IMO LOUVFERDIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMO LOUVFERDIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.761.181

Publication

06/08/2014 : BLA127296
15/12/2014
ÿþMptl wprtl 11.1

}

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vVégegegdiontvangen op

i

N



i 0 ~ DEC. 2011,

kt gri#f e van de Nederlandstalige

ketein1aK íssdG~fi éNl~#2sl RhûMel

Ondernemingsnr : 0859.761.181

Benaming

(voluit) : !MO LOUVFERDIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging datum boekjaar - Wijziging datum jaarvergadering - Integrale statutenwijziging naar het Nederlands

Uit een akte verleden voor ons, meester Hendrik Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 18 november 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '1MO LOUVFERDIS' als volgt werden gewijzigd:

ARTIKEL 1. BENAMING - VORM

De vennootschap bestaat onder de benaming "NO LOUVFERDIS" en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ARTIKEL 2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van anderen onroerende goederen te beheren in België of in het buitenland.

Bijgevolg mag de onderneming onroerende goederen of delen van onroerende goederen kopen, verkopen, verbouwen om te verbeteren, verhuren of huren, beheren, besturen, onderhouden en verbeteren.

De vennootschap heeft ook tot doel in de ruimste zin van het woord advies te geven inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden.

De vennootschap mag mandaten uitoefenen in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen.

Ze mag alle verbintenissen van derden waarborgen of voor borg tekenen door middel van haar roerende of onroerende goederen, ze met een hypotheek belasten als garantie voor verbintenissen die zij in eigen naam zou aangaan of voor verbintenissen die derden zouden aangaan. De vennootschap mag eveneens, in welke vorm ook, leningen verstrekken binnen de wettelijke grenzen.

De vennootschap mag belangen nemen, voor aile clausules, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Zij mag algemeen willekeurige, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186 aandelen) zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 12. RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap zef bestuurd worden door de Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor een duur van ten hoogste zes jaar en altijd door haar afstelbaar.

Het ledenaantal van de Raad van Bestuur wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 13. BERAADSLAGING

Behoudens ingeval van noodzaak, wegens oorlogsomstandigheden, staking of andere openbare rampen, kan de Raad van Bestuur geen geldige beslissing nemen, indien niet tenminste de helft van de leden van de Raad aanwezig of vertegenwoordigd 'ss. Indien tenminste de helft van de leden van de Raad van Bestuur niet mogen deelnemen aan de beraadslaging en/of beslissing in toepassing van (artikel 523 Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzl) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen), kunnen de betrokken beslissingen evenwel geldig worden genomen door de overige aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders.

Alle beslissingen van de Raad worden bij absolute meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is deze van de voorzitter beslissend.

Indien slechts twee stemmen worden uitgebracht, moet de beslissing bij éénparigheid van stemmen genomen worden.

ARTIKEL 14. MACHTEN VAN DE RAAD

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die verricht warden door de Raad van Bestuur, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van deze statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De Raad van Bestuur mag eveneens, volgens de modaliteiten die hij bepaalt, het geheel of een gedeelte van het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging desbetreffend, naar de omvang en inhoud die hij bepaalt, delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs, zaakvoerders of andere personen, al dan niet aandeelhouders, die de titel zullen voeren van "gedelegeerd bestuurde?' of "directeur generaal".

De Raad van Bestuur mag eveneens de directie van het geheel of van een bepaald deel of bijzondere afdeling van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs of andere personen gekozen in of buiten zijn midden, al dan niet vennoten.

Hij zal hun bevoegdheden, volmachten en bezoldigingen vaststellen. Hij zal ze afstellen en zonodig in hun vervanging voorzien.

Onverminderd het bovenstaande kan de Raad van Bestuur bepaalde en bijzondere volmachten overdragen aan één of meer van haar leden of zelfs aan derde personen, al dan niet vennoten.

Hij zal hun bevoegdheden, volmachten en bezoldigingen vaststellen. Hij zal ze afstellen en zonodig in hun vervanging voorzien.

Onverminderd het bovenstaande kan de Raad van Bestuur bepaalde en bijzondere volmachten overdragen aan één of meer van haar leden of zelfs aan derde personen, al dan niet aandeelhouders.

Onverminderd de persoonlijke verantwoordelijkheid van de bestuurders tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht, wordt de vennootschap geldig verbonden door aile handelingen door haar gevolmachtigden verricht, binnen de perken van de hen verleende volmacht.

ARTIKEL 15. HANDTEKENINGEN

Slechts voor de handelingen die handtekening dragen van twee bestuurders, zal de vennootschap geldig verbonden zijn,

Ook de handtekening van de Gedelegeerd Bestuurder alleen, evenals deze van de Directeur Generaal alleen, zal op geldige wijze de vennootschap verbinden binnen het kader van het dagelijks bestuur bepaald op basis van artikel 14 hierboven.

In geval van overdracht van volmachten zal de handtekening van de lasthebber voldoende zijn.

ARTIKEL 16. TOEZICHT

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt steeds opgedragen aan een of meer commissarissen die bij unanimiteit van de aandeelhouders worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De bezoldiging bestaat in een vast bedrag bepaald bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering. Ze kan alleen met instemming van de partijen worden gewijzigd.

ARTIKEL 17. SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De regelmatige samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij omvat alle aandeelhouders die zich hebben gedragen naar de voorschriften van onderhavige statuten.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met en door aandelen zonder stemrecht, binnen de perken door de wet bepaald.

De aandelen met stemrecht geven elk recht op één stem, Aandelen zonder stemrecht verlenen stemrecht in de omstandigheden en binnen de perken van de wet.

ARTIKEL 18. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse gewone Algemene Vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van september om 14.00 uur. (Overgangsmaatregel: de eerste jaarlijkse algemene vergadering na deze statutenwijziging zal gehouden worden in september tweeduizend vijftien.)

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone Algemene Vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Elke Algemene Vergadering waarop aile aandeelhouders aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd zijn, is regelmatig samengesteld zonder dat het nodig is de uitnodigingsbrieven te sturen of de termijnen in acht te nemen, zodat zij geldig zal kunnen beraadslagen over alle onderwerpen die haar worden voorgelegd.

ARTIKEL 19, NiAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,~ beharuden

"

aan het

Belgisch Staatsblad

(Overgangsmaatregel: Het boekjaar lopende bij onderhavige statutenwijziging wordt verlengd tot éénendertig maart tweeduizend vijftien.)

ARTIKEL 22. ONTBINDING -- VEREFFENING

in geval van ontbinding van de vennootschap beschikt de Algemene Vergadering over de meest uitgebreide machten om vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden vast te leggen en hun emolumenten te bepalen, terwijl op dat ogenblik het mandaat van de Raad van Bestuur een einde neemt.

Bij gebreke van beslissing van de Algemene Vergadering zullen de in functie zijnde bestuurders vereffenaars zijn en zullen zij de meest uitgebreide machten hebben voor het vervullen van hun zending, namelijk deze voorzien in (artikel 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen),

zonder evenwel een bijzondere toelating aan de Algemene Vergadering te moeten vragen in de gevallen voorzien door (artikel 187 Wetboek van Vennootschappen).

De aandelen zonder stemrecht verlenen bij vereffening echter steeds een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng, desgevallend vermeerderd met de uitgiftepremie, alsmede een recht bij de uitkering van een liquidatiebonus, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

VOOR ONTLEDEND UJTTREKSEL. Notaris Muyshondt Hendrik.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging en volmachten

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

26/06/2013 : BLA127296
08/08/2012 : BLA127296
19/08/2011 : BLA127296
05/08/2010 : BLA127296
25/06/2009 : BLA127296
25/07/2008 : BLA127296
18/06/2007 : BLA127296
25/07/2006 : BLA127296
11/01/2006 : BLA127296
28/07/2005 : BLA127296
21/08/2015
ÿþMod Word ,,.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(P.()

IllII#lll~~1dl1111111

Ondernemingsnr : 0859.761.181

Benaming

(voluit) : IMO Louvferdis

(verkort) :

Voor behoud

aan h Belgis Staatst

neergelegd/ontvangen op

12 AUG. 2015

ter griffie veitW £ ed riandstaiige

rechtbank van-koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van, Vennootschappen, waarbij BVBA IMO LOUVFERDIS fuseert door een met overneming gelijkgestelde verrichting met CVBA COLIM en waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld fusievoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven.

1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMO LOUVFERDIS, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0859.761.181.

Het doel van de vennootschap luidt:





"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van anderen onroerende goederen te' beheren in België of in het buitenland,

Bijgevolg mag de onderneming onroerende goederen of delen van onroerende goederen kopen, verkopen, verbouwen om te verbeteren, verhuren of huren, beheren, besturen, onderhouden en verbeteren.

De vennootschap heeft ook tot doel in de ruimste zin van het woord advies te geven inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden.

De vennootschap mag mandaten uitoefenen in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen.

Ze mag aile verbintenissen van derden waarborgen of voor borg tekenen door middel van haar roerende of onroerende goederen, ze met een hypotheek belasten als garantie voor verbintenissen die zij in eigen naam: zou aangaan of voor verbintenissen die derden zouden aangaan. De vennootschap mag eveneens, in welke' vorm ook, leningen verstrekken binnen de wettelijke grenzen.

0e vennootschap mag belangen nemen, voor alle clausules, in alle zaken, ondernemingen of' vennootschappen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van. haar doel te bevorderen.

Zij mag algemeen willekeurige, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel."

1.2. De verkrijgende vennootschap: de coöperatieve vennootschap met beperkte aanprakelijkheid COLUM,' met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0400.374.725,

Het doei van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel de belangen van de vennoten op het vlak van hun vastgoedpatrimonium te. behartigen en te verdedigen onder andere door, doch niet beperkt tot:

-de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met aile technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle ongebouwde en bebouwde onroerende' goederen; het huren, verhuren, op enige wijze ter beschikking krijgen en stellen, in gebruik geven, beheren en

uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.r4

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnen huisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen, voor alle bestemmingen en met alle technieken;

-het verstrekken van alle advies, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen- en buitenland als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met éénzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze;

de vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden,"

2. BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVTITEIT

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2015,

3. TOEKENNING IVAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen CVBA COLIM wat dit betreft geen bijzondere maatregelen te worden genomen.

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door CVBA COLIM evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURSORGANEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend,

5. BODEMATTEST

De over te nemen vennootschap verklaart dat een bodemattest zal worden aangevraagd vóór aktedatum.

6. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Griet Verbeeck wonende te 2860 Sint-Katelijne Wave r, Generaal Deschachtstraat 15 bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Griet Verbeeck

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2003 : BLA127296
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 06.10.2015 15643-0062-026

Coordonnées
IMO LOUVFERDIS

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 196 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande