IMMO-PATRIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO-PATRIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 411.621.775

Publication

23/05/2014
ÿþuni\ Ma! POF 11.1

Luf rE': ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VooN behouch aan he Beigisc Staatebi I Il 11111111.1,1,J111.1

11111



Neergelegd ter grfffie de Rechtbank van Koophandel te Leuven, de I FIE1 2014 DE GRIFFER,

Griffie

Ondememingsrir 0411.621.775

Benaming (vela) : Immo-Patrimo

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Klein Dalenstraat 45 - 3020 Herent

(volledig adres)

" Onderwerp(en1 akte: Herbenoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16/02/2014

De Vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de verlenging van de mandaten goed vanaf 28/02/2014 van:

- Dnr Haig Giri1inol, Vilvoordsebaan 86, 3020 Herent als bestuurder en gedelegeerd bestuurder Mevr. Ingrid Straetmans, Vilvoordsebaan 86, 3020 Herent als bestuurder

- D'ancre invet nv, gevestigd te 3000 Leuven BrusseIsestraat 134/H2 6E0881.812.746, vast vertegenwoordigd door Dhr. Halil Griginol als bestuurder.

Halil Griginol

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van 1-ulk-gvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 29.08.2014 14525-0031-011
15/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

J IUIJ 1111111111 lItII 11111 ItIJ 111111111 IJJI lIJ

" 13009166*

Neergelega ter grithe dei

Rechtbank van Koopha d

te Leuven, de 0 g .1ÂN" 2x13

DE GRIFFIER,

Griffie

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0411.621.775

'; Benaming (voluit) : lmmo-Patrimo

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Klein Dalenstraat, 45

3020 Herent

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN

AANDELEN OP NAAM  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 21 december 2012, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO-PATRIMO" heeft besloten:

-haar beslissing van 29 februari 2008 om de zetel met ingang van die datum te verplaatsen van "3020 Herent (Winksele), Vilvoordsebaan 84" naar "3020 Herent (Winksele), Klein Dalenstraat 45" te bevestigen en de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

-te stellen dat er noch op het verslag door de raad van bestuur, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders, zodat kan aangesloten worden bij de besluiten erin vervat. -het doel van de vennootschap uit te breiden overeenkomstig punt "2" van de agenda en bijgevolg artikel 4 van de statuten in die zin aan te vullen (zie hieronder).

-in het kader van de wet houdende afschaffing van de aandelen aan toonder door dematerialisering of omzetting naar aandelen op naam, de bestaande driehonderd achtennegentig (398) aandelen aan toonder om te vormen in driehonderd achtennegentig (398) aandelen op naam; ten gevolge daarvan ' zullen de statuten dienovereenkomstig aangepast worden.

-de raad van bestuur te machtigen uiterlijk per 31 december 2012 alle aandeelhouders uitte nodigen het aandeelhoudersregister te ondertekenen mits inlevering van hun aandelen aan toonder; de aandelen aan toonder moeten ingeleverd worden uiterlijk op 31 december 2012 en niet tijdig ingeleverde aandelen worden van rechtswege omgezet in aandelen op naam; de raad van bestuur krijgt de machtiging over te gaan tot vernietiging van de ingeleverde aandelen aan toonder. -de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

e) Artikel 1 van de statuten wordt aange' uld als volgt:

"Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

1° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding "naamloze vennootschap " of de afkorting "NV";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4' het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR , gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft 6' in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

b) In artikel 3 van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt: "De vennootschap is gevestigd te 3020 Herent (Winksele), Klein Dalenstraat 45."

c) Artikel 4. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan de bijstand bij

het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de

uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

~ +G

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

manager en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

2. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

-het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

-het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van ondernemingen;

3. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en ' verenigingen van materialen, materieel en installaties.

4. Het beheren, het instandhouden, het renoveren, het (ver)bouwen, het verkavelen, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

5. Bouwpromotie en projectontwikkeling in de meest ruime zin.

6. Het beheren van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening. .

7. Het beleggen van beschikbare middelen in onroerende goederen en in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen, waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

8. Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

9. Het uitvoeren van vertalingen, tolken en tekstverwerkingen en dit in de ruimste zin van het woord.

Hierbij hoort ook het laten uitvoeren van vertalingen, tolken en tekstverwerkingen in naam van de

= vennootschap en alle activiteiten die hiermee verbonden zijn en dit in de ruimste zin van het woord.

10. Het uitbaten van allerhande eetgelegenheden, handelszaken, supermarkten en winkels, ondernemingen, distributiecentra en bouwcentra.

11. Het ontwerpen, uitbaten en commercialiseren van websites op het internet, onder meer voor diensten en bemiddeling van contacten tussen bedrijfsleven en werkzoekenden anderzijds, en dit in de ruimste zin van het woord. De opsomming is algemeen en niet beperkend en de toepassing kan gebeuren in de ruimste zin van het woord.

12. Het verrichten van redactiewerkzaamheden , uitgeven, publiceren, onder alle vormen, op papier, via elektronische of andere middelen of dragers.

13. Het ontwerpen, verhuren, verkopen van en advies geven over software.

14. Het verspreiden van informatie onder alle vormen, via elektronische of andere middelen of dragers, in de ruimste zin van het woord.

15. Merchandising, promotie, marketing en prospectie met betrekking tot hoger genoemde activiteiten.

16. Alle vormen van elektronische handel.

17. De aankoop, verkoop, in licentie nemen of geven van intellectuele rechten, octrooien, know-how, .zonder beperking.

18. Het uitvoeren van arbeidsbemiddeling.

19. Het investeren in bouwpromotorprojecten.

20. Alle activiteiten als expediteur en vervoercommissionair, het vervoer door derden met alle soorten vervoermiddelen en het vervoer in hoedanigheid van mandataris.

21. De activiteiten van syndicus van gebouwen in het algemeen.

Deze opsomming dienst in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

' d) Artikel 11 van de statuten wordt vervangen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~

mod 11.1

"De aandelen zin steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de nummers van de aandelen toebehorende aan elke aandeelhouder;

3. de gedane stortingen;

4. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen,"

e) In artikel 13 van de statuten wordt na de tweede zin de volgende tekst toegevoegd:

"Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels valt openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

f) In artikel 26 bis van de statuten wordt de verwijzing naar "vennoten" tweemaal geschrapt,

g) Artikel 28 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en commissaris, worden overeenkomstig artikel 33 van het Wetboek van Vennootschappen vijftien dagen vóór de

vergadering uitgenodigd bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te warden overgelegd. De brief vermeldt de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, en bevat in bijlage de bij wet bepaalde stukken.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26bis van deze statuten, dan zal de Raad van Bestuur, samen met het rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Om te warden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Van elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Ieder die aan de algemene vergadering deelneemt, is gehouden de aanwezigheidslijst, die de namen van aanwezig of vertegenwoordigde aandeelhouders en het aantal van de door hen vertegenwoordigde aandelen vermeldt, te ondertekenen."

h) Artikel 29 bis van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De raad van bestuur alsook het bureau van de algemene vergadering kunnen vrijstelling verlenen

van de termijnen voorgeschreven voor het neerleggen van de certificaten van de aandelen op naam

en de volmachten."

h) ln artikel 33 van de statuten warden de woorden `op naam of aan toonder" geschrapt.

ï) Artikel 39 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming

van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd."

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.R.S," te 3001 Leuven (Heverlee), Tervuursevest 23/0001, vertegenwoordigd door mevrouw Roekens Pascale om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap opwte stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de ' griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" v ~ w

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 30.08.2012 12496-0084-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 30.08.2011 11472-0406-010
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 29.09.2009 09788-0250-009
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.08.2008 08713-0087-010
18/04/2008 : LE048045
28/06/2007 : LE048045
14/08/2006 : LE048045
11/04/2006 : LE048045
07/07/2005 : LE048045
01/07/2004 : LE048045
14/08/2003 : LE048045
06/07/2001 : LE048045
21/07/2000 : LE048045
09/07/1998 : LE48045
19/02/1998 : LE48045
13/07/1994 : LE48045
29/07/1988 : LE48045
01/01/1988 : LE48045
25/01/1986 : LE48045
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.05.2016, NGL 31.08.2016 16553-0088-011

Coordonnées
IMMO-PATRIMO

Adresse
KLEIN DALENSTRAAT 45 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande