INSIDE-OUT COACHING & TRAINING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSIDE-OUT COACHING & TRAINING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.466.829

Publication

29/01/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

flhII

I01

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

Ili JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 050 2.. L17 SO2!

Benaming (voluit) : Inside-Out Coaching & Training

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :1730 Asse, Roost, 30

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING - BENOEMING

Tekst :

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Siegfried DEFRANCQ, notaris te Zellik, de elf januari tweeduizend en dertien, ter registratie, blijkt dat :

1)De heer RUSSO, Patrick Joseph Marie, geboren te Ukkel op 5 december 1963, nationaal nummer 63.12.05 077-16, en zijn echtgenote, Mevrouw MAES, Peggy Elisabeth, geboren te Brussel op 9 april 1964, nationaal nummer 64 04.09 276-50, wonende te 1730 Asse, Roost 30.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van de gemeenschap van goederen bij gebrek aan voorafgaandelijk huwelijkscontract, evenwel gewijzigd in zijn vereffeningsmodaliteiten blijkens akte heden verleden voor ondergetekende notaris Defrancq.

een beenloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen opgericht hebben, onder de naam Inside-out Coaching & Training.

2) MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1730 Asse, Roost 30.

3) DUUR : is niet beperkt.

De vennootschap begint haar aktiviteiten vanaf de datum van de

oprichtingsakte.

4) HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL, is vastgesteld op achttien duizend

zeshonderd euro (16.600 EUR) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Elke inschrijving is volgestort ten belope van 67,20 %.

5) BOEKJAAR. : Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart.

Het eerste boekjaar begint op de datum dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 maart 2014.

6) WETTELIJKE RESERVE - WINSTVERDELING - VEREb=rrNING : het batig saldo, na aftrek voor de vorming van de wettelijke reserve, wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaand zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen, ieder aandeel recht gevend op een gelijk deel.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

í

Voor-

behouden

aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

7)

Eventuele verliezen worden verdeeld tussen de vennoten in dezelfde verhouding, met die beperking evenwel dat een vennoot niet kan gehouden warden tot een storting die zijn inbreng in de vennootschap overtreft.

BESTUUR van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene

vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur waaraan door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Tedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Ze kunnen de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders bepaalde machten voor welomstreven doeleinden delegeren aan personen van hun keuze.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan hij alleen de hiervoor verleende machten uitoefenen en kan hij deze tevens delegeren.

8) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, zowel voor ondernemingen als particulieren :

" Het verzorgen en geven van opleidingen in het algemeen en opleidingen in het coachen in het bijzonder alsmede het verlenen van bijstand, advies, ondersteuning en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, verkoop, ontwikkeling, processing, Human Resource Management, training, outplacement, public relations en communicatie, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, juridische, sociale, economische, fiscale en financiële problemen, zij het op individuele basis of in groepsverband, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

" het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en

fabricageruimten;

" Het oprichten, verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen en vervreemden van belangen daarin;

" het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

" Het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere vennootschappen en ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

" Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan-

Voor- I..uik B - vervolg

behouden

aan het

e gtse

Staatsblad

en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat

er zelf belang bij heeft.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om net even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of Dijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

9) ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehoudende maatschappelijke zetel op de 3de vrijdag van de maand september te 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Pe eerste gewone algemene vergadering vindt plaats in 2014.

10) DEPONERING GESTORT KAPITAAL : ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij de BNP PARISBAS Fortis Bank op rekening nummer 001-6883395-60

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING :

De vennoten hebben, in algemene vergadering, bovendien volgende beslissingen genomen, die evenwel slechts uitwerking zullen hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt :

A. BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

a) Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één;

D) Is geroepen tot deze functie de heer Patrick RUSSO, voornoemd.

c) de duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbepaald.

d) Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

B. COMMISSARIS

De algemene vergadering heeft, op zicht van het financieel plan, beslist

geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie ingevolge artikel 173-1° van het Wetboek der Registratierechten, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van koophandel.

Notaris Siegfried DEFRANCQ.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de oprichtingsakte van 11

januari 2013. _~~W -- 













Coordonnées
INSIDE-OUT COACHING & TRAINING

Adresse
ROOST 30 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande