IMMO/HOLD


Dénomination : IMMO/HOLD
Forme juridique :
N° entreprise : 477.810.815

Publication

24/09/2014
ÿþMod POF 11.1

r-fiU I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tieemptelog t angen op

1 5 SEP. 20111

ter griffie varuiffieNecieriandstalige

rcciatbank van kQophanrieI Rnfflei

Ondernemingsnr : 0477.810.815

Benaming (voluit) : Immo - Held

(verkort).

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Andreas Vesaliuslaan 2 - 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 21/05/2014

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de volgende

bestuurders:

- Mevrouw Patricia Heyvaert, wonende Mieregemstraat 68 te 1786 Merchtem

- De heer Hubert Stoop, wonende te Groene Hondstraat 9 te 1080 Sint Jans Molenbeek

Verder beslist de vergadering om vanaf heden te benoemen tot bestuurders voor een periode van 2 larent

- Mevrouw Arlette Bollaerts, wonende te 1780 Wemmel, A. Vesaliuslaan 2

- De BVBA Admass, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1785 Merchtem - Woivertemsesteenweg 4, voor deze vennootschap zal mevrouw Caroline Roels wonende te 1785 Merchtem - Wolvertemsesteenweg 4, optreden ais vaste vertegenwoordigen

Vbor zoveel ais nodig wordt hierbij door de aandeelhouders décharge verleend aan mevrouw Patricia Heyvaert en de heer Hubert Stoop.

De vergadering geeft tevens décharge aan de voorlopig bewindvoerder Mter Jean Louis de Chaffoy en verzoekt hem zijn ontlasting bij de Nederlandstalige rechtbank van Koophandel in Brussel aan te vragen.

Tegelijk neergelegd PV dd 21/05/2014

Ariette Bollaerts

Bestuurder

BVE3A Admass, vertegenwoordigd door Caroline Roels

Bestuurder

St *14174610*

Op de laatste blz. van 1-u1k 8 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende hcifaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/10/2014
ÿþ MM Waal '0 1

P fr, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neertegging ter griffie van de akte

nèergelegcliontvangen op

Ondernemingsnr : 0477.810.815 Benaming

(voluit) IMMO/HOLD

(verkort).

09 OKT, 2014

tèr àriffl'è wt e Nederlandstalige eeN PewiteHee Brussel

111111111,1.111,11.1!1111j11J11 11111

V beh

aa

Bel Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetei 1780 Wemmel, Andreas Vesaiiuslaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 25 september 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 15 september 2614.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Roover & Co met kantoren te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 29, vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover bedrilfsrevisor over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

6. besluit

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap IMMO/HOLD, Andreas Vesaliuslaan 2 te 1780 Wemmel, een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 55.994,04 EUR en een netto actief van 53.284,04 EUR.

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dienen wij ons te onthouden over de staat van activa en passive, afgesloten per 15 september 2014, en kunnen wij geen oordeel geven omtrent het feit da! deze staat volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Het feit dat de laatst neergelegde jaarrekening van de betrokken vennootschap dateert van het boekjaar 01-, 10-2007 / 30-09-2008 heeft geresulteerd in een doorhaling wegens niet-neerlegging van de jaarrekening als we: de ondernemingsgegevens van de vennootschap opvragen. Bovendien heeft de raad van bestuur ons aansluiting van het eigen vermogen tussen de laatst neergelegde jaarrekening en de staat van activa en passiva per 15 september 2014 niet kunnen geven. We worden geconfronteerd met een situatie waarin de verstrekte gegevens onvoldoende zijn en er een belangrijke onzekerheid bestaat over het netto actief.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, kunnen wij gezien ons oordeel in de tweede paragraaf enkel verklaren dat de schulden ten aanzien van derden, die op de staat van activa en passiva per 15 september 2014 voorkomen, op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Gedaan te goeder trouw, Haacht, 25 september 2014,

BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door de Heer Guy De Roover, Bedrijfsrevisor (getekend).

2) De algemene vergadering stelt vast dat er geen bijkomende informatie van het bestuursorgaan is.

3) De algemene vergadering stelt vast dat er aan de voorwaarden van artikel 184 §5 wetboek van

vennootschappen is voldaan.

4) De vergadering beslist de naamloze vennootschap "IMMO/HOLD" met ingang op 25 september 2014 te ontbinden.

5) De algemene vergadering beslist geen vereffenaars te benoemen. Het bestuursorgaan verklaart te zijn ingelicht dat zij als vereffenaar zal worden aanzien conform artikel 185 Wetboek Vennootschappen.

6) De algemene vergadering keurt het plan van verdeling goed, met berekening van de Tri te houden' roerende voorheffing en het netto-aandeel van elke vennoot.

blz van Luik B verrne+oen Recto Naam en hoeden,gheid van de instrumenterende notaris hetri van de perso(otn(en) bevoegd de echzsoersOon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en enn.

7) De algemene vergadering keurt het mandaat goed verleend aan mevrouw Arlette ÉOLLAERTS wonende te 1780 Wemmel, Andreas Vesaliuslaan 2, voor de betaling, eventueel van de roerende voorheffing en van het netto-aandeel van ledere vennoot in de vereffening.

8) De algemene vergadering beslist dat alle vennoten het eventueel resterend actief en het eventuele toekomstig actief en passief, en alle rechten en plichten, gekend of thans nog niet gekend, van de vennootschap overnemen en er zich persoonlijk toe verbinden om de vorderingen tegen Immo/Hold, die zouden ontstaan na de vereffening, uit te betalen.

9) De algemene vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot heden goed.

10) De vergadering ontslaat

- mevrouw Arlette BOLLAERTS wonende te 1780 Wemitnel, Andreas Vesaliuslaan 2

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADMASS", met zetel te 1785 Merchtem, Wolvertemsesteenweg 4, ondernemingsnummer 0454.648.601, vast vertegenwoordigd door mevrouw Caroline Roels, wonende te 1785 Merchtem, Wolvertemsesteenweg 4

uit hun functie van bestuurder en verleent décharge voor het door hen gevoerde bestuur.

11) Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap ' heeft opge-ihouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste gedurende vijf (5) jaar bewaard worden ter woonplaats van mevrouw Arlette Bollaerts, voornoemd.

12) Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de bvba AZAS te 2930 Brasschaat, Kenislei 21, vertegenwoordigd door Alain Zwaenepoel teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van! bestuur en staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch t

Steatshlad

4

Op de laatste ta;z van Luik, B vermeen Recto Naam en hoAamgheld van de instrumenterende notaris hetzij van de persoto)n(en}

W,gegcl da npesoon ten aanzien deiclen s vertegenwoordigen

Verso Naarri ai h sn P_ r ng

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
17/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhI

A

-

"

R APR 2O1à

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.810.815

Benaming

(voluit) : IMMO-HOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANDREAS VESALIUSLAAN 2  1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING MANDAAT VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beslissing van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, bij vonnis van 7 februari 2013, uitgesproken door de rechter W. Neirinck, ondervoorzitter bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel, zetelend in het gerechtsgebouw te 1000 Brussel, Waterloolaan 70, ter openbare terechtzitting inzake kort geding, in vervanging van de wettelijk belette Voorzitter, bijgestaan door de heer K. Nevens, griffier,

Rechtsprekende bij verstek t.a.v. verweerster en op tegenspraak t.a.v. verweerder,

Verklaart de vordering ontvankelijk en gegrond.

Verlengt het mandaat van de bij de beschikking van 2.3.2012 van de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Brussel, zetelende in kort geding aangestelde voorlopige bewindvoerder van de NV IMMO-HOLD, Meester Jean-Louis de CHAFFOY de COURCBLLES met kantoor te 1000 Brussel, Kunstlaan 2419A, verlengd bij beschikking van 14.6 2012, nogmaals met een termijn van zes maanden vanaf de kennisgeving van deze beschikking door de voorlopige bewindvoerder.

De heer de Chaffoy de Courcelles Jean-Louis

Voorlopige bewindvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Vonnis Rechtbank van Koophandel te Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur kelge

01/08/2012
ÿþ ModWordl7,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. " iaiasaos

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



3 JU1L 1012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.810.815

Benaming

(voluit) : IMMO-HOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANDREAS VESALIUSLAAN 2  1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING MANDAAT VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beslissing van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, bij vonnis van 7 juni 2012, uitgesproken door de rechter W. Neirinck, ondervoorzitter bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel, zetelend in het gerechtsgebouw te 1000 Brussel, Waterloolaan 70, ter openbare terechtzitting inzake kortgeding, In vervanging van de wettelijk belette Voorzitter, bijgestaan door mevrouw H. Van Der Poorten, griffier,

Rechtsprekende bij verstek t.a.v. verweerster in de zaak gekend ander AR C/12/00108) en op tegenspraak t.a.v. verweerder In de zaak gekend onder AR C/12100109).

Voegt de zaken gekend onder AR C/12/00108 en AR C/12/00109 samen,

Verklaart de vordering ontvankelijk en gegrond.

Verlengt het mandaat van de bij beschikking van 2.3.2012 van de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Brussel zetelende in kort geding aangestelde voorlopige bewindvoerder van de NV IMMO-HOLD, Meester Jean-Louis de CHAFFOY de COURCELLES met kantoor te 1000 Brussel, Kunstlaan 2419A met een termijn van zes maanden vanaf de kennisgeving door de voorlopige bewindvoerder van deze beschikking.

De heer de Chaffoy de Courcelles Jean-Louis

Voorlopige bewindvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Vonnis Rechtbank van Koophandel te Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2012
ÿþ Mod Word 57.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- - ~ MFEL

 % ~~ 0 6 AGriffie

" iao1szse*

11

Ondernemingsnr ; 0477.810.815

Iaenaming

(voluit) : IMMO-HOLD

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANDREAS VESALIUSLAAN 2  1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beslissing van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, bij vonnis van 02 maart 2012, onder nummer R.K. 00036/2012, uitgesproken door de rechter Willy Piryns, ondervoorzitter bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel, zetelend Waterloolaan 70, 1000 Brussel, ter openbare en buitengewone terechtzitting inzake kortgeding, in vervanging van de wettelijk belette Voorzitter, bijgestaan door Hilde Van Der Poorten, griffier, werd als voorlopige bewindvoerder aangesteld: de heer de Chaffoy de Courcelies Jean-Louis, advocaat, wonende te Kunstlaan 24/9A, 1000 Brussel.

Met als opdracht:

Het beheer van de NV IMMO-HOLD en zich te dien einde toegang te verschaffen en laten verschaffen tot alle gegevens en documenten, boekhoudkundige en administratieve bij al wie of waar zij zich ook mogen bevinden,

Het dagelijks bestuur van de NV IMMO-HOLD te voeren met Inbegrip van het voeren van een regelmatige boekhouding, het neerleggen van de jaarrekeningen en het verrichten van de aangiftes in de vennootschapsbelasting,

De analyse van de financiële situatie van de NV IMMO-HOLD en meer in het algemeen het nemen van alle noodzakelijke initiatieven en beslissingen met inbegrip van het stellen van daden van beschikking,

dit laatste mits voorafgaandelijke en individuele machtiging door de rechtbank.

Bepalen de termijn om deze opdracht te vervullen op drie maanden vanaf de kennisgeving hiervan aan de voorlopige bewindvoerder.

De heer de Chaffoy de Courcelles Jean-Louis

Voorlopige bewindvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Vonnis Rechtbank van Koophandel te Brussel

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.03.2009, NGL 11.05.2009 09142-0155-008
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.03.2007, NGL 30.03.2007 07108-0926-009
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 09.03.2006, NGL 06.04.2006 06105-2818-009
26/05/2005 : AN351593
24/12/2004 : AN351593
31/12/2002 : AN351593
05/07/2002 : ANA071896

Coordonnées
IMMO/HOLD

Adresse
ANDREAS VESALIUSLAAN 2 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande