IT PLUS CONSULT, EN ABREGE : IT+CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IT PLUS CONSULT, EN ABREGE : IT+CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.891.083

Publication

23/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

141 531

rechtbank van-kodphande! Brussel

Ondernerningsnr : 0833.891.083

Benaming

(voluit) : IT PLUS CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 1620 Drogenbos, Grote Baan 26C.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de maatschappelijk doel

VERTALING

van een akte verleden op eenendertig maart tweeduizend veertien verleden voor notaris Philippe

DEGOMME, te Brussel, om deze akte in conformiteit te zetten met de taalwet:

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de' CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 06/05/2014, blijkt er dat :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IT PLUS CONSULT", met maatschappelijke zetel te 1620 Drogenbos, Grote Baan 26C, BTW BE 0833.891.083 RPR Brussel, heeft beslist ais volgt ;

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het verslag van de zaakvoerder, aan de welke een staat van activa en, passiva van de vennootschap gevoegd is, die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschapelijke doel uit te breiden en aan artikel 3 "doel" na de zesde alinea de, volgende tekst toe te voegen:

« De koop, de ruil, de verkoop, de huur en de onderhuur, de verhuring en de onderverhuring, met of zonder koopoptie, het exploitatie en het onderhoud van huizen, appartementen, bureau, winkel, handelszaak, gronden, aarden en domeinen, en in het algemeen van alle onroerende goeden en aile financiering handelingen. De onroerende makeling. Zij kan alle gebouwen oprichten voor zichzelf of voor rekening van een derde, ais; bouwheer of algemeene aannemer, en eventueel veranderingen op onroerende goederen, verfraaiingen en de studie en inrichting van verkavelingen met inbegrip van bouwen van wegen en rioolen; verbintenissen aangaan, ais bouwenadviseur (studies van bouwkunde en verscheidene technisch installaties van de gebouwen); alle: materialen kopen, aile bedrijfcontracten die nodig zou zijn, alle wisselhandelingen, commissie en makeiing; I maken en het gebouwzaakwaarneming. Zij kan voor zichzelf of voor de rekening van derde, door huur of door een andere manier,. alle parkings, garagen, benzinestation kopen, exploiteren, en bouwen. De vennootschap heeft ook tot doel de opvatting, de innovatie, de fabricatie, het bouwen, de invoer, de uitvoer, de koop en de verkoop, de distributie, de onderhoud, de expoitatie in eigen naam of als agent, commissionnair of makelaar van alle onroerende goederen bijkomend aan onroerende goederen die hierboven zijn vermeld. Zij kan aan alle vennootschapen en/of physieke personen en voor zichzelf borg staan, zelfs voor hypotheekstelling »

PERDE BESLISSING

Mevrouw Julie DECLERCK, voornoemd, en de Heer DEVULDER Pascal, voornoemd, zijn statutaire zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur vanaf vandaag.

VIERDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat beslist de vergadering de statuten zoals volgt te codrdineren :

"ARTIKEL 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naamloze vennootschap.

Haar naam luidt: IT PLUS CONSULT, afgekort IT+Consult.

ARTIKEL 2. Zetel

neergelegdiorltemffl OP

t MEI 2014

ter griffie ginEle NQderlar,d5tali

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

be zetel van de vennootschap is gevestigd te 1620 Drogenbos, Grote Baan 26C.

De zaakvoerder mag bij eenvoudige beslissing bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving van de onderscheidene gewesten

- de maatschappelijke zetel overdragen en één of meerdere exploitatiezetels waar ook in België vestigen,

in België en in het buitenland, één of meer agentschappen of bijhuizen oprichten.

ARTIKEL 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor zichzelf of voor de rekening van derden of met deelneming van derden, alle activiteiten een of ander die rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband houden met de management van vennootschappen, van de organisatie, van zijn beheer en van de structuren ; De raad en de steun in management in het domein van bedrijven in het meerdere zin, namelijk de algemene bestuur, de interne mededeling, de informatisering, het sociaal bestuur, de problemen die aan het bedrijf verbonden zijn.

Alle diensten in verband met het beheer van het personeel en de werving, de raden van organisatie en van studieactiviteiten; de levering van informatie op het gebied van steun in management, van informatisering van bedrijven, van organisatiestructuren.

De ontwikkeling van projecten en de bijstand in de ontwikkeling van systemen in informatica ; de uitvoering van alle studies en van het onderzoek, van de handeling van marktstudie, van de promotie, van de raad, van de prospectie, van de marketing, van de bijstand in het gebied van management, de ingeniering en de consulting.

De opleiding in het gebied van alle die hierboven vermeld is ;

De attributie van technische bijstand of commerciële aan aile Belgische en buitenlandse bedrijven in het gebied van strategie, organisatie van bedrijven, van ontwikkeling van ontwerpen en van ontwikkeling van systemen.

De deelneming of de directie van andere venootschappen en bedrijven, de management en het bestuur.

De koop, de ruil, de verkoop, de huur en de onderhuur, de verhuring en de onderverhuring, met of zonder koopoptie, het exploitatie en het onderhoud van huizen, appartementen, bureau, winkel, handelszaak, gronden, aarden en domeinen, en in het algemeen van alle onroerende goeden en alle financiering handelingen. Bemiddeling in onroerende goederen, zowel koop-verkoop, huur-verhuur als alle andere werkzaamheden van een immobiliënmakelaar. Zij kan alle gebouwen oprichten voor zichzelf of voor rekening van een derde, als bouwheer of algemeene aannemer, en eventueel veranderingen op onroerende goederen, verfraaiingen en de studie en inrichting van verkavelingen met inbegrip van bouwen van wegen en rioolen; verbintenissen aangaan als bouwenadviseur (studies van bouwkunde en verscheidene technisch installaties van de gebouwen); alle materialen kopen, alle bedrijfcontracten die nodig zou zijn, alle wisselhandelingen, commissie en makeling maken en het gebouwzaakwaarneming. Zij kan voor zichzelf of voor de rekening van derde, door huur of door een andere manier, alle parkings, garagen, benzinestation kopen, exploiteren, en bouwen. De venootschap heeft ook tot doel de opvatting, de innovatie, de fabricatie, het bouwen, de invoer, de uitvoer, de koop en de verkoop, de distributie, de onderhoud, de expoitatie in eigen naam of als agent, commissionnair of makelaar van alle onroerende goederen bijkomend aan onroerende goederen die hierboven zijn vermeld. Zij kan aan aile venootschapen en/of physieke personen en voor zichzelf borg staan, zelfs voor hypotheekstelling.

Zij mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, in het geheel of gedeltelijk, in verband houden met een of andere tak van haar doel, of die de uitbreiding en ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

Zij kan zich interesseren door alle wegen voor alle venootschap of bedrijf die een gelijksoortig of connex doel van haar doel of die de uitbreiding en ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

Zij kan ook alle collaboratie-, rationalisatie, verenigingsovereenkomst of anderen met zo'n venootschappen of bedrijven.

Zij kan borg staan en alle persoonlijk of zakelijk zekerheidsrecht voor alle andere persoon of venootschap, verbind of niet. Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar aanvaarden.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur,

KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achtien duizend vijf honderd vijftig euro (18.550,00 E), zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in duizend (1000) nominatieve aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 6

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan worden besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. ln geval van kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het dee! van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

ARTIKEL 7

Wanneer er meerdere vennoten zijn, mogen, op straffe van nietigheid, de aandelen van een vennoot niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3) aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4) aan de rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen.

De overdracht van aandelen van een vennoot onder de levenden of de overgang wegens overlijden zal

niettemin bij voorkeur geschieden aan de aandeelhouders die blijven deel uitmaken van de vennootschap, in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, met uitzondering voor de aandelen overgedragen aan de echtgenoot van de overdrager, aan zijn bloedverwanten in rechte opgaande of nederdalende lijn, en aan zijn rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen, die ambtshalve worden aanvaard.

De waarde van de aandelen zal worden bepaald door een deskundige, aangeduid mits gemeenschappelijk akkoord, of bij afwezigheid van akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, welke de waarde zal bepalen rekening houdend met het bedrag van het nominaal kapitaal en de reserves, verminderd of vermeerderd naargelang het geval, met het gemiddelde van de resultaten behaald tijdens de twee laatste boekjaren, gedeeld door het aantal bestaande aandelen.

De terugkoopprijs zal binnen een termijn van twee jaar betaalbaar zijn, welke een aanvang neemt op het einde van de eerste maand van de dag waarop de terugkoop werd aanvaard, in twee gelijke jaarlijkse stortingen en voor de eerste maal aan het begin van voormelde termijn.

Wanneer de vennoten geen gebruik hebben gemaakt van hun voorkeurrecht, mogen de erfgenamen en legatarissen, evenals de rechthebbenden van een rechtspersoon die in vereffening is gesteld of ontbonden is, vragen als vennoten te worden toegelaten.

Indien ze niet worden toegelaten, zullen de andere vennoten hun aandelen moeten terugkopen aan de hierboven bepaalde waarde en termijnen; bij gebrek aan terugkoop, zullen zij het recht hebben de vereffening van de vennootschap te vorderen.

BESTUUR

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bovendien, indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in andere vennootschappen, is zij ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten in haar naam en voor haar rekening en waarvan de benoeming wordt bekendgemaakt in de bijlag en van het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wet.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij mag aile brieven en poststukken in ontvangst nemen, belast of niet belast, alle briefwisseling ondertekenen en alle handelingen van dagelijks bestuur stellen. De financiële verrichtingen worden beschouwd onder het dagelijks bestuur te vallen,

Hij heeft onder meer de nodige bevoegdheden om alle handelingen en verrichtingen te doen die binnen het doel van de vennootschap vallen, met inbegrip van daden van beschikking. De zaakvoerder zal ondermeer alle aankopen en verkopen van goederen mogen doen, alle contracten afsluiten en uitvoeren, alle rekeningen en facturen opmaken, alle papieren, cheques of wissels onderschrijven, deze aannemen, endosseren en disconteren, alle rekeningen openen bij private of openbare instellingen, hierop alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of afnemingen doen, alle obligaties, waarden, aangetekende brieven, verzekerd of anders, postpakketten en goederen in ontvangst nemen; alle sommen betalen of innen en hiervan kwijting geven, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken en ontbindende rechtsvordering, opheffing verlenen en de doorhaling toestaan van alle bedongen of ambtshalve hypothecaire inschrijvingen, zowel vóór als na betaling, alle vervolgingen uitvoeren, elk geding aanspannen of er zich in verweren, pleiten, onderhandelen, dadingen treffen, elke gerechtelijke beslissing bekomen en ze ten uitvoer doen brengen, ingeval van faillissement elke verklaring afleggen, bevestigen en betwisten, in elke vereffening en verdeling tussenkomen, De voorgaande opsomming geldt enkel ais voorbeeld en is niet limitatief op te vatten.

De zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid aan één of meerdere mandatarissen naar zijn keuze, deel van zijn bevoegdheden die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt overdragen.

Het mandaat van de zaakvoerders is al of niet bezoldigd volgens individuele beslissing van de algemene vergadering. Wanneer het mandaat bezoldigd is, zal die bezoldiging worden aangerekend op de algemene kosten.

Het bestuur wordt toevertrouwd aan Mevrouw Julie DECLERCK, en de Heer Pascal DEVULDER, comparanten in deze akte.

De duur van haar functies is niet beperkt.

ARTIKEL 9

In elke akte die de aansprakelijkheid van de vennootschap impliceert, moet de handtekening van de zaakvoerder of zaakvoerders onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van zaakvoerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 10

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege bijeen op eerste maandag van april om elf uur, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

t $

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge " indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 11

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit van de algemene

vergadering. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 12

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste vennoot.

Zij beraadslaagt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering zal anderzijds door het bestuur worden bijeengeroepen, telkens wanneer het

belang van de vennootschap het vereist. Deze bijeenroeping is verplichtend op verzoek van twee vennoten die

ten minste de helft van het kapitaal bezitten.

Iedere vennoot mag zelf of door tussenkomst van een mandataris stemmen. Het schriftelijk uitbrengen van

de stem is eveneens toegestaan. Niemand mag een vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigen

indien hij niet zelf vennoot is en indien hij niet zelf het recht heeft om te stemmen, behalve wanneer hij een

rechtspersoon vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, welk deel van het kapitaal ook

vertegenwoordigd is.

Nochtans, wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen in de statuten, fusie met andere

vennootschappen, verlenging of ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, is

de vergadering slechts geldig samengesteld wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven

in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen, is de

laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt

en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het

kapitaal. In beide gevallen zal een voorstel alleen dan aangenomen zijn, wanneer het drie vierden van de

stemmen verkrijgt.

ARTIKEL 13

De stemmingen over de benoemingen en de afzettingen geschieden in het geheim.

De niet van goederen gescheiden echtgenoten kunnen door de andere echtgenoot worden

vertegenwoordigd; de minderjarigen en onbekwaamverklaarden, door hun voogd; de vruchtgebruikers, door de

naakte eigenaars.

ARTIKEL 14

De notulen van de vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten

die erom verzoeken.

De afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de zaakvoerder.

CONTROLE

ARTIKEL 15

De controle op de vennootschap'wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten, zolang de wet niet de

benoeming oplegt van een commissaris-bedrijfsrevisor of een accountant,

UITKERINGEN

ARTIKEL 16

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 17

Op éénendertig december van ieder jaar, maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de

jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een

geheel.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, lasten en nodige

afschrijvingen, en na aftrek van alle belastingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap, en wordt

verdeeld als volgt :

a) Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt of wanneer de wet het niet meer oplegt,

b) Het saldo wordt verdeeld over de aandelen. De vergadering kan evenwel beslissen het geheel of een

deel van dit saldo aan te wenden voor een buitengewoon reservefonds, voor over te dragen saldi of voor

toekenning van tantièmes aan de zaakvoeder(s).

ARTIKEL 18 Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet of bij beslissing van de algemene

vergadering.

ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door toedoen van het bestuur, tenzij de algemene

vergadering een of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal worden

verdeeld onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten.

ARTIKEL 19 Algemene bepalingen

De partijen verklaren zich volledig te onderwerpen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, beschouwd

worden als zijnde ingeschreven in deze akte en zullen de bedingen die strijdig zijn met de dwingende

bepalingen van die wetten worden geacht niet geschreven te zijn."

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft alle machten aan Mevrouw Julie DECLERCK tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

Voor gelijkvomiige analytische uittreksel kopij, de Notaris Olivier de CLIPPELE.

Tezelfdertijd neergelegd :

-Een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Toor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

21/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 07.06.2014, DPT 20.08.2014 14433-0250-013
19/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 30.06.2013, DPT 18.07.2013 13314-0211-013
27/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 27.06.2012, DPT 25.07.2012 12330-0393-012
06/02/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

IMN NIIIII IIIN II ~II~IIIIVI~I

" izosisaa"

BRUxtLe

24 »12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

N' d'entreprise : 0833.891.083

Dénomination

(en entier) : lT PLUS CONSULT

Forme juridique : SPRL

Siège : AV. ARMAND HUYSMANS 202 A 1050 IXELLES

Olt de l'acte : NOMINATION SECOND GERANT ET CHANGEMENT DE SIEGE SOCIAL

Extrait du procès verbal de l'assemblée générale du Zef décembre 2011

Nomination d'un second gérant en la personne de Madame DECLERCK Julie. Cette dernière est désignée en qualité de gérant non statutaire et accepte. Son mandat est exercé à titre gratuit et prend cours à partir de ce jour.

L'assemblée accepte le changement de siege social Grote Baan 26C à 1620 DROGENBOS à partir du ler décembre 2011.

DUVULDER Pascal

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale a t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

22/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

*11301287*

Déposé

18-02-2011

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

CONSTITUTION.

A. Forme Juridique - Dénomination - Siège.

Il est constitué une société sous forme d'une société privée à responsabilité limitée, qui sera

dénommée IT PLUS CONSULT.

Le siège social est établi pour la première fois à 1050 Ixelles, Avenue Armand Huysmans,

202.

B. Capital  Parts Sociales - Libération.

Le capital social est fixé à dix-huit mille cinq cent cinquante euros (18.550 EUR). Il est

entièrement souscrit et est libéré à concurrence de six mille deux cents euros (6.200 EUR).

Il est représenté par milles (1.000) parts sociales, souscrites en espèces au prix de dix-huit

euros et cinquante-cinq cents (18,55 EUR) chacune, comme suit :

- Monsieur DEVULDER Pascal déclare souscrire neuf cent nonante-neuf (999) parts sociales qu'il libère à concurrence de six mille cent nonante-trois euros et quatre-vingts cents (6.193,80 EUR), restant redevable de la libération du solde, soit douze mille trois cent trente-sept euros et soixante-cinq cents (12.337,65 EUR).

- Madame DECLERCK Julie déclare souscrire une (1) part sociale qu'elle libère à concurrence six euros et vingt cents (6,20 EUR), restant redevable de la libération du solde, soit douze euros et trente-cinq cents (12,35 EUR).

Les comparants déclarent et reconnaissent que toutes et chacune de ces parts sociales ont été souscrites et libérées comme dit ci-dessus et qu'en conséquence, la société a, dès à présent, à sa disposition une somme de six mille deux cents euros (6.200 EUR)

N° d entreprise : Dénomination

(en entier) : IT PLUS CONSULT

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège: 1050 Ixelles, Avenue Armand Huysmans 202 Bte 13

Objet de l acte : Constitution

D après un acte reçu par Maître Matthieu DERYNCK, notaire associé à Bruxelles, le 17

février 2011, il résulte que:

.../...

1. Monsieur DEVULDER Pascal, né à Bruxelles, le 12 avril 1973, domicilié à 1050 Ixelles, Avenue Armand Huysmans, 202, titulaire de la carte d identité numéro 590-8886314-73 et inscrit au Registre National sous le numéro 730412-347-78.

2. Madame DECLERCK Julie, née à Chênée, le 28 mai 1976, domiciliée à 1050 Ixelles, Avenue Armand Huysmans, 202, titulaire de la carte d identité numéro 590-5955950-79 et inscrite au Registre National sous le numéro 760528-132-77,

.../...

0833891083

.../...

STATUTS

Article 1. - Forme - Dénomination.

La société a la forme d'une Société privée à responsabilité limitée.

Elle porte la dénomination IT PLUS CONSULT, en abrégé IT+Consult.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Article 2. - Siège.

Le siège social est établi à 1050 Ixelles, Avenue Armand Huysmans, 202, arrondissement judiciaire de Bruxelles.

Il peut être transféré en tout autre lieu en Belgique par décision de la gérance.

Tout transfert du siège social sera publié aux annexes au Moniteur belge par les soins de la gérance.

Article 3. - Objet.

La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, tant pour son compte propre que pour compte de tiers ou en participation avec des tiers, toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement au management des sociétés, de l'organisation, de leur administration et des structures ; Le conseil et le soutien en management dans le domaine des entreprises au sens le plus large, notamment les politiques générales, la communication interne, l'informatisation, la politique sociale, les problèmes reliés à l entreprise.

Tous services en ce qui concerne la gestion du personnel et le recrutement, les conseils d'organisation et des activités d'étude ; La fourniture d'information en matière de soutien en management, de l'informatisation des entreprises, des structures d'organisation.

Le développement de projets et l'accompagnement dans le développement de système dans l'informatique ; L'exécution de toutes études et de la recherche, de l'opération de l'étude de marché, de la promotion, du conseil, de prospection, du marketing, de l'assistance dans le domaine du management, de l'ingénierie et de consulting.

L apprentissage en ce qui concerne tout ce qui précède ;

L'attribution de l'assistance technique ou commerciale à toutes entreprises belges et étrangères en matière de stratégie, d'organisation de l'entreprise, du développement de projets et du développement de système.

La participation ou la direction d'autres sociétés et entreprises, le management et l'administration.

Elle peut accomplir toutes opérations civiles, industrielles ou commerciales, immobilières ou mobilières se rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à l'une ou l'autre branche de son objet ou qui seraient de nature à en développer ou à en faciliter la réalisation.

Elle peut s'intéresser par toutes voies à toute société ou entreprise ayant un objet similaire ou connexe au sien ou dont l'objet serait de nature à faciliter, même indirectement, la réalisation du sien.

Elle peut de même conclure toutes conventions de collaboration, de rationalisation, d'association ou autres avec de telles sociétés ou entreprises.

Elle peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou société, liée ou non. Elle peut exercer les fonctions d'administrateur, gérant et liquidateur.

Article 4. - Durée.

La société est constituée pour une durée illimitée.

Article 5. - Capital.

Le capital social est fixé à dix-huit mille cinq cent cinquante euros (18.550 EUR). Il est

représenté par mille (1000) parts sociales sans désignation de valeur nominale.

.../...

Article 8. - Gérance.

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés par

l'assemblée générale.

S'il y a plusieurs gérants, ceux-ci forment un collège appelé le conseil de gérance. Le gérant

unique ou le conseil de gérance constitue "la gérance" de la société.

Une rémunération annuelle, fixe ou variable, peut leur être attribuée par l'assemblée

générale.

La gérance statutaire est confiée, pour une durée illimitée, à Monsieur DEVULDER Pascal,

prénommé. Il ne pourra être révoqué que de l'accord unanime des associés ou pour motifs graves à

apprécier par les tribunaux.

Article 9. - Représentation à l'égard des tiers.

Chaque gérant représente seul la société à l'égard des tiers et en justice et peut accomplir seul

tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet de la société, sauf ceux que la loi

réserve à l'assemblée générale.

La gérance peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

.../...

Article 11. - Assemblées générales.

Lorsque la société ne compte qu'un seul associé, ce dernier exerce les pouvoirs dévolus à

l'assemblée générale ; il ne peut les déléguer.

Il sera tenu chaque année une assemblée générale ordinaire le premier lundi du mois d avril

à onze heures.

Si ce jour est férié, l'assemblée se tiendra le premier jour ouvrable suivant, à la même heure.

La gérance peut, en outre, convoquer une assemblée générale chaque fois que les intérêts de

la société l'exigent.

Toute assemblée générale se tient au siège social ou à tout autre endroit en Belgique indiqué

dans les convocations ; celles-ci se font conformément aux dispositions légales.

Article 12. - Exercice social.

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de

chaque année.

A cette dernière date, les écritures sont arrêtées et la gérance dresse un inventaire et établit

les comptes annuels.

Article 13. - Répartition des bénéfices.

Sur le solde bénéficiaire, il est prélevé cinq pour cent au moins pour la constitution du fonds

de réserve légale ; ce prélèvement cesse d'être obligatoire dès que ce fonds atteint le dixième du

capital social.

Le surplus recevra l'affectation lui donnée par l'assemblée générale.

Après l'adoption des comptes annuels, l'assemblée générale se prononce par un vote distinct

sur la décharge à donner au(x) gérant(s) et commissaire(s) éventuel(s).

Article 14. - Dissolution - Liquidation.

En cas de dissolution pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, l'assemblée

générale des associés désignera le ou les liquidateurs et déterminera leurs pouvoirs, leurs

émoluments éventuels et le mode de liquidation.

La société n'est point dissoute par le décès, l'incapacité, la faillite ou la déconfiture d'un

associé.

Article 15. - Répartition.

Après réalisation de l'actif et apurement du passif ou consignation des sommes nécessaires à

cet effet, le solde bénéficiaire sera affecté au remboursement des parts à concurrence de leur

libération et le solde sera réparti entre les associés proportionnellement au nombre de parts possédées

par eux.

.../...

DISPOSITIONS FINALES

A. Commissaire.

Il n'est pas nommé de commissaire étant donné que, suivant les estimations faites, la société répond pour son premier exercice social aux critères visés par l'article 141 du Code des sociétés.

B. Premier exercice social.

Le premier exercice social commencera le jour de l'acquisition par la société de la

personnalité morale et finira le trente et un décembre deux mille onze.

La première assemblée générale ordinaire aura donc lieu en deux mille douze.

C. Début des activités.

Le début des activités de la société est fixé à son immatriculation en qualité de commerçant.

.../...

Pour extrait analytique conforme.

Déposé en même temps : expédition, procuration et attestation bancaire

(signé) Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles.

Coordonnées
IT PLUS CONSULT, EN ABREGE : IT+CONSULT

Adresse
GROTE BAAN 26C 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande