INDUS CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDUS CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.675.091

Publication

03/02/2014
ÿþn

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van Koophanoel

te Leuven, dei JAN. 2014 DE GR!FF

Griffie

*14032658*

V beh aa Bel Stal

Ondernemingsnr ; S 4 4 . ro `1 , O 3-

Benaming

(voluit) : Indus Consultants

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootchap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (3001) Heverlee, Middelweg 41/101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden door Meester Salie DEVOS, geassocieerd notaris te Brussel, op drie oktober tweeduizend dertien, "Geboekt vier bladen, twee verzendingen, te Brussel derde kantoor der Registratie, op zeven oktober tweeduizend dertien. Boek 93, blad 55, vak 18. Ontvangen : vijftig euro (50 ¬ ). Voor de; Ontvanger (getekend) S. Géronnez-Lecomte", blijkt dat:

de heer VENKATA SUBBAN Subramanian, geboren te Madras (India), op 15 maart 1969, (nationaal; nummer 69.03.15-577,55), ongehuwd, wonende te (3001) Heverlee, Middelweg 41/101.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de statuten, onder: anderen, volgende bepalingen bevatten

BENAMING

De vennootschap draagt de benaming "Indus Consultants"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (3001) Heverlee, Middelweg 41/101.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 het verstrekken van opleiding en onderricht,

 aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van toerisme, handel, brouwerij, opleiding en onderzoek, IT-Information technologie, informatica.

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

 het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de' hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op hets productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;  het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het; .stimuleren,-de planning_en.eoi rdinatie uan_deontwikkeling..vande.vennootschappen.en.ondernemingen,waarin: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank ING overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om twintig uur op de plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt, en voor de eerste maal in juni 2015.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mag elke eigenaar van aandelen op de algemene vergadering, bij brief, telegram, telecopie, telex of elektronische post, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien. RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de algemene vergadering gesteld. Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : de heer VENKATA SUBBAN Subramanian, voornoemd.

Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De hierbij opgerichte vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, Ondergetekende notaris heeft de verschijner gewezen op de verplichting voor het bestuursorgaan van de vennootschap om deze overname te bevestigen binnen de twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,.

(Get.) Sotie DEVOS, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0047-008

Coordonnées
INDUS CONSULTANTS

Adresse
MIDDELWEG 41, BUS 101 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande