IMMOBILLEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILLEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.857.483

Publication

31/10/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

s ~

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van i{oo had

te Leuven, de 2 uit t. tu ià

DE GRIFFIER,

Griffie

LUMP II

r

11 11



Ondernemingsnr : 0450.857.483

Benaming (voluit) : IMMOBILLEN

I,I,

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Broekstraat 7A

3440 Zoutleeuw

Onderwerp akte : NV: Statutenwijziging

In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, op 18 oktober tweeduizend dertien is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap «IMMOBILLEN», waarvan de zetel gevestigd is te 3440 Zoutleeuw  Broekstraat 7A, B7W BE 0450.857.483 RPR Leuven.

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen.

t; Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of; vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze; verslagen te hebben ontvangen, met name:

- Verslag opgesteld door de heer Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de;

BVBA "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8 overeenkomstig de artikelen 601 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur aangesteld.

i; De conclusies van het verslag van de heer Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van; ;I bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, CLUKKERS Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van; artikel 601 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd: overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 719.013,31 ¬ , ter gelegenheid-van een kapitaalsverhoging bij de naamloze vennootschapt "Immobillen" en waarvan de akte zal verleden worden door Indekeu, notaris met standplaats in de Nieuwstraat 17 te 3440 Zoutleeuw.

Mijn besluitverklaring is als volgt:

1. De beschrijving beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

; 2. De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord maar wegens de verliessituatie is er geen; rekening gehouden met de fractiewaarde van de oude aandelen.

t; Met het weerhouden aantal aandelen als vergoeding voor de inbreng in natura hebben aile partijen zich akkoord; verklaard.

3. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding is voor het overige rechtmatig en billijk, zodat de wederzijdse; rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd en hun verplichtingen volkomen vastgesteld zijn.

4. Wij wensen het bestuursorgaan erop te wijzen dat wegens de verliessituatie artikel 633 en 634 van het

wetboek van vennootschappen van toepassing is.

Gedaan ter goeder trouw

;i Leuven, 11 september 2013

;i Voor de B.v.b.a.

Ii F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Handtekening

Frédéric Clukkers

Bedrijfsrevisor I

Vertegenwoordigend vennoot'

tiet.merslag,optesield.slocr_de_raad_vaan_bestuurnvereenkom ti ele_artikelen!^i0ien.6.02.vao_hetgenoemde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd worden ter griffie van de' rechtbank van koophandel

Z Kapitaalverhoging

e) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenhonderd negentien duizend dertien euro éénendertig eurocent (¬ 719.013,31 EUR) te verhogen om het van dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69 EUR) op zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR) te brengen door inbreng van de heer BILLEN Raymond, mevrouw BILLEN Heidi en de heer BILLEN Kris, allen voornoemd, van een rekening-courant schuldvordering op de vennootschap en drie achtergestelde leningen aan de vennootschap, ten bedrage van totaal zevenhonderd negentien duizend dertien euro éénendertig eurocent (¬ 719.013,31 EUR).

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart;

- mevrouw BILLEN Heidi, voornoemd, de rekening-courant schuldvordering op de naamloze vennootschap "IMMOBILLEN", ten bedrage van achtentwintig duizend zeshonderd achttien euro drie eurocent (28.618,03 EUR) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

- mevrouw BILLEN Heidi, voornoemd, de achtergestelde lening aan de naamloze vennootschap "IMMOBILLEN", ten bedrage van honderd en tien duizend achthonderd zevenenzeventig euro vijfentwintig eurocent (110.877,25 EUR) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

- de heer BILLEN Kris, voornoemd, de achtergestelde lening aan de naamloze vennootschap "IMMOBILLEN", ten bedrage van vierentachtig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro zeventien eurocent (84.455,17 EUR) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

r de heer BILLEN Raymond, voornoemd, de achtergestelde lening aan de naamloze vennootschap "IMMOBILLEN", ten bedrage van vierhonderd vijfennegentig duizend tweeënzestig euro zesentachtig eurocent (495.062,86 EUR) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbrengen worden vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend negenhonderd (2.900)

aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende

gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze aandelen komen toe aan de inbrengers als volgt:

- Aan mevrouw BILLEN Heidi, voornoemd: vijfhonderd tweeënzestig (562) nieuwe aandelen;

-Aan de heer BILLEN Kris, voornoemd: driehonderd éénenveertig (341) nieuwe aandelen;

- Aan de heer BILLEN Raymond, voornoemd: duizend negenhonderd zevenennegentig (1.997) nieuwe

aandelen.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend vijfentwintig (3.025) Identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Vernietiging van aandelen

De vergadering beslist honderd vijfentwintig (125) aandelen van de drieduizend vijfentwintig (3.025) aandelen te vernietigen, zodat het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR) vanaf heden zal vertegenwoordigd worden door tweeduizend negenhonderd (2.900) aandelen, die ieder één/ tweeduizend negenhonderdste (1/2.9005°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend negenhonderd (2.900) aandelen, zonder nominale waarde, die

Ieder één/ tweeduizend negenhonderdste (112.9005 e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel en tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 9 september 2013. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 9 september 2013 en het verslag opgemaakt door de heer Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A18, zullen samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven.

De besluiten van het verslag van de heer Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA "F, Clukkers Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292, luiden letterlijk als volgt:

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staaatsbiiad V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behóuden

aan het Belgisch Staatsblad



"Ondergetekende, CLUKKERS Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", met kantoor in de Brusselsestraat 292 A18 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 9 september 2013, van de naamloze vennootschap Immobillen in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, per 9 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaarderingen van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Het netto-actief is 144.459,67 E kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor een Bvba.

4. Wij wensen het bestuursorgaan erop te wijzen dat artikel 633 en 634 van het wetboek van vennootschappen

van toepassing is.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 11 september 2013

Voor de B.v.b.a.

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Handtekening

Frédéric Clukkers

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend vennoot"

6. Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden zodat artikel drie van de statuten voortaan

luidt ais volgt;

`De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1. Onderneming van het beheer van beleggingen en vermogens.

2. Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de

valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen onder

toepassing van het B. T.W.stelsel , de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende

verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende

leasing

3. Participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de vetwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie verhandeling, of op iedere andere wijze.

4. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van

derden.

5. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken,

financiering en projectontwikkeling.

6. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de

zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

7 De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf, opzetten van een teelt, behandeling van landbouwgewassen,

oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor de primaire markt.

8, Algemene activiteiten

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie en ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stelten of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verfenen van adviezen van financiële, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak va n administratieve en financiën, verkoop, productie

en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

E Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immatriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van op het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

9, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen van derden, het aankopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

7. Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 9 september 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

8. Ontslag raad van bestuur

De vergadering aanvaardt het ontslag van de voltallige raad van bestuur van de naamloze vennootschap, te

weten:

- de heer BILLEN Raymond, voornoemd: afgevaardigd bestuurder;

mevrouw WEEMANS Jenny, voornoemd: bestuurden

- mevrouw BILLEN Heidi, voornoemd: bestuurder;

- de heer BILLEN Kris, voornoemd: bestuurder.

Zij werden tot deze hoedanigheden benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering dd. 16 mei 2009 bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 september daarna onder het nummer 2009-09-17/0131562.

9. Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen,

rekening houdend met Cie wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

"TITEL ll

Statuten

Hoofdstuk I

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 9 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "IMMOBILLEN":

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3440 Zoutleeuw, Broekstraat 7A,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits' inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels; filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

t. Onderneming van het beheer van beleggingen en vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de

valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen onder

toepassing van het B. T. W.stelsel , de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende

verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende

leasing.

3. Participatie, onder welke vorm het ook zij in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële,

financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie,

inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie verhandeling, of op iedere andere wijze.

el. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van

derden.

5. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken,

financiering en projectontwikkeling.

6. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de

zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

7. De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf, opzetten van een teelt, behandeling van landbouwgewassen, oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor de primaire markt.

8. Algemene activiteiten

I. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie en ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

J. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstéllingen.

K. Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak va n administratieve en financiën, verkoop, productie

en algemeen bestuur.

L. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

M. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immatriële duurzame activa.

N. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

O. De aan- en verkoop, in- en uitvoer; commissiehandel en vertegenwoordiging van op het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in handel.

P. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

9, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

C. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen van derden, het aankopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

D. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

beháuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 11

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend negenhonderd (2.900) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/ tweeduizend negenhonderdste (1/2,900ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Hoofdstuk III

organen van de vennootschap

Afdeling 1

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand mei om 20.00 u in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag b jeengernepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris warden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit gevat vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen`; gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Afdeling 2

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de hiernavolgende regels.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met ingang vanaf heden:

1° De heer BILLEN Raymond, voornoemd, wonende te 3440 Zoutleeuw, Broekstraat 7/A.

2° Mevrouw WEEMANS Jenny, voornoemd, wonende te 3440 Zoutleeuw, Broekstraat VA.

3° Mevrouw BILLEN Heidi, voornoemd, wonende te 3440 Zoutleeuw, Steenweg 18.

4° De heer BILLEN Kris, voornoemd, wonende te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 64 bus 202.

De zaakvoerder zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Bi! verwerving of vervreemding van onroerende goederen is het akkoord vereist van minstens twee

zaakvoerders.

Hoofdstuk IV

Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

Artikel 24 - Boekjaar- jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Hoofdstuk VI

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 36 - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

le de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Vqor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

10. Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren

11. Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent machtiging aan ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten, deze te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

12. Volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Stiers & Velkeneers Boekhouding & Fiscaliteit te 3440 Zoutleeuw, Grote Markt 21, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD 1NDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 18 oktober 2013

- verslag van de Raad van Bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief afgesloten per 9 september 2013

- de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 24.08.2012 12444-0435-011
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 30.09.2011 11563-0272-011
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 30.09.2010 10564-0074-011
19/11/2009 : LE090815
17/09/2009 : TG090815
01/09/2009 : TG090815
30/12/2008 : TG090815
05/10/2007 : TG090815
05/01/2006 : TG090815
04/10/2005 : TG090815
23/12/2004 : TG090815
14/12/2004 : TG090815
11/07/2003 : TG090815
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.05.2015, NGL 28.08.2015 15501-0076-012
08/10/2002 : TG090815
26/09/2001 : HA084546
22/11/1994 : HA84546
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16533-0573-012

Coordonnées
IMMOBILLEN

Adresse
BROEKSTRAAT 7A 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande