INTERGAS

OPDRACHTHOUDENDE VER


Dénomination : INTERGAS
Forme juridique : OPDRACHTHOUDENDE VER
N° entreprise : 249.598.618

Publication

30/06/2014
ÿþMod Word 11.1

L-letek ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14125943*

til

11

NEERGELEGD 19 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuver.





Ondernemingsnr 0249.598.618

Benaming

(voluit) : INTERGAS

(verkort):

Rechtsvorm Opdrachthoudende vereniging

Zetel: Diestsesteenweg 126, 3210 Lubbeek (Linden)

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 6 juni 2014, geregistreerd te Leuven lste kantoor der Registratie Leuven 2, op 13 juni 2014, boek 1385, bled 40, vak 17, dat de algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 . Goedkeuring van statutenwijziging

De algemene vergadering beslist met unanimiteit zowel voor het geheel van de geldig uitgebrachte stemmen, ais voor de geldig uitgebrachte stemmen van de vertegenwoordigde gemeenten en met de instemming van de meerderheid van het aantal deelnemende gemeenten, de voorgestelde statutenwijziging zoals hierboven integraal weergegeven artikel per artikel, goed te keuren, De nieuwe tekst van de gewijzigde artikelen luidt als volgt:

ARTIKEL 15 Raad van bestuur - Samenstelling

15.1 De algemene vergadering benoemt de leden van de raad van bestuur, op voordracht van de deelnemers.

De vergaderingen van de raad van bestuur zijn niet openbaar.

15.2 Elke gemeentelijke deelnemer kan één kandidaat-bestuurder voordragen als lid van de raad van bestuur.

De PBE wordt in de raad van bestuur maximaal vertegenwoordigd door een aantal bestuurders dat overeenkomstig het decreet mag toegekend worden aan deelnemers die geen gemeentelijke deelnemers zijn.

Het aantal niet-gemeentelijke bestuurders bedraagt maximaal één vierde van het aantal gemeentelijke bestuurders. De raad van bestuur kan waarnemers uitnodigen om de vergaderingen bij te wonen.

15.3.De gemeentelijke deelnemers duiden elk met een gemeenteraadsbeslissing hun kandidaat-bestuurder aan.

Indien de gemeenteraad kandidaat-bestuurders voordraagt die geen lid zijn van de gemeenteraad, maar van wie de deskundigheid met betrekking tot de statutair bepaalde doelstellingen manifest aantoonbaar is, wordt deze voordracht uitdrukkelijk gemotiveerd.

De overige deelnemers duiden hun kandidaat-bestuurders aan met beslissing van hun daartoe bevoegd orgaan..

Indien in de algemene vergadering de voorgedragen kandidaat de gewone meerderheid van de stemmen niet haalt, dan wordt door de deelnemer die de kandidatuur heeft voorgedragen een andere kandidaat voorgedragen. De nieuwe kandidaat woont ais waarnemer de vergaderingen van de raad van bestuur bij tot de eerstvolgende algemene vergadering waaraan de benoeming wordt voorgelegd.

De onverenigbaarheden met het mandaat van bestuurder en bepaalde ambten, functies of mandatefl. worden bepaald in het Decreet en dit onverminderd andere wettelijke of decretale bepalingen die van, toepassing zijn op de mandaten in een opdrachthoudende vereniging.

15.4.Aan de vergaderingen van de raad van bestuur wordt deelgenomen door één rechtstreeks door een' deelnemende gemeente aangeduide afgevaardigde die lid is met raadgevende stem.

Elke gemeente heeft het recht één afgevaardigde aan te duiden die raadslid is in de betrokken gemeente en verkozen is op een lijst waarvan geen enkele verkozene deel uitmaakt van het college van burgemeester en schepenen of aangesteld is als voorzitter van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn.

Indien er slechts één gemeente van dit recht gebruik maakt, neemt de algemene vergadering akte van de gemeenteraadebeelissing en woont het aldus aangeduide lid met raadgevende stem vanaf dat ogenblik de zittingen van de raad van bestuur bij.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij verlies van het mandaat van het overeenkomstig de voorgaande alinea aangeduid lid met raadgevende stem Nié& het verstrijken van de duur, heeft de gemeente die de oorspronkelijke aanduiding heeft verricht, het recht onmiddellijk in de vervanging te voorzien bij gemeenteraadsbeslissing. Het aldus aangeduide lid wordt opgenomen in de eerstvolgende raad van bestuur en voltooit het mandaat van zijn voorganger.

Indien er meer dan één gemeente van het in de tweede alinea van dit artikel 16.4 bepaalde recht gebruik maakt, neemt de algemene vergadering akte van de gemeenteraadsbeslissingen en wordt de afgevaardigde aangeduid die de grootste ononderbroken anciënniteit heeft als gemeenteraadslid in zijn respectieve gemeenteraad. Bij gelijke anciënniteit wordt voorrang verleend aan die voorgedragen kandidaat waarvan het geslacht verschilt van het geslacht van de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, en indien er dan nog meer dan één kandidaat overblijft zal de ouderdom in jaren de doorslag geven waarbij de oudste kandidaat eerst wordt benoemd.

Bij verlies van het mandaat van een overeenkomstig de voorgaande alinea aangeduid lid met raadgevende stem v66r het verstrijken van de duur heeft de gemeente waartoe de eerstvolgende kandidaat in de rangregeling (vermeld in voorgaande alinea) behoort, het recht onmiddellijk in de vervanging te voorzien. Doet zij dat niet binnen de twee maanden na het verzoek hierom door de raad van bestuur, dan komt het mandaat toe aan de gemeente van de eerstvolgende kandidaat in de rangregeling. Het aldus aangeduide lid wordt opgenomen in de eerstvolgende raad van bestuur en voltooit het mandaat van zijn voorganger.

Zolang het maximum aantal afgevaardigden niet bereikt is, kan iedere gemeente steeds een afgevaardigde aanduiden. De eerstvolgende algemene vergadering bepaalt in dit geval overeenkomstig de hoger vermelde rangregeling de nog openstaande mandaten.

De bepalingen van de artikelen 21,1, 21.2 en 21.3 van de statuten zijn van toepassing op de leden van de raad van bestuur met raadgevende stem.

Dit artikel treedt in werking op het einde van de eerste algemene vergadering van 2019 die tot de algehele hernieuwing van de raad van bestuur zal overgaan.

15.4.bis

Aan de vergaderingen van de raad van bestuur wordt deelgenomen door ten hoogste.--à. vijf

rechtstreek door de verschillende gemeenten aangeduide afgevaardigden die lid zijn met raadgevende stem.

Elke gemeente heeft het recht maximum één afgevaardigde aan te duiden die raadslid is in de betrokken gemeente en verkozen is op een lijst waarvan geen enkele verkozene deel uitmaakt van het college van burgemeester en schepenen of aangesteld is als voorzitter van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn,

Indien het aantal gemeenten dat van dit recht gebruik maakt ten hoogste vijf bedraagt, neemt de algemene

vergadering akte van de gemeenteraadsbeslissingen en wonen de aldus aangeduide leden met raadgevende stem vanaf dat ogenblik de zittingen van de raad van bestuur bij.

Bij verlies van het mandaat van een overeenkomstig de voorgaande alinea aangeduid lid met raadgevende stem v66r het verstrijken van de duur, heeft de gemeente die de oorspronkelijke aanduiding heeft verricht, het recht onmiddellijk in de vervanging te voorzien bij gemeenteraadsbeslissing. Het aldus aangeduide lid wordt opgenomen in de eerstvolgende raad van bestuur en voltooit het mandaat van zijn voorganger.

Indien het aantal gemeenten dat van het in de tweede alinea van dit artikel 16.4 bepaalde recht gebruik maakt, meer dan vijf bedraagt, neemt de algemene vergadering akte van de gemeenteraadsbeslissingen en worden de afgevaardigden aangeduid die de grootste ononderbroken anciënniteit hebben als gemeenteraadslid in hun respectieve gemeenteraad. Bij gelijke anciënniteit wordt voorrang verleend aan die voorgedragen kandidaten waarvan het geslacht verschilt van het geslacht van de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, en indien er dan nog meer dan vijf kandidaten overblijven zal de ouderdom in jaren de doorslag geven waarbij de oudste kandidaten eerst worden benoemd.

Zolang het maximum aantal afgevaardigden niet bereikt is, kan iedere gemeente steeds een afgevaardigde

aanduiden, De eerstvolgende algemene vergadering bepaalt in dit geval overeenkomstig de hoger vermelde rangregeling de nog openstaande mandaten.

De bepalingen van de artikelen 21.1, 21.2 en 21.3 van de statuten zijn van toepassing op de leden van de raad van bestuur met raadgevende stem.

Dit artikel komt van rechtswege te vervallen op het einde van de eerste algemene vergadering van 2019 die tot de algehele hernieuwing van de raad van bestuur zal overgaan.

ARTIKEL 16 Raad van bestuur - Vacant mandaat

Bij vacature van een mandaat van bestuurder, heeft de raad van bestuur het recht om hierin voorlopig te

voorzien met eerbiediging van de beginselen vermeld in artikel 16 van onderhavige statuten. De door de raad van bestuur aanvaarde nieuwe kandidaat woont de vergaderingen bij ais waarnemer.

Aan de eerstvolgende algemene vergadering zal de benoeming op voordracht van de deelnemer die de

bestuurder voordraagt voorgelegd worden. De aldus benoemde bestuurder voltooit het mandaat van de voorganger.

ARTIKEL 21  Bestuurder  Commissaris - Duur van het mandaat  Vergoedingen en presentiegeld

21.1.De duur van het mandaat van bestuurder is vastgesteld op zes jaar. De duur van het mandaat van commissaris is bepaald op drie jaar.

De mandaten zijn hernieuwbaar.

21.2.Nochtans worden de bestuurders van rechtswege ais ontslagnemend beschouwd zodra:

1)de deelnemers die hun benoeming hebben voorgedragen in hun vervanging voorzien en dit na ontvangst door Intergas van de desbetreffende betekening door de betrokken deelnemen

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2)om welke reden ook, de gemeente die hun kandidatuur heeft voorgedragen niet meer tot het grondgebied van Intergas behoort;

3) zij hun openbaar mandaat verliezen;

4)hun mandaat onverenigbaar is met een ambt, een functie of een mandaat zoals aangegeven in het Decreet.

21.3.Aile mandaten in de verschillende organen, behalve dit van de commissaris, vervallen onmiddellijk na de algemene vergadering die volgt op de vernieuwing van de gemeenteraden met inachtnenning van de bepalingen van het Decreet.

21.4.De algemene vergadering bepaalt, binnen de perken en overeenkomstig de toekenningsvoorwaarden die vastgesteld zijn door de Vlaamse regering, het presentiegeld en de andere vergoedingen die in het kader van de bestuurlijke werking kunnen worden toegekend.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de commissaris.

21.5.De werkingsmodaliteiten van de verschillende organen kunnen worden neergeschreven in een bij de statuten gevoegd huishoudelijk reglement dat vastgesteld wordt bij een eenvoudige beslissing van het betrokken orgaan.

ARTIKEL 22 Raad van bestuur - Te kiezen functies

22.1.De raad van bestuur kiest:

-één voorzitter en twee ondervoorzitters. Maximum één ondervoorzitter mag gekozen worden onder de bestuurders voorgedragen door de PBE. De voorzitter en één ondervoorzitter moeten gemeentelijke bestuurders zijn en tevens gemeenteraadslid, burgemeester of schepen van een gemeentelijke deelnemer.

-één secretaris op voordracht van de PBE. De secretaris is geen lid van de raad van bestuur. Het mandaat van secretaris wordt toegekend aan de PBE als rechtspersoon, tenzij de PBE zelf een andere persoon voordraagt. Dit mandaat beïnvloedt het toegestane aantal leden van de raad van bestuur niet.

Deze mandaten zijn hemieuwbaar.

22.2.De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter of bij zijn afwezigheid door de ondervoorzitter gekozen onder de gemeentelijke bestuurders of bij hun afwezigheid door het lid onder de aanwezigen dat het grootste aantal dienstjaren telt. Bij gelijkheid van dienstjaren zal de oudste in leeftijd het voorzitterschap waarnemen. Elk van deze personen moet evenwel gemeentelijk bestuurder zijn en bovendien de hoedanigheid hebben van gemeenteraadslid, burgemeester of schepen.

22.3.De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van zijn voorzitter of van een ondervoorzitter. Op vraag van hetzij meer dan de helft van de niet-gemeentelijke bestuurders, hetzij minstens de helft van de gemeentelijke bestuurders, moet de raad worden bijeengeroepen binnen de veertien kalenderdagen.

Behoudens hoogdringendheid worden de bijeenroepingen gedaan zeven kalenderdagen v(5ár de voorziene vergaderdatum. Zij vermelden de agenda.

ARTIKEL 26 - Notulen

De notulen van de raad van bestuur en het directiecomité worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

De afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en! of of de secretaris ondertekend.

ARTIKEL 27 Algemene vergadering  Samenstelling - Bijeenroeping

27.1.De algemene vergadering is samengesteld uit alle aandeelhouders die elk vertegenwoordigd worden door één of meer lasthebb ers, die elk drager moeten zijn van een geldige, conform het Decreet verleende volmacht. De zittingen van de algemene vergadering zijn openbaar.

Het aantal vertegenwoordigers dat elke gemeente kan afvaardigen om te zetelen in de algemene vergadering wordt bepaald door 2 criteria: de bevolkingscijfers en de kapitaalinbreng. De verdeelsleutel wordt bepaald als volgt:

a. elke deelnemer die een kapitaalinbreng gedaan heeft, duidt één vertegenwoordiger in de algemene vergadering aan;

b. indien een aangesloten gemeente meer dan 4.000 inwoners tait, overeenkomstig de laatste in het Belgisch Staatsblad gepubliceerde officiële bevolkingscijfers, kan zij een bijkomende vertegenwoordiger aanduiden.

De volmachten moeten tenminste vijf kalenderdagen v66r de vergadering op de zetel van Intergas worden ingediend. De voorzitter van de vergadering mag nochtans, krachtens een voor allen gelijkluidende beslissing, laattijdig ingediende volmachten aanvaarden.

De vertegenwoordigers van de gemeentelijke deelnemers dienen door de gemeenteraad aangeduid te worden onder de gemeenteraadsleden, de burgemeester en de schepenen van de gemeentelijke deelnemer. De bestuurders, benoemd op voordracht van de gemeentelijke deelnemers en de commissaris kunnen geen volmachtdrager zijn voor de algemene vergadering.

De vertegenwoordigers van de niet-gemeentelijke deelnemers worden aangewezen door de organen die krachtens de wettelijke, reglementaire of statutaire bepalingen, bevoegd zijn te beslissen tot deelneming of toetreding. De niet gemeentelijke deelnemers mogen elk maximaal twee vertegenwoordigers aanduiden.

Laat een deelnemer zich door verscheidene lasthebbers vertegenwoordigen, dan moet de volmacht het aantal aandelen bepalen voor dewelke iedere lasthebber aan de stemming zal deelnemen. Is niets bepaald, dan wordt het aantal stemmen verbonden aan de aandelen waarover deze deelnemer beschikt, evenredig verdeeld onder zijn lasthebbers.

27.2.De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij diens afwezigheid wordt de algemene vergadering voorgezeten door de bestuurder onder de aanwezigen die het meeste aantal dienstjaren telt in de raad. Bij gelijkheid van dienstjaren zal de oudste bestuurder ln leeftijd het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorzitterschap waarnemen. Elk van deze personen moet evenwel voorgedragen zijn door gemeentelijke deelnemers en bovendien de hoedanigheid hebben van gemeenteraadslid, burgemeester of schepen.

De algemene vergadering stelt een bureau samen, bestaande uit de voorzitter, twee stemopnemers en een secretaris. De bestuurders en de commissaris worden uitgenodigd op de algemene vergadering , zonder evenwel stemgerechtigd te zijn.

27.3.De jaarvergadering komt elk jaar samen in de loop van de periode te rekenen van 24 mei tot en met 24 juni, op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproepingsbrief. Bij ontstentenis van oproeping, komt zij van rechtswege samen in de zetel van Intergas te 18 uur, op de tweede vrijdag van de maand juni.

27.4.De jaarvergadering neemt kennis van de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris.

27.5.De jaarvergadering spreekt zich onder meer uit over de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de bestemming van het resultaat. Zij doet bij afzonderlijke stemming uitspraak over kwijting te geven aan de bestuurders en de commissaris voor de uitoefening van hun mandaten.

27.6.De raad van bestuur of de commissaris kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer deelnemers - die samen houder zijn van tenminste één tiende van de aandelen - het vragen en dit binnen de zes weken na dit verzoek.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het vast gedeelte van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste zestig kalenderdagen nadat het verlies is vastgesteld om te beraadslagen en te beslissen over een door de raad van bestuur opgesteld saneringsplan.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in dit saneringsplan dat uiterlijk drie weken voor de algemene vergadering aan alle deelnemers en aan de toezichthoudende overheid wordt voorgelegd, samen met de oproepingsbrief en aile bijbehorende documenten waaruit de noodzaak van het saneringsplan blijkt.

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden geldig voor statutenwijzigingen voorzien in het Decreet.

27.7.De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren tenminste dertig kalenderdagen v66r de vergadering, behoudens in spoedgevallen waar deze termijn tot vijftien kalenderdagen wordt herleid. De oproepingsbrief bevat de agenda en de documentatie nodig voor het onderzoek van de punten die erop voorkomen.

27.8.Tot uiterlijk vijftien kalenderdagen vóór de datum van de bijeenkomst, mag iedere deelnemer vragen bijkomende punten op de agenda te plaatsen. De aanvullende agenda en de documentatie die er verband mee houdt, worden binnen de acht kalenderdagen aan aile deelnemers toegezonden. In spoedgevallen worden deze termijnen teruggebracht tot respectievelijk acht en drie kalenderdagen.

27.9.Afgezien van de jaarvergadering wordt nog minstens één buitengewone algemene vergadering belegd in de loop van het laatste trimester van elk jaar om de te ontwikkelen activiteiten, de te volgen strategie voor het volgend boekjaar evenals een door de raad van bestuur opgestelde begroting te bespreken.

ARTIKEL 29 - Algemene vergadering - Wijze van besluiten - Statutenwijziging - Notulen

29.1.De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de op de agenda geplaatste punten wanneer de gewone meerderheid van alle aandelen vertegenwoordigd is, en voor zover de aandelen toekomend aan de gemeentelijke deelnemers ook met gewone meerderheid vertegenwoordigd zijn.

29.2.In dringende gevallen kunnen andere punten aan de agenda worden toegevoegd en behandeld. De urgentie moet dan voor de behandeling van het toegevoegde agendapunt vastgesteld worden door twee derden van de uitgebrachte stemmen.

29.3.Wordt het quorum, vernield in artikel 29.1., niet bereikt dan zal de vergadering opnieuw worden samengeroepen binnen de 30 kalenderdagen en kan zij, ongeacht het quorum van artikel 29.1., maar voor zover er gemeentelijke deelnemers aanwezig of vertegenwoordigd zijn, geldig beraadslagen en besluiten over dezelfde punten van de agenda. Deze bepaling geldt niet voor statutenwijzigingen. De oproepingsbrief voor deze vergadering vermeldt onderhavige bepaling.

29.4.Een besluit is slechts geldig wanneer het genomen wordt met zowel de gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde deelnemers, als met de gewone meerderheid van de gezamenlijke stemmen uitgebracht door de gemeentelijke deelnemers.

29.5De onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij het berekenen van de meerderheden.

29.6De wijzigingen in de statuten en in de bijlagen worden artikelsgewijs aangebracht door de algemene vergadering met zowel drie vierden van de stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde deelnemers, als met dezelfde meerderheid van de stemmen uitgebracht door de gemeentelijke deelnemers en op voorwaarde dat de gewone meerderheid van het aantal deelnemende gemeenten haar instemming betuigt. Uiterlijk negentig kalenderdagen voor de algemene vergadering die de statutenwijzigingen moet beoordelen, wordt een door de raad van bestuur opgesteld ontwerp aan alle deelnemers voorgelegd. De beslissingen terzake van hun raden die de oorspronkelijke statuten hebben goedgekeurd, bepalen het mandaat van de respectieve vertegenwoordigers op de algemene vergadering en worden bij het verslag gevoegd.

De deelnemers die nalaten binnen de gestelde termijn een beslissing te nemen en voor te leggen, worden geacht zich te onthouden. De onthouding bepaalt het mandaat van hun vertegenwoordiger op de algemene vergadering

De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register bijgehouden, getekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders of hun lasthebber die het verlangen.

De afschriften van of uittreksels uit de notulen van de algemene vergadering worden getekend door de voorzitter en/of de secretaris van de raad van bestuur.

2.Machtiging tot neerlegging en bekendmaking en cobrdinatie van de statuten.

Op voorstel van de voorzitter, beslist de vergadering, met unanimiteit tot volgende machtiging tot" neerlegging, bekendmaking en coördinatie van de statuten:

-d heer Paul Bouwens, wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat nummer 79 als bijzonder lasthebber van de vereniging aan te stellen met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vereniging aile administratieve en andere formaliteiten te vervullen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen naar aanleiding van deze statutenwijziging.

- mij, notaris, opdracht te geven om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

INWERKINGTREDING

De vernieuwde statuten zijn slechts uitvoerbaar nadat ze zijn goedgekeurd bij besluit van de Vlaamse regering of door het verstrijken van de termijn voor goedkeuring.

Overeenkomstig de statuten wordt het verslag van de algemene vergadering samen met de bijbehorende documenten waaronder de beslissingen van de deelnemers, binnen een termijn van dertig kalenderdagen na zijn dagtekening aan de toezichthoudende overheid voorgelegd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd - expeditie van de akte; gecoördineerde statuten;

- gemeenteraadsbesluiten houdende goedkeuring van de sta u enwijziging en aanduiding van de volmachtdragers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voo;" "

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : LET000457
28/06/2013 : LET000457
11/06/2013 : LET000457
23/04/2013 : LET000457
26/06/2012 : LET000457
28/07/2011 : LET000457
25/06/2010 : LET000457
07/08/2009 : LET000457
18/06/2008 : LET000457
10/08/2007 : LET000457
05/07/2007 : LET000457
01/06/2007 : LET000457
07/11/2006 : LET000457
29/06/2006 : LET000457
15/12/2005 : LET000457
05/10/2005 : LET000457
23/06/2005 : LET000457
14/07/2004 : LET000457
09/07/2004 : LET000457
28/06/2004 : LET000457
12/02/2004 : LET000457
18/11/2003 : LET000457
16/07/2003 : LET000457
08/07/2003 : LET000457
08/07/2003 : LET000457
09/04/2003 : LET000457
04/02/2003 : LET000457
10/01/2003 : LET000457
05/07/2002 : LET000457
15/07/1999 : LET000457
13/02/1999 : LET000457
19/09/1998 : LET457
12/07/1997 : LET457
04/07/1997 : LET457
04/07/1997 : LET457
09/10/1996 : LET457
28/12/1995 : LET457
24/06/1993 : LET457
24/06/1993 : LET457
21/04/1993 : LET457
21/04/1993 : LET457
01/04/1993 : LET457

Coordonnées
INTERGAS

Adresse
DIESTSESTEENWEG 126 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande