INSEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.986.749

Publication

09/11/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O 9. 9t76: e9

Benaming

(voluit) : INSEC BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Oaselaan,2.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William VEREEKEN te Halle op 22 oktober 2012, ter registratie, hebben de heer VANDE CASTEELE Stijn Jeroen, geboren te Ninove op 21 augustus 1979, en zijn echtgenote, mevrouw Elke Elisabeth VANDEBROEK, geboren te Leuven op 7 juli 1983, samenwonend te Leuven, Oaselaan,2,

Een handelsvennootschap opgericht ln de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam INSEC BVBA .

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3000 Leuven, Oaselaan,2

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

-de heer Vande Casteele verklaart negentig deelbewijzen te onderschrijven ten titel van wederbelegging van eigen gelden ;- mevrouw Vandebroek verklaart tien deelbewijzen te onderschrijven voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen.

Elk deelbewijs werd volstort tot beloop van 62 euro en blijft te volstorten tot beloop van 124 euro;de gelden werden gestort conform het wetboek van vennootschappen bij ING BANK België zoals blijkt uit het bankattest,afgeleverd op 19 oktober laatstleden,

De vennootschap heeft tot doel:

1. Computerconsultancy-activiteiten en het beheer van computerfaciliteiten in de ruimste zin.

Het verstrekken van allerhande diensten en adviezen die verband houden met de verkoop, het gebruik, de installatie, het onderhoud, de upgrading en updating van software, elektronische databanken en apparatuur voor allerhande toepassingen, inclusief mobiele toepassingen, waaronder geografische informatie -- en navigatiesystemen.

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Het verstrekken van aile diensten en adviezen ,welke betrekking hebben op de informatietechnologie en computers in de ruimste zin.

2.De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, hard- en software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden,

Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's en alle activiteiten van systeemintegrators

Het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software en elektronisch_ data processing systemen ter ondersteuning van allerhande toepassingen, het zelf uitvoeren van dito analyses alsmede het beheer van alle gerelateerde intellectuele eigendomsrechten.

3. De handel in de ruimste zin (groot- kleinhandel,in- en uitvoer),evenals de plaatsing,opvolging,herstelling en het onderhoud van informatica-systemen,soft- en hard-ware produkten met alle toebehoren in de ruimste zin en alle ermee verbandhoudende (onderhouds)contracten.

41D1ENSTVERLENlNG,

a)Het verlenen van advies en diensten, begeleiding,bijstand en leiding aan particulieren ,vennootschappen,ondernemingen,instellingen en verenigingen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak

van het algemeen beleid,publicitair,public-relation-,media-,marketingbeleid,de produktie- en

ontwikkelingsbeleid,het technisch beleid,het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en

personeelsbeleid.

Het verrichten van consultancy-diensten en van studiewerk in de meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend

*12163031*

11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

b) Het inrichten en verstrekken van beroepsopleidingen en van elke andere vorm van onderwijs, in de meest ruime zin.

De organisatie en inrichting van studiedagen,conferenties,seminaries en vormingscycli in de ruimste zin Het uitgeven en publiceren van boeken ,tijdschriften en alle geschriften in de ruimste zin.

c)Het verstrekken van zakelijke en persoonlijke dienstverlening, onder welke vorm ook;

5.0e vennootschap beheert haar patrimonium,bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin .

Zij mag handelen in onroerende goederen in de ruimste zln,(waaronder de aan- en verkoop,het bouwen,verbouwen, verwerven, vervreemden,het huren,verhuren,het beheren,uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen leasing fnbegrepen;optreden als adviseur/kordinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

De vennootschap mag,op welke wijze ook,deelnemen aan en belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen,00k al is het doel niet gefijkaardig,complementair of analoog.

Zij mag optreden als bemiddelaar en/of makelaar in ondernemingen,in participa-ties,warrants, converteerbare en niet converteerbare al of niet obligataire leningen.

Zij mag alle fabrieksmerken,commerciële namen,patenten,brevetten,licenties en vergunningen nemen in de ruimste zin en deze aankopen,exploïteren,overdragen,verhuren en verhandelen in de ruimste zin

Zij mag andere vennootschappen en ondernemingen besturen in ruimste zin.

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

De vennootschap mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of on-irechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duurde heer Stijn Vande Casteele oprichter,voomoemd.Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van oktober te 20 uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend veertien

Efk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere ' aandeeihouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht, De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een mei en eindigt op dertig april nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op dertig april tweeduizend veertien. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd vijftig euro.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

W.Vereeken Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INSEC

Adresse
OASELAAN 2 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande