IMPLUVIA & IGNOFOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPLUVIA & IGNOFOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.781.183

Publication

04/04/2013
ÿþ Motl wed 11,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 5 MAR. 2013

Griffie

*13052 9

bel a;

BE

Sta

111111

Ondernemingsnr

Benaming

(volaft) : IMPLUVIA & IGNOFOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1840-Malderen (gemeente Londerzeel), Marselaerdreef 4 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 1510312013, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

1) Mevrouw VETTERS Maria Diane, zonder beroep, geboren te Lier op zes december negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 96.  Echtgenote van de Heer VAN APERS Andreas Victor Cesarine;

2) de Heer VAN APERS Andreas Victor Cesarine, handelaar, geboren te Reet op negen december negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 1840 Malderen (gemeente Londerzeel), Marselaerdreef 4. Echtgenoot van Mevrouw VETTERS Maria Diane; en,

3) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANDREAS VAN APERS"-in-vereffening, met, zetel te 2840-Reet (gemeente Rumst), Pierstraat 29 (met vroegere zetel te Reet, Beukendreef 16),, ondernemingsnummer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen 0425.692.616 (RPR Antwerpen),

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "IMPLUVIA & IGNOFOR", met zetel te 1840-Malderen (gemeente Londerzeel), Marselaerdreef 4, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 15/03/2013.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Kachelsmederij, productie en handel in toestellen voor vaste brandstoffen;

2. Constructies in metalen ondermeer voor rookkanalen en algemene metaalwerken en de commercialisering ervan;

3. Prospectie, advies, consultancy, opvolging en studie van projecten van interieur van onroerende goederen;

4. Advies en prospectie bij aankoop van oude materialen;

5. Advies inzake techniek en esthetica van interieur.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdzesenvijftigduizend euro (¬ 256.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd zesenvijftig (256) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zesenvijftigste (1/256-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort, deels door inbrengen in geld, en deels door inbrengen in natura (niet-geldelijke inbrengen), zoals verder wordt uiteengezet.

Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

1. Mevrouw Vetters Maria Diane, sub 1, verklaarde in te schrijven op vijf (5) aandelen en deze volledig te volstorten, voor een bedrag van vijfduizend tweehonderd veertig euro (¬ .5.240,00);

2. de Heer Van Apers Andreas Victor Cesarine, sub 2, verklaarde in te schrijven op vijf (5) aandelen en deze

volledig te volstorten, voor een bedrag van vijfduizend tweehonderd veertig euro (¬ 5.240,00).

Inbreng in natura - vergoeding door aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Andreas Van Apers"-in-vereffening, sub 3, verklaarde in te schrijven op tweehonderd zesenveertig (246) aandelen en deze volledig te volstorten, voor een bedrag van tweehonderd vijfenveertigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 245.520,00).

Deze volstorting gebeurde door een niet-geldelijke inbreng (inbreng in natura), meer bepaald door inbreng van de bedrijfstakken "Impluvia" en "Ignofor" van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Andreas Van Apers"-in-vereffening. Deze ingebrachte bedrijfstakken "Impluvia" en "lgnofoi` bestaan uit concessies/handelsfonds, rollend materiëel en voorraad, meer bepaald :

1) Concessies/handelsfonds: dit omvat het cliënteel en de naamsbekendheid inzake "IMPLUVIA" (vermijding inzijpelen water in schoorstenen) en "IGNOFOR" (luchtverwarmingssysteem voor open haarden). De waarde van deze concessies wordt door de inbrengster forfaitair gewaardeerd aan negentigduizend euro (¬ 90.000,00). Zowel "Impluvia" als "Ignofor" zijn gedeponeerde merken. De merken zelf zijn en blijven weliswaar privé-eigendom van Mevrouw Maria Vetters en de Meer Andreas Van Apers.

2) Rollend Materiëel : dit omvat twee (2) autovoertuigen, meer bepaald :

a) een SUV van het merk Lexus, type RX crossover 450h. Deze werd op tien juni tweeduizend en tien

aangekocht van de Lexus garage Antwerpen, gevestigd te 2110-Wijnegem, Ertbruggestraat 108B, voor een

bedrag van ¬ 57.603,32 (exclusief BTW).

Kenmerken van de wagen: Crossover 450h  AWD- E - CVT E.

Chassisnummer : JTJBC11A702026254.

Cilinderinhoud: 3.456 cm3.

Eerste ingebruikname : 05/07/2010.

Plaatnummer : KJZ493.

Brandstof : Benzine en electriciteit.

b) een vrachtwagen van het merk "MAN". Deze werd op zeven december tweeduizend en tien aangekocht

van de Man Truck & Bus nv garage, gevestigd te 1730-Kobbegem, Brusselsesteenweg 406 voor een bedrag

van ¬ 58.500,00 (btw exclusief).

Kenmerken van de wagen : vrachtwagen.

TGM 15.290 4x2 LL

Chassisnummer. WMAN26ZZ3BY251901.

Cilinderinhoud: 6.871 cm3.

Eerste ingebruilmanne : 20/01/2011.

Plaatnummer : 1A1Z329.

Brandstof : diesel.

De waarde van deze beide wagens samen wordt door de inbrengster gewaardeerd aan vijfenzestigduizend

euro (¬ 65.000,00) (exclusief BTW).

3) Voorraden : deze omvat zevenenenvijftig (57) recuperatoren (Igno For), drieënnegentig (93) turbines, één (1) gietijzer, één (1) flexibel luchtkanalen 676 LM/2,7 LM, vijf (5) geluidsdempers, zeshonderd tachtig (680) roosters, honderd zesendertig (136) waterkeringen Impluvia, en één (1) electrische componenten regelaars, voor een globale waarde van negentigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 90.520,00).

Totale waarde van de niet-geldelijke inbreng : tweehonderd vijfenveertigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 245.520,00).

In ruil voor deze inbreng in natura werden 'aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Andreas Van Apers"-in-vereffening tweehonderd zesenveertig (246) aandelen toegekend, die volgestort zijn. Algemene voorwaarden van de inbreng In natura.

De opgerichte vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen vanaf 15/03/2013. Zij draagt ook de lasten vanaf 15/03/2013.

In verband met deze inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Codperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, met zetel te 2600-Antwerpen, Potvlietlaan 6, in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen het voorgeschreven verstag opgemaakt op zes maart tweeduizend dertien. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk :

"BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA IMPLUVIA & IGNOFOR bestaat uit concessies/handelsfonds, rollend materieel en een voorraad waarvan EUR 245.520,00 zullen worden aangewend om het kapitaal te vormen van de BVBA IMPLUVIA & IGNOFOR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en gebaseerd is op conventionele bepalingen. De conventionele waarde die door de oprichters werd weerhouden is enkel verantwoord in de mate de vennootschap haar bedrijfsplan kan realiseren. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 246 aandelen van de op te richten vennootschap BVBA IMPLUVIA & IGNOFOR, gevestigd te 1840 Malderen, Marselaerdreef 4 zonder vermelding van nominale waarde

Bij de beëindiging van onze werkzaamheden hebben wij de attesten in het kader van artikel 442bis WIB 92 en artikel 16ter, § 3 van het KB nr. 38 van 27 juli 1967 niet ontvangen. Wij kunnen ons niet uitspreken over de mogelijke gevolgen die het ontbreken ervan met zich kunnen meebrengen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere wcorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande oprichting door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruik.

Antwerpen, 6 maart 2013.

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door : Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor."

De vennootschtap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in Belgié, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot dertig juni tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werden benoemd voor onbeperkte duur:

1) Mevrouw VETTERS Maria Diane, zonder beroep, geboren te Lier op zes december negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 96; en,

2) de Heer VAN APERS Andreas Victor Cesarine, handelaar, geboren te Reet op negen december negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 1840 Malderen (gemeente Londerzeel), Marselaerdreef 4.

Dezen aanvaardden allebei de opdraoht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten zijn zij ieder individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerders werd beslist dat zij geen bezoldiging zullen ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kreafinity", met zetel te 2500-Lier, Duwijckstraat 17, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte.

oprichtersverslag;

- verslag bedrijfsrevisor.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 12.01.2016 16013-0073-011

Coordonnées
IMPLUVIA & IGNOFOR

Adresse
MARSELAERDREEF 4 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande