INSTIGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSTIGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.335.771

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 29.08.2014 14498-0471-010
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.07.2013 13303-0279-010
08/07/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1

I II1I1 1111111111 fl1111111111111 11111 111fl 1111 111

'11103915*









Neerge:9;~ e.er griffie der

R.echtb3nK van Koophandel

te Leuven, de 2 8 JUNI 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr )î-4

Benaming

(voluit) : INSTIGO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 17.

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Michel BOSMANS, geassocieerd notaris te Leuven (Heverlee), op 23 juni 2011, nog te registreren dat:

1. De heer OOSTVOGELS Kim Alfons Catharina (Nationaal nummer 77.12.21-245.50), geboren te Turnhout= op 21 december 1977, echtgenoot van mevrouw DE WIT Katia, wonende te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 17: en mevrouw DE WIT Katia (Nationaal nummer 74.08.16-348.06), geboren te Mechelen op 16 augustus 1974 echtgenote van de heer OOSTVOGELS Kim, wonende te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 17, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De vennootschap de benaming "INSTIGO" draagt.

3. De zetel gevestigd is te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 17.

4. De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime betekenis, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

-Het leveren van advies en bijstand in brede zin aan alle types van organisaties (in de publieke en private sector, nationaal en internationaal, in kleine en grote organisaties van alle types van rechtsvorm), inzake (maar. niet uitsluitend): strategie, beheer, planning, processen, organisatie, structurering, management, human resources, inkoop, verkoop, administratie, marketing, logistiek, financiën, auditing, handel, informatie- en

telecommunicatietechnologie op alle bovenstaande domeinen, ,

-Het leveren van interimmanagementdiensten op alle bovenstaande domeinen;

-Het opzetten, coördineren en beheren van projecten en alle daaraan gerelateerde taken in alle bovenstaande domeinen;

-Het uitoefenen van management- en bestuursmandaten en de functie van vereffenaar in ondernemingen, het sluiten van overeenkomsten tot het verstrekken van consultancy-diensten en het op onafhankelijke wijze: uitoefenen van consultancy-functies;

-Het uitbaten van een studie-, organisatie- en/of adviesbureau met betrekking tot financiële en commerciële: aangelegenheden;

-Human resource consultancy, rekrutering, search en selectie, people management, coaching, resource; planning, competence management, outplacement, loopbaanbegeleiding, uitzendarbeid;

-Het doen van onderzoek en ontwikkeling, en het organiseren van seminaries, voordrachten, cursussen,I opleidingen in eigen beheer, of in opdracht van derden en het verstrekken van aire ondersteunende activiteiten hiertoe. Deze zijn gericht op thema's gerelateerd aan bovenstaande domeinen;

-Het ontwikkelen, onderhouden, implementeren, importeren, exporteren, aankopen, verkopen, huren, verhuren, uitbaten, in licentie geven of nemen van software, hardware, netwerk en/of websites, elektronische;

apparatuur, elektronische entertainmenttoestellen, alle bureautica, alle kleine en grote';

kantoorinrichtingsproducten, zoals burelen, meubilair, bureaumateriaal, kopieertoestellen, faxmachines,; plastifieerapparaten, groot formaat afdrukkers, alsook aansluitingen, toebehoren, en materialen hiervoor, voor; private en professionele doeleinden, in de private of de publieke sector;

-Het uitoefenen van al de mogelijke commerciële activiteiten via het internet; de aan- en verkoop van; producten via het internet, zowel direct als in de hoedanigheid van tussenpersoon;

-De aankoop van, het ontwerp, de creatie, en verkoop van kleine kunstwerken;

-Grafische en illustratieve vormgeving, reclametekenen, ontwerpen en realiseren van websites, affiches, logo's, huisstijl, brief- en omslaghoofdingen, lettertypes, folders en alle aanverwanten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en: onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de? verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het! buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 ¬ bedraagt en het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100e van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer OOSTVOGELS Kim schreef in op 80 aandelen, hetzij voor 14.880,00 E. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde, hetzij in totaal een som van 4.960,00 E.

Mevrouw DE WIT Katia schreef in op 20 aandelen, hetzij voor 3.720,00 E. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde, hetzij in totaal een som van 1.240,00 E.

Het kapitaal is zodoende bij de oprichting volstort ten belope van 6.200,00 ¬ . Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 736-0024516-39 geopend bij KBC BANK ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 23 juni 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap is voor onbepaalde duur opgericht.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor verbintenissen dewelke een financiële impact van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) niet overschrijden, kan elke zaakvoerder apart handelen.

Onverminderd strengere wettelijke bepalingen waarvan niet door de statuten kan worden afgeweken, komen de vennoten overeen dat elke verbintenis die een financiële impact van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) overschrijdt, dient gesteld te worden door beide zaakvoerders tezamen, en dit op straffe van persoonlijke gehoudenheid en aansprakelijkheid van de inbreukmakende zaakvoerder.

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

11. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

°

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



12. He eerste boekjaar gaa in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt np31 december 2O12.

13. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni 2013 om 20 uur, op de plaats aangewezen in de oproeping.

14. De notaris wijst erop dat de zaakvoerder moga|ijko persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor! alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode / tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de! vennootschap deze vorÓintmniauen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot da! bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte. De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor' nakoningontnnnamevandavennootouhapinuphuhóngzijnomnQegoontenakenenvan1mei2U11

~

15. Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niot-otatutaira, zoakvoendem, en dit voor onbepaalde duur: de heer OOSTVOLGES Kim en mevrouw DE WIT Katia, beiden voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

16. Hierbij wordt S.B.B. cvba te 3000 Leuvan, Vuurkruislaan 2, aangesteld om alle riodige formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en kruispuntbank voor ondernemingen en BTW- en andere~ administraties, die moeten plaatsvinden naar aanieiding van de oprichting van deze vennootschap.



Voor analytisch uittreksel, tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. (Get.) Jean Miche Bos mans, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INSTIGO

Adresse
BOSBESSENLAAN 17 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande