IMSTRAT

Société en commandite simple


Dénomination : IMSTRAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.458.705

Publication

13/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nettrgaiagá teet OMO deV

Rechtbank van Mar'!1~neet ,

te Leuven, de c

eFOFFa{CRj

I1I HII 1111 II 111111 II II I

*11106567'

Vo beho aan Beiç Stag:

Ondernemingsnr : E-,"6 ~~ g . L;oS

(voluit) : imstrat Comm.V

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Mechelsevest 20 bus 203 te 3000 Leuven

Orodement arde : Oprichting

Tussen:

Brouns Guy,

wonende le Mechelsevest 20 bus 0203 in 3000 Leuven,

geboren te Bilzen op 14 november 1973.

Belcheva Alexandra,

wonende te Mechelsevest 20 bus 0203 in 3000 Leuven,

geboren te Sofia op 23 oktober 1976.

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire

vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I  Naam  duur zetel  doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap

onder de naam " Imstrat ".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Mechelsevest 20 bus 0203 in 3000 Leuven.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Imstrat is een dienstverlener voor bedrijven, overheid en particulieren, binnen en buiten België. Hierbij wordt een integraal scala van diensten aangeboden binnen ondermeer volgende gebieden :

4.1 Business en 1CT services

4.2 lnvestment & portfolio management

4.3 Real-estate services

4.4 E-Business, retail & trading

4.5 Social Development

4.1. Business en ICT services

Business services richten zich erop particulieren, professionals en bedrijven te helpen met hun ontwikkeling en/of het behalen van hun doelstellingen.

Dit gebeurt via activiteiten als coaching, consulting en training. Daarnaast kunnen ook management diensten als bijvoorbeeld interim en project management geleverd worden. Verder alle vormen van zakelijke en persoonlijke dienstverlening.

Technology is een belangrijke enabier van het succes van bedrijven. Daarom past ook het leveren van ICT services in de breedste zin, binnen deze activiteitengroep. Niet limitatief gaat het hierbij ondermeer om de levering van hardware, software, webdiensten, ICT consulting, programmatie, gegevensverwerking.

4.2 lnvestment & portfolio management

Deze activiteitengroep betreft beleggingen en investeringen in de breedste zin en dit voor alle mogelijke beleggingscategorieën.

Het doel is te komen tot een assetmix met een gericht risico-rendementsprofiel en een bovengemiddelde return-on-investement.

4.3 Real-Estate services

Real-Estate services biedt haar klanten ondersteuning in alle aspecten van de vastgoedketen en elke fase van de levenscyclus van de klant bij het gebruik van en in relatie tot het vastgoed. Het kan hierbij zowel gaan om eigendommen van de klant, als om alle vormen en soorten van vastgoedeenheden (incl. terreinen) in eigendom van lmstrat.

In deze categorie wordt een integraal en geïntegreerd pakket van dienstverlening aangeboden. Het betreft activiteiten als:

- Investering in vastgoedeenheden (acquisitie)

- Beheer en management van vastgoed (exploitatie, verhuur, verkoop)

- Renovatie en inrichting

- Levering (inclusief aan- en verkoop) en/of installatie van materialen, installaties, gebruiksgoederen voor renovatie, D-1-V, home improvement, inrichting, wonen en leven in en rond de woning, etc. Overige (bouw)werkzaamheden m.b.t. afwerking van gebouwen.

- Advies en consulting en advies met betrekking tot bovenstaande activiteiten

4.4 E-Business, retail en trading

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hierbij horen alle soorten en vormen van online-dienstverlening en handelsactiviteiten in de breedste zin. Dit kan ondersteunend en ter versterking zijn van de voorgaande categorieën maar ook losstaand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dienstverlening via portais, online shopping, retail (detail- en groothandel voor particulieren en bedrijven) en trading.

4.5 Social development

Naast commerciële doelstellingen is ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Imstrat. Hiertoe kunnen jaarlijks een (beperkt) aantal projecten en/of activiteiten met als voornaamste doelstelling social profit opgepakt worden. Het integrale scala van diensten van Imstrat kan hieraan bijdragen.

Verder :

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en deicredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

-Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Alsook :

-Het verlenen van adviezen, assistentie en prestaties, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot juridische, financiële, sociale en economische aangelegenheden, en in het bijzonder met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfsontwikkeling, bedrijfsverandering, persoonlijke ontwikkeling, vastgoed, ICT, internet, handel en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft.

-Het verlenen van diensten en het verlenen van bijstand in het operationeel beheer van ondernemingen en het uitvoeren van opdrachten hieromtrent, alsook het waarnemen van het bestuur in vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van bijstand in de bedrijfsvoering, -beheer en -leiding, alsook de administratieve en operationele organisatie én verwerking, de commerciële activiteiten (incl. communicatie, marketing en PR) van ondernemingen en vrije beroepen en het verlenen van alle daarmee samenhangende diensten.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien , know how en andere intellectuele rechten.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van alle soorten van producten en diensten.

-Het stellen van alle roerende, financiële en onroerende daden die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, die bijdragen tot haar ontwikkeling of die vallen in het kader van het beheer van haar eigen patrimonium; dit houdt tevens in het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen, het hiermede samenwerken of het hierin deelnemen.

-Het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in vennootschappen en ondernemingen en het verstrekken van leningen aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende en roerende waarden en bezittingen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen of ondernemingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-Het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen.

-De vennootschap kan, zowel In België als in hel buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwent doel hebben of waarvan het doel enig verband met het hare staat.

-Informatica en ICT, alsmede publiceren en organiseren van cursussen, syllabussen en dergelijke meer, alsmede het organiseren van seminaries, opleidingen, coaching, events en conferenties, enzovoort.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van het patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen. De activiteiten mogen ook toegepast worden op het patrimonium van derden.

-Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. Voor eigen rekening alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een 'oordeelkundig beheer van roerend patrimonium. Zij mag onder meer beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen. ondernemingen, samenwerkingsverbanden en beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare slaat. Zij kan hierin fungeren als holdingmaatschappij. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toeslaan, met respect voor wettelijke beperkingen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in hel binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Zij kan samen werken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar. Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

Deze lijsten zijn exemplatief en niet beperkend.

HOOFDSTUK Il  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1000 E. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden

-Brouns Guy onderschrijft 999,00 E.

-Belcheva Alexandra onderschrijft 1,00 E.

Artikel 6

De vennoten zullen delen in de winst en in het verlies volgens inbreng zoals omschreven in artikel 5. Voor de stille vennoten is het eventuele verlies beperkt tot hun inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5.

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de

overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

HOOFDSTUK III  BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur. De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De zaakvoerders en vennoten die zich inlaten met bestuurstaken zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot hun inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5.

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 1e vrijdag van juni.

Tevens kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag van één van de vennoten.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vôôr de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

-de wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drielvierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Kosten ivm de oprichting en de werking van de vennootschap kunnen worden

ingebracht vanaf 01 januari 2011.

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Brouns Guy, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Leuven, op 27 juni 2011, in vier exemplaren.

Brouns Guy

beherend vennoot - zaakvoerder

Belcheva Alexandra

stille vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMSTRAT

Adresse
MECHELSEVEST 20, BUS 203 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande