IMMOBILIERE DU CANAL, AFGEKORT : IMMOCAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILIERE DU CANAL, AFGEKORT : IMMOCAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.054.662

Publication

16/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/12/2013
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden aan het ' Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 Nov 2013

seize.

Griffie

Ondernemingsar : 0439.054.662

j

Benaming (voluit) : immobilière du Canai

(verkort) : IMMOCAN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Chaussée de Jette 373-375

1090 Jette

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden op 1811112013 voor Meester Jan BOEYKENS, notaris te Antwerpen,; vervangende zijn ambtsgenoot Meester Benoît MEERT, Geassocleerd Notaris te Antwerpen, wettelijk belet.,; dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "IMMOBILIERE; it DU CANAL", met maatschappelijke zetel te 1090 Jette, Chaussée de Jette 373-375, BTW BE BE0439.054.662,; tt rechtspersonenregtster Bruxelles 9E0439.054.662.

Op deze vergadering werden volgende besluiten goedgekeurd:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering besluit met unanimiteit om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 1932 Zaventem (St. Stevens Woluwé), Kleine Kloosterstraat 17.

tj TWEEDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

De vergadering beslist met unanimiteit om volledig nieuwe statuten aan te nemen in Nederlandse taai, ais;

volgt:

1. De naamloze vennootschap draagt de naam "IMMOBILIERE DU CANAL" of in het kort « IMMOCAN ».

jj 2. De zetel is gevestigd te 1932 Zaventem (St. Stevens Woluwé), Kleine Kloosterstraat 17. De zetel mag! naar elke andere plaats overgebracht worden, hetzij in België, hetzij in het buitenland, op eenvoudige beslissing; j; genomen door de raad van bestuur.

3. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

q 4. De vennootschap heeft voor doel alle handelingen, of zelf of voor rekening van een derde of in; ;j samenwerking mot een derde, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aankoop, verkoop,; ruil, verhuur, onderhuur, huur, waarderen, verbouwen, verkavelen en het verkopen van elk onroerend goed, het; nemen of afstaan van optierechten op onroerende goederen, of andere handelingen die hierop betrekking; hebben in de ruimste zin.

De vennootschap heeft tot doel zowel Irt België ais in het buitenland:

ji 1) de overname door aankoop, inschrijving, optie of op enige andere wijze, de overdracht door verkoop, ruil; j of anderszins en het beheren van participaties ln andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, zowel dej industriële, commerciële of financiële.

t; 2) alle verrichtingen In verband met aandelen, deelnemingen, obligaties, waardepapieren en effecten van' welke aard ook. 3) het bedrijf kan deelnemen aan de vorming en ontwikkeling van alle maatschappijen, verenigingen en' anderen. Het kan onder meer lenen en ultienen van geld, met of zonder zekerheden, in elke valuta, door de: tj uitgifte van obligaties of andere middelen,

;; 4) de uitoefening van bestuursmandaten in andere vennootschappen ,

5) het verlenen van diensten en het geven van advies op het gebied van management, informatica , human. resource, administratie en financiën , reclame en claims, corporate organisatie en management,

Het bedrijf heeft als doel de handel in de ruimste zin, met inbegrip van alle verrichtingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met de samenstelling, het bewerken, verwerken van papier en alle; kantoorbenodigdheden, reproductie van aile documenten (kopiëren, dupliceren, microfilm reproductie van; ;t plannen , printen , enz...) op enige wijze, bekende of onbekende, en het kan aile commissies ontvangen en zich; il bezighouden met makelarij.

j; Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen! mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmetten met; ;t dergelijke vennootschappen, in één woord alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de;

-------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan,

kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alle overeenkomsten sluiten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere

met deze vennootschappen of ondernemingen,

5, Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op TWEEENZESTIGDUIZEND EURO - 62.000,- Euro.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd éénenvijftig (1.251) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden, al dan niet aandeelhouders, door de algemene vergadering der aandeelhouders, voor een termijn die de zes jaar niet te boven gaat, benoemd worden, en door zelfde vergadering steeds afzetbaar zijn. Het aantal leden van de raad van bestuur wordt vastgesteld door de algemene vergadering, De bestuurders zijn herkiesbaar,

De raad van bestuur mag tussen zijn leden één of meerdere gedelegeerde bestuurders aanstellen, wiens mandaat.eindigt met hun mandaat van bestuurder.

De beslissingen van de raad worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen 19 het voorstel verworpen. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De voltallige raad van bestuur of #één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Behoudens bijzondere machtiging voorzien bij de statuten worden alle akten die de vennootschap verbinden en alle daden van dagelijks bestuur en beschikking geldig ondertekend en gesteld door #één gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

7. Het batig saldo van de jaarrekening, na aflossing van de maatschappelijke lasten en aflossingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Op deze winst wordt vooreerst vijf ten honderd afgenomen, voor het vormen van het wettelijk reservefonds, welke afhouding niet meer verplichtend is van zodra dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, maar wordt opnieuw verplichtend wanneer dit tiende is aangetast. De algemene vergadering mag beslissen, van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, een beschikbare reserve aan te leggen. Het overschot blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan zal beslissen, onder vorm van dividenden, buitengewone reserves, aflossingen, overdracht op nieuw boekjaar of anderszins.

8, Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede dinsdag van de maand mei om 15 uur.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, Elk aandeel geeft recht op één stem, De aandeelhouders mogen zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, zelf aandeelhouder of niet, en dragen van een bijzondere volmacht, waarvan de raad van bestuur eventueel de vorm zal opleggen en de nederlegging ervan kan bevelen ten laatste vijf dagen voor de vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jan Boeykens

Samen neergelegd:

- afschrift akte;

coördinatie der statuten

Notaris Benoit Meert

Op de laatste blz. van Luik 8_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.08.2013 13480-0418-019
28/01/2013
ÿþ"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1



Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Réservt

au

Moniteu

belge

iN i ItlictI111 IVE

BRUXELLe

8RU S

Greffe ,15 JAN. 2013

N° d'entreprise : BE0439.054.662

Dénomination (en entier) : Immobilière du Canal

tl (en abrégé):

j Forme juridique :société anonyme

Siège :Chaussée de Jette 373-375 1090 Jette

Objet de l'acte : SA: modification

Suivant acte dressé par le notaire Jan Boeykens à Antwerpen, remplaçant son confrère le notaire associé; l3enoit Meert, légalement empêché, à Anvers, le 27 décembre 2012, déposé avant l'enregistrement il résulte: que s'est tenue une assemblée générale extraordinaire de « IMMOBILIERE DU CANAL" société anonyme ayant son siège social à 1090 Jette, Chaussée de Jette 373-375, TVA BE BE0439.054.662, registre des; personnes morales Bruxelles BE0439.054.662.

Les décisions suivantes sont approuvées

PREMIERE RESOLUTION : MODIFICATION ET COORDINATION DES STATUTS.

ll L'assemblée décide de modifier l'article 16 des statuts, en remplaçant le texte intégral par le texte suivant :

« Sauf le cas de délégation spéciale donnée parle Conseil conformément à l'article précédent, tous actes'

qui engagent la société, tous pouvoirs et procurations doivent, pour être valables, être signés soit par un

administrateur délégué agissant seul, soit par deux administrateurs agissant ensemble.

Ces signataires n'ont pas à justifier vis-à-vis des tiers des pouvoirs en vertu desquels ils agissent. »

b) Coordinaticn des statuts : Après cette modification l'assemblée générale décide de coordiner les statuts

conformément à la décision prise :

« Article 16.  Représentation de la société dans les actes et en justice.

Sauf le cas de délégation spéciale donnée parle Conseil conformément à l'article précédent, tous actes qui;

;; engagent la société, tous pouvoirs et procurations doivent, pour être valables, être signés soit par uni

administrateur délégué agissant seul, soit par deux administrateurs agissant ensemble.

Ces signataires n'ont pas à justifier vis-à-vis des tiers des pouvoirs en vertu desquels ils agissent. »

Cette résolution est adoptée à l'unanimité des voix.

:1 DEUXIEME RESOLUTION : NOMINATION DES ADMINISTRATEURS

lt L'assemblée générale décide de nommer pour une période de six ans les administrateurs suivant :

« GALOT CONSULTING» société privée à responsabilité limitée, prénommée, ici;

représentée par son représentant permanent Monsieur GALOT Emmanuel, prénommé,

 Madame WATERKEYN Marie, prénommée.

Qui déclarent accepter leur mandat.

REUNION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION" Et immédiatement réunis en Conseil d'administration tes administrateurs prénommés prennent à t'unanimité; des voix les résolutions suivantes :

- Est nommé président du conseil d'administration et administrateur-délégué la société privée à responsabilité limitée « GALOT CONSULTING » prénommée, représentée par son représentant permanent; Monsieur GALOT Emmanuel, prénommé, qui déclare accepter.

En cette qualité, il dispose du pouvoir de représentation de la société, en justice ou dans les actes conformément à l'article 16 des statuts.

l'

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE

Le Notaire Jan BOEYKENS

Déposé aux même temps

- une expédition de l'acte

- la coordination des statuts

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 24.07.2012 12342-0570-018
11/10/2011 : BL550003
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11453-0477-017
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 13.07.2010 10300-0565-017
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 13.07.2009 09410-0207-017
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 19.06.2008 08265-0121-017
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 28.08.2007 07649-0377-017
11/07/2006 : BL550003
06/10/2005 : BL550003
09/06/2005 : BL550003
21/03/2005 : BL550003
24/05/2004 : BL550003
02/12/2003 : BL550003
24/09/2003 : BL550003
28/07/2003 : BL550003
03/08/2002 : BL550003
12/07/2001 : BL550003
28/12/1999 : BL550003
01/01/1992 : BL550003
22/12/1989 : BLA52462
02/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IMMOBILIERE DU CANAL, AFGEKORT : IMMOCAN

Adresse
KLEINE KLOOSTERSTRAAT 17 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande