IP SECURITY DISTRIBUTION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IP SECURITY DISTRIBUTION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.699.662

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

06-10-2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14309063*

0563699662

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IP Security Distribution

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit de akte verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27 op twee oktober in het jaar tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat :

1. De heer Tonoli, Walter Pierre Urbain, geboren te Elsene op 25 april 1958, gedomicilieerd en verblijvende te 1800 Vilvoorde, Spechtlaan 25.

2. Mevrouw Baecke, Anne-Marie Irma Richard, geboren te Assenede op 22 februari 1962 echtgenote van de heer Tonoli, Walter Pierre Urbain, gedomicilieerd en verblijvende te 1800 Vilvoorde, Spechtlaan 25.

3. De heer Tonoli, Benjamin Peter Mieke, geboren te Jette op 15 januari 1986, echtgenoot van mevrouw Lathouwers, Sara Galila Jessica, gedomicilieerd en verblijvende te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Weebroekweg 2B.

Zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "IP Security Distribution", met maatschappelijke zetel te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Weebroekweg 2B, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Op deze duizend aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. door de heer Tonoli, Benjamin Peter Mieke, die verklaart in te schrijven voor rekening van zijn eigen vermogen als wederbelegging van eigen gelden voortkomende van een onrechtstreekse schenking: vijfhonderd aandelen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

1. door de heer Tonoli, Walter Pierre Urbain: tweehonderdvijftig aandelen.

1. door mevrouw Baecke, Anne-Marie Irma Richard: tweehonderdvijftig aandelen.

(verkort) :

Weebroekweg 2 Bus B 3071 Kortenberg

Oprichting

Naamloze vennootschap

SAMEN: duizend aandelen

De comparanten, aanwezig zoals gezegd, verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volledig is volstort.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) tot haar

beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "IP Security

Distribution".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting  NV worden

voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Weebroekweg 2B.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar

elke andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels,

agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België

als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De invoer, de uitvoer, de fabricatie, de aankoop en de verkoop, groothandel en kleinhandel de verhuring van alle veiligheidsinstallaties tegen brand, diefstal, camerabewaking, toegangscontrole, automatisatie, (poorten, deuren, ramen en dergelijke meer) en communicatieapparatuur inclusief deze die gebruik maken van elektronische of mechanische werking.

" De handel in alle soorten van beveiligingssystemen en van alle bijhorende installaties en onderdelen, hun onderhoud, transport, herstelling alsook de verhuring ervan.

" Alle werkzaamheden onder makelaarsloon, marketing op commissie en als tussenpersoon, die betrekking hebben op het voorgaande.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

" Het nemen van belangen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen in België of het buitenland. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisatie, samenwerking of associatie met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Deze bovenstaande opgave is opsommend maar niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, en financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormeld doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Ze mag brevetten nemen, afkopen, uitbaten of verkopen evenals fabrieksmerken en licenties in verband met het maatschappelijk doel.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven.

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen. Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde woensdag van de maand mei om 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan.

Artikel 30: Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van elk daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen.

Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. Iedere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer. Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

Artikel 40: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 45: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Artikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt en zal worden afgesloten op 31/12/2015.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

4. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op 3. Tot bestuurder worden benoemd, voor

een termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

- De heer Tonoli, Benjamin Peter Mieke, voornoemd;

- De heer Tonoli, Walter Pierre Urbain, voornoemd;

- Mevrouw Baecke, Anne-Marie Irma Richard, voornoemd.

Zij aanvaarden hun opdracht.

Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

5. Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "DECAFISK & PARTNERS" Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Coupure links 629/02, BTW BE0462.076.128, rechtspersonenregister Gent, onder nummer 0462.076.128, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2015
ÿþ " Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*15068997*

~..~.-.~

NE5RGEL5GD

?;a~~+'

Griffie Rechtbank vao Koopharidel Griffoen.

.~..~.~----" ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0563.699.662

Benaming

(voluit) : IP Security Distribution

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Weebroekweg 2 Bus B 3071 Kortenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

DD 04 mei 2015 werd op de griffie van de rechtbank van koophandel een voorstel tot geruisloze fusie neergelegd waarbij de naamloze vennootschap IP Security Distribution, Weebroekweg 2, bus B, 3071, Kortenberg ,ond 0563.699.662 eigenares van 100% van de aandelen van de BVBA Technifier, de onderneming Technifier ond 0451.154.720 overneemt.

Voorstel tot geruisloze fusie

Technifier BVBA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Slozenstraat 66/A

1861 Meise (Wolvertem)

Ondernemingsnummer 0451154.720

Over te nemen vennootschap

lp Security Distribution

Naamloze vennootschap

Weebroekweg 2 Bus B

3071 Kortenberg

Ondernemingsnummer 0563.699.662

Overnemende vennootschap

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtng tussen de naamloze vennootschap IP Security Distribution en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Technifire overeenkomstig de procedure van de artikelen 676 juncto 719-717 van het Wetboek van vennootschappen ("geruisloze fusie°).

De zaakvoerders van de BVBA Technifier, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , met maatschappelijke zetel te 1861 Meise, Slozenstraat 66/A , ond 0451.154.720 , over te nemen vennootschap, (hierna "Technifire" of "over te nemen vennootschap) en de zaakvoerders van de naamloze vennootschap IP Security Distribution end 0563.699.662 (hierna genoemd IP security of overnemende vennootschap) hebben elk op 31 maart 2015 dit gezamenlijk voorstel tot een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het wetboek van vennootschappen.

1.Beschrijving van de verrichting

Op 01 maart 2015 sloot IP Security een overeenkomst af tot de aankoop van alle aandelen in Technifire,

IP Security is nu voornemens Technifire op te slorpen door middel van een met fusie overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W.Venn.

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap bevestigen dat IP Security op datum van dit voordstel eigenaar is van 100% van de aandelen van Technifire. Indien om welke reden ook , IP security op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de over te nemen vennootschap kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W, Venn niet worden gevolgd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit voorstel tot een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal ter goedkeuring worden voorgelegd

aan de buitengewone algmene vergadering van Technifier en IP Security Distribution,

1.2Motiviering van de verrichting

De twee firma's zijn beiden actief in de beveiligingssector. De omvang van beide vennootschappen is van

die aard dat het behoud van twee entiteiten economisch niet verantwoord is.

De fusie heeft een administratieve vereenvoudiging voor gevolg.

2.1dentificatie van de fuseren vennootschappen (art 719,1°W.venn)

2.1 De ovenemende venootschap

Maatschappelijke benaming : lp Security Distribution

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Weebroekweg 2 Bus B 3071 Kortenberg

Ondernemeingsnummer: 0563.699.662

Maatschappelijk doel

" De invoer, de uitvoer, de fabricatie , de aankoop en de verkoop, groothandel en kleinhandel de verhuring van alle veiligheidsinstallaties tegen brand, diefstal, camerabewaking, toegangscontrole, automatisatie (poorten, deuren, ramen en dergelijke meer) en communicatieapparatuur inclusief deze die gebruik maken van elektronische of mechanische werking.

" De handel in alle soorten van beveiligingssystemen en van alle bijhorende installaties en onderdelen, hun onderhoud, transport, herstelling alsook de verhuring ervan.

" Alle werkzaamheden onder makelaarsloon, marketing op commissie en als tussenpersoon die betrekking hebben op het voorgaande.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

.1-let nemen van belangen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen in België of in het buitenland. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisatie, samenwerking of associatie met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Deze bovenstaande opgave is opsommend maar niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormeld doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Ze mag brevetten nemen, afkopen, uitbaten of verkopen evenals fabrieksmerken en licenties in verband met het maatschappelijk doel.

Zij mag aile handels-, industriële, en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan,

De vennootschap zal de leiding en de controle , in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of

anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en

dochtervennootschappen. De vennootschap mag , bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan waarborgen.

2.2de over te nemen vennootschap:

Maatschappelijke benaming: Technifire

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Slozenstraat 66 a , 1861 Meise (Wolvertem)

Ondernemingsnummer: 0451.154.720

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als

in het buitenland handel te drijven in het ontwikkelen van en het produceren van goederen en diensten , die in

verband staan met beveiliging van personen, gebouwen en goederen.

In de ruime zin legt zij zich toe op de branddetectie en brandbeveiliging, blusinstallaties, toegangscontrole,

inbraakbeveiliging, camera bewaking , gebouwenbeheer en tijdsregistratiesystemen in domeinen waarvoor zij

de nodige expertise en wettelijke erkenningen bezit en kan voorleggen.

Meer specifiek betreft het hier:

" Alie diensten en goederen in verband met brandbeveiliging, blusinstallaties en brandbestrijding.

" Alle diensten en goederen in verband met toegangscontrole

" Alle diensten en goederen in verband met camerabewaking

" Alle diensten en goederen in verband met tijdscontrole en tijdsregistratie

4Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

" Het leveren, plaatsen , aansluiten en indienststellen van dergelijke installaties en producten

" Het uitvoeren van keuringen en het auditeren van dergelijke installaties en producten

-Het opleiden zowel van eigen personeel als van derden in ruime zin.

De vennootschap streeft ernaar alle nodige erkenningen te verwerven en zich te certifiëren om aan

administratie , klanten en leveranciers een zo uitgebreid mogelijk diensten pakket aan te bieden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

al het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen , ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen , de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zick, borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen

aangegaan die het genot zou hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium , alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties , kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle handels-, industriële, en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle , in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan andere ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving , deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in Belgie of in het buitenland.

Zij mag ook alle leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm of leningen , aan derden toegestaan, waarborgen , onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap zal zich echter dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3.De over te nemen vennootschap wordt geacht de activiteiten over te nemen van de over te nemen vennootschap vanaf 01 07 2015.

4.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

5.0e fusie wordt verwezenlijk onder het stelsel van de fiscale neutraliteit. Alle verplichtingen en rechten van de overgenomen vennootschap worden integraal gewaarborgd door de overnemende vennootschap.

6.De bestuursorganen van de overnemende en de over te nemen vennootschap geven volmacht aan de BVBA Decafisk en Partners, vertegenwoordigd door de heer Willems Christiaan, alleen handelend alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk zijn om de fusie af te werken,

Dit fusie voorstel wordt door de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en de overnemende

vennootschap of hun gemachtigden neergelegd bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Meise 09 04 2015

Voor de NV IP Security

Walter Tonoli Benjamin Tonoli Annemarie Baecke

Voor BVBA Technifire

Annemarie Baecke Walter Tonoli,

Benjamin Tonoli

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2015
ÿþ mnd 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

E C; ~ ~ ;o

KOp,~HA jvDE~ N

2 8'07-2015

LE(1UEA!

Griffie------- _ ;













" 15u ,15"





Ondernemingsnr : 0563.699.662

Benaming (voluit) : IP SECURITY DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Weebroekweg 2B

3071 Kortenberg (Erps-lcwerps)

Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap -

3° Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden op twee juli tweeduizend vijftien, voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een CVBA "NOTAS", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

.; Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke;' voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap:, "IP Security Distribution" van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Technifire" en derhalve tot de goedkeuring van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is gebaseerd op de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014.

Vanaf 1 juli 2015 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe,, aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen, vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap zal worden gewijzigd zoals bepaald hierna ' aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap zal verder zetten. ?. Algemene beschrijving van de overdracht

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de ' overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de over te nemen vennootschap;' betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de in te brengen bestanddelen.

2. Alle roerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële'', fusieakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken en voor vrij en,' onbezwaard van voorrechten en hypotheken.

3. Alle taksen en belastingen die de in te brengen bestanddelen bezwaren, worden door de overnemende:' vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

4. Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap aile contracten over die=' door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen. Vanaf dat.' ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

5. De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen;', vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

6. Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng opvorderbaar maakt, worden betaald door de: overnemende vennootschap,

7. De over te nemen vennootschap verbindt zich ertoe de ovememende vennootschap op de hoogte te' brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en' aan te bevelen.

Op de laatste blz. van ,Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be'^ouden ev'n hdt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

8. De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toeom aile boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

WIJZIGING VAN HET DOEL INGEVOLGE DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De vergadering beslist om onmiddellijk na het besluit tot fusie het doel overeenkomstig artikel 724 Wetboek van vennootschappen aan te passen aan het doel van de overgenomen vennootschap.

KWEJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap "Technifire", dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van het mandaat dat zij uitoefende van 1 januari 2015 tot op heden.

WIJZIGING MAATSCHAPPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1861 Meise (Wolvertem), Slozenstraat 66/A.

WIJZIGING AAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De tekst van de eerste alinea van artikel 2 wordt vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1861 Meise (Wolvertem), Slozenstraat 66/A."

Onder het vijfde gedachtestreepje van alinea 1 van artikel 3 wordt volgende gedachtestreepjes ingevoegd:

"- Het ontwikkelen van en produceren van goederen en diensten, die in verband staan met beveiliging van ; personen, gebouwen en goederen.

- In de ruime zin legt zij zich toe op branddetectie en brandbeveiliging, blusinstallaties, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking, gebouwen beheer en tijdsregistratiesystemen in domeinen waarvoor zij de nodige expertise en wettelijke erkenningen bezit en kan voorleggen.

' Meer specifiek betreft het hier:

° Alle diensten en goederen in verband met brandbeveiliging, blusinstallaties en brandbestrijding;

° Alle diensten en goederen in verband met toegangscontrole;

° Alle diensten en goederen in verband met camerabewaking;

° Alle diensten en goederen in verband met tijdscontrole en tijdsregistratie;

° Het leveren, plaatsen, aansluiten en indienststellen van dergelijke installaties en producten;

° Het uitvoeren van keuringen en het auditeren van dergelijke installaties en producten;

° Het opleiden zowel van eigen personeel als van derden in ruime zin.

- De vennootschap streeft ernaar alle nodige erkenningen te verwerven en zich te certifiëren om aan administratie, klanten en leveranciers een zo uitgebreid mogelijk dienstenpakket aan te bieden."

Onder de laatste alinea van artikel 3 worden volgende alinea's ingevoegd:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel:

al het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in , verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die ' het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag ook aile leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm of leningen, aan derden toegestaan, waarborgen, onder meer door haar ; goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. "

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal zich echter dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Decafisk & Partners", vertegenwoordigd door de heer Willems Chris, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met; mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder! meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,.Voorbehouden VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

áan'he Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Belgisch Staatsblad



Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- I?e gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IP SECURITY DISTRIBUTION

Adresse
WEEBROEKWEG 2, BUS B 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande