IMMO MAGAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : I.M.S.

Divers


Dénomination : IMMO MAGAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : I.M.S.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 422.562.583

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0133-018
13/11/2014
ÿþ4 \

Mori Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0422.562.583

Benaming

(voluit) : Immo Management Services

(verkort) : I.M.S.

IlipagenTifiliét BëIgiscli StaatsbIac - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Comm. VA

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot geruisloze fusie, gelijkgesteld met fusie door overneming conform artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, tussen de Comm. VA "Immo Management Services", de NV "Swimmobel" en de NV "VABICO", opgesteld door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen:

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 W. Venn. voor te leggen aan hun algemene vergaderingen:

' -de overnemende vennootschap:

Comm VA IMMO MANAGEMENT SERVICES, afgekort "I.M.S.", met zetel te 3001 Leuven (Heverlee),

Groenveldstraat 13-15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0422.562.583;

-de overgenomen vennootschappen:

NV SWIMMOBEL niet zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder het nummer 0431.212.015.

NV VABICO met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder het nummer 0446.821.986.

De bestuursorganen van NV SWIMMOBEL (over te nemen vennootschap), NV VABICO (over te nemen vennootschap) en Comm_VA IMMO MANAGEMENT SERVICES (overnemende vennootschap) hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overnemende vennootschappen aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 W. Venn.

Voornoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen,

IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (719,1° W. Venn.):

- Over te nemen vennootschap:

NV SWIMMOBEL met maatschappelijke zetel: 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder het nummer 0431.212.015.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland:

De vennootschap heeft als doel, in de ruimste zin, het behouden van haar patrimonium, onder meer gevormd door de inbreng en bestaande uit roerende en onroerende goederen, het beheren en het stellen van alle handelingen die nuttig en nodig kunnen zijn voor de vermeerdering daarvan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

- 3 va. 2ovi

Griffie Rechtbank van Koophandel

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van het maatschappelijk doel zal de vennootschap kunnen verwerven, renoveren, bouwen, te gelde maken, verhuren en huren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag bovendien elk mandaat van bestuurder in andere vennootschappen aanvaarden of opnemen, diensten van administratieve, commerciële of financiële aard verlenen, en alle gelijkaardige diensten verlenen, eigen aan de activiteiten van de vennootschap,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving, of op eender welke andere manier, belangen nemen in bedrijven, associaties of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel om haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet limitatief, Bijgevolg kan de vennootschap alle handelingen stellen die op een of andere manier kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland met alle middelen en op alle wijzen die zij gepast acht.

De vennootschap mag geen activiteiten uitoefenen van financiële instellingen die onderworpen zijn aan specifieke wetten en besluiten.

Zij moet zich onthouden van handelingen die onderworpen zijn aan reglementeringen waaraan zij niet voldoet.

In het algemeen mag zij alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, of die de verkoop van haar producten kan vergemakkelijken.

Zij mag alle leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren. In het kader daarvan mag zij eveneens borg stellen of aval geven in de ruimste zin, alle commerciële of financiële handelingen stellen met uitzondering van deze die door de wet zijn voorbehouden aan banken, bewaarders van Korte termijn deposito's, spaarkassen, hypotheekondernemingen en kapitalisatieondernemingen.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur:

-Comm,VA IMMO MANAGEMENT SERVICES (RPR Leuven, 0422.562.583), gedelegeerd bestuurder, met

zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, vast vertegenwoordigd door de Heer SCHREURS

Kurt, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55;

-Mevrouw VAN GAAL Christel, gedelegeerd bestuurder, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg

55;

-de Heer SCHREURS Kurt, bestuurder, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55;

- Over te nemen vennootschap:

NV VABICO, voluit VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT, met maatschappelijke zetel 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder het nummer 0431.212.015.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-onderneming in onroerende goederen;

-onderneming voor het beheren van beleggingen en vermogens;

-het patrimonium, gevormd door zowel roerende als onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen, nodig voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Comm.VA IMMO MANAGEMENT SERVICES (RPR Leuven, 0422.562.583), gedelegeerd bestuurder, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, vast vertegenwoordigd door de Heer SCHREURS Kurt, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55;

-Mevrouw VAN GAAL Christel, gedelegeerd bestuurder, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg

55;

-de Heer SCHREURS Kurt, bestuurder, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55.

- Overnemende vennootschap:

Comm. VA IMMO MANAGEMENT SERVICES, afgekort "I.M.S.", met maatschappelijke zetel 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0422.562.583.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-De verhuring van alle soorten ceremoniekleding; de import en export, de groot- en kleinhandel in confectie -

artikelen voor dames en heren;

-Het uitbaten van hotel, restaurant, drankgelegenheden in de ruimste zin van het woord;

-Handel in machineonderdelen;

-Het bouwrijp maken van terreinen, het doen bouwen en uitrusten van alle gebouwen met het oog op de

verkoop of de verhuring ervan;

-Het aan- en verkopen, huren en verhuren en behe-'ren van onroerende goederen, het ter beschikking

stellen van installaties, machines en uitrustingsgoederen.

-De aankoop, verkoop, overdracht, ruiling en beheer van alle roerende waarden, aandelen en deelbewijzen

van vennootschappen, obligaties en staatsfondsen, dit alles in de ruimste zin van het woord, maar uitsluitend

voor eigen rekening;

-Het verstrekken van adviezen, diensten en technische bijstand op het vlak van management van bedrijven,

financiële, handels -, fiscale, automatisatie en sociale aangelegenheden inbegrepen;

-Het optreden als tussenpersoon, onder welke vorm ook, bij het totstandkomen van overeenkomsten;

-Het voeren van het bestuur en het management van ondernemingen. De vennootschap zal in deze con-text mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen mogen aanvaarden;

-Alle soorten makelaarsverrichtingen, en inzonderheid de bemiddeling bij aan - en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, en roerende waarden;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen aan derden;

-Alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, van exploitatie en beheer van de productie - en distributiemiddelen van niet vaste stoffen en energie, van installatie voor behandeling van water en van vloeibaar en vast afval, alsmede alle prestaties verband houdende met het technische onderhoud van collectieve en private industriële uitrustingen, alsmede alle verrichtingen van fabricage, constructie, installatie, transformatie en aanpassing behorende tot gezegde activiteiten;

-Het leggen van kabels en diverse leidingen;

-Het uitvoeren van alle soorten elektrotechnische werken en installaties;

-Het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties;

-De aan- en verkoop van, de invoer- en uitvoerhandel van, én de restauratie van oude wagens, alsmede de handel in onderdelen ervan,

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doe[,

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar statutair zaakvoerder, de Heer SCHREURS Kurt, wonende te

3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM (719,2° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

BIJZONDERE RECHTEN (719,3° W.Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschap geen

bijzondere rechten zullen worden toegekend.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschappen.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE VOORDELEN (719,4° W,Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschappen, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

ONROERENDE GOEDEREN;

- De over te nemen vennootschap NV SWIMMOBEL is eigenaar van volgend onroerend goed met de hierna

volgende kadastrale gegevens:

STAD HASSELT, 3de afdeling:

Toonzalen op en met grond en weiland gelegen te Genkersteenweg 245 en Visschenbroeken, gekend

volgens huidig kadaster sectie C nummer 750/C, 589/D en 752/L, met een totale oppervlakte van 44a 98ca.

Voor de betreffende gronden werden conform het bodemdecreet bodemattesten aangevraagd met als

kenmerKen A:20140359707  R:20140358841, A:20140359708  R:20140358842 en A:20140359709 

R:20140358843

De inhoud van deze bodemattesten afgeleverd op datum van 11 augustus 2014, luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

- De over te nemen vennootschap NV VABICO is eigenaar van volgend onroerend goed met de hierna

volgende kadastrale gegevens:

GEMEENTE ZONHOVEN, 2de afdeling:

Een magazijn op en met grond gelegen te Industrieweg Zuid 1302, gekend volgens huidig kadaster sectie C

nummer 7341E met een oppervlakte van 32a 13ca.

Voor de betreffende grond werd conform het bodemdecreet een bodemattest aangevraagd met als kenmerk

A:20140359689  R:20140358825,

De inhoud van dit bodemattest afgeleverd op datum van 11 augustus 2014, luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1,Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

- De voormelde onroerende gcederen zullen door de geruisloze fusie worden overgedragen aan de overnemende vennootschap Comm. VA Immo Management Services,

KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de betrokken vennootschappen, elk voor 1/3de deel.

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VERBINTENISSEN:

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

ALGEMENE VERGADERING:

 . . 14 Y

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en bekendmaking bij uittreksel, voorzien bij art. 719 W.Venn.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 30 september 2014, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven en Hasselt overeenkomstig art. 719 W.Venn.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Ernst van Soest, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een exemplaar van het fusievoorstel van 30/9/2014

Síjtagen bij hëtBèTgiscli Staatsblad -1371112014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0341-018
03/02/2015
ÿþMad 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I r VAN

KOOPHAN5L"

..,~

2 2 -nt- ne LEueL...

iji

5018 7

^r_

Ondernemingsnr : 0422.562.583

Benaming

(voluit) : IMMO MANAGEMENT SERVICES

Rechtsvorm : COMM. VA

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ernst van Soest te Hasselt op 16 december 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de hierna vermelde vennootschappen zijn bijeengekomen en na beraadslaging volgende besluiten hebben genomen:

1. De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Swimmobel" met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, opgericht bij akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op 13 mei 1987, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni 1987 onder nummer 19870611/000020, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt op 29 september 2014, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 november 2014 onder nummer 0200912, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0431.212.015, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

"Over te nemen vennootschap"

2. De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT" met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55, opgericht bij akte verleden voor notaris Ghislain Dandoy te Maaseik op 16 maart 1992, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 maart 1992 onder nummer 920331-233, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Marc Jansen te Hasselt (Kermt) op 17 april 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2009 onder nummer 09095633, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0446.821.986, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

"Over te nemen vennootschap"

3. De buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Immo Management Services", afgekort "I.M.S." met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, opgericht bij akte verleden voor notaris Remi Fagard te Genk op 15 maart 1982, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart 1982 onder nummer 684-5, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Marc Jansen te Hasselt (Kermt) op 31 maart 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 april 2008 onder nummer 08065796, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0422.562.583, RPR Leuven.

"Overnemende vennootschap"

Er werd vastgesteld dat aile aandeelhouders of aandelen van de betrokken vennootschappen, telkens het totale kapitaal vertegenwoordigend, aanwezig of vertegenwoordigd waren, zodat deze vergadering regelmatig was samengesteld en bijgevolg rechtsgeldig kon beslissen over de punten van de agenda.

De algemene vergadering(en) werden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda:

1. a) Fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 30/9/2014, uiterlijk één maand voor de buitengewone algemene vergadering bezorgd aan de aandeelhouders. Deze voorstellen werden neergelegd op de griffie:

- voor de NV "SWIMMOBEL": van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasseit op 30 oktober

2014.

- voor de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE

RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT' : van de rechtbank van

koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt op 30 oktober 2014.

- voor de Comm. V.A. "Immo Management Services": van de rechtbank van koophandel Leuven op 3

november 2014.

Hetzij minstens zes weken véér onderhavige buitengewone algemene vergadering(en),

En gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad:

- voor de NV "SW IMMOBEL": van 10 november 2014, onder nummer 0205076.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- voor de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT' : van 10 november 2014, onder nummer 0205075.

- voor de Comm. V.A. "Immo Management Services": van 13 november 2014, onder nummer 0206548.

b) Besluit tot fusie overeenkomstig voornoemd fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de NV "Swimmober en de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT" als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Comm. V.A. "Immo Management Services", die houdster is van alle aandelen van de NV "Swimmobel" en de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT".

De overname zal verwezenlijkt worden zonder kapitaalverhoging van de Comm. V.A. "Immo Management Services" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de NV "Swimmobel" en de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT", sedert die datum (30 juni 2014) tot op heden zijn voor rekening van de Comm, V.A. "Immo Management Services". De schulden van de over te nemen vennootschappen gaan over op de overnemende vennootschap.

c) Ten gevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschappen, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op 30 juni 2014.

d) Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de NV "Swimmobel" en de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT" hebben opgehouden te bestaan.

Er werd akte van genomen dat ingevolge voormelde overgang van vermogen, volgende onroerende goederen behorend tot het vermogen van de over te nemen vennootschappen eigendom werden van de Comm. V.A. "Immo Management Services":

- voorheen behorend tot het vermogen van de NV "Swimmobel":

1. STAD HASSELT

Een nijverheidsgebouw gelegen Genkerstweg 245, gekadastreerd volgens actuele legger derde afdeling, sectie C, nummer 7501C, voor een grootte van tweeëntwintig are drieënzeventig centiare (22a 73ca), en volgens titel sectie C, nummer 7501B en deel van nummers 589/C, 5901E, 6781E en 751/C met een oppervlakte van tweeëntwintig are drieënzeventig centiare (22a 73ca).

2. STAD HASSELT

Een nijverheidsgebouw gelegen Genkerstweg 245, gekadastreerd volgens actuele Legger derde afdeling,

sectie C, nummer 589/D, voor een grootte van zestien are vijfentachtig centiare (16a 85ca), en volgens titel

sectie C, nummer 589/0 met een oppervlakte van zestien are vijfentachtig centiare (16a 85ca).

3, STAD HASSELT

Een weiland gelegen aan de Slagmolenstraat, ter plaatse genaamd "Visschenbroeken", gekadastreerd

volgens actuele legger derde afdeling, sectie C, nummer 752/L, voor een grootte van vijf are veertig centiare (5a

40ca), en volgens titel sectie C, nummer 7521L met een oppervlakte van vijf are veertig centiare (5a 40ca).

- voorheen behorend tot het vermogen van de NV "VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO

MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT" :

GEMEENTE ZONHOVEN

Een magazijn gelegen aan Industrieweg-Zuid 1302, gekadastreerd volgens actuele legger tweede afdeling,

sectie C, nummer 734/E, voor een grootte van tweeëndertig are dertien centiare (32a 13ca), en volgens titel

sectie C, nummer 7341E met een oppervlakte van tweeëndertig are dertien centiare (32a 13ca).

2. Ontslag en kwijting van de bestuurders van de overgenomen vennootschappen.

De vergadering stelt het ontslag van de bestuurders van de overgenomen vennootschappen ingevolge de

ontbinding vast en verleent hen voor zoveel als nodig kwijting voor het door hen gevoerde bestuur.

Het betreft:

- voor de NV SWIMMOBEL:

a) de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Immo Management Services", afgekort "I.M.S." met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, ondernemingsnummer 0422.562.583, vast vertegenwoordigd door de heer Kurt SCHREURS,

b) de Heer SCHREURS, Kurt Jean Bert, geboren te Genk op 27 september 1962, wonende te 3500 Hasselt, Meastrich ersteenweg 55.

c) Mevrouw VAN GAAL, Christel, geboren te Bree op 14 maart 1963, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 55.

- voor de NV VABICO EN SOMBRERO HASSELT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE RESTAURANT EN SOMBRERO MEXICAN BARBECUE EN TACO RESTAURANT:

a) de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Emma Management Services", afgekort "I.M.S." met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Groenveldstraat 13-15, ondernemingsnummer 0422.562.583, vast vertegenwoordigd door de heer Kurt SCHREURS.

b) de heer Kurt SCHREURS,voomoemd.

c} Mevrouw Christel, VAN GAAL, voornoemd.

3. Statutenwijzigen voor de Comm. V.A. "immo Management Services.

Daar de maatschappelijke doelen van de overgenomen vennootschappen vervat zijn in het doel van de

overnemende vennootschap, is er geen statutenwijziging vereist.

BESLISSINGEN

Alle voormelde beslissingen of vaststellingen werden door de algemene vergaderingen van de over te

nemen vennootschappen en de overnemende vennootschap, elk voor wat hen betreft, goedgekeurd met

eenparigheid van stemmen.

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

De notaris heeft, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie bevestigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Ernst van Soest, Notaris met standplaats te Hasselt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal van geruisloze fusie.

Bijlagen.Iïi atlfeLgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0397-018
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.06.2011 11239-0041-020
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 19.08.2010 10419-0142-019
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 06.08.2009 09543-0037-019
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 13.08.2008 08561-0374-021
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 31.07.2007 07504-0061-022
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.05.2006, NGL 26.07.2006 06558-1875-015
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 06.06.2005 05207-4199-015
21/02/2005 : HA100622
09/08/2004 : HA100622
14/08/2003 : HA100622
12/08/2003 : HA100622
21/02/2003 : HA100622
08/01/2002 : HA100622
04/02/2000 : HA100622
25/02/1999 : BL593998
07/03/1996 : BL593998
01/01/1996 : BL593998
01/01/1986 : TG54251
15/06/1985 : TG54251

Coordonnées
IMMO MAGAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : I.M.S.

Adresse
GROENVELDSTRAAT 13-15 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande