INSOMNIA NIGHTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSOMNIA NIGHTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.931.250

Publication

09/03/2015
ÿþr

Ondernemingsnr ;dSJo e34 " 20

Benaming 1NSOMNIA NIGHTS

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : KONIJNESTRAAT, 13 bus 1 -1602 SINT-PIETERS-LEEUW (VLEZENBEEK) Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 19 FEBRUARI 2015, neergelegd ter registratie BLIJKT DE OPRICHTING van hierna vermelde vennootschap OPRICHTERS : De Heer HEUGENS Mario, geboren te Anderlecht, op 12 januari 1983, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Konijnestraat, nummer 13, bus 1.

RECHTSVORM - BENAMING.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "INSOMNIA NIGHTS".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezen-beek), Konijnestraat 13, bus 1. DOEL, De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten

- Het organiseren van events;

- Alles omtrent disc jockey en evenementen;

- Alles omtrent muziek;

- Producing, management, boekhouding, promotie, marketing en publishing van artistieke personen en groepen van personen, zowel nationaal als internationaal;

- Adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coördinatie van toneel- en muziekmanifestaties in de breedste zin van het woord zoals onder meer live optredens, theater, toneel, dans, het vertonen van kort- en/of langspeelfilms, concerttournees, concours, festivals, taptoes, seminaries, studiedagen, cursussen, lessen, fuiven, bals, kermissen, playbacks, benefietoptredens, soundmix, klank en licht, video- en filmopnames, tour- en reisplanning, alsook het zelf beheren, organiseren, inrichten voorbereiden uitvoeren verwerken, verzorgen enzovoort van zulke manifestaties, dit zowel nationaal als internationaal;

- Het leveren van diensten aan derden met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, producing, management, boekhouding, promoting en verkoop-stimulerende activiteiten, onder artistieke vorm zoals ondermeer het creëren, componeren, ontwerpen, wijzingen, uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen, kort- en/of langspeelfilms, seminaries, draaiboeken, toneel- en theaterstukken met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, affiches, tickets, badging enzovoort;

- Het verkopen van alle soorten marchandising rond bepaalde artiesten, evenementen, enzovoort;

- Aan- en verkoop, import en export van allerhande muziek-dragers, elektrische apparatuur en elektrische toestellen;

- Het uitbaten van een zaal voor feesten, vergaderingen, drank- en eetgelegenheden, omvattende de verkoop van frisdranken, alle niet-alcoholische of alcoholische dranken en wijnen;

- Het optreden als manager, tussenpersoon en het begeleiden van zogenaamde jonge talenten alsook de exploitatie van hun werken;

- Het uitvoeren van artistieke prestaties in de breedste zin van het woord;

- Het produceren van audiovisuele geluidsdragers;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontwrongen op

2 5 FEB, 2015

ter griffie vedG ieederlandstalige

recht ank-Aran _up c:l_

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende goederen verwerven, verbouwen, verkopen, huren en verhuren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgerioht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL -AANDELEN - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen is in geld ingesohreven door de oprichter, de Heer HEUGENS Mario, ten belope van honderd aandelen.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV, te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit het afgeleverd bankattest op 19 februari 2015.

Ieder aandeel waarop door de inschrijver is ingeschreven is volstort ten belope van twee/derden. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 12.400,00 EURO.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

ALGEMENE VERGADERING - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de TWEEDE VRIJDAG van de maand MEI cm twintig uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR - CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

I a4 iiii, 9 ti

t `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald Is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

. º%; ASI , 1

,t c Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



-SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op EEN.

is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de Heer HEUGENS Mario, wonend te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezen-beek), Konijnestraat, 13 - bus 1.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 DECEMBER 2016. Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het JAAR 2017, op de tweede vrijdag van de maand mei.

Volmacht. Door de oprichter is volmacht gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid B-DOCS, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27; ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0876,368.373, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook alle formaliteiten bij de Kruispuntbank en de Rechtbank van Koophandel.

-- VOOR EENSLUIDENDE KOPIJ VAN HET ONTLEDEND UITTREKSEL ---









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift oprichtingsakte, alsook gelijkvormige kopij, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþ" ~

'-~ f~~ Fripe :Vomi 11.1

~_.._...~. ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vanartegdfontVangart op



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

II I UI I IIII~III

*15077153

be II i

B

Sti



i

21 MEI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kgeandel Brvsset

Ondernemingsnr : 0598.931.250

Benaming

(voluit) : JNSOMNIA NIGHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Konijnestraat, 13/1, B-1602 Vlezenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 15/04/2015

1. Benoeming van een nieuwe zaakvoerder

De enige vennoot beslist volgende persoon te benoemen tot zaakvoerder en die zijn mandaat tevens'

aanvaardt:

- Moreels Steve, Antwerpsesteenweg 30, 9000 Gent (begin mandaat: 15/04/2015)

Zijn mandaat is voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd zijn.

Hij zal samen met de andere zaakvoerder optreden in college.

2. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Heugens Maria

Zaakvoerder

"

"

30/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INSOMNIA NIGHTS

Adresse
KONIJNESTRAAT 13 BUS 1 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande