IMMO TER LAENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO TER LAENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.993.615

Publication

05/03/2013
ÿþmad 2.4

ui

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koopdei. 2013 te Leuven, de

DEG MEF/FR.

*130376 6

Annexes du Moniteur belge

05/03/2013

_: Ondernemingsnr : BTW-nr cliënt SU. 9 , . 61

Benaming : Immo Ter Laenen (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terleenenstraat 71

3040 Huldenberg Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd Notaris Jean Michel Bosmans te? Heverlee op 19 februari 2013, nog te registreren, dat:

1., de heer VAN DEN BOGAERT André Marie Joseph Gérard Hubert Ghislain, geboren te Antwerpen op tweeëntwintig december negentienhonderdeenenvijftig ,(NN 51.12.22-229.72), wonende te 1670, Pepingen, Buvingen 3 echtgenoot van mevrouw ANDRE-DUMONT Florence Jacqueline Jeanne; Marie, wonende te 5332 Assesse (Crupet), Rue Vénalte 1, een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid heeft opgericht.

2, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij bedraagt de benaming "IMMO TER LAENEN",

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3040 Huldenberg, Terlaenenstraat 71. Hij mag naar; een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door! eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

4. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die,; algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het beheer van onroerend of roerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan; en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van investeringen in immobiliën. -Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer; van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, vertegenwoordiging en het optreden ais; commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,! rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van; verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te; geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of; onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar, maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te' vergemakkelijken.

5. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

6. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) en isi vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die! ieder 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal is volgestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00)

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het; boek Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE43 0016 9115;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de 3 echtspers000n ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

6301 bij BNP Paribas Fortis bank geopend ten name van de besloten ven-inoot-1schap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO TER LAENEN" in oprichting, zoals blijkt uit het een door voormelde financiële instelling op 14 februari 2013, afgeleverd bankattest dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven..

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen,

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

8. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda, Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Indien een effect (aandelen en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze voor zover de meerderheid van de vennoten aanwezig is. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

10. Het boekjaar van de vennootschap gaat in één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

11. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 12, De vennootschap mag te allen tijde ontbonden warden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van

dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

SLOTVERKLARINGEN

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op eenendertig december 2013.

2, Eerste jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegen voordigen

Verso : Naam en handtekening

t

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 3e vrijdag van juni 2015, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen aangaat, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 26 februari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- de heer André Van den Bogaert, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

5. Volmacht

De oprichter verleent aan de statutaire zaakvoerder, evenals aan de bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO TER LAENEN

Adresse
TERLAENENSTRAAT 71 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande