IMMO LEDOUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO LEDOUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.365.357

Publication

05/11/2013
ÿþV~

babi aal Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargetrgd ter pritfie de

Rechtbank van Koophandel

IO Leiven, de 2 4 OKT, 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.365.357

Benaming

(voluit) : IMMO LEDOUX "IN VEREFFENING"

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLIEGHAVENLAAN 128 TE 3140 KEERBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op het kantoor van de vereffenaar, Jozef Nellenslaan 90 te 8301 Knokke-Heist op 1 september 2013, blijkt dat ingevolge de afsluiting van de vereffening bij machtiging van de Rechtbank van Koophandel te Leuven dd. 30 mei 2013, de naamloze vennootschap IMMO LEDOUX "IN VEREFFENING", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 128, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van dei vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan gedurende 5 jaar. Dat de vereffenaar op gronde van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alla; formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die hem na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen. Dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste 5 jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres, Jozef Nellenslaan 90 te 8301 Knokke-Heist. Bij deze wordt er ontslag verleend aan de' vereffenaar, Rousseau Paul, voor zijn vervulde opdracht. Dat de vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar om het nodige te doen voor neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de Griffie van de rechtbank van koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten ivm de fiscale aangiften te verrichten.

Rousseau Paul,

Vereffenaar.

1111 *13 7363 I11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 25.07.2013 13350-0364-009
21/11/2012
ÿþ Mal 2.0

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III III III III ~~II~ ~ 1~1IYIIII

*12168167*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, d9 - ?

12

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.365.357

Benaming :

(voluit) : IMMO LEDOUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vlieghavenlaan 128, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie Delcour te Dottignies op achtentwintig september twee duizend en twaalf, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

Verslagen

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat evenals van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -- burgerlijke vennootschap met handelsvorm De Roover & C°, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg, 290, met mandaatdrager Guy DE ROOVER, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm De Roover & C, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg, 290, met mandaatdrager Guy DE ROOVER, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden:

"5. Besluit

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap IMMO LEDOUX, Vlieghavenlaan 128 te 3140 Keerbergen, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30juni 2012 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 157.289,49 E en een negatief eigen vermogen van -165.181,94 ¬ .

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, onder voorbehoud van het bestaan van eventuele hangende geschillen, rechtszaken of andere claims, waarmee rekening dient gehouden te worden bij het opstellen van deze staat van actief en passief op 30 juni 2012, van eventuele fiscale controles over voorgaande boekjaren en voor zover de verwachtingen van de Raad van Bestuur met succes door de vereffenaar worden waargemaakt.

Gedaan te goeder trouw,

Haacht, 31 augustus 2012,

(handtekening)

BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren,

Vertegenwoordigd door de Heer

Guy De Roover, Bedrijfsrevisor"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 5

y. '1 '1 x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

Ontbinding

De algemene vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap die voortaan slechts zal bestaan uit

hoofde van haar vereffening; en spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Aanstelling van vereffenaar

De vergadering besluit slechts een enkele vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie, voor onbeperkte duur, de Heer ROUSSEAU Paul Nicolas Joseph, geboren te Gent op elf oktober negentienhonderd vierenzestig, (identiteitskaart nummer 591-2007062-40, nationaal register nummer 641011 015-02), echtgenoot van mevrouw Sylvie AMELINCKX, wonende te 8301 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan nummer 90, hier aanwezig, en die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschap, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan weI nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering stelt:

- de ondergetekende notaris,

- de Heer Paul ROUSSEAU, voornoemd,

aan als lasthebbers ad hoc teneinde, elk met afzonderlijke macht, de rechtbank van koophandel aan te zoeken bij eenzijdig verzoekschrift, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

Kennisgeving ontslag Raad van Bestuur

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het voorgaand besluit, het mandaat van de bestuurders

van de vennootschap, te weten, de Heer Paul ROUSSEAU en de Heer Léon ROUSSEAU,voomoemd, van

rechtswege op heden een einde neemt.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

Bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar

De vergadering besluit aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot tegeldemaking, onder voorbehoud evenwel van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar eveneens machtiging om alle handelingen voorzien in artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te stellen zonder telkens opnieuw machtiging van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen waarin dit zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

, , " 't

,.t i ,A. 9 t

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Buiten speciale machtiging, worden alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, door de vereffenaar zelf getekend.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd zal worden uitgeoefend.

Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van substitutie: Hellemans A&B BVBA, te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Dijk nummer 99/2, vertegenwoordigd door Veronique HENDRICKX, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk gedeponeerd: expeditie van de akte , formulier I + kopij, formulier 2 + kopij vonnis,

de notaris Sylvie Delcour te Dottignies

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 13.07.2012 12296-0406-010
05/06/2012
ÿþMod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pveergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de Z It MEI ZQ12

DE GRIFFIER,

Griffie

1

111,11111 aai*

Vc behc aar Beti Staal

Ondememingsnr : 0450.365.357

Benaming

(voluit) : IMMO LEDOUX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLIEGHAVENLAAN 128 TE 3140 KEERBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Ingevolge de algemene vergadering van dd. 7 mei 2012 werd beslist de heer Rousseau Paul te; herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en de heer Rousseau Leon te herbenoemen tot bestuurder en dit tot op de algemene vergadering van 2018. Met unanimiteit van stemmen worden deze herbenoemingen aanvaard.

ROUSSEAU Paul,

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 25.07.2011 11334-0484-011
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 25.08.2010 10449-0525-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 28.08.2009 09686-0192-010
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 29.08.2008 08700-0378-011
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 24.07.2007 07469-0087-010
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.05.2006, NGL 14.07.2006 06473-2754-013
13/10/2005 : GE169852
04/08/2005 : GE169852
30/07/2004 : GE169852
13/08/2003 : GE169852
07/08/2002 : GE169852
24/07/2002 : GE169852
19/10/2000 : GE169852
21/09/2000 : GE169852
01/01/1997 : GE169852
01/02/1994 : GE169852
10/07/1993 : GE169852

Coordonnées
IMMO LEDOUX

Adresse
VLIEGHAVENLAAN 128 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande