ITARES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITARES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.789.259

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 21.06.2014 14203-0249-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 03.08.2013 13397-0207-012
27/12/2011
ÿþA

MotlWon:111.1

e [ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111I" II iii9aa3 NU III INIYVVI II IIVI

ik

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 i DEC. 2011

DE rt ~f7gIER,

te

Ondernemingsnr O %44 . ~~~ . ?%-S

Benaming

(voluit) : ITARES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Putsebaan 198, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op dertien december tweeduizend en

elf:

BLIJKT HET VOLGENDE:

Dat er door de heer VAN EYKEN Ives Louis Chris [R.R. 66.04.21 363-33], geboren te Bonheiden op een-en-1twintig april negentienhonderd zes'en'zes'tig, wonende te 2223 Heist-op-den-Berg (Schriele), Hoogstraat 11, echtgenoot van mevrouw ESCOLANO MEERSSCHAUT Haydee Tatiana, geboren te Olive (Spanje) op zeven december negentienhonderd acht-erezeventig.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : ITARES

3) ZETEL : te 3140 Keerbergen, Putsebaan 198

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de

verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteiten verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen.

- in de ruimste betekenis van de uitdrukking, het verrichten van alle activiteiten van een holdingvennootschap, zoals ondermeer het op om het even welke wijze recht-streeks of onrechtstreeks verwerven van deelnemingen door middel van inbreng, inschrijving of anderszins in bestaande of nog op te richten vennootschappen, het be-heren en valoriseren van zulke participaties, of het op om het even welke wijze ver-vreemden of te gelde maken daarvan; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen of ondernemingen en, in het algemeen, op om het even welke wijze tussenkomen in het financieren van deze vennootschappen of ondernemingen, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

- het bijstaan van organen belast met het bestuur van vennootschappen; het uitoefenen van het mandaat van bestuurder van vennootschappen, ondernemingen of bedrijven, of het waarnemen van het dagelijks beleid van vennootschappen.

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

- de projectontwikkeling inzake individuele woningen, appartementsgebouwen kantoorgebouwen en dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

- de projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en in-dustriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, winter-sportcentra enzovoort.

- het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken , uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering, van dienstverleningscontracten. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelij-ken.

De vennootschap mag alle daden stellen zowel van burgerlijke als commerciële aard, van industriële of financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of an-derszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijftigduizend euro

(50.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt volledig ingeschreven door de heer Van Eyken Ives Louis Chris.

Voormelde inbreng werd ten bedrage van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Indien er één zaakvoerder is, bestuurt deze de vennootschap alleen.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft iedere statutair benoemde zaakvoerder, alsook iedere zaakvoerder benoemd tot statutaire zaakvoerder-opvolger, zoals hierna bepaald, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders benoemd zijn, heeft elke zaakvoerder die noch statutair benoemd zaakvoerder is, noch benoemd is tot statutaire zaakvoerder-opvolger, zoals hierna bepaald, enkel de bevoegdheid de handelingen te verrichten zoals voormeld, samen met een statutair benoemd zaakvoerder of statutaire zaakvoerder-opvolger.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder:

1. de heer VAN EYKEN Ives, voornoemd.

Werd benoemd tot opvolgend statutair zakvoerder:

1. mevrouw ESCOLANO MEERSSCHAUT Haydee Tatiana, voornoemd.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, bedrijfsrevisor, boekhouder, en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Het college van zaakvoerders kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en

twaalf.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om twintig (20.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag. Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend dertien.

11) WINSTVERDELING : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zal de vereffening van het vennootschapvermogen gebeuren door de zaakvoerders, tenzij de helft van de vennoten die ten minste tesamen zes/tienden van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere vereffenaar aanstellen.

Zonder dat daartoe een besluit van de algemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars alle handelingen verrichten met het oog op een gunstige vereffening.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0254-011

Coordonnées
ITARES

Adresse
PUTSEBAAN 198 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande