INGENIEUR ARCHITECT ARNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGENIEUR ARCHITECT ARNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.825.385

Publication

12/01/2015
ÿþMod Word 11.1

E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,1o1IJI j1,1.111111111



NEERGELEGD

. _

3 0 Okl 20i1 1

GriffleReshtóaokvliehandel ,

te Leu .

Ondernemingsnr: o SoA , (Q5. 3 `bS

Benaming

(voluit) : Ingenieur Architect Arne

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremtstraat 1 - 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 12/12/2014, geregistreerd, dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam Ingenieur Architect Ame, met zetel te Bierbeek, Bremtstraat 1, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 01/05/2014, door de heer Vangeenberghe Arne Maurice, ingenieur-architect, gehuisvest te Bierbeek, Tiensesteenweg 332.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn volledig geplaatst, én volgestort ten belope van ¬ 12.400,00, in geld, door de oprichter. Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de, vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door: voornoemde instelling op 12/11/2014, dat hem is overhandigd.

De statuten worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1. - Vorm

De vennootschap zal de vorm aannemen van een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die beheerst wordt door de in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten,

De vennootschap zal ingeschreven worden in het rechtspersonenregister.

Artikel 2, - Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de naam Ingenieur Architect Ame,

Artikel 3. - Zetel

De zetel is gevestigd te Bierbeek, Bremtstraat 1.

Artikel 4.  Doe!

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, monumenten, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, stabiliteit, burgerlijke bouwkunde, bijzondere technieken (waaronder uitrusting, elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, isolatie, verluchting, akoestiek), wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, meubelontwerp, tuin- en landschapsinrichting, bouwcoördinatie, veiligheidscoördinatie, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

Zo zal het doel van de vennootschap omvatten:

-Alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet onverenigbare disciplines.

-Het uitvoeren van studie, ontwerpen en adviesverlening voor stabiliteit, burgerlijke bouwkunde en bijzondere technieken (waaronder elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, isolatie, verluchting, akoestiek).

-Het uitvoeren van studie, ontwerpen en adviesverlening voor opmetingen, wegeniswerken, verkeersstudies, meubelontwerp, binneninrichting, tuin- en landschapsontwerpen.

-Het uitvoeren van studie, ontwerp- en adviesverlening voor bouwcoördinatie en veiligheidscoördinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van expertisen, EPB's.

-Het uitvoeren van studie, ontwerpen en adviesverlening inzake ruimtelijke ordening, stedenbouw, monumenten en landschappen en milieubeheer.

-Het beoefenen van alle nodige en nuttige aanverwante activiteiten, in de meest uitgebreide zin, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in binnenland als in het buitenland, op aile niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerend als onroerend, behoudens wettelijke, reglementaire of deontologische beperkingen, Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen,

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

-het gebeurt op een niet commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader en

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle daden en verrichtingen stellen met een roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zo kan de vennootschap eigendom of andere zakelijke of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden, Alle handelingen, die onverenigbaar zijn met het beroep van architect, zijn uitgesloten.

Zij zal zich ook mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen, voor zover deze maatschappijen, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard zijn en niet onverenigbaar zijn met de functie van architect, De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen enfof rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds één mei tweeduizend veertien.

Artikel 6. - Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

Artikel 7.  Aandelen op naam - register

Artikel 8. - Bestuur, Bevoegdheid en Vergoeding der Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap, Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Alle zaakvoerders die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van:

-die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-indien er meerdere zaakvoerders zijn, de handelingen die een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overschrijden. Boven voormeld bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) dienen alle zaakvoerders samen deze handelingen te verrichten,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens de verrichtingen die een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) te boven gaan waarvoor alle zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dàt de derde wist dat de handeling de grenzen van dit dcel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder die ondertekent altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de naam van de zaakvoerder die ondertekent en door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Deze derde moet een natuurlijk persoon zijn die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De algemene vergadering kan beslissen dat het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is. Zij stelt jaarlijks de vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) vast.

Zij worden als algemene onkosten geboekt, indien ze toegekend worden.

De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt,

Indien ingevolge het overlijden van de zaakvoerder(s) de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie_ De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tct wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van de zaakvoerder(s) de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd warden, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in " overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Evenwel wordt thans aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Vangeenberghe Arne Maurice, gehuisvest te Bierbeek, Tiensesteenweg 332,

Artikel 9. - Vertegenwoordiging der zaakvoerder(s)

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is,

De door de zaakvoerders) aangestelde derde dient ingeschreven te zijn bij de Orde van Architecten en dient gerechtigd te zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Artikel 10. - Toezicht

(." )

Artikel 11. - Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op laatste vrijdag van juni op de zetel van de vennootschap of op

iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid,

Ieder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens

het maatschappelijk belang dit vereist, en waarvan hij zelf de agenda bepaalt.

Elke architect-vennoot kan een algemene vergadering doen bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda

bepaalt,

~ A a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag

van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Artikel 12. - Beraadslaging

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De stemrechten verbonden aan architect-aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke

persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de

tabellen van de Orde van Architecten.

Indien aandelen in onverdeeldheid zijn, wordt het stemrecht opgeschort tot één enkele persoon wordt

aangewezen als eigenaar stemgerechtigde van de aandelen. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze

persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Indien de rechten verbonden aan aandelen zijn opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan worden

de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Artikel 13, - Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die

zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen

slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit

te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan

natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Artikel 14, - Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 15. - Inventaris, jaarrekening

Artikel 16. - Winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap,

Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een buitengewoon reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

Artikel 17. - Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel Is bevestigd of gehomologeerd,

Te dien einde beschikken zij of beschikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot

zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien aile overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Artikel 18. - Woonstkeuze

(...)

Artikel 19, - Algemene beschikking

(...)

Artikel 20. Beroepsverzekering

De vennootschap zal overeenkomstig de wet van vijftien februari tweeduizend en zes een verzekering afsluiten die, binnen het kader van de wet, de burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennootschap als van elk van de vennoten, die optreden als architect in naam en voor rekening van de vennootschap, verzekert. Bij overlijden van een vennoot, zal de vennootschap de premies blijven doorbetalen tot de tienjarige aansprakelijkheid van de overleden vennoot volledig is verlopen.

Artikel 21.  Schorsing en Schrapping

In geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van schorsing, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

In geval van schrapping van de vennootschap, zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

ALS OVERGANGSMAATREGEL eindigt het eerste boekjaar op 31)12)2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in 2016,

Comparant verklaart eveneens dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ondernemingsnummer 0459.609.556, met macht tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoùc enK aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INGENIEUR ARCHITECT ARNE

Adresse
BREMTSTRAAT 1 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande