ISAURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISAURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.909.063

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 05.08.2013 13401-0127-017
31/01/2013
ÿþ2

Mod Wafd 11.1

fL[l ~.!4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lump

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kophand

te Leuven, de t $ ,JAr ;01,)

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.909.063

Benaming

(voluit) ; ISAURA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest  Michel Theysstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 21 december 2012, "Geregistreerd: tien bladen geen verzending te Hasselt op 02/01/2013 boek 796 blad 15 vak 11 Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). Getekend: K. BLONDEEL, e.a. inspecteur", blijkt dat

de algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYOL", met zetel te B-3290 Diest, Michel Theysstraat 52, BTW BE 0830.772.831 RPR Leuven, en. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISAURA", waarvan de zetel gevestigd is te B-3290 Diest, Michel Theysstraat 52, met ondernemingsnummer BTW BE 0826.909.063, RPR Leuven, de hierna volgende beslissingen hebben genomen.

BERAADSLAGING

De vergadering van de onderscheiden vennootschappen vat de agenda aan en neemt, ieder afzonderlijk, vervolgens na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

I. Kennisname van documenten

De vergaderingen nemen kennis en gaan over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

De voorzitter verklaart namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en namens de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap dat er zich sinds datum van opstelling van het fusievoorstel geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan noch in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap noch in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

II. Ontbinding  Goedkeuring fusie

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISAURA", besluit tot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYOL", zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie door vereniging van alle aandelen in één hand. De algemene vergaderingen van de overgenomen en de overnemende vennootschap keuren beiden het fusievoorstel goed, Zij besluiten aldus dat, overeenkomstig het fusievoorstel, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYOL", zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, onder algemene titel overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISAURA", die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Ingevolge deze beslissing tot fusie van beide algemene vergaderingen, houdt de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYOL", vanaf heden op te bestaan.

Algemene Voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- overeenkomstig het fusievoorstel, gebeurt de overname zonder kapitaalverhoging. Overeenkomstig artikel 726 van het wetboek van vennootschappen, geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

- Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds één oktober tweeduizend en twaalf, worden geacht als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle eventuele schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

- de goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin zij zich bevinden. De vergadering van de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

- de overdracht omvat het geheel van activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THYOL". De overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISAURA", in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

- In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

- de diverse vermogensbestanddelen van de over te nemen vennootschap worden tengevolge van deze fusie in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de over te nemen vennootschap.

- Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

M. Kennisname vrijwillig ontslag van en kwitting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap

De vergadering van de ovememende vennootschap neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, te weten: de heer Penné Filip, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Heuvelsvenlaan 2. De vergadering beslist hem algehele décharge te verlenen over het door hen gevoerde beleid.

W. Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie. Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

V. Wijziging van het doel

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dedato 26 oktober 2012 waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012.

b) De vergadering beslist om het huidige doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten die voorheen werden uitgevoerd door voormelde overgenomen vennootschap, te weten, toevoeging onder de rubriek "A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:" van de volgende activiteiten

"- handel in onderhoudsproducten, schoontnaakproducten, apparatuur en toebehoren voor onderhoud-, reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden;

- ongediertebestrijding;

onderhoud-, reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden;"

f& s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) De vergadering beslist om het huidige artikel 4 van de statuten onder punt A. uit te breiden met

voormelde activiteiten en het te vervangen door een nieuw artikel 3, hetwelk artikel hierna onder

"Artikel 3. Doel" van de nieuwe herwerkte statuten integraal wordt weergegeven.

VX. Wiizigina van de statuten

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISAURA beslist om

met éénparigheid van stemmen, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten te coördineren en te

wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met de huidige

wetgeving, ondermeer door de aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische

algemene vergadering. Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst

van de statuten die artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: ISAURA

Zetel: 3290 Diest  Michel Theysstraat 52

Doel:

Artikel 3.: Boel

De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- organiseren, coördineren en opvolgen van financiële en administratieve activiteiten;

managen van, adviseren over, en het opzetten van een financieel en administratief team binnen een

onderneming;

- adviseren over, begeleiden van implementatie van bedrijfsondersteunende management informatie systemen;

- adviseren over, organiseren van besluitsvormingsprocessen binnen ondernemingen;

- adviseren over, begeleiden en implementeren van rapporteringsstructuren in de breedste zin van het

woord;

- adviseren over, organiseren van, uitwerken van strategische en tactische bedrijfsdoelstellingen;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschap, dit alles in de meest ruime zin;

- overige zakelijke dienstverleningen.

- handel in onderhoudsproducten, schoonrnaakproducten, apparatuur en toebehoren voor onderhoud-,

reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden;

- ongediertebestrij ding;

- onderhoud-, reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden;

B. Voor eigen rekening:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingswerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur: onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Bevoegdheden van de zaakvoerders - bezoIdinwing:

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt.

Externe vertegenwoordiging:

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden. Jaarvergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op dertig juni om negentien uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boeklaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december. Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in. gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of' effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met in bijlage verslag zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief

in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþMod Word 11.1

(L

1_t4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Y

Voo

behou

1111aan t

i;

Staats'

Belg

" iaiesesa*

Ondernerningsnr : 0826.909.063

Benaming

(voluit) : ISAURA

(verkort) :

Neergelega ter griffe ce

Rechtbank van Koephenek-,<

te Leuven, de O 6 UV, 2012

DE 4fiff"rff1EFc

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Michel Theysstraat 52 te 3290 DIEST

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

1.1SAURA BVBA, met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Michel Theysstraat 52 met

ondernemingsnummer 0826.909.063 werd opgericht bij authentieke akte verleden op 18.06.2010 en

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28.06.2010.

Er werd enkel een wijziging van de maatschappelijke zetel gedaan op 01 januari 2011 en bekendgemaakt in

de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09.02.2011

Hierbij vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, met name :

De heer Filip PENNE, wonende Heuvelsvenlaan 2 te 3650 Dilsen-Stokkern

2.THYOL BVBA, met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Michel Theysstraat 52 met ondernemingsnummer 0830.772.831 werd opgericht bij authentieke akte verleden op 29.10.2010 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04.11,2010.

Er werd enkel een wijziging van de maatschappelijke zetel gedaan op 01 januari 2011 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09.02.2011

(-hierbij vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, met name

BVBA Isaura met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Michel Theysstraat 52 met ondernemingsnummer 0826.909.063 en met vaste vertegenwoordiger, de heer PENNE Filip wonende Heuvelsvenlaan 2 te 3650 Dilsen-Stokkern

VERKLAREN VOORAFGAANDELIJK dat ze er kennis van hebben dat onderhavig fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken vóár de Algemene Vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moeten beslissen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel moet neergelegd worden (art.719 Wetboek van Vennootschappen).

pE COMPARANTEN hebben vervolgens het hiernavolgende geacteerd met het oog op de publicatie ervan volgens de voorschriften van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.FUSIE  RECHTSVORM  NAAM  DOEL  ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen per 01.10.2012 met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, van Thyol BVBA overgaat naar Isaura BVBA.

13e fusie door overneming wordt voorgesteld op basis van een staat van actief en passief van 30.09.2012 voor BVBA Isaura en BVBA Thyol. Alle verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschap Thyol sedert 01.10.2012 zijn voor rekening en voor risico van de overnemende vennootschap [saura BVBA.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie door overneming worden gedragen door de overnemende vennootschap, zijnde BVBA [saura.

Het maatschappelijk doel van de over te nemen Thyol BVBA luidt ais volgt

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-handel in onderhoudsproducten, schoonmaakproducten, apparatuur en

toebehoren voor onderhoud-, reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden.

Ong ediertebestrijding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Onderhoud-, reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden

Voor eigen rekening

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingswerken door onderaannemers;

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

Zij mag zich borg stellen en waarborgen verlenen ten gunste van derden

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, lsaura bvba luidt als volgt

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

-organiseren, coördineren en opvolgen van financiële en administratieve activiteiten;

-managen van, adviseren over, en het opzetten van een financieel en administratief team binnen een

onderneming;

-adviseren over, begeleiden van implementatie van bed rijfsondersteunende management

informatiesystemen;

-adviseren over, organiseren van besluitvormingsprocessen binnen ondernemingen;

-adviseren over, begeleiden en implementeren van rapporteringstructuren in de breedste zin van het woord;

-adviseren over, organiseren van, uitwerken van strategische en tactische bedrijfsdoelstellingen;

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het

besturen van vennootschap, dit alles in de meest ruime zin;

-overige zakelijke dienstverlening;

Voor eigen rekening

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingswerken door onderaannemers;

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen en waarborgen verlenen ten gunste van derden

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken

Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap zal derhalve in het kader van de fusie moeten gewijzigd worden, voor zover het niet de activiteiten van de over te nemen vennootschap omvat. Het bestuur

ar1.-->etev

zal het nodige doen opdat het doel van de overnemende vennootschap wordt uitgebreid zodat het mede de activiteiten van de over te nemen vennootschap omvat.

De overgang van het vermogen van de over te nemen vennootschap Thyol BVBA dewelke in het kader van de voorgestelde fusie plaatsvindt zal niet worden vergoed door uitreiking aan de aandeelhouders van nieuwe volgestorte aandelen zonder nominale waarde van Isaura BVBA aangezien de overnemende vennootschap Isaura BVBA reeds alle aandelen bezit van de over te nemen vennootschap Thyol BVBA.

2.DE DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 oktober 2012,

3.BIJZONDERE VOORWAARDEN EN RECHTEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Er zijn geen bijzondere voorwaarden van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge 4. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE: MAATREGELEN.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

5. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

Aan het bestuur van de overnemende en over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende venncotschappen neergelegd in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het bestuur van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zal het voorstel binnen de korst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire beperkingen.

Opgesteld te Diest in 3 exemplaren op 26 oktober 2012.

Voor ISAURA BVBA VOOR THYOL BVBA





PENNE Filip (saura BVBA met als vaste

vertegenwoordiger de heer PENNE Filip











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 14.06.2012 12177-0178-014
09/02/2011
ÿþF ~... b

~ ." :~ ~.~!

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111

*11021712*

Neergeiegu ter ysuue uul rechtbank y. koophandel le TONGEREN r

2 6 -01- 2011 1 /

De Hoofdgrit eiffie

Ondernemingsnr 0826909063

Benaming

(voluit) : ISAURA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk - Kapelstraat 23

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens verslag van de bijzonder algemene vergadering van 01 januari 2011, werd met eenparigheid van

stemmen beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar

3290 Diest - Michel Theysstraat 52

Deze beslissing gaat in op heden, 01 januari 2011.

Opgesteld dd 01.01.2011

PENNE Filip - zaakvoerder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 08.06.2016 16171-0483-013

Coordonnées
ISAURA

Adresse
MICHEL THEYSSTRAAT 52 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande