INTERIORS FOR EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERIORS FOR EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.232.226

Publication

02/12/2013
ÿþ Mod Wort[ 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



W

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

20110V. 2013

BRUSS

~

Griffie

1 17977

Ondernemingsnr : 0472 232 226

Benaming

(voluit) : lnteriors For Europe in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pontbeekstraat 2, 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering van 31 oktober 2013 neemt na beraadslaging en met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen :

geeft kwijting aan de Commissaris voor de vervulling van zijn opdracht tot 3111012013; - keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan Boston nv vertegenwoordigd door Luc Geuten en Mitiska Ventures nv vertegenwoordigd door Soho bvba vertegenwoordigd door Sigrid Hermans, voor hun bestuur als vereffenaars van de vennootschap;

- zij stelt vast dat de vereffening van de NV "Interiors For Europe" in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te rekenen vanaf huidige datum;

- zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, bij Mitiska nv, gevestigd te Pontbeekstraat 2,1702 Groot-Bijgaarden, die zich met de bewaring ervan gelast;

- de vergadering beslist een bijzondere volmacht, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Sigrid Hermans en Riet Van Ransbeeck, voor het vervullen van de formaliteiten betreffende rechtspersonenregister, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloket, de BTW en de fiscale administraties in gevolge de besluiten van deze buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Mitiska Ventures nv Boston nv

Soho bvba Luc Geuten

Sigrid Hermans Vereffenaar Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.04.2012, NGL 31.08.2012 12482-0579-026
28/06/2012
ÿþvs behc

aar

Belt Staal

ICI I I n I u YI~~I IIRII II

*12113979"

1.aiw? L=; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tl

JUi20g

Griffie

mod 11.1

Ondernecninganr : 0472,232.226

Benaming (voluit) : INTERIORS FOR EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pontbeekstraat 2

1702 GROOT-BIJGAARDEN

Onderwerp akte ;ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien mei tweeduizend en twaalf, door Meester Eric: SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd'. Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende', registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen drie renvooien op het eerste Registratiekantoor van BRUSSEL op zestien mei; 2012. Bboek 5/56 blad 41 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur, a.i. (getekend) GATELLIER M.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTERIORS FOR EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat, 2, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf veertien mei tweeduizend en; twaalf.

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende bestuurders van;; rechtswege ontslagnemend zijn:

1/ De naamloze vennootschap "BOSTON", waarvan de zetel gevestigd is te 1702 Groot-Bijgaarden,' Pontbeekstraat, 2, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Marie Casimir GEUTEN, wonende te 9470" '; Destelbergen, Puntweg, 28,

2/ De naamloze vennootschap "MITiSKA VENTURES", waarvan de zetel gevestigd is te 1702 Groot Bijgaarden, Pontbeekstraat, 2, vast vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOHO", met zetel te 2900 Schoten, Ambiorixlei, 13, op haar beurt vast vertegenwoordigd door mevrouw Sigrid Vera HERMANS, wonende te 2900 Schoten, Ambiorixlei, 13.

3° Werden benoemd als vereffenaars :

1/ De naamloze vennootschap "BOSTON", waarvan de zetel gevestigd is te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat, 2, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Marie Casimir GEUTEN, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg, 28,

2/ De naamloze vennootschap "MITISKA VENTURES", waarvan de zetel gevestigd is te 1702 Groot-;; Bijgaarden, Pontbeekstraat, 2, vast vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid "SOHO", met zetel te 2900 Schoten, Ambiorixlei, 13, op haar beurt vast vertegenwoordigd door mevrouw Sigrid Vera HERMANS, wonende te 2900 Schoten, Ambiorixlei, 13.

De vergadering beslist dat de vereffenaars hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

4° Machten van de vereffenaars :

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het;; Wetboek van vennootschappen.

Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Op de laatste blz. van Luik B verrneiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

14etien Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor door ieder van de vereffenaars, afzonderlijk handelend.

aan het De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Belgisch De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Staatsblad 5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Sigrid Hermans, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.







VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de naamloze vennootschap "BOSTON" en de naamloze vennootschap "MITISKA VENTURES" als vereffenaars.).

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

15/06/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.4

Besse

n 1 -06- 2011

Griffie

1111R1.11111,M1111111

bel

a;

BE Sta

Benaming : Interiors for Europe

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pontbeekstraat 2, 1702 Groot-Bijgaarden

Ondernemingsnr : 0472232226

Voorwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering van 27/05/2011 heeft beslist om :

- Boston nv, vast vertegenwoordigd door L. Geuten

- Mitiska Ventures nv, vast vertegenwoordigd door SH bvba, vast vertegenwoordigd door Sigrid Hermans

te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 4 jaar.

Het mandaat neemt een einde na de algemene vergadering van mei 2015.

Voor anaytisch uittreksel,

Boston NV, vast vertegenw dr Mitiska Ventures NV, vast vertegenw dr

L. Geuten SH BVBA, vast vertegenw dr Sigrid Hermans

Bestuurder Bestuurder

Staats[ild - T5/Ob/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.05.2011 11127-0543-025
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 22.06.2010 10195-0586-026
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 09.07.2009 09405-0126-026
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 26.06.2008 08310-0343-027
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 04.09.2007 07699-0306-029
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 01.09.2006 06774-0981-023
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 18.07.2005 05506-5095-026
20/01/2005 : AN347545
05/11/2004 : AN347545
06/08/2004 : AN347545
12/01/2004 : AN347545
12/01/2004 : AN347545
30/12/2003 : AN347545
24/10/2003 : AN347545
06/06/2003 : AN347545
02/06/2003 : AN347545
13/09/2002 : AN347545
11/07/2002 : AN347545
15/08/2001 : ANA068640
09/08/2001 : BL642963
04/07/2001 : BL642963
14/03/2001 : BL642963
11/07/2000 : BLA108262

Coordonnées
INTERIORS FOR EUROPE

Adresse
PONTBEEKSTRAAT 2 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande