INGINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.626.809

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 28.02.2014 14057-0214-013
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 25.02.2013 13047-0364-012
22/02/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 0 FES, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

1111111.11,111,111)11,111,1111111

v~ II

beh. aaE Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p$ 33 , CU. $eR

Benaming

(voluit) : INGINI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3060 Bertem, Ferdinand Vanlaerstraat 16

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit de akte verleden voor not.E.Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 08 februari 2011, (neergelegd vóór registratie), houdende de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: 1) De Heer MOEYS Marc Carolus, zelfstandige, geboren te Leuven op 12 oktober 1971, nationaal nummer 71.10.12-425.97, echtgenoot van Mevrouw VAN GEEL Chantal Josephine Albert, wonende te 3060 Bertem, Ferdinand Vanlaerstraat 16.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijks-contract, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2) Mevrouw VAN GEEL Chantal Josephine Albert, huisvrouw, geboren te Leuven op 10 september 1968, nationaal nummer 68.09.10-130.91, echtgenote van De Heer MOEYS Marc Carolus, wonende te 3060 Bertem, Ferdinand Vanlaerstraat 16.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijks-contract, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "INGINI". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

Deze benaming zal altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid" of door "BVBA".

3. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 3060 Bertem, Ferdinand Vanlaerstraat 16.

Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door.

zijn zorgen bekend-gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de

zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

4. DOEL - De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, dit alles in de meest ruime zin:

- Het ontwerpen, ontwikkelen, commercialiseren en vervaardigen van producten met betrekking tot de bouwmarkt, hierin begrepen, doch niet beperkt tot, producten voor beveiliging, energiebeheersing, rationeel energieverbruik, klimaatbeheersing, koel-techniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, opwekken van energie enz.

- Industriële vormgeving en engineering, het verlenen van technische adviezen aan derden. Het in licentie nemen van bestaande producten of toepassingen van derden, evenals het in licentie geven van eigen ontwikkelde produkten of toepassingen aan derden.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan ook deelnemen in of zich op andere wijze interesseren aan andere vennootschappen of ondernemingen.

5.. DUUR EN BEGINDATUM - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

6. KAPITAAL - Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ) en het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7. BESTUUR - a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De Heer MOEYS Marc Carolus, zelfstandige, geboren te Leuven op 12 oktober 1971, nationaal nummer 71.10.12-425.97, wonende te 3060 Bertem, Ferdinand Vanlaerstraat 16. Deze aanvaardt de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaak-voerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

c)Elke benoeming of ambtsbeeindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschaps-dossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als

college verbinden.

d)Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt

e met de uitvoering van de opdraeht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beeïndiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdraeht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Aan de zaakvoeder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend,

e tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a) Is er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslis-sing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat

r-+ tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale

Nomstandigheden plaatsvinden.

N b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een

o belang van ver-mogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college

N daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen

e; van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verant-woordt het genomen

besluit en vermeldt in de notulen de ver-mogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel

et et opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt

neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese

et van artikel 259, §3, eerste lid W.Venn..

et

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht. De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennoot- schap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

et 8.. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige

afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

9.. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeen-komstig het Wetboek van

) P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-bel,budqn aan het Belgisch Staatsblad

Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door: de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

10. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van december om achttien uur.

11. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN: De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennoot-schapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen :

a) alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert één januari tweeduizend en elf door één of: meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de Heer Moeys Marc, comparant voornoemd sub 1, uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten.

Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigde, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelt en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde.

De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

12. MACHTEN.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de vennootschap BRIERS, BEKKERS & CO BVBA met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren (0455.849.916) evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neer-leggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonen register, Admini-stratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor analytisch uittreksel. Notaris Eugène Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INGINI

Adresse
FERDINAND VANLAERSTRAAT 16 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande