IMMOPLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOPLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.626.561

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 11.04.2014 14091-0352-010
17/04/2014
ÿþJ 4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1!J11.11.111111J1lIfill hi



Neerga,e,gc g:Me cei

Rechtbanr, af') KOQPIWAlle'

te Leuven, de 07 APR, 2014 DE 2RIFFER,

tenue

Ondernemingsnr : 0806.626.561

Benaming

(voluit) : IMMOplan

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kaboutermansstraat 74 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel

De zaakvoerder(s) van onderstaande vennootschappen hebben op 16 september beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen,

- de overnemende vennootschap

Immoplan BVBA met maatschappelijke zetel te Kaboutermansstraat 74, 3000 Leuven ingeschreven in de

KBO onder het nummer 0806.626.561.

- de overgenomen vennootschap

Body & Vision BVBA met maatschappelijke zetel te Parijsstraat 44, 3000 Leuven ingeschreven in de KBO

onder het nummer 0447.696.867.

De zaakvoerder(s) van voomoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een geruisloze fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft.

Deze geruisloze fusie wordt voorgesteld vermits de overnemende vennootschap reeds 100% van de aandelen in handen heeft van de overgenomen vennootschap

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 september 2013.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de ovememende vennootschap.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 16 september te Leuven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2015
ÿþ~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1011

*15008037*

NEERGELEGD

Griffe Rechtbank van Koophandel

te LEI

Ondernemingsar : BE 0806.626.561

Benaming : "IMMOPLAN"

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 74

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERINGEN -- GERUISLOZE FUSIE Tekst :

Uit een proces-verbaal verleden voor Guy Jansen, geassocieerd notaris te Leuven, op 5 december 2014, "neergelegd vóór registratie", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BODY & VISION BVBA" met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Parijsstraat 44, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1. a) Goedkeuring en kennisname van het fusievoorstel.

b) Goedkeuring van het aangekondigde fusievoorstel goed en instemming in met de fusie door overneming door de vennootschap "IMMOPLAN" van de vennootschap "BODY & VISION". Besluit dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODY & VISION, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOPLAN die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODY & VISION.

c) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap BODY & VISION boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap IMMOPLAN, werd bepaald op één september 2013. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap BODY & VISION gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap IMMOPLAN, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

d. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODY & VISION vanaf het proces-verbaal van 5 december 2014 op te bestaan. De schuldeisers van elke vennootschap kunnen zekerheid eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

e. Bijgevotg gaat gans het vermogen van de vennootschap BODY & VISION", met aile rechten en plichten, over op de vennootschap "IMMOPLAN".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap BODY & VISION worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "IMMOPLAN",

f. Algemene verklaringen betreffende de overgang van het vermogen van beide overgenomen vennootschappen.

2. Goedkeuring jaarrekening en kwijting aan de zaakvoerders overgenomen vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

3. De vergadering bevestigt de aanstelling van de heer BUTAYE, voornoemd als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap 1MMOPLAN.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap 1MMOPLAN: mevrouw UREEL, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd en voor onbepaalde duur.

4, a) Kennisname van het verslag van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014.

b) Uitbreiding van het doel van de overnemende vennootschap met volgende activiteiten: Voorstel om het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

""- Het aanleren van ballet, ritmische gymnastiek, Iichameli1ke opvoeding, evenals alle bewegingsvormen, dit alles al dan niet met begeleiding van muziek en ongeacht de leeftijd van leerlingen.

- Net maken, produceren, en commercialiseren van audiovisueel materiaal en websites.

- Het maken en commercialiseren, al dan niet via licenties, van afgeleide producten."

5. Gedeeltelijke aanpassing van de statuten

Voorstel om volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de overnemende

vennootschap: aanpassing van artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap

"IMMOPLAN" ingevolge de hierboven vermelde doelswijziging.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan aangestelde van "SBB  ACCOUNTANTS ADVISEURS" met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2 , elk met het recht om afzonderlijk op te treden, *met recht van indeplaatsstelling, om in naam en vcor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontiedend uittreksel

Notaris Guy Jansen

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- gecoordineerde statuten.

- verslagen zaakvoerder

Voorbehouden aan het --I rEs

Staatsblad

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11479-0231-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 31.08.2010 10496-0498-010

Coordonnées
IMMOPLAN

Adresse
KABOUTERMANSSTRAAT 74 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande