INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.870.153

Publication

25/03/2014
ÿþ{

M1Aad20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BeSSEI

201:e. 2014

Griffie

11

11

Voor-

behouder) aan het Belgisch

Staatsblat

*19066184"

~

Ondernemingsnr : 5G/ -1. S ?o. 453

Benaming

(voluit) : INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Vijversweg 50

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Corinne Beaudoul, te Montigny-le-Tilleul, op vijf februari tweeduizend veertien, geregistreerd te Charleroi VI, één blad geen renvooien, boek 47, blad 29, vak 22, op twaalf februari tweeduizend veertien; Ontvangen: vijftig euro (50,00¬ ); De Hoofdinspecteur (handtekening), dat:

de heer DRISIS Stylianos, arts, geboren te Athene (Griekenland), op 1 oktober 1971, van Griekse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw BURONOVA Radka, geboren te Zlin (Tsjecho-Slowakije) op 22 september 1979, van Tsjechiseche nationaliteit, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vijversweg 50,

een burgerlijke vennootschap heeft opgericht die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL"', benaming die steeds: moet voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap die de vorm; heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", afgekort burgerlijke BVBA,: en waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vijversweg 50.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van de geneeskunde en dit door tussenkomst van haar organen, artsen die wettelijk bevoegd zijn om de geneeskunde in België te beoefenen, die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde van Geneesheren en die overeenkomen de totaliteit van hun medische activiteit hij de vennootschap in te brengen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die nodig en/of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en meer in het bijzonder alle roerende en onroerende verrichtingen betreffende de medische lokalen, de aankoop van medisch en niet-medisch materiaal, de aanwerving van administratief personeel, verzorgend personeel, personeel dat praktijk houdt of geroepen is praktijk te houden in de vemtaotschap.

De vennootschap kan echter enkel handelingen verrichten met strikte naleving van de bepalingen vande: Code van Geneeskundige Plichtenleer.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in: verband staan met de verwezenlijking van haar doel, zonder het burgerlijk karakter en de geneeskundige' roeping ervan te wijzigen.

Bijkomend ken de vennootschap eveneens tot doel hebben de aanleg, het beheer en cie valorisatie van een roerend of onroerend vermogen, ondermeer door de aankoop, verkoop, huur, verhuur, bouw, in ele ruime zin van het woord, in zoverre daardoor het burgerlijk karakter of de geneeskundige roeping niet aangetast worden en deze verrichtingen, binnen de grenzen van een beheer "als goede huisvader", geen repetitief of commercieel karakter hebben. Zodra de vennootschap meerdere vennoten telt, is het voorafgaandelijk akkoord van aile vennoten vereist betreffende het beleid ten aanzien van de aanleg en het beheer van de aldus verwezenlijkte investeringen; een meerderheid van minstens 2/3 zal vereist zijn.

In het bijzonder verzekert de vennootschap aan iedere arts-vennoot dat hij zijn beroep fn alle onafhankelijkheid zal kunnen uitoefenen met naleving van de regels betreffende het beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid, en naar de vrije keuze van de patiënt. tedere vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie is verboden.

Overeenkomstig artikel 34 §2 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer moet de beroepsaansprakelijkheid van de arts verzekerd zijn op zodanige wijze dat het herstel van de eventueel veroorzaakte schade mogelijk is (advies van de Nationale Raad van 07.11 2009).

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel von de akte bij de bevoegde Rechtbank.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) en wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen met elk een nominale waarde van DRIEENNEGENTIG EURO (¬ 93).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het financieel plan werd aan ondergetekende Notaris overhandigd van het verlijden van onderhavige akte Op de tweehonderd aandelen is volledig ingeschreven in geld.

Op de tweehonderd aandelen wordt thans ingeschreven in speciën door de Heer DRISIS Stylianos tegen de prijs van DRIEËNNEGENTIG EURO per aandeel.

Deze som van achttienduizend zeshonderd Euro vertegenwoordigt het volledige maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig geplaatst is.

De verschijner verklaart dat de aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro.

Deze som werd voorafgaandelijk aan de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening met nummer 13E59-3631-3059-9426, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING, Een attest van de inbewaringnemende instelling de dato 5 febrare 2014 blijft aan onderhavige akte gehecht

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, artsen, benoemd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid, gekozen onder de vennoten.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan de enige vennoot tot zaakvoerder benoemd worden voor de duurtijd van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, wordt de zaakvoerder automatisch benoemd voor een periode van zes jaar, eventueel verlengbaar.

Overeenkomstig de regels van de medische deontologie wordt de functie van zaakvoerder uitgeoefend voor een welbepaalde duur en is een vergoeding mogelijk.

Indien er meerdere vennoten zijn, mag de vergoeding van het mandaat van zaakvoerder geen schade berokkenen aan één of meerdere andere vennoten en het bedrag van de vergoeding moet overeenstemmen niet de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De algemene vergadering bepaalt de duur en het bedrag van de vergoeding van dit mandaat. Het mandaat kan verlengd worden,

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de eventuele bezoldigingen als bestuurder en terugbetalingen van kosten en vacaties dienen vastgelegd te worden in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van artikel 161 van de deontologische code, namelijk een document dat voorgelegd dient te worden aan de Provinciale Raad van de Orde waartoe iedere arts behoort.

In geval van overlijden van de enige vennoot en indien zich onder de erfgenamen of legatarissen een arts bevindt die ingeschreven is op de Lijst van de Orde van Geneesheren, zal hij alle bevoegdheden van de zaakvoerder uitoefenen.

De zaakvoerder heeft alle bevoegdheden om te handelen in naam van de vennootschap,

Hij kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als etser of als verweerder.

Hij oefent zijn beroep uit in aile onafhankelijkheid, in eigen naam en met naleving van de wettelijke en deontologische voorschriften.

Hij onthoudt zich van iedere maatregel die de vrije keuze van arts van de patiënt in de weg staat. Hij draagt de last van zijn beroepsaansprakelijkheid waarvoor hij zich dient te laten verzekeren bij een gekend solvabele maatschappij.

De zaakvoerder ziet erop toe dat de eigen aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden enkel overdragen aan een arts wanneer het gaat over het verrichten van handelingen die betrekking hebben op het beoefenen van de geneeskunst.

ALGEMENE VERGADERING: De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden de VIERDE ZATERDAG van de maand MEI qm TWINTIG UUR.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats van de Gemeente van de maatschappelijke zetel, vermeld in de oproepingsbrief.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Uitzonderlijk begint het eerste boekjaar op de dag van de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

WINSTVERDELING: Het positieve saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld in verhouding tot de aandelen die de vennoten bevitten

Eventuele verliezen worden gedragen door de vennoten in diezelfde verhouding, zonder dat zij er echter kunnen toe gehouden zijn een betaling te doen die hoger is dan hun inbreng in de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap neemt de verschijner die optreedt als algemene vergadering volgende besluiten:

1)Niet-statutaire zaakvoerder

De Heer Stylianos DRISIS, hiervoor uitvoeriger geïdentificeerd, wordt op heden benoemd tot zaakvoerder voor een duur van ACHTENTWINTIG JAAR te rekenen vanaf de datum van oprichting.

2)Overname van verbintenissen

Alle handelingen die verricht zijn en verbintenissen die aangegaan zijn door de oprichter binnen het kader van het maatschappelijk doel sedert 1 januari 2014, worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

rc

Meester Corinne Beaudoul, notaris te Montgny-le-Tilleul.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Vohr- ' r behouden aan het Belgisch Staatsblad

B jCágën iiij"liëf$éTgisch-gfàesTiTád ÿÿ 2-5/ü3T2ÛT4-- Annexes du 1VYóniteur beYgë

20/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111121011

bel.

aa

Be Stat

neergQlogdlpratvenen ~R

10 NOV, 2014

ter griffie van darkiviariandstalige rechtbank "2n koophandel Brussel

Ondememingsnr : 0547.870.153

Benaming

(voluit) : INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijversweg 50, 1640 Sint Genesisus-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Indiening van het verslag van de externe accountant en het verslag van de Manager

Gedaan te Sint-Genesius-Rode op 5 september 2014

DRISIS Stylianos

Manager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dérden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 28.05.2016, DPT 12.06.2016 16176-0175-011

Coordonnées
INNOVATIVE XRAYS CABINET MEDICAL

Adresse
VIJVERSWEG 50 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande