INGRAM MICRO NORDIC HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGRAM MICRO NORDIC HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.181.303

Publication

27/07/2012
ÿþVooral behouder aan het Belgisch 5taatsbia

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illitilifflt111111108

Cti{.~~ ~{^r~

JUL 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.181.303

Benaming

(voluit) : Ingram Micro Nordic Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Luchthavenlaan 25A, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

On erwerp akte : Sluiting Vereffening

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 28 juni 2012 in overeenstemming met artikel 268, §2 van het Wetboek van vennootschappen:

1, De Aandeelhouder besluit dienvolgens dat de vereffening van de Vennootschap met onmiddellijke ingang; definitief afgesloten is.

2. De Aandeelhouder besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste 5: jaar bewaard zullen worden aan de Luchthavenlaan 25A, 1800 Vilvoorde, België zijnde de maatschappelijke zeten van de Vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel,

Karel Everaet

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 26.05.2012, GGK 26.05.2012, NGL 10.07.2012 12281-0564-025
09/11/2011
ÿþ Mod 2.1

"Lt,"~l_if rE31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111 111

behouden 1J11i1.111161M11

aan het

Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

26 -10- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.181.303

Benaming

(voluit) : INGRAM MICRO NORDIC HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luchthavenlaan 25A te 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Volgens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap "INGRAM MICRO NORDIC HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0876.181.303, verleden voor Meester Paul MASELES, Notaris te Schaarbeek (1030 Brussel), op datum van vijftien september tweeduizend en elf, geregistreerd op tweeëntwintig september nadien op het Eerste Registratiekantoor van Schaarbeek, boek 5/89 blad 19 vak 3, ontvangen vijfentwintig (25) euro, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

VOORAFGAANDELIJKE LEZING VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen voor. Dit verslag licht het voorstel tot ontbinding van de Vennootschap toe; bij dat verslag is een staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 juli 2011 gevoegd.

De voorzitter leest vervolgens het verslag voor van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over de voormelde staat van activa en passiva.

Het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren met kantoren te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Peter D'HONDT, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de Zaakvoerders van lngram Micro Nordic Holding BVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juli 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 37.367.097,99 en een netto-actief van EUR 37.293.707,74.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, behalve voor wat betreft het eigen vermogen. Doordat de verkoop van de aandelen aangehouden door Ingram Micro Nordic Holding BVBA op 14 september effectief heeft plaatsgevonden voor een bedrag dat EUR 1.404.697,65 hoger ligt. Het eigen vermogen bedraagt op datum van het schrijven van dit rapport dus 38.698.405,39.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 30 juli 2011, de datum van de staat van activa en passiva, uitgezonderd de hierboven vermelde verkoop van de financiële vaste activa.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 14 september 2011.

PVVV Bedrijfsrevisoren bcbvba

Commissaris,

Peter D'hondt

Bedrijfsrevisor"

EERSTE BESLUIT : LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE ZAAKVOERDERS OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN WAARIN HET VOORSTEL TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEGELICHT EN WAARBIJ EEN STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP IS GEVOEGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door de Notaris en de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISARIS OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de Vennootschap per 30 juli 2011, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door de Notaris en de enige vennoot.

DERDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf de dag van de vergadering.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDERS  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS

Als gevolg van de invereffeningstelling van de Vennootschap, neemt de vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de beide zaakvoerders van de Vennootschap, met name: de heer EVERAET Karel, wonende te 1730 Asse, Hoogstraat 7 en de heer MAQUET Alain, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Square des Pierres Grises 7.

De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap per 30 juli 2011, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de voornoemde zaakvoerders voor de uitoefening van hun opdracht tot op de dag van de vergadering.

VIJFDE BESLUIT : BENOEMING VAN EEN OF MEER VEREFFENAAR(S), ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel, besluit de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening: de heer EVERAET Karel, voornoemd.

De vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt de voornoemde vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaar(s) door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

ZESDE BESLUIT : BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR(S)

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

De vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaar kosteloos zal worden uitgeoefend.

ZEVENDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de Vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te

brengen met de besluiten die genomen werden :

De vergadering besluit in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering besluit Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht op 15 september 2005 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening

gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 15 september 2011."

ACHTSTE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Paul MASELIS,

woonstkeuze doende te Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan 336.

NEGENDE BESLUIT : TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

De vergadering verleent een bijzonder mandaat aan Mevrouw Francine Aelbrecht of Mevrouw Karin Willems die afzonderlijk kunnen handelen, woonstkeuze doende op de zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al hetgeen nodig is te doen bij het inleiden, wijzigen en aanvullen van de gegevens van de Vennootschap in vereffening bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of elke andere administratie.

Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten, beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Brussel de dato 18 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11331-0248-032
28/07/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 25.07.2011 11331-0330-051
08/07/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 31.12.2009, NGL 30.06.2010 10262-0208-052
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.06.2010 10260-0423-031
30/07/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 31.12.2008, NGL 27.07.2009 09480-0374-052
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 24.07.2009 09479-0352-030
31/07/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 31.12.2007, NGL 25.07.2008 08449-0382-051
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 18.07.2008 08450-0268-028
03/08/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2006, GGK 31.12.2006, NGL 27.07.2007 07477-0321-045
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.07.2007, NGL 06.07.2007 07357-0261-026

Coordonnées
INGRAM MICRO NORDIC HOLDING

Adresse
LUCHTHAVENLAAN 25A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande