IRENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IRENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.669.390

Publication

25/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirtgsnr : 0475.669.390

Benaming

(voluit) : ICAR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkete aansprakelijkheid

Zetel : Grote Hutsesteenweg 148 te 1640 Sint-Genesuis-Rode

Onderwerp akte : Statutaire Wijzingen

Uit een akte verleden voor notaris Robert LANGHENDRIES, te Ukkel, op 08/03/2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van [CAR bvba. volgende beslissingen heeft

aangenomen

1) wijziging van de de benaming "ICAR" in "IRENA";

2)verplaatsing van de zetel van 1180 Ukkel, Hamstraat 76 naar 1640 Sint-Gensuis-Rode, Grote Hutsesteenweg 148;

3)aanpassing van de statuten en aanneming van een nieuwe versie in het Nederlands

STATUTEN

Artikel 1: Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beprekte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam « IRENA ».

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Grote Hutsesteenweg 148.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, bij enkel besluit van de raad van bestuur, exploitatiezetels oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, voor zover dit geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

Artikel 3: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden : alle commeroiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen, met rechtsreeks of onrechstreeks verband tot activiteiten van promotie en organisatie van vrijetijdsbesteding, culturele ontwikkelingen, culturele voorstellen, stages, sport en mechanisch sport opleidingen, tentoonstellingen, vertalingen, perspromotie, relaties tussen inter-staaten of inter-regios toerismagentchappen, technisch bijstand.

Zij kan bij wege van inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle andere zaken of vennootschappen, met eenzelfde, analoog of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

sRUSSE1: 4 MAR. 201

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d

r

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals inzake statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.592 E.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde,

met een fractiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal, waarop werd gestort ten belope van

één/derde in speciën,

ARTIKEL 5bis : OVERDRACHT VAN AANDELEN

§ 1. Vrije overdraagbaarheid.

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring.

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten,

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij, Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldtt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. in beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

ARTIKEL S : ZAAKVOEDER

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere fysische personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, fysische personen al dan niet vennoot.

ARTIKEL 7 : BEVOEGDHEID DER ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoeder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel

van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL 8 : BIJZONDERE MANDATARISSEN

Iedere zaakvoerder, binnen de grenzen van zijn bevoegdheid, kan bijzondere mandatarissen instellen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i ti , ARTIKEL 9 : VFRTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Iedere zaakvoeder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Bij geval van meerderheid van zaakvoerders handelt elk der zaakvoerders alleen, conform het beginsel van het tegelijke bestuur.

De vennootschap wordt ook geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen,.

ARTIKEL 10 : VERGOEDING DER ZAAKVOERDER(S)

Behoudens anderslultende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten ongeacht van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsing g kosten.

ARTIKEL 11 : CONTROLE DER VENOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikelen 142 en volgende van het Wetboek van de Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dit geval, bezit elke vennoot individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij Kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder, De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laatste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de expert-boekhouder worden medegedeeld aan de vennootschap.

ARTIKEL 12 : g!JEENROEPING DER ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand april, om 14 uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring tekenen.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven bevatten de agenda en worden verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan elke vennoot tenminste acht vrije dagen voor de algemene vergadering. Deze brieven zijn overbodig wanneer alle vennoten instemmen om te vergaderen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De processen-verbaal van de algemene vergadering of van de enige vennoot handelend namens de algemene vergadering worden neergelegd in het register bijgehouden ten maatschapelijke zetel. Zij worden getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die erom vragen. Uitgiften, kopies of uittreksels worden ondergetekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL 13 : JAARREKENING

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de

zaakvoeder een inventaris op en maakt de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 14 ; WINSTVERDELING

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrekt van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op het voorstel van de zaakvoerders.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van het batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of vocr reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoeder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven.

Maar in geval van verdeling heeft elk aandeel met stemrecht en elk aandeel zonder stemrecht op een gelijk dividend,

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen.

a

ARTIKEL 15 : ONTBINDING DER VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering statuerend zoals in geval

van statutenwijziging,

zij wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der

vennoten.

ARTIKEL 16 : VEREFFENING  VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

ARTIKEL 17 : WOONSTKEUZE

Met het oog op de uitvoering van onderhavige statuten kiezen alle vennoten, zaakvoerders, vereffenaars of andere vennootschapsmandatarissen die hun woonplaats op het buitenland hebben doen, wconst op het vennootschapszetel, waar alle bekendmakingen hen geldig zullen gedaan worden.

ARTIKEL 18 ; SLOTBEPALING

Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in huidige statuten wordt verwezen naar het Wetblek van de

Vennootschappen.

VOOR EENSLUITEND ANALITYSCH UITTREKSEL

(S): Robert Langhendries, notaris.

Samen neergelegd :1 eensluidende uitgifte:

4

Voor behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.04.2012, NGL 20.08.2012 12434-0213-009
23/02/2012
ÿþI Me Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1

Réservé

au

Moniteu

belge

*iaoase22*

Eteir

Fa 241

Greffe

I

~

Dénomination : ICAR

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : rue du Ham 76 à 1180 Bruxelles

N° d'entreprise : 0475669390

Objet de l'acte modification siège social

L'ASSEMBLÉE GÉNÉRALE DU 26.12.2011 a décidé de :

Transférer l'adresse du siège social au 148, Chaussée de la Grande Espinette à 1640 Rhode-St-Genèse.

SIGNATURES :

XAVIER LAMOTE

Gérant

Mentionner Sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 05.04.2011, DPT 18.08.2011 11412-0184-009
23/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 05.03.2010, DPT 17.08.2010 10418-0036-009
14/04/2010 : BLA116086
28/08/2009 : BLA116086
29/08/2008 : BLA116086
29/08/2007 : BLA116086
29/08/2006 : BLA116086
30/03/2006 : BLA116086
07/07/2015
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

m ~I

fivangen op

2 G Rn 2015

ter griffie vert deGritfiréerl6ndSteli'r;,e ,

f~cf"üo.,zrl, " r~ ~'~t'i ~.E~r~h,.,~~~~

" ---

Ondernemingsnr : 0475.669.390

Benaming

(voluit) : IRENA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkete aansprakelijkheid

Zetel : Grote Hutsesteenweg 148 te 1640 Sint-Genesuis-Rode

Onderwerp akte : Doeiswijziging- Aanpassing van de Statutren-Ontslag-Benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Robert LANGHENDRIES, te Ukkel, op 16/06/2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van IRENA bvba. volgende beslissingen heeft ' aangenomen :

1)hde voormelde aanwezige vennoot en zaakvoerder verklaren kennis te hebben van het verslag opgesteld: op 15 mei 2015 door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het genoemde wetboek, met staat van activa en passiva per 31 maart 2015,;

2) volgende alineas bij te voegen in het artikel 3 van de statuten

"De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in België ais in het buitenland, aan handels- of andere vennootschappen, en meer algemeen aan derden, diensten te verlenen en raadgevingen te verstrekken ln verband met het algemeen beheer, personeelsbeleid, marktstudies, het administratief en financieel beleid van deze vennootschappen.

Daarin zijn begrepen : selectie, evaluatie en aanwerving, vervreemding van personeel, financieel en administratief beleid, alle soorten raadplegingen met het doel de creatie, werking en ontwikkeling van handelsactiviteiten te vergemakelijken, voor fysieke personen, vennootschappen, dochtervennootschappen,' filialen, bijhuizen en vertegenwoordigingen van binnen- en buitenlandse firma's.

De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in België ais in het buitenland, aile hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen rekening of noodwendigheid als met oog op vervreemding of voor rekening van derden of in deeelname met derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. De gebouwen (al dan niet gemeubeld) en gronden  aankopen, verkopen, ruilen, huren en, verhuren, goederen opmeten, afpalen, schatten; als bouwpromotor alle studies, ontwerpen en plannen; veranderen, omvormen, onderhouden, hersetellen, versieren, opschikken, afbreken; alle aannemingen van werken, zowel private as openbare, aanvarden en uitvoeren; alle imobilienactiviteiten uitvoeren met betrekking; tot bouwpromotie; een onroerend patrimonium beheren en valoriseren door het stellen van beheersdaden, De: vennootschap mag bovenvermelde handelingen zelf verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van: derden, voor zover de nodige vestigingsgetuigschriften worden bekomen.

De vennootschap zal met alle middelen haar maatschappelijk doel kunnen realiseren, inclusief via onderaaneming, zowel in de hoedanigheid van opdrachtgever als van opdrachtnemer, en alle deelnemingen nemen of akkorden sluiten met het oog op het ontwikkelen of het bevorderen van haar maatschappelijk doel.

Zij mag octrooien of licenties nemen, kopen exploiteren of verkopen en aile soorten transacties, industriele, commerciele, financiele, roerende en onroerende, verriuchten die rechtstreeks of onrechstreeks betrekking' hebben oop haar doel."

3)aanpassing van de statuten

4) Ontslag van de Heer LAMOTE Xavier wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Grote Hutsesteenweg 148 als zaakvoerde;

Benoeming van Mevrouw AMROMINA Irena Germanovna wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Grote Hutsesteenweg 148 als zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUITEND ANALITYSCH UITTREKSEL

(S): Robert Langhendries, notaris.

Samen neergelegd : 1 eensluidende uitgifte, 1 verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

per 31.03,2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsbiad

01/08/2005 : BLA116086
05/08/2004 : BLA116086
08/08/2003 : BLA116086
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.04.2015, NGL 31.08.2015 15570-0078-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0551-011

Coordonnées
IRENA

Adresse
GROTE UTSESTEENWEG 148 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande