IMPACT SALES CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPACT SALES CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.457.409

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 15.08.2014 14423-0460-011
23/08/2011
ÿþ

k=L. 73- - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

w

baht

aar





~0~~

~~U ~~ &.u~:o~~

: u~

Griffie

--

Benaming , Impact Sales Consulting

Rechtsvorm : Bvba

Zetel Middenstraat 6 1730 Asse

(p ~ «/_x~~

~dern~m/nganr: 7~^~~~~ ~«`~»y ~~v~~~

Voorwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te VVemme| op negen augustus tweeduizend en elf dat : 1) De heer THYSSENS Paul Pepin Josephine, geboren te Dendermonde op elf maart negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 750311-245-51,ongahuwd.|danUtmitokoartnummor501'O400W08'Q2.wonandata178ÓAaua.kAiddane%raa10en2)

mevrouw QUIRIJNEN Karin Elisabeth Pe*mu, geboren te Gent op zeven maart negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680307-020-55, ongehuwd, identiteitskaart nummer 591-0666093-96, wonende te 1730 Asse, Middenstraat 6 ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming impact Sales Consulting', waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euros (¬ 18.600,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600.00) euro volledige geplaatst is. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandokan, zonder nominale waarde die ieder een honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort voor één/derde (1/3), hetzij tot beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro.

ARTIKEL 1:

Er wordt een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht. Haar naam luidt: "Impact Sales Consulting°.

ARTIKEL 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Middenstraat 6. (...)

ARTIKEL 3:

De vennootschap heeft tot doel de dienstverlening, zowel in het binnenland als in het buitenland aan bedrijven, verenigingen en openbare besturen in verschillende sectoren in de volgende domeinen:

-Het verlenen van consultancy in de ruimste zin van het woord, het verlenen van interim manogannentdiwnohen, madktondarzowk, de uitwerking van concepten en vuuratud|aa, budget- en kostenschattingen, advies in verband met distributie en malesshrateg/eën, pn*auÓmmnaÁament, het ontwikkelen, aanbieden en geven van training en opleiding,

-Het leveren van diensten zoals h n van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media;

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

-financieel en administratief beheer

-De vennootschap mag alle bewerkingen doen van indunÓdë|a, commerciële of finnnn|ëia, roerende of onroerende aaud, en dit in de ruimste zin van het woord, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en belangen nemen bij middel van inauhrilving, inbrong, deelneming of op een andere wijze, in elke vannontouhap, onderneming of vereniging, en in het a|gemwwn, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Zij mag tevens het mandaat uitoefenen van baatuu,dwr, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

-De vennootschap handelt in eigen naann, voor eigen naken/nQ, in conoignoUe, in commiaoia, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-De vennootschap kan investeren in alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het buuwen, vorbouwon, kopen en varkopan, huron, verhuren van onroerende goadanun, evenals zakelijke rechten op onroerende goederen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stnUen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pond te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan in het à|gmmmana||e roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

Zij krijgt evenwel pas rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ten griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en vangt haar activiteiten aan vanaf 1 september 2011.

ARTIKEL 5:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (6 18.600,00) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (1 86) aandelen zonder nominale waarde die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting werd hierop zes duizend tweehonderd (6 6.200,00) euro volgestort.

ARTIKEL 11 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur die zij bepaalt. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 12 :

Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij anders beslist in de Algemene Vergadering.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging ais zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL 13 :

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 14 :

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

ARTIKEL 15 :

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s). ARTIKEL 16 :

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen; in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

ARTIKEL 17 :

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni, om zeventien (17.00) uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, om zeventien (17.00) uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. ARTIKEL 18 :

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, cerificaathouder en obligatiehouders, tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventueel commissarissen.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor de vennoten om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan overeenkomstig artikel 238 wetboek van vennootschappen schriftelijk vergaderen en aldus schriftelijk een eenparig besluiten nemen.

ARTIKEL 19 :

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

(...)

ARTIKEL 24 :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk jaar boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigen de zaakvoerders deze stukken met jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten toegezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

ARTIKEL 25 :

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

ARTIKEL 26 :

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1.tenminste vijf (5) ten honderd wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die

één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders door alle vennoten beslist, met éénparigheid van

stemmen, dit alles met in acht name van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare

bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de vennoten gepresteerde werk.

ARTIKEL 27 :

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald.

ARTIKEL 28 :

De vennootschap kan worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering volgens de

regels voorzien voor een wijziging van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en

vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaar.

OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één 1 april tweeduizend en elf.

Handelsactiviteit

De handelsactiviteiten in naam en voor rekening van de vennootschap vangen aan vanaf 1 augustus

tweeduizend en elf.

Aanstelling gewone, niet-statutaire zaakvoerder en commissaris

De heer THYSSENS Paul, voornoemd, deze aanvaardt de opdracht onder bevestiging dat hij niet werd

getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is zij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in

en buiten rechte.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, voldoet.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris is gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Bijzondere volmacht

Tot bijzondere lasthebber, wordt aangesteld, de BVBA B.V.S.G. en haar zaakvoerders de heer Rolf

Stalmons, met zetel te 2180 Ekeren, Boerendijk 27, aan wie volmacht verleend wordt om:

1.Het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of

schrappingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Tot bijzonder lasthebber,

wordt aangesteld, mevrouw Karin Quirijnen voornoemd, aan wie volmacht verleend wordt om namens de

vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven alle brieven, pakken, kisten, colli's

en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met gekend of opgegeven waarde, tegen betaling of niet,

in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften;

Opgemaakt te Wemmel op 09 augustus 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 19.08.2016 16437-0338-011

Coordonnées
IMPACT SALES CONSULTING

Adresse
MIDDENSTRAAT 6 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande