IMMO NIDUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO NIDUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.557.362

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 31.10.2013 13651-0090-013
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 30.10.2012 12625-0413-013
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 30.10.2012 12625-0414-013
10/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsbaas









" iaosa~o~*





Ondernemingsr7r : 0872.557.362 Benaming

(voiuit) : 1MMQ N1DUS

(verkort) :

BRUSSEL

3 0 JAN. toi

Griffie

Bipagenbij- het-Beigiseh Staatsblad _ I0/02/i012 z-Anntxès-thi Miiitëür bèlgè

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1654 Beersel (Huizingen), Steenweg naar Alsemberg 912

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING AARD AANDELEN.

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 23 december 2011 en

geregistreerd als volgt "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Halle , op 9 januari 2012, boek 720, fol.

33, vak 1. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (getekend) M.P. Eeckhout".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO NIDUS",

volgende beslissingen genomen heeft :

1.De eerste zin van artikel 2 van de statuten aan te passen aan de reeds doorgevoerde verplaatsing van de

maatschappelijke zetel van de vennootschap.

"ARTIKEL 2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1654 Beersel (Huizingen), Steenweg naar Alsemberg 912.

2. De aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam alsook een bijzondere overdrachtsregeling voor de aandelen op naam in de statuten op te nemen. Daartoe beslist de vergadering de artikelen 6 en 7 van de statuten integraal op te heffen en te vervangen als volgt:

ARTIKEL 6. AANDELEN OP NAAM REGISTER CERTIFICATEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de Inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun' vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van, schuldvorderingen.

ARTIKEL 6bis  AANDELEN IN ONVERDEELDHEID, MET VRUCHTGEBRUIK BEZWAARD OF IN PAND GEGEVEN

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon schriftelijk aangewezen; is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, ongeacht enige andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

ARTIKEL 7  OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van de vennootschap mogen niet worden overgedragen onder levenden, tenzij nadat zij voorafgaandelijk tot aankoop werden aangeboden aan de andere venno(o)t(en) onder de voorwaarden en modaliteiten als bepaald in onderhavige overeenkomst.

De navolgende bepalingen zijn van toepassing op elke overdracht van aandelen, zowel vrijwillig als gedwongen, om niet of onder bezwarende titel, in volle eigendom, vruchtgebruik of naakte eigendom.

De navolgende bepalingen zijn inzonderheid eveneens van toepassing in geval zich in hoofde van één of meerdere vennoten feiten voordoen zoals de aanvraag van een gerechtelijk akkoord, faillissement, ontbinding, collectieve schuldenregeling, voorlopig bewind, onbekwaam verklaring of bijstand van een gerechtelijk raadsman in de zin van de artikelen 513 e.v. S.W.

Artikel 7.1. Voorkooprecht

Op de lestste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris. hetzij van de perso(o)nEen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In aile gevallen van overdracht van aandelen van de vennootschappen moeten de vennoten mekaar wederzijds een voorkooprecht toestaan en dit in evenredigheid van het aantal aandelen welke die vennoot bezit in het geheel van de door de vennootschappen uitgegeven kapitaalsaandelen, na aftrek van die aandelen, waarover de overdracht is voorgesteld.

De betekening moet de aard van de verrichting weergeven, de volledige identiteit van de kandidaat overnemer, het aantal aandelen of rechten dat hij wenst over te dragen, de geboden prijs (bij overdracht onder bezwarende titel) of in andere gevallen de prijs zoals vast te stellen overeenkomstig artikel 7.3.

Artikel 7.2. Uitoefening van het voorkooprecht

De vennoot die zijn aandelen of een deel ervan wenst te vervreemden (hierna genoemd ; 'Vennoot-overdrager"), moet zijn voornemen tot overdracht betekenen aan de andere vennoot.

De betekening moet de aard van de verrichting weergeven, de volledige identiteit van de kandidaat overnemer, het aantal aandelen of rechten dat hij wenst over te dragen, de geboden prijs (bij overdracht onder bezwarende titel) of in andere gevallen, de prijs zoals vast te stellen overeenkomstig artikel 7.3.

De vennoot beschikt over dertig dagen, te rekenen vanaf de hem gedane betekening, om het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap mee te delen of hij zijn recht van voorkoop al dan niet wenst uit te oefenen.

Ingeval hij zijn recht van voorkoop uitoefent moet de vennoot het aantal aandelen meedelen waarop hij zijn voorkooprecht uitoefent.

Afwezigheid van antwoord binnen de hierboven voorziene termijn geldt als verzaking aan de uitoefening van het voorkooprecht.

Artikel 7.3. Vaststelling van de prijs der aandelen

Bij de uitoefening van het voorkooprecht gaan de aandelen over aan de prijs, berekend als volgt:

-De prijs der aandelen wordt vastgelegd op basis van het eigen vermogen van de betrokken vennootschap zoals blijkt uit de jaarrekening van de betrokken vennootschap op 31/03/2008.

-De koper moet de prijs betalen binnen een termijn van drie maanden, tenzij de Vennoten een andere termijn overeenkomen. Bij laattijdig betalen zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling aan de vennoot-overdrager een interest verschuldigd zijn, berekend aan de wettelijke interestvoet.

Artikel 7.4. Volgrecht

Elke vennoot die overweegt één of meer van zijn aandelen aan derden te vervreemden onder bezwarende titel moet in de overeenkomst met die derde(n) bedingen dat deze ook verplicht zijn de aandelen van de andere vennoten (voor zover deze laatsten dit wensen) over te nemen aan dezelfde voorwaarden.

De andere vennoten beschikken derhalve over het recht hun aandelen (één, meerdere, alle) te verkopen aan bedoelde derden) onder dezelfde voorwaarden als deze welke de derde aanbiedt aan de Vennoot-overdrager.

De vennoot die geniet van bedoeld volgrecht is vrij het aantal aandelen te bepalen die hij/zij krachtens dit volgrecht willen overdragen.

Indien de Vennoot-overdrager het volgrecht miskent, dan kan de andere vennoot hem verplichten al zijn aandelen aan te kopen aan dezelfde voorwaarden, waaronder de Vennoot-overdrager zijn aandelen (of een deel ervan) heeft overgedragen aan een derde.

De vennoten dienen hun volgrecht uit te oefenen binnen de maand, vanaf het verstrijken van de termijn, geldend voor de uitoefening van hun voorkooprecht.

Artikel 7.5. Overlijden van een vennoot

Een dag voor het overlijden van één der vennoten, hetzij de zaakvoerder van één van de vennoten, worden de overlevende vennoten geacht onmiddellijk een optie op de aandelen van de overleden vennoot te bekomen, en dit pro rata van hun aandelenbezit in de betrokken vennootschap(pen).

Deze optie vervalt integraal en onmiddellijk indien de overleden vennoot op het ogenblik van zijn overlijden ongehuwd is en descendenten-bloedverwanten nalaat.

De optie heeft betrekking op de voile eigendom van de aandelen, behalve in de hypothese dat de overleden vennoot op het ogenblik van zijn overlijden gehuwd is en descend enten  bloedverwanten nalaat: in die hypothese heeft de optie uitsluitend betrekking op het vruchtgebruik m.b.t. de aandelen.

De erfgenamen van de vooroverleden vennoot kunnen, in geval de overlevende venno(o)t(en) een optierecht verkrijgen, enkel aanspraak maken op de pecuniaire gevolgen van de aandelen (in volle eigendom dan wel vruchtgebruik al naargelang hun erfdeel).

indien één of meer overblijvende vennoten beslissen om de optie op de aandelen van de overleden vennoot te lichten, wordt de prijs die dient te worden betaald, bepaald overeenkomstig artikel 7.3.

Voor de betaling van de prijs, voorzien partijen een afbetalingstermijn op minstens 5 jaar.

De optie wordt echter kosteloos verleend ingeval de overlevende vennoot ongehuwd komt te overlijden zonder nakomelingen na te laten.

De overlevende vennoten dienen hun voornemen tot het lichten van de optie op de aandelen van de overleden vennoot kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur van de vennootschap binnen een termijn van 3 maanden vanaf het overlijden van de vennoot.

Bij gebreke aan het lichten van de optie binnen de voornoemde termijn treden de erfgenamen opnieuw volledig in de volledige rechten van het aandelenbezit.

Artikel 7.6. Gemeenschappelijke bepalingen

Aile betekeningen, verricht in het kader van dit artikel, moeten gebeuren bij brief tegen ontvangstbewijs of bij aangetekende brief met ontvangstbewijs. Zij worden geacht te zijn gedaan op de datum van het ontvangstbewijs of op datum dat de brief door de postdiensten wordt aangeboden voor ontvangst.

Naar aanleiding van elke overdracht van aandelen kunnen de vennoten, met unanimiteit, beslissen af te wijken van de procedure opgenomen in dit artikel of deze procedure volledig terzijde schuiven.

Bij miskenning van het voorkooprecht en/of het volgrecht zef de overdracht van aandelen aan de andere vennoten niet kunnen worden tegengesteld. In dit geval worden alle rechten verbonden aan de overgedragen aandelen van rechtswege geschorst.

Bovendien kunnen de vennoten, wier voorkooprecht en/of volgrecht werd miskend, naast een forfaitaire schadevergoeding gelijk aan twintig procent van de waarde der overgedragen aandelen, ook de ontbinding van de verkoop vorderen evenals de indeplaatsstelling in de rechten en verplichtingen van de nieuwe eigenaar.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-Notaris J. VAN ELSLANDE.

Bijgevoegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- lijst publicatiedata akten;

gecoördineerde tekst der statuten.

Voorbehouden` aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luilt B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid aan de instrumenterende notaris hetzij van de persoçc)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien  ,an derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11051494

BRu~~

2.5 bnI911

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872557362

Benaming

(voluit) : Immo Nidus

Rechtsvorm : NV

Zetel : Steenweg naar Alsemberg 912 1654 Beersel (Huizingen)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 13 september 2010 blijkt: de hemieuwing van volgende mandaten van bestuurders:

" de heer Van Den Neste Roger, wonende Waterpoelstraat 25 , 1652 Beersel (Alsemberg)

" de heer Van Den Neste Toon, wonende Steenweg naar Alsemberg 912, 1654 Beersel Huizingen)

" de heer Van Den Neste Wim, wonende Grootbosstraat 191, 1652 Beersel (Alsemberg)

" Deze mandaten gelden voor een termijn van zes jaar, vervallend bij de algemene vergadering der, aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 13 september 2010 blijkt :

" de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van de heer Van Den Neste Wim, Grootbosstraat 191, 1652 Beersel (Alsemberg)

" de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van de heer Van Den Neste Toon , Steenweg naar. Alsemberg 912, 1654 Beersel (Huizingen)

" de herbenoeming als voorzitter van de raad van Bestuur van de heer Van Den Neste Roger, wonende Waterpoelstraat 25, 1652 Beersel (Alsemberg)

Deze mandaten gelden voor de termijn van het lopend mandaat als bestuurder, met name voor zes jaar, vervallend bij de algemene vergadering der aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

Van Den Neste Wim Van Den Neste Toon

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Van Den Neste Roger,

Voorzitter van de Raad Van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 13.09.2010, NGL 13.10.2010 10581-0494-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 14.10.2009 09819-0031-013
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.09.2008, NGL 26.09.2008 08751-0174-013
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 10.09.2007, NGL 04.10.2007 07767-0086-012
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 11.09.2006, NGL 18.09.2006 06785-1360-014
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0066-014

Coordonnées
IMMO NIDUS

Adresse
STEENWEG NAAR ALSEMBERG 912 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande