INOSTIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INOSTIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.013.680

Publication

05/10/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaisaeso*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanet,

te Leerven, de,

DE GRIFIItRS P, 1

Griffie

Ondernemingsnr : / 013 6&)

Benaming

(voluit) : iNostix

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Engels Plein 35/01.01, 3000 Leuven

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op vijfentwintig september tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "iNostix", met zetel te 3000 Leuven, Engels Plein 35101.01,, van onbepaalde duur, door de heer Luc Jozef Cornelis SMEYERS, (N.N. 590425 20719), wonende te 3550' Heusden-Zolder, Witte Barier 84 en door de heer Jeroen Andrea Gerard DELMOTTE, (N.N. 770107 32918), wonende te 2800 Mechelen, Heembeemd 11.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 euro) bedraagt, volledig in geld geplaatst is en ten belope van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 euro) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de de heer Luc SMEYERS, voornoemd, voor VIJFTIG (50) aandelen en door de heer Jeroen DELMOTTE, voornoemd, voor VIJFTIG (50) aandelen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 euro) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1104474-72 bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 september 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Met een boekjaar dat begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizenddertien,

Met de jaarvergadering op de eerste maandag van de maand mei om negen uur. Indien die dag geen' werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft; plaats in tweeduizendveertien, De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In geval van mede-eigendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door: meerdere personen, zijn de mede- of gemeenschappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich tegenover de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al. dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap ais eigenaar wordt beschouwd. De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap geschorst worden totdat één enkele persoon ais eigenaar is aangeduid van de titel tegenover de vennootschap.

Behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van goederen, uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de, zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden ais dusdanig, hebben recht op de afkoopwaarde der overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop daarvan vragen bij een per post aangetekende brief, die gericht wordt aan het bestuursorgaan van de ;_ enr~oQtsciia en, waarvan _deze _pnmiddellijk _ee _afschrift_aangetekend _toezerldt__aan_ de_ onderscheiden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RijTagen bij hetliëTgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge vennoten. De prijs en de voorwaarden van afkoop worden vastgesteld door de bevoegde rechtbank, zonder dat rekening mag worden gehouden met de schattingen van het testament, op verzoek van de meest gerede partij en na behoorlijke dagvaarding van de tegenpartij; indien afbetaling wordt toegestaan, mogen de termijnen niet gespreid worden over meer dan vijf jaar te rekenen van de uitoefening van het optierecht; de gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht zolang de prijs niet volledig betaald is. Indien de afkoop niet binnen drie maanden is geschied, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewoon zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld de heer Luc SMEYERS voornoemd en de heer Jeroen DELMOTTE voornoemd.

Interne bestuursbevoegdheden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij

zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

1.1s er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

2.Er geldt niettemin een bevoegdheidsbeperking voor rechtshandelingen die:

-De vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000,00 euro);

-Verband houdt met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek;

-Afsluiten van externe contracten voor een waarde van meer dan vijfduizend euro (5,000,00 euro).

Voor rechtshandelingen met bevoegdheidsbeperking is de handtekening van de twee zaakvoerders vereist,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerders, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

3,De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers van de vennootschap aanstellen, al dan niet vennoten, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

De vennootschap heeft als doel:

Consulting- & Research activiteiten op het vlak van Human Resources, Management en Organisatie.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één twintigste voorafgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk Kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits de wettelijke beperkingen ter zake in acht genomen worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn,

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen. Dit ailes onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank, De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt, In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GÉUJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET 66G OP NEERLEGGING TER GRIFFIE

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

Meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 30.08.2016 16512-0294-015

Coordonnées
INOSTIX

Adresse
ENGELS PLEIN 35, BUS 01.01 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande