INTERNATIONAL MARITIME SHIPPING BRUSSELS, AFGEKORT : IMS BRUSSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL MARITIME SHIPPING BRUSSELS, AFGEKORT : IMS BRUSSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.901.235

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 23.12.2014 14698-0356-012
02/08/2013
ÿþAbd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 4 JUIL. 2013

ElflUSSM

Griffie

"INTERNATIONAL MARITIME SHIPPING BRUSSELS" "1MS BRUSSELS"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 788

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

~

~ / ~i\

\.~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11,011111

*1312111

i

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op achttien juli tweeduizend dertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1.0e heer GOOSSENS Jozef Maria Geert, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 14 oktober 1983,

wonend te 2950 Kapellen, Oude Weg 5.

2.De heer GOOSSENS Tim Jozef Maria, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 10 april 1987,

wonend te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 1.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: luidt "INTERNATIONAL MARITIME SHIPPING BRUSSELS", afgekort

"1MS BRUSSELS"; de volledige naam en de afgekorte naam mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden

gebruikt.

3. De zetel van de vennootschap: 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 788, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

4. Het doel van de vennootschap:.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

1.1.Nationaal en Internationaal transport, bevrachting, expeditie, handel in en exploitatie van transportmiddelen, import en export, transit, tussenpersoon in de handel, makelaar, agentuur, commissiehandels-verrichtingen, het waarnemen van scheepsagenturen en aile daarmee verband houdende, verrichtingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan..

1.2.Diensten met betrekking tot goederen behandeling, omvattende onder meer de douane formaliteiten, trading activiteiten, het bunkeren van schepen, alle scheepsuitrusting;

1.3.Koeriersdiensten, het vervoer van pakjes, pakketten, stukken, onderdelen, voorwerpen, allerhande en dit via alle mogelijke transport middelen.

1.4.Diensten op het vlak van publiciteit, verkoop promotie, advertising, marketing en marktonderzoek.

1.5.Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer en doorvoer, huur en verhuur van aile mogelijke nieuwe en tweedehands voertuigen, aanhangwagens, caravans, bussen, heftoestellen, wegenbouwmachines, schepen, motorboten, fietsen, vliegtuigen en alle andere vervoer of transport middelen alsook van hun onderdelen en wisselstukken en toebehoren zonder dat deze opsomming beperkt is, behalve als de wet dit verbied. Groot en kleinhandel in Electro, witgoed, bruingoed en grijsgoed, en hun accessoires en onderdelen.

1.6. Verwerking en transport  zo nationaal als internationaal - van afval in de meest ruime betekenis van het woord.

1.7,Het handelen als tussenpersoon in de handel dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op, commissie in verband met bovengenoemde activiteiten.

1.8 Het verlenen van adviezen, bijstand en diensten, in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van logistiek, transport, financiën, management, handei in goederen, IT en programmatie.

1.9.Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp.

1.10.Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-software.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.11.Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten.

1.12.Het dienstbetoon in zake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

1.1 3.Het ter beschikking stellen van management.

1.14.Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

1.15.Het huren, verhuren, kopen en verkopen en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen, verenigingen en particulieren van materialen, materieel, machines, kantoorbenodigdheden, voertuigen, mogelijke transport middelen en onroerende goederen.

I.16.1-iet geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven in zake aile aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis, zoals onder meer in zake de financiële, commerciële, operationele en documentaire aspecten van de bedrijfsvoering.

1.17,De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuilding activiteiten en beurzen allerhanden.

1.18.Het ontwikkelen aan  enlof verkopen, in licentie nemen of geven van concepten, octrooien, patenten, knowhow en aanverwanten immateriële duurzame activa.

1.19.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie, software en hardware en hun toepassingen.

1.20.Het handelen als tussen persoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie.

1.21.Het aankopen, verkopen, handelen, vervoeren en transporteren van alle mogelijke grondstoffen in de ruimste zin.

2.Voor eigen rekening

2.1.Het aanleggen, het oordeel kundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn, de opbrengsten van de roerende en onroerende goederen, te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelen opties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2.3.1-let toestaan van leningen en krediet openingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen, zowel in het binnen  als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, documentaire, roerende of onroerende handelingen verrichten evenals alle handelsverrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden  met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of menselijk acht,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soort gelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij zal ook mogen deelnemen in ander vennootschappen en ondernemingen, zowel in België en in het buitenland.

De vennootschap mag evenwel niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op financiële transacties en financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap mag

*alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

*op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven In alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du'Moniteur belge

vigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buiten-land. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

*deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij af dan niet een belang of deelneming heeft borg-stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertig duizend euro (¬ .30.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, ai dan

niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn,

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde termijn benoemd:

1.De heer GOOSSENS Jozef Maria Geert, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 14 oktober 1983,

wonend te 2950 Kapellen, Oude Weg 5.

2.De heer GOOSSENS Tim Jozef Maria, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 10 april 1987,

wonend te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 1.

De opdracht van elk van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennoot-'schap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar:

één juli - dertig juni, en voor de eerste maal tot dertig juni tweeduizend veertien (2014.06.30).

9. a) Gewone algemene vergadering:

20 december, om twintig (20:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien (2014).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve

te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

zaakvoerder(s).

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11.Bijzondere volmacht

« Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlâgén liij Tiét BélgischStaatsblac7 _ b210$721j13 - Èinnëxés -dil 'Moniteur belge

Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verieend aan de BVBA K&W BOEKHOUDKANTOOR, Lavendelstraat 126, 9100 Sint-Niklaas, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belas-tingen op de

Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 18 juli 2013, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL MARITIME SHIPPING BRUSSELS, AF…

Adresse
ROMEINSESTEENWEG 788 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande