IMMO TOVIERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO TOVIERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.666.163

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.09.2014, NGL 16.09.2014 14588-0295-011
24/09/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.r;

CL l,.auver,, dc 1 Zi S~~. 2012 DE GR j:FIER,

Griffie

Iii1.12111J11,11111





Ondernemingsnr : ©$S " 6ro6 " '163

Benaming (voluit) : IMMO TOVIÈRE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Konijnenhoekstraat 43

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Luc Talloen, geassocieerd notaris te Leuven op 28 augustus 2012, geregistreerd te Leuven 2de kantoor op 4 september 2012, boek 1369 blad 75 vak 12, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « IMMO TOVIÈRE », met zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Konijnenhoekstraat 43 met onbeperkte duur, door :

1, De heer SMETS Cari, wonende te 3053 Haasrode, Konijnenhoekstraat 43;

De heer Smets werd vertegenwoordigd door mevrouw MEERS Hilda, wonende te 3053 Haasrode, Konijnehoekstraat 43, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 augustus 2012, welke volmacht aan de akte gehecht bleef.

2. Mevrouw MEERS Hilda, wonende te 3053 Haasrode, Konijnenhoekstraat 43;

waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer SMETS Carl, voornoemd, die een som gestort heeft van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), waarvoor hem VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

- mevrouw MEERS Hilda, voornoemd, die een som gestort heeft van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), waarvoor haar VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

3) met een boekjaar dat begint op één april en wordt afgesloten op eenendertig maart van het kalenderjaar daaropvolgend; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien;

4) met de jaarvergadering op de tweede donderdag van de maand september om negentien uur (19.00uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk

afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutaire zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

- De heer Carl SMETS, voornoemd;

- Mevrouw Hilda MEERS, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE42 7310 2662 4754 bij de KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 augustus 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel het verkrijgen, vervreemden, administreren, exploiteren, huren en verhuren van onroerende goederen. Het verkopen van onroerende goederen, het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop en bij het verhuren van onroerende goederen en overlating van handelsfondsen, Het doen van aanbestedingen en het verstrekken van juridische, financiële en technische adviezen

- Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen,

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersmandaten, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n4eri

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van diezelfde ondernemingen

- het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten anders dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Zij mag de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal, Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort ln een grotere verhouding.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemrfaolrligen

Verso " Naam en handtekening

m0d 11 1

"

" 1 Voorbehouden

aan hef

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad111

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 mei 2012. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd.

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een naamloze vennootschap FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Bisschoppenhoflaan 384 bus 3 en haar aangestelden, met macht tot indeplaatsstelling, om ai het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting, evenals alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en bij de directe en indirecte belastingen en alle andere overheidsinstanties.

VOOFZ GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte en bijvoegsel: 1 onderhandse volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetnl van de persoiolnieri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 6 nâ, 2ni

Griffie Recl~o~ van

an'rioophandel P~v n

1101111301111111

Ondememingsnr : 848.666.163

Benaming (voluit) : Immo Tovière

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Konijnenhoekstraat 43

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :Ontbinding Vereffening BVBA

Uit de akte verleden voor notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op drieëntwintig december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, waarbij een verantwoording van de voorgesteld ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op zevenentwintig oktober tweeduizend veertien.

Verslag door de heer Jacques Colson, accountant, kantoorhoudende te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 35, de dato achttien november tweeduizend veertien, over de staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"13. Besluit

144) bevestigen dat de voorgelegde staat van activa en passiva per 27 oktober 2014, met een balanstotaal van zevenduizend negenhonderd negenenzestig euro en zesendertig cent (7.969,36 ¬ ), opgesteld werd onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" IMMO TOVIÈRE met maatschappelijke zetel te 3053 Haasrode, Konijnenhoekstraat 43.

Deze staat van activa en passiva per 27 oktober 2014 vloeit zonder aanpassingen voort uit de boekhouding en werd opgesteld in discontinu'ï'teit. De kosten van ontbinding en vereffening werden erin opgenomen, en reeds betaald.

Deze staat van activa en passiva voldoet alzo aan de bepalingen voorgeschreven in artikel 28, § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

De controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd op basis van de toepasselijke regelgeving, laten ons toe te besluiten dat deze staat juist, getrouw en volledig is.

Het netto-actief volgens de voorgelegde staat van activa en passiva bedraagt eveneens zevenduizend negenhonderd negenenzestig euro en zesendertig cent (7.969,36 ¬ ).

Omdat het netto-actief kleiner is dan het geplaatst kapitaal, zullen de aandeelhouders hiervan slechts een deel terug betaald krijgen.

Aangezien men voornemens is de vereffening en ontbinding in één akte door te voeren, hebben wij ingevolge art. 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen nagekeken of alle schulden aan derden voldaan of geconsigneerd werden. Dit kunnen wij hiermee bevestigend beantwoorden.

Wij menen dat hierdoor voldaan is aan de geest van de wetgeving.

Dit verslag wordt ter informatie bezorgd aan de aandeelhouders, die zich over de ontbinding van de vennootschap moeten uitspreken tijdens een buitengewone algemene vergadering, die voor notaris moet gehouden worden.

Bij een ontbinding waarbij het netto-actief hoger of gelijk is aan het maatschappelijk kapitaal, zou deze buitengewone algemene vergadering vóór 27 januari 2015 moeten gehouden worden.

ij Gezien echter in de voorgelegde staat van activa en passiva, het netto-actief gedaald is tot minder dan de

helft van het maatschappelijk kapitaal, moet deze bijzondere algemene vergadering vóór 27 december 2014 gehouden worden, ingevolge toepassing van art. 332 W Venn. 1ste alinea.

Indien de buitengewone algemene vergadering niet vóór deze datum gehouden wordt, zal een nieuwe staat van activa en passiva moeten opgesteld worden, alsook een nieuw bijzonder verslag van het bestuursorgaan en zal deze nieuwe staat van activa en passiva terug door een externe accountant moeten gecontroleerd worden.

Dit verslag is enkel dienstig voor de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte ;A aansprakel kheld !MM° TOVIÉRR en kan ni& voor andere noodwendigheden ,gebruikt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad _ 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Aartselaar, 18 november 2014

Jacques COLSON

Extern Accountant Belastingconsulent

Erkend door het lAB onder nummer 3667 2N 44"

' 2)) De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat aile activa gerealiseerd zijn en alle schulden werden aangezuiverd en dit mede op basis van staat van actief en passief de dato zevenentwintig oktober tweeduizend veertien.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren. Bij verklaringen de dato dertien december tweeduizend veertien, welke verklaringen hieraan gehecht blijven, hebben de heer SMETS Carl en mevrouw MEERS Hilda, beiden voornoemd, er zich toe verbonden persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken.

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken, daar voldaan is aan alle voorwaarden van artikel 184§5 W. Venn.

De zaakvoerders verklaarden bij voornoemde onderhandse documenten op de hoogte te zijn dat bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd worden.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige en definitieve sluiting van de vereffening vast.

Tevens stelt zij vast dat er geen waarden of gelden meer dienen te worden geconsigneerd.

3) De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerders de heer SMETS Carl Louis Jozef Johan en mevrouw MEERS Hilda Elisabeth Louise, samen wonende te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), van rechtswege ontslagnemend zijn.

4) De vergadering verleent tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

5) Zij beslist dat alle bescheiden zullen worden bewaard zoals in de agenda aangekondigd, te 3053 Oud-

Heverlee (Haasrode), Konijnenhoekstraat 43.

Stemming

Alle voorstellen worden aanvaard met éénparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

Isabelle MOSTAERT, notaris

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de zaakvoerder.

4

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO TOVIERE

Adresse
KONIJNENHOEKSTRAAT 43 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande