IMMO SCHELFHOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO SCHELFHOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.224.035

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0341-014
19/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nial,4?(:;diegd ter griffie der

;let ri.iJ< van Ko

opherfil R

te- ean, de 1 0 SE~, 2013

DE OffiFerfIl,

Griffie

1111111111M Mil

*13143030*

V beh

aa

Be' Staf

111111



i

O ndernem ingsnr : 0437.224.035

Benaming

(voluit) : IMMO SCHELFHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 31 juli 2013, geregistreerd in het registratiekantoor te Haacht op 05 augustus 2013, boek N79, blad 4B, vak 5, heeft de algemene vergadering vastgesteld dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap BUEDTS INVEST besloten heeft tot met fusie gelijkgestelde verrichting door overdracht van het gehele vermogen van de vennootschap BUEDTS INVEST aan de vennootschap IMMO SCHELFHOUT als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de vennootschap BUEDTS INVEST onder opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap IMMO SCHELFHOUT overeenstemmende besluiten neemt. Volgens de akte, heeft de algemene vergadering het volgende beslist:

De algemene vergadering besluit éénpang tot overname van het gehele vermogen van de vennootschap BUEDTS INVEST, als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de vennootschap BUEDTS INVEST door de vennootschap IMMO SCHELFHOUT, die reeds houdster is van alle aandelen van de vennootschap BUEDTS INVEST, onder de voorwaarden en modaliteiten, vermeld in het fusievoorstel, dat zij geheel goedkeurt.

Alle verrichtingen door de overgenomen vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht door de overnemende vennootschap. Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen is deze met fusie gelijkgestelde verrichting hierdoor voltrokken, de vennootschap BUEDTS INVEST ontbonden en haar vermogen overgedragen aan de vennootschap IMMO SCHELFHOUT, vermits alle betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten hebben genomen.

Hierdoor eindigen de mandaten van de bestuurders van de vennootschap BUEDTS INVEST.

De algemene vergadering stelt vast dat de met fusie gelijkgestelde verrichting gelet op het gelijke doel van beide vennootschappen geen statutenwijziging noodzakelijk maakt,

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.



Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013
ÿþ Mo0 Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 09782

Neercelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 8 JUNI 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0437.224.035

Benaming

(voluit) : Immo Schelfhout

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tremelobaan 115 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel - met fusie gelijkgestelde verrichting.

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Immo Schelfhout en van de naamloze vennootschap: Buedts Invest hebben op 18 juni 2013 conform artikel 719 wetboek van vennootschappen bij onderhandse akte; een fusievoorstel opgesteld.

Voorgesteld wordt dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Buedts Invest, met zetel te; 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115, ondernemingsnr. 0436.382.709, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de naamloze vennootschap Immo Schelfhout, met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115 die reeds houdster is van aile aandelen van de naamloze vennootschap Buedts Invest.

De voorgestelde verrichting is een met fusie gelijkgestelde verrichting, vermits alle aandelen van de naamloze vennootschap Buedts Invest toebehoren aan de naamloze vennootschap Immo Schelfhout en er geen andere effecten zijn, waaraan stemrecht verbonden is in de algemene vergadering. (artikel 676,? van het wetboek van vennootschappen).

Conform artikel 719 wetboek van vennootschappen worden volgende vermeldingen in het voorstel opgenomen:

1. de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

a. de overnemende vennootschap:

a.1. rechtsvcrm: naamloze vennootschap.

a.2. de naam: Immo Schelfhout.

a.3. het doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) het besturen van patrimonia en daartoe: het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen enp verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing,' opstal en erfpachtcontracten; het beheren en verwerven van roerende goederen in het algemeen en van aandelen- en effectenportefeuilles in het bijzonder; het investeren in vennootschappen en ondernemingen op' welkdanige wijze ook; het ontwikkelen van of deelnemen aan projecten betreffende het patrimoniumbeheer in het algemeen. Deze opsomming zal nooit als limitatief kunnen worden beschouwd doch is slechts exemplatief.

b) alle verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of, onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) de vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deel-nemen in of samenwerken met, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samen-werking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen,

d) zij kan zich borg stellen voor andere vennootschappen en personen.

a.4. de zetel: 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115.

b. de over te nemen vennootschap.

b.1. rechtsvorm: naamloze vennootschap.

b.2. de naam: Buedts Invest.

b.3. het doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) het besturen van patrimonia en daartoe: het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en erfpachtcontracten; het beheren en verwerven van roerende goederen in het algemeen en van aandelenportefeuilles en effectenportefeuilles in het bijzonder; het investeren in vennootschappen en,

Op de laatste blz, van l..uik f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen op welke wijze ook; het ontwikkelen van of deelnemen aan projecten betreffende het' patrimoniumbeheer in het algemeen. Deze opsomming zal nooit ais limitatief kunnen worden beschouwd doch is slechts exemplatief.

b) alle industriële, commerciële, financiële venrich-itingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) de vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen ; telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het dcel kan bevorderen of veilig stellen.

d) de vennootschap mag zich borg stellen voor anderen, vennootschappen of personen.

e) de vennootschap kan optreden als houdstervennootschap.

f) de vennootschap kan bestuursmandaten opnemen.

b.4. de zetel: 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap: 1 januari 2013.

3. de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen: geen.

Er zijn geen vennoten met bijzondere rechten en geen houders van andere effecten dan aandelen.

4. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen: geen.

Opgesteld te Keerbergen op 18 juni 2013,

Tevens neergelegd: fusievoorstel.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stéphane Schelfhout

afgevaardigde-bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0029-016
12/03/2013
ÿþs

ius

Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I 1111j,1111111 0* 1111 N

Ondernemingsnr : 0437.224.035

Benaming

(voluit) : Immo Schelfhout

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tremolobaan 115, 3140 Keerberen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming gedelegeerd bestuurder

PROCES VERBAAL RAAD VAN BESTUUR

Aansluitend op de bijzondere algemene vergadering dd. 01 december 2011, legt de nieuwe raad van bestuur onderling haar bevoegdheden vast.

De Heer Stephane Schelfhout wordt benoemd tot afgevaardigd bestuurder, bevoegd de vennootschap afzonderlijk te vertegenwoordigen.

Keerbergen, 01 december 2011.

Schelfhout Stephane,

Gedelegeerd bestuuder

Neergelegd ter gele de,

Rechtbank van Koop adel 2 13

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþMod W ort111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Ko ophang,

te [.even, de 1 3 BEC, Ril aefORIFFJER.

Ondernemingsnr : 0437.224.035

Benaming

(voluil) : Immo Schelfhout

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tremolobaan 115, 3140 Keerberben

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2011 werd met eenparigheid van stemmen beslist

het mandaat van de bestuurders met zes jaar te verlengen, met ingang vanaf heden lot aan de statutaire

jaarvergadering van 2017.

De raad van bestuur wordt samengesteld als volgt:

-Schelfhout Stephane, Tremelobaan 115, 3140 Keerbergen, gedelegeerd bestuurder

-De Preter Karina, Weynesbaan 73, 2820 Bonheiden, bestuurder.

Opgemaakt en ondertekend te Keerberben op 1 december 2011.

Schelfhout Stephane,

Gedelegeerd besuurder..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

*uissiia*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0573-015
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 20.08.2010 10433-0324-012
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 12.08.2009 09568-0244-011
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 13.08.2008 08561-0081-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 30.08.2007 07630-0362-017
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 28.06.2006 06346-0909-013
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 19.09.2005 05687-3995-013
11/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.08.2004, NGL 06.10.2004 04714-2833-012
30/07/2015
ÿþmod 111

}Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

ndeakte+

RECHTBANK VAN

R

2 3 -07 LGISCH S

BLLui

2015 AATSEi.

KOOPHANDEL

16 -07- 2015

LEUVEN

Griffie

Orederrtemingsnr: 0437.224.035

Benaming (voluit) : IMMO SCHELFHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap Zetel : te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115

Onderwerp akte :OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, dertig juni tweeduizend vijftien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, Broederminstraat 9, wordt voor mij,

Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algeme-`; ne vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO SCHELFHOUT", gevestigd te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven (afdeling

Leuven) met als ondernemingsnummer 0437.224.035.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc VAN CAMPENHOUT te Keerbergen op ° 17 april 1989, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 mei 1989 daarna onder nummer " 1989-05-04/158, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bert:` ARNAUTS te Keerbergen op 21 december 2005, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van ° 21 februari daarna, onder nummer 06037765.

Zijn aanwezig de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het voor eik van hen vermeld;' aantal aandelen:

1) De beer SCHELFHOUT Stéphane Edmond, geboren te Mechelen op 25 oktober 1961, van Belgische nationaliteit (rijksregisternummer 61.10.25-345.62), wonende te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115, die verklaart eigenaar te zijn van één aandeel

2) Mevrouw DE PRETER Karina Maria Florimonda, geboren te Duffel op 10 februari 1961, van Belgische nationaliteit (rijksregisternummer 61.02.10-464.46), wonende te 2820 Bonheiden, Weynesbaan 73, die verklaart eigenares te zijn van één aandeel

3) De gewone commanditaire vennootschap "HOLDING SCHELFHOUT", gevestigd te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115, ingeschreven in het rechtspersonenregister 0547.795.226, verte` genwoordigd als nagemeld, die verklaart eigenares te zijn van zesduizend negenhonderd achten-

negentig aandelen 6.998

Samen drie aandeelhouders met in totaal zevenduizend aandelen Vertegenwoordiging

De comparanten worden alhier vertegenwoordigd door mevrouw DUMOULIN Delphine Marie Ann Christiane.; Julie, geboren te Roeselare op 6 juni 1987, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 153, ingevolge de, aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

Bureau

, De vergadering wordt geopend om zestien uur onder het voorzitterschap van mevrouw DUMOULIN voor-,

noemd, die tevens als secretaris optreedt. '

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt

I. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDRIEËNZEVENTIGDUIZEND;; ° VIJFHONDERDVIJFENTWINTIG EURO ZESENVEERTIG CENT (E 173.525,46) en is verdeeld in zeven-!! duizend (7.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

H. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

7.000

l~

L mod 11.1

L Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 31 maart 2015.

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennoot- schappen, over voormelde staat van activa en passiva.

2. Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van ' Vennootschappen, in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden :

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders.

b. De zetel, het doel en de naam van de vennootschap blijven ongewijzigd.

c. De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de naamloze vennootschap voor één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

3. Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

4. Ontslag van de bestuurders en décharge.

5. Aanvaarding van benoeming twee statutaire zaakvoerders.

III, Op de huidige buitengewone algemene vergadering zijn alle aandeelhouders aanwezig. De raad van bestuur

is eveneens aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over aI de punten die op de

agenda voorkomen.

IV. De comparanten, vertegenwoordigd zal gezegd, erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de

agenda aangekondigde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de

nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc LUYTEN Bedrijfs-

revisor", te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc LUYTEN, besluit zijn ver- ,

slag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt :

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto - actief, zo-

als dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/03/2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap

heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de om-

zetting van een vennootschap, is gebleken dat geen fiscale provisie voor de tussentijdse resultaten geboekt

werd.

Daarom maken we een voorbehoud van 170.000E.

In het kader van onze opdracht hebben we niet kunnen steunen op de interne controle. We hebben onze con-

; trolewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle,.

Grobbendonk, 10 juni 2015

(getekend)

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc LUYTEN

Bedrijfsrevisor"

V, De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de

omzetting, worden begroot op tweeduizend vijfhonderd euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen geno-

men

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de heer Marc LUYTEN voor-

noemd met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap

onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren, Het ver-

slag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, over-

eenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

TWEEDEBESLUIT- - ----------- --------- ------------- - ............... ___________________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

mod 11.1

"

Voor-

aan het De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

Belgisch aansprakelijkheid.

Staatsblad De omzetting gebeurt onder alle voorwaarden zoals deze hierboven in het tweede agendapunt zijn opgenomen.

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestand-

delen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe

vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam ; "IMMO SCHELFHOUT"

2) Zetel : te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 115

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a) het besturen van patrimonia en daartoe: het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en erfpachtcontracten; het beheren en verwerven van roerende goederen in het algemeen en van aandelen- en effectenportefeuilles in het bijzonder; het investeren in vennootschappen en ondernemingen op welkdanige wijze ook; het ontwikkelen van of deelnemen aan projecten betreffende het patrimoniumbeheer in het algemeen. Deze opsomming zal nooit als limitatief kunnen worden beschouwd doch is slechts exemplatief.

b) alle verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) de vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

d) zij kan zich borg stellen voor andere vennootschappen en personen.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

HONDERDDRIEËNZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDVIJFENTWINTIG EURO ZESENVEERTIG

CENT (E 173.525,46), verdeeld in ZEVENDUIZEND (7.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wet-

telijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aande-

lenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeen-

roepingen aangeduide plaats op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschap-

pelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn: 1/ de heer SCHELFHOUT Stéphane Edmond,

geboren te Mechelen op 25 oktober 1961.

2/ mevrouw DE PRETER Karina Maria Florimonda, geboren te Duffel op 10 februari 196L

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-

voegd-is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van. andere vennootschappen, dan wordt de ven

nootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan volgende bestuurders

- de heer SCHELPHOUT, voornoemd;

- mevrouw DE PRETER, voornoemd;

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

' goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Ingevolge voormeld ontslag komt er ook een einde aan het mandaat van de heer SCHELFHOUT aIs gedele-

geerd bestuurder van de vennootschap.

Stemming

' Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

VIJFDE BESLUIT

De heer SCHELFHOUT en mevrouw DE PRETER, beiden voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, ver-

klaren hun benoeming als statutair zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wet-

boek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoördineerde

wetboek der Inkomstenbelastingen.

Sluiting van de vergadering

Aangezien de agenda volledig is afgehandeld, wordt de vergadering gesloten om zestien uur vijfenveertig.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten, vertegenwoordigd als gezegd, erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft ge- ;

vestigd op tegenstrijdige belangen en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van

de identiteitskaart.

Recht op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG euro (E 45,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT.

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, hebben de comparanten, vertegenwoordigd als i

gezegd, samen met mij, notaris, ondertekend.

s (volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

bedrijfsrevisor------------____________________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2004 : ME066636
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 12.08.2015 15417-0350-014
30/09/2003 : ME066636
09/12/2002 : ME066636
07/11/2001 : ME066636
21/03/2000 : ME066636
10/12/1999 : ME066636
30/05/1996 : ME66636

Coordonnées
IMMO SCHELFHOUT

Adresse
TREMELOBAAN 115 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande