderingen die de aandeelhouders, mevrouw Dominique DE REZE en de heer Pierre Nicolas SCHMITT bezitten ten opzichte van de NV «IMMO DE REZE», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 79.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent,; Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van: oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der` Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van: de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voori uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het, aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet' overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Dominique DE REZE ten bedrage van 39.500,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 395 kapitaalaandelen van de NV «IMMO DE REZE», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/395ste van 39.500,00 EUR, hetzij 100,00 EUR per aandeel, toegekend aan mevrouw Dominique DE REZE.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Pierre Nicolas SCHMITT ten bedrage van 39.500,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 395 kapitaalaandelen van de NV «IMMO DE REZE», zonder aanduiding van. nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/395ste van 39.500,00 EUR, hetzij 100,00 EUR per aandeel, toegekend aan de heer Pierre Nicolas SCHMITT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion"),

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 26 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v,v.e, BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed,

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenenzeventigduizend euro (79.000 ¬ ) door inbreng in natura, volledig volstort, mits uitgifte van zevenhonderd negentig (790) aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Deze kapitaalverhoging door inbreng in natura betreft een vordering op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van de toekenning van een dividend ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 juni 2014 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB92.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit,

Derde beslissing - inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik zijn alle vennoten, aanwezig als voormeld, tussengekomen. Deze hebben, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaren vervolgens in te schrijven op alle zevenhonderd negentig (790) nieuwe aandelen en dit in verhouding tot hun kapitaalparticipatie, namelijk

-de heer SCHMITT Pierre, wonende te 3320 Hoegaarden, Gaatstraat 16, die inschrijft op driehonderd vijfennegentig (395) aandelen en deze volledig volstort;

-mevrouw DE REZE Dominique, wonende te 3320 Hoegaarden, Gaatstraat 16, die inschrijft op driehonderd vijfennegentig (395) aandelen en deze volledig volstort;

Totaal: zevenhonderd negentig (790) aandelen, hetzij voor negenenzeventigduizend euro (79.000 ¬ ).

Zij schrijven in op deze kapitaalverhoging door de inbreng van een schuldvordering van negenenzeventigduizend euro (79.000 ¬ ) op de vennootschap, ontstaan naar aanleiding van de toekenning van een dividend ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 juni 2014 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB92,

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Vierde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van tweeënzestigduizend euro (62.000 ¬ ) op honderd éénenveertig duizend euro (141.000 ¬ ) en is vertegenwoordigd door duizend vierhonderd en tien (1.410) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging door inbreng in natura betreft een vordering op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van de toekenning van een dividend ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene " vergadering van 23 juni 2014 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB92.

Vijfde beslissing - Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénenveertig duizend euro (141.000 ¬ ). Het is verdeeld in duizend vierhonderd en tien (1.410)gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen".

Zesde beslissing - ontslag bestuurder

De algemene vergadering stelt vast dat er slechts twee aandeelhouders zijn. Om zich in regel te stellen met artikel 518 Wb.Venn. beslist de algemene vergadering bijgevolg om de heer SCHM1Tf Pierre-Nicolas Marie Joseph te ontslaan als bestuurder met ingang vanaf heden. De algemene vergadering verleent de ontslagen bestuurder kwijting van het door hem gevoerde beheer.

Zevende beslissing - Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat en aan de werkende notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Michaël Janssen, geassocieerd notaris te Bierbeek,

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene vergadering + gecoördineerde statuten + verslag van de bedrijfsrevisor + verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014
ÿþ Moa wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

119301 11111

Nee7celeoc ter grIttte ae

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 6 JAN, 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

' Ondernerningsnr : 0863.760.056

Benaming

(voluit) : IMMO DE REZE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Beukenlaan 6 - 3271 Scherpenheuvel - Zichem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, Benoeming & wijziging van de maatschappelijke zetel

Uittreksel van de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 21 november 2013: de vergadering. neemt met voltalligheid van de stemmen volgende beslissingen:

Het ontslag van De Reze Vital als bestuurder wordt aanvaardt en dit vanaf 30 augustus 2013.

Schmitt Pierre-Nicolas wordt aangesteld als onbezoldigd bestuurder en dit vanaf heden. Schmitt Pierre en De Reze Dominique worden herbenoemd als bestuurders voor een periode van zes jaar. De Raad van Bestuurd stelt De Reze Dominique aan als Afgevaardigd Bestuurder.

De Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 25 november 2013' te verplaatsen naar het volgende adres: Gaatstraat 16, 3320 Meldert.

Gedaan te Scherpenheuvel  Zichem op 21/11/2013.

Dominique De Reze

Gedelegeerd bestuurder

~

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenïiiffiët Weigisêh Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.11.2013, NGL 20.12.2013 13695-0591-013
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 20.12.2012 12674-0538-013
16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.11.2011, NGL 12.12.2011 11635-0202-012
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.11.2010, NGL 17.12.2010 10636-0584-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.11.2009, NGL 07.12.2009 09882-0384-013
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.11.2008, NGL 14.01.2009 09009-0148-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.11.2007, NGL 28.11.2007 07810-0172-010
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.11.2006, NGL 08.12.2006 06902-5071-013
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 17.11.2005, NGL 11.01.2006 06011-2909-013
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 22.12.2015 15700-0412-012

Coordonnées
IMMO DE REZE

Adresse
GAATSTRAAT 16 3320 MELDERT(BT)

Code postal : 3320
Localité : Meldert
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande