IPV-NLP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IPV-NLP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 895.617.628

Publication

21/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIi

S 11





Neeraeingd ter griffie dot

Rechtbank van Koophander

te Leuven, de 1 2 FEB, 2014

DE eifrelER,

Ondernemingsnr : 0895.617.628

Benaming

(voluit) : IPV-NLP

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Trolieberg 74 - 3010 Leuven

Onderwerp akte : ontbinding, vereffening en sluiting vereffening in één akte

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap onder Firma « IPV-NLP », met maatschappelijke zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 74, gehouden op 31 december 2013, dat op deze vergadering de volgende beslissingen werden genomen:

Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na, op basis van een staat van aktiva en passiva, opgesteld per 30 november 2013, vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

De algemene vergadering keurt het ontslag van de zaakvoerder goed en verleent hem décharge over het door hem gevoerde beleid.

De algemene vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap onder fuma 1PV-NLP definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste tien jaar bewaard worden op de maatschappelijke zetel, voornoemd.

De zaakvoerder

De heer Eric Van Camp

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IPV-NLP

Adresse
TROLIEBERG 74 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande