INTELLIWATT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTELLIWATT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.700.253

Publication

21/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-04-2015

Griffie

*15306790*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628700253

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

INTELLIWATT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~OPRICHTING BENOEMING

Uit een akte verleden door Meester Sofie DEVOS, geassocieerd notaris te Brussel, op vijftien april

tweeduizend vijftien, ter registratie, blijkt dat :

1. de heer DE BACKER Kristof, geboren te Brugge op 12 maart 1981, (nationaal nummer 81.03.12263.32), en zijn echtgenote,

2. mevrouw LEYNEN Alexandra Anne Vincent Simonne Claire, geboren te Etterbeek op 19 september 1978, (nationaal nummer 78.09.19-382.70)

samen wonende te (3061) Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 357,

onderling een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de statuten, onder andere, volgende bepalingen bevatten :

BENAMING

De vennootschap draagt de benaming « INTELLIWATT ».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (3061) Leefdaal, Dorpstraat 357.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Algemene aanneming van metaalconstructies, onderneming voor montage- en demontagewerken, bouw van metalen gebinten, industriële schilderwerken. Algemene bouwonderneming met coördinatie van de onderaannemingen, onderneming voor metsel- en betonwerken, schoorsteen- en overbouw, dakbedekkingswerken, zowel met asfalt en teer, als metalen dakbedekking, als niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, onderneming voor alle schrijn- en timmerwerken, geluids- en warmte-isolatiewerken, scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren, ondernemingen voor tegel- en faiencewerken, plafonnering- en cementeringswerken, wegwerken, glazenmakerswerken, parketwerk, onderneming voor sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties op gas door middel van individuele toestellen, onderneming voor centrale verwarmingsinstallaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, onderneming, voor plaatsing van industriële pijpleidingen en kanalisatie, onderneming van metalen schrijnwerk, zinkwerk, reinigen en opknappen van gevels, restauratie van monumenten, muur- en vloerbekledingen, behangwerk, onderneming voor chapes en industriële vloeren, onderneming voor elektronische installaties, elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen, elektrische binneninstallaties, elektrische buiteninstallaties; algemene aanneming wegenbouwkundige werken, onderneming voor gewone rioleringswerken en moerriolen, voor watervoorzieningen en leggen van allerhande leidingen, ondernemingen voor levering en plaatsing van afsluitingen, veiligheidsinrichtingen, schermen en niet-elektrische verkeerstekens, onderneming voor bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, leggen van sterkstroom en telecommunicatiekabels in sleuven met' aansluiting, algemene aanneming van burgerlijke bouwkunde, onderneming voor paalfunderingen, dam- en diepwanden; algemene

Onderwerp akte :

Dorpstraat 357 3061 Bertem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanneming van spoorwegen, onderneming voor lassen van spoorstaven, algemene aanneming van mechanische uitrustingen, uitrustingswerken van kunstwerken en industriële mechanica, installatie van overladings- en hijstoestellen, oleomechanische uitrustingen, algemene aanneming van hydromechanische uitrustingsinstallaties, onderneming voor installaties van leidingen en uitrustingen van pomp-. en turbinestations, algemene aanneming van transportinstallaties in gebouwen, onderneming voor levering en plaatsing van liften, goederenliften, roltrappen en roltapijten, vervoerinstallaties langs kokers, buizen en alle pneumatische en mechanische transportketens, onderneming voor fabricage, levering en plaatsing van bliksemafleiders en ontvangst-antennes In- en uitvoer, groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, onderneming voor binnenlands en buitenlands goederenvervoer, onderneming voor fabricage en installatie van lichtreclames, alarm- en beveiligings- en brand- en diefstalmeldingsinstallaties en brandbestrijdingsinstallaties. Bouw, beheer, onderhoud van zwembaden; handel in producten voor zwembaden, zowel bouwtechnisch als voor onderhoud; handel in, installatie en onderhoud van de technische installatie horende bij zwembaden.

B. Het verwerven van alle mogelijke terreinen en gebouwen met het oog op het realiseren van een bouwproject. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, de verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

C. De groothandel in computers, randapparatuur, audio, tv en programmatuur, de kleinhandel in computers, randapparatuur, audio, tv en (standaard)programmatuur, computeradviesbureau, uitgeverij van programmatuur, gegevensverwerking, het bijhouden en opmaken van databanken, het onderhoud en reparatie van computers en van boekhoud- en overige kantoormachines, de overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur, de overige activiteiten in verband met computers, Gegevensverwerking, webhosting, webdesign, webshop, en aanverwante activiteiten, netwerkbeheer, het ontwerpen en programmeren van computerprogramma s, computerconsultancy-activiteiten. Het verstrekken van opleidingen.

D. Het verlenen van financiële, administratieve en commerciële adviezen en hulp aan het bedrijfsleven.

E. Het uitvoeren van allerhande expertises, de verslaggeving inzake epb, en veiligheidscoördinatie.

F. Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

G. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

H. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

I. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

J. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

K. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

L. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van één derde.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank Argenta overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt ; elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de derde zaterdag van de maand juni om elf uur, op de plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt, en voor de eerste maal in juni 2017.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mag elke eigenaar van aandelen op de algemene vergadering, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden, bij brief, telegram, fax, telex of elektronische post.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016.

RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de algemene vergadering gesteld. Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : de heer Kristof DE BACKER, voornoemd.

Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De hierbij opgerichte vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan sinds 1 februari 2015. Ondergetekende notaris wijst de verschijners op de verplichting voor het bestuursorgaan van de vennootschap om deze overname te bevestigen binnen de twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd vóór registratie, ten einde te worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

(Get.) Sofie DEVOS, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : een uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 17.06.2017, NGL 11.07.2017 17304-0433-011

Coordonnées
INTELLIWATT

Adresse
DORPSTRAAT 357 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande