IMMO GENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO GENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.922.625

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301835*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578922625

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

IMMO GENO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op datum 26 januari 2015, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS:

- De heer DE MESMAEKER Marc Lodewijk Stefaan, geboren te Bornem, op 30 mei 1962, nationaal

nummer 62.05.30-467.67,

en zijn echtgenote,

- Mevrouw GEENS Carine Clémentine, geboren te Sint-Agatha-Berchem, op 3 november 1962,

nationaal nummer 62.11.03-420.93, wonende te 1700 Dilbeek, Berchemstraat 70.

2. NAAM-VORM :  IMMO GENO  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 1700 Dilbeek, Berchemstraat 70.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel het beheren en in waarde behouden, de verbetering en het in stand houden van het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen evenals het verstrekken van adviezen, het maken van studies en het commercialiseren inzake beheer en bouw van onroerende goederen.

De vennootschap mag haar verworven kennis op dit vlak ook waarderen ten opzichte van derden door het verstrekken van hulp, adviezen, leiding, het maken van studies en het commercialiseren. De vennootschap mag eveneens alle verrichtingen doen zowel voor eigen rekening als voor derden in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring, onderverhuring in al haar vormen, ruiling en uitbating van alle eigendommen, gronden, domeinen en van alle onroerende goederen in breedste zin en alle verrichtingen inzake investeringen en financieringen.

In het kader van haar doel mag zij wijzigingen, verkavelingen en alle bewerkingen aanbrengen aan de onroerend goederen die haar toebehoren.

Zij mag alle financiële verrichtingen uitvoeren, alsmede commissiehandel, handels- en

nijverheidsverrichtingen, roerende en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Door fusie, inbreng of inschrijving betrokken zijn bij andere ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en die kunnen bijdragen tot verwezenlijking van het geheel of een deel van haar doel. De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen.

Voorafgaande opsomming moet in de breedste zin opgevat worden zonder enige beperking.

5. DUUR: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

6.KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD DUIZEND EURO (¬ 700.000,00)

vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/zevenduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn onderschreven en volstort bij BNP Paribas Fortis:

- voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00), door de heer De Mesmaeker Marc, voornoemd,

titularis van één (1) aandeel;

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Berchemstraat 70 1700 Dilbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- voor een bedrag van zeshonderdduizend negenhonderd negenennegentig euro (¬ 699.900,00), door Mevrouw Geens Carine, voornoemd, titularis van zesduizend negenhonderd negenennegentig (6999) aandelen.

7. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en duur van hun mandaat bepaalt.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders individueel hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Daden van beschikking met betrekking tot de onroerende goederen (in oprichting) van de vennootschap kunnen enkel worden gesteld door:

- de statutair zaakvoerder

of

- de niet-statutair zaakvoerder mits voorafgaandelijke unanieme beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Het bestuur van de vennootschap wordt thans opgedragen aan twee zaakvoerders, waarvan één statutair bepaald, zijnde Mevrouw GEENS CARINE, geboren te Sint-Agatha-Berchem, op 3 november 1962, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van haar mandaat is onbeperkt, en haar afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Zij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daarvan afwijkt. De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; zij beschikt elk afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan zij elk afzonderlijk onder andere alle rekeningen openen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

8. JAARVERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de de laatste vrijdag van de maand juni, om 20 uur.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

10. RESERVES-WINST: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het Wetboek van Vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

11. VEREFFENING :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

1. Eerste boekjaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, zonder beperking van duur, de heer De Mesmaeker Marc, voornoemd, voornoemd, die aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Paul Bauwens, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte oprichting d.d. 26 januari 2015

Coordonnées
IMMO GENO

Adresse
BERCHEMSTRAAT 70 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande