IN & OUT CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IN & OUT CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.796.683

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0491-015
23/10/2014
ÿþ11111)11,1.11#1111

rieerr.,

3eCeo h e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekenlef@ter kopie

na neerlegging ter griffie van de akte op

I 4 n1

lvhI

I Ui

Mad Word 11.1

Griffie

rr 2014

rectitbank van koophandel Brussel ter gree van de Alecierlandstalige

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm:

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

0884.796.683

TUINIER TOYE

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Crenaerstraat, 9, B-1851 Humbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOORSTEL TOT FUSIE

Heden, 8 oktober tweeduizend veertien.

zijn verschenen

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0884.796.683.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Hans Toye en mevrouw Kristin Cauwenberghs,

2. De naamloze vennootschap "BUROPLANT", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0449.574.016.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder TUINIER TOYE

BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Hans Toye.

Voorafgaande uiteenzetting

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, wat volgt

1. De Overnemende vennootschap heeft het voornemen eigenaar te worden van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap en heeft hierover een akkoord met de andere aandeelhouders van de Over te nemen vennootschap. De effectieve overdracht van de aandelen zal evenwel pas plaatsvinden uiterlijk net' voorafgaand aan het besluit van fusie. De effectieve overdracht vormt dus een voorwaarde voor het tot stand komen van de fusie overeenkomstig het bijgaande fusievoorstel.

2. Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zef overgaan op de Overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden,

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

2.1.1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", gevestigd te

Crenaertstraat 9, 1851 F-Iumbeek, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0884.796.683 genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze

1) Het aanleggen en onderhoud van tuinen, parken , speelpleinen en sportvelden. Aanplantingen en grondwerken  het snoeien en vellen van bomen het plaatsen van omheiningen, kleine bouwconstructies  het aanleggen van parkings, opritten en wegeniswerken

2) Alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hiertoe behoren onder meer het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en aile aanverwante vraagstukken.

3) Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. Ze mag in dit verband aile verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil, expertise, beheer, valorisatie en verkoop van aile onroerende goederen uitvoeren, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht doen.

4) Het verwerven onder eender welke vorm van participaties. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken, valoriseren, Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

5) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

6) Het bouwen, kopen en verkopen, het doen bouwen, het promoten en het coördineren van het bouwen van appartementen, woonhuizen, industriële gebouwen en alle andere onroerende goederen in het algemeen. Het huren, verhuren, kopen, verkopen en beheren van onroerende goederen, het verkavelen van gronden.

7) De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden,

2.1.2. De naamloze vennootschap "BUROPLANr, gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0449.574.016, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze -;

1) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in het groot als in het klein, de renting en de leasing, van elle soorten kamerplanten en bloemen, zowel natuurlijke als kunstplanten en bloemen.

2) De onderneming van het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, parken en tuinen.

3) De tuinaanleg en onderhoud van tuinen.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen docr inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

2.2. Geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap bedraagt EUR 18.600,00 en is verdeeld in 186 aandelen, waarvan EUR 12.500,00 volstort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt EUR 62.000,00 en is verdeeld in 466 aandelen.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit zal zijn van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

2.3, Boekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 december 2014«

2.4. Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen ; stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

2.5. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

2.6. De doelomschrliving van de Overnemende vennootschap is niet ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van de overgenomen vennootschap. Het doel zal aangepast worden bij de notaris.

2.7. Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen Vennootschap verklaart, vertegenwoordigd als gemeld, dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten.

2.8. Kosten

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende vennootschap,

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen worden door de Over te nemen en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

2.9. Neeriegging

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden. Het zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staats bla d.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 31 december 2014 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Humbeek, op 8 oktober 2014.

Hans Toye Kristin Cauwenberghs

Zaakvoerder Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

eeD0r-beh ouden aan het Belgisch Staatsblad

19/12/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B- in de.bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iN





neergelegd/ontvangen op

1 0 DEC. 2014

ter griffie van d%rWerlandstaiige

rAciatbag¬ c van kBrussel

Ondernemingsnr : 0884.796.683

Benaming (voluit) : TUINIER TOYE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Crenaertstraat 9

1851 Humbeek

Onderwerp akte :1. VOLSTORTING VAN KAPITAAL - 2. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN AANDELEN MET VERSLAGGEVING - 3.

KAPITAALVERHOGING IN GELD - 4. STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig november tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tuinier Toye", waarvan de zetel gevestigd is te 1851 Humbeek, Crenaertstraat 9, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° De vergadering notuleert de overdracht ten voordele van de vennootschap "TUINIER TOYE", en dit ten titel van volstorting van de bestaande 186 aandelen, door de enige vennoot van de volgende bestandsdeler:

- volstorting in natura door overdracht van 16 aandelen in de naamloze vennootschap "BUROPLANT", ten i belope van zesduizend vijfendertig euro vierenvijftig cent (6.035,54 EUR), hierbij is een waarde van 377,2210 EUR per aandeel "BURGPLANT' weerhouden

- volstorting in geld van vierenzestig euro zesenveertig cent (64,46 EUR).

Totaal: zesduizend honderd euro (6,100,00 EUR).

Het bedrag in geld werd gestort op de rekening met nummer BE41 3630 0828 0810 003 op naam van de Vennootschap bij de ING zoals blijkt uit een rekeninguittreksel overhandigd door de enige vennoot.

De vergadering stelde vast dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg volledig volgestort is.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met zesentwintigduizend tweehonderd euro (26.200,00 EUR), om het te brengen op vierenveertigduizend achthonderd euro (44.800,00 EUR) door uitgifte van tweehonderdtweeënzestig (262) nieuwe.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, deels door inbreng in natura door de heer Hans TOYE, van honderdachtennegentig (198) volgestorte aandelen in de naamloze vennootschap "BUROPLANT", welke inbreng uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor, en deels door een inbreng in geld van honderdeenenzeventig euro vijfenzeventig cent (171,75 EUR).

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van honderd procent (100 %), De kapitaalverhoging werd bijgevolg volgestort ten belope van zesentwintigduizend tweehonderd euro (26.200,00 EUR).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE57 363 14174 5635 op naam van de Vennootschap bij de ING, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 19 november 2014.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de heer Hans TOYE de tweehonderdtweeënzestig (262) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend, alsook een vordering in zijn voordeel in rekening-courant van achtenveertigduizend zeshonderdeenenzestig euro eenenvijftig cent (48.661,51 EUR), zijnde het verschil tussen de totale waarde van de inbreng in natura (74.689,76 EUR) en de waarde die in kapitaal wordt ingebracht (26.028,25 EUR).

3° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vierenveertigduizend achthonderd euro (44.800,00 EUR), om het te brengen op negenentachtigduizend zeshonderd euro (89.600,00 EUR), door uitgifte van vierhonderdachtenveertig (448) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura door Mevrouw Kristin CAUWENBERGHS, van honderdnegentien (119) volgestorte aandelen in de naamloze vennootschap "BUROPLANT", welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

' Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze werden aan Mevrouw Kristin CAUWENBERGHS de vierhonderdachtenveertig

(448) nieuwe.volledig gestorte. aandelen toegekend, alsook_een vordering in haar voordeel in. rekening-courant

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,t

rVeor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van negenentachtig euro dertig cent (89,30 EUR), zijnde het verschil tussen de totale waarde van de inbreng in natura (44.889,30 EUR) en de waarde die in kapitaal wordt ingebracht (44.800,00 EUR).

Conclusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 november 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELVOET, SAMAN & PARTNERS", te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door Mevrouw SAMAN Wendy, luiden letterlijk als volgt

"Op basis van onze werkzaamheden, welke werden uitgevoerd volgens de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in natura, besluiten wij, met betrekking tot de inbreng in natura van 214 aandelen van de Naamloze Vennootschap "Buroplant" door de heer Hans Toye en van 119 aandelen van de Naamloze Vennootschap "Buroplant" door mevrouw Kristin Cauwenberghs in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", dat:

- Het bestuursorgaan van de vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- Mevrouw Kristin Cauwenberghs in ruil voor de inbreng in natura van 119 aandelen van de NV "BUROPL4NT , 448 nieuwe, volledig volgestorte aandelen ontvangt voor een totale waarde in kapitaal van 44.800,00 EURO en toekenning in rekening courant van een bedrag ad. 89,30 EURO

' - De heer Hans Toye in ruil voor de inbreng in natura van 214 aandelen van de NV "BUROPLANr en de

inbreng in geld ten belope van 236,21 EURO als volgt wordt vergoed:

- Volstorting van het maatschappelijk kapitaal ten belope van 6.100, 00 EURO;

- Uitgifte van 262 volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TUINIER TOYE" met een tegenwaarde in het kapitaal van

26, 200, 00 EURO

-Toekenning in rekening courant van een bedrag ad. 48.661,51 EURO.

- De voor de inbreng gebruikte waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en correct

werden toegepast;

- De waarden waartoe deze methoden leiden, ten minste overeenstemmen met het aantal en de

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

- Deze bevestiging houdt geen uitspraak in over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, het is

met andere woorden geen "faimess opinion"

Brussel, 19 november 2014

(Volgt de handtekening)

AELVOET, SAMAN & PARTNERS BVBA (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy Samen

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

4° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenentachtigduizend zeshonderd euro (89.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door achthonderdzesennegentig (896) aandelen zonder nominale waarde, die elk één 1

achthonderd zesennegentigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het bestuursorgaan en het verslaag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1'bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2014
ÿþ mod 1 i.1

Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nPprtielegdiontVar+gen Op



' Benaming (voluit) : TUINIER TOYE

" 16 DEC, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank veliesophant:jei Brussel

mi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staateblat

*19227891*

Ondernemingsnr :0884.796.683

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Crenaerstraat 9

1851 Humbeek

Onderwerp akte ;VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "BURGPLANT" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien december tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", waarvan de zetel gevestigd is te Crenaerstraat 9, 1851 Humbeek, hierna "de Vennootschap" of "de Ovememende vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 8 oktober 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "BUROPIANT% met maatschappelijke zetel te 1851 Humbeek, Crenaerstraat 9, hierna genoemd `de Overgenomen Vennootschap' en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 14 oktober 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 23 oktober 2014 onder nummer 20141023/194184, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 december 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 10 december 2014.

3° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op 10 december 2014 in "In & Out Concepts" en derhalve vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst;

" "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zit draagt de benaming " In & Out Concepts ".

4° Wijziging van het doel van de Vennootschap door inlassing na punt 6 van artikel 3 van de statuten van de volgende tekst ;

"7. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in het groot als in het klein, de renting en de leasing, van alle soorten kamerplanten en  bloemen, zowel natuurlijke als kunstplanten en  bloemen;

- de onderneming van het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, parken en tuinen;

- de tuinaanleg en het onderhoud van tuinen.

8. de handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, van alle goederen en producten, in de meest mime zin van het woord, waaronder bijvoorbeeld alle design artikelen en interieurdecoratie, in de meest ruime zin.

Het plaatsen en schikken van alle interieurartikelen, evenals de studie, het opmaken van plannen en deviezen, adviesverlening en alle mogelijke diensten in de sector van binnen- en buitendecoratie, in de meest ruime zin.".

5° De vergadering besliste dat het huidig punt 7 van artikel 3 van de statuten behouden blijft en dat dit na de ingevoegde tekst zal komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

, ~.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6° Beslissingde artikelen 6 (Inschrijving  afbetaling) en 6bis (verzoek tot volstorting) van de statuten te schrappen en niet te vervangen.. De vergadering besliste de statuten te hernummeren vanaf artikel 6 van de statuten.

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan de naamloze vennootschap "Etugest & Partners", met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten)

Uitgereikt v6ár registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13168-0413-016
17/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0341-016
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0137-016
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.06.2010 10253-0094-016
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.08.2009 09644-0141-016
15/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 09.09.2008 08726-0364-015
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0151-016

Coordonnées
IN & OUT CONCEPTS

Adresse
CRENAERTSTRAAT 9 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande