IMMO LARIVIERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO LARIVIERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.956.366

Publication

12/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eusse

0 2 DE:C. ZUeib

Griffie

111

*13185986*

V beh

aa Bel Staa

10

Ondernemingsnr : 0536.956.366

Benaming

(voluit) : IMMO LARIVIÈRE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rozenlaan 4 -1790 Affligem (Teralfene)

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Bij beslissing genomen op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 26 november 2013, om tien uur in de voormiddag, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IMMO LARIVIÈRE met zetel te 1790 Affligera (Teralfene), Rozenlaan 4, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Brussel onder nummer 0536.956.366, B.T.W.-nummer 0536.956.366, opgericht krachtens akte verleden voor Notaris' Yves De Ruyver met standplaats te Liedekerke op vijftien juli tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes augustus tweeduizend en dertien, onder nummer 13122655,

werd tot niet-statutair zaakvoerder benoemd met ingang van 26 november 2013 :

de Heer ROSSIGNOL Frank Jos, geboren te Aalst op 21 maart 1956 (nationaal nummer 560321-213.63), wonende te 1790 Affligera (Teralfene), Driesstraat 2.

Deze zal dezelfde bevoegdheden hebben als de reeds benoemde zaakvoerder(s), zoals voorzien in artikel twaalf van de statuten.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt en zal eindigen bij een beslissing getroffen met eenvoudige meerderheid van stemmen door een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering, en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden moeten zijn.

Jan Larivière, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.7F7Elis

11111111j11 jf1,111111111

ieeeti

.31A~,

Griffie

Ondernemingsnr : Q 3c6

Benaming

(voluit) : IMMO LARIVIERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid L\"-

Zetel: 1790 Affligem, Rozenlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op vijftien juli tweeduizend dertien,; neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De heer LARIVIèRE Jan, geboren te Aalst op zesentwintig oktober negentienhonderd zevenenzestig' (nationaal nummer 67.10.26-329.77) echtgescheiden, wonende te 1790 Affligera, Kasteelstraat 28.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter heeft opgericht onder de benaming; "IMMO LARIVIERE", met zetel te 1790 Affligera, Rozenlaan 4.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

makelaar in onroerende goederen in de meest ruime zin: de bemiddeling bij aankoop, verkoop, huur en; verhuur van onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen,

- het geven van juridische adviezen rond onroerend goed en rond alle transacties die met onroerende: goederen mogelijk zijn.

- het uitvoeren van managementtaken;

- het uitoefenen van functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties in de vorm van technische expertise en bijstand;

- het geven van trainingen, seminaries, opleidingen aan bedrijven, instellingen, particulieren en aan elke andere instelling in binnen- en buitenland;

- het beheer van onroerend patrimonium, de aankoop, bouw en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen en van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks` verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van het doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere; wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te; begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden; inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze; handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één euro, verdeeld in één aandeel, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/eerste (1115 8) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

met een maatschappelijk kapitaal van één euro, verdeeld in één aandeel zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het één/eerste van het maatschappelijk kapitaal

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van één euro per aandeel, hetzij voor één eurô.

De aandelen werden volgestort ten belope van één euro (¬ 1,00) zodat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van één (¬ 1,00), dat ingeschreven werd in geld door de heer Larivière Jan, voornoemd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Voór-behoudpn

aan hek~

Be1 isch Stasblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder. beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste zaterdag van de maand juni, om tien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien,

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één zijnde:

Wordt tot zaakvoerder benoemd

De heer Larivière Jan, voornoemd.

VOOF EENSLUIDEND UITTREKSEL Bijlage: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO LARIVIERE

Adresse
ROZENLAAN 4 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande