INSIDE-CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSIDE-CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.640.332

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13648-0245-009
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 24.09.2012, NGL 30.10.2012 12626-0525-009
08/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304315*

Neergelegd

06-07-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Inside-Creations

0837640332

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3020 Herent, Klein Dalenstraat 45

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op zes juli tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

1) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RHG , met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0889.496.235, opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Lacquet te Herent op 16 mei 2007, waarvan de tot op heden ongewijzigde statuten werden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 mei daarna, onder nummer 07300283, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders: de heer GIRGINOL Halil, geboren te Genk op 11 november 1965, wonende te 3020 Herent, Vilvoordsebaan 86, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte.

2) De Vennootschap onder firma  BOUW+(plus) , met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, s-Herenwegveld 175, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0837.602.225, opgericht bij onderhandse akte de dato 1 juli 2011, op heden voorafgaandelijk aan deze neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder: de heer BEAUSON Manuel Blanca Willem, geboren te Leuven op 4 mei 1972, wonende te 3020 Herent,  s-Herenwegveld 175, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Inside-Creations".

Zetel : 3020 Herent, Klein Dalenstraat 45.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de BVBA  RHG , voornoemd, ten belope van 60 aandelen en door de VOF  BOUW+(plus) , voornoemd, ten belope van 40 aandelen, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (bankattest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op eenendertig maart. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zes juli tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : Werden met ingang vanaf zes juli tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer GIRGINOL Halil, geboren te Genk op elf november duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 3020 Herent, Vilvoordse baan 86.

2) De heer BEAUSON Manuel, 720504-139-27, geboren te Leuven op vier mei duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 3020 Herent, s-Herenwegveld 175.

Zijn/haar/hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Adviesverlening op sociaal, financieel-economisch, juridisch, communicatief, instrumenteel en belastingtechnisch vlak. Ontwikkelen en implementeren van oplossingen en adviesverlening in het kader van internationale aspecten.

2. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. Zo heeft zij tot doel: het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

3. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

4. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

5. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

-het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

-het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van ondernemingen.

6. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en installaties.

7. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

8. Het beheren van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

9. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen, waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

10. Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

11. Het uitvoeren van vertalingen, tolken en tekstverwerkingen en dit in de ruimste zin van het woord. Hierbij hoort ook het laten uitvoeren van vertalingen, tolken en tekstverwerkingen in naam van de vennootschap en alle activiteiten die hiermee verbonden zijn en dit in de ruimste zin van het woord.

12. Het uitbaten van allerhande eetgelegenheden, supermarkten en winkels, ondernemingen, distributiecentra en bouwcentra.

13. Het ontwerpen, uitbaten en commercialiseren van websites op het internet, onder meer voor diensten en bemiddeling van contacten tussen bedrijfsleven en werkzoekenden anderzijds, en dit in de ruimste zin van het woord. De opsomming is algemeen en niet beperkend en de toepassing kan gebeuren in de ruimste zin van het woord.

14. Het verrichten van redactiewerkzaamheden , uitgeven, publiceren, onder alle vormen, op papier, via elektronische of andere middelen of dragers.

15. Het ontwerpen, verhuren, verkopen van en advies geven over software.

16. Het verspreiden van informatie onder alle vormen, via elektronische of andere middelen of dragers, in de ruimste zin van het woord.

17. Merchandising, promotie, marketing en prospectie met betrekking tot hoger genoemde activiteiten.

18. Alle vormen van elektronische handel.

19. De aankoop, verkoop, in licentie nemen of geven van intellectuele rechten, octrooien, know-how, zonder beperking.

20. Het uitvoeren van arbeidsbemiddeling.

21. Het investeren in bouwpromotorprojecten.

22. Het uitbaten van transporten en logistiek en distributie activiteiten.

23 : Het coördineren van de afwerking van onroerende goederen voor rekening van derden en voor eigen rekening. Renoveren van onroerende goederen voor rekening van derden en voor eigen rekening.

24. De aankoop, de renovatie en het beheer, het verhuur en het verkopen van onroerende goederen.

25. Algemene bouwwerken, behanger en plaatser van wand- en vloerbekledingen, metsel- en

betonwerker, niet metalen dakbewerkingen van gebouwen, plafonneerder-cementwerker, schrijwerk-timmerman, schilderwerken, sloopwerken, tegelzetter en waterdicht maken van bouwwerken en dit voor rekening van derden, overheden, in binnen- en buitenland.

Deze opsomming dienst in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan ook alle (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste maandag van de maand september om negentien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht: aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  C.R.S. , met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Tervuursevest 23/GVB, vertegenwoordigd door mevrouw Roekens Pascale, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen geteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 22.10.2015 15653-0219-009

Coordonnées
INSIDE-CREATIONS

Adresse
KLEIN DALENSTRAAT 45 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande