ITEK

Société en commandite simple


Dénomination : ITEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.874.986

Publication

03/10/2013
ÿþa

Motl Word 11.1

[i 1 I mei= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111j11111111,11,!111111

Neergelegd ter gille der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. de 2 4 SEP, 2G1 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr . 6

Benaming

(voluit) : ITEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennotschap

Zetel : Oppemstraat 16/203 , 3080 7e rüure n

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)

Tussen de ondergetekenden :

1.De heer Dario FERRENTINO, wonende te 3080 Tervuren Oppemstraat 16/203

2.Mevrouw Paola VALMASSONI, wonende te 3080 Tervuren Oppemstraat 16/203

werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten luiden als volgt :

Artikel 1 Naam  Zetel

De naam van de vennootschap luidt: ITEK GCV.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren Oppemstraat 16/203.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 2 Doel

De vennootschap heeft ais doel

De consulting, het geven van adviezen zowel aan fysieke personen, rechtspersonen en verenigingen in aile domeinen, het opstellen van rapporten, het maken van marktstudies, enquêtes en expertises, het verrichten van research in economische, fiscale, sociale, technische, industriële, commerciële, ICT gerelateerde administratieve of andere materies, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op, het vlak van algemene hulpverlening, verkoop en verkoopsorganisatie, productie, informatica, publiciteit, reclame, bedrijfsorganisatie en beheer en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Algemeen management, in de ruimste zin van zijn betekenis.

Financieel en administratief management, in de ruimste zin van zijn betekenis.

De dienstverlening qua hardware en software, advies, consulting omtrent gebruik van computers en: computer-programma's, algemeen genoemd hardware- en software support".

Het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen en meer algemeen, van' aile mogelijke onroerende goederen.

Alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en lof rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en lof, rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels., nijverheids-,of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoor-ibeeld, de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere.

Alle verrichtingen van mandaat, beheer, en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende. rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inbreng van fusie, van intekening, van deelneming, van geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

België of het buitenland. Zij mag zich op iedere wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschap samensmelten.

Artikel 3 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

Artikel 4 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Dit kapitaal wordt gevormd door volgende inbrengen

 de heer FERRENTINO Dario brengt in 495,00 euro

 mevrouw VALMASSONI Paola, brengt in 5,00 euro

Artikel 5 Hoofdelijk aansprakelijke en stille vennoten

Alle oprichters zijn hcofdelijk aansprakelijke vennoten, beherende vennoten genoemd.

Artikel 6 Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die beherende vennoten moeten zijn, De zaakvoerders worden benoemd met de instem-'ming van alle stille vennoten welke hen, eveneens op dezelfde wijze, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn ieder van ben, beschikt over de maatschappelijke handtekening. Zij zullen er slechts gebruik van mogen maken en de vennootschap slechts mogen verbinden voor zaken behorende tot het maatschappelijk doel zoals bepaald in artikel 2.

Artikel 7 Machten van de stille vennoten

De machten van de stille vennoten bestaan in

 de controle van de vennootschap;

 het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

 het bepalen van de winstverdeling.

Artikel 8 Overlijden  Onbekwaamheid

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, een vermindering van de handelingsbekwaamheid of het kennelijk onvermogen of faillissement van beherende of stilte vennoten, of van zaakvoerders.

Artikel 9 Overdrachten van aandelen onder levenden

Overdrachten van aandelen onder levenden zijn enkel toegelaten mits de eenparige goedkeuring der vennoten.

Artikel 10 Overlijden

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgena-men en legatarissen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

De erfgenamen en Legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op een vergoeding in waarde die overeenstemt met de substantiële waarde van hun aandeel in het eigen vermogen van de vennootschap op de voorafgaandelijk afsluitdatum rekening gehouden met de waarde van de aangehouden participaties door de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 11 Boekjaar  Jaarvergadering

Het boekjaar gaat in op 1 oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op 34 september,

Het eerste boekjaar gaat in op 1 juli 2013 en zal afgesloten worden op 30 september 2014, De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van maart om 19 uur ten maatschappelijken zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering in de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle beherende en stille vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 12 Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 13 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over besluit,

Het saldo, na sluiting van de vereffening, wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit,

Artikel 14 Benoeming tot zaakvoerder

De heer FERRENTINO Dario worden beiden tot zaakvoerder benoemd vanaf 01/07/2013 voor onbepaalde duur en wordt gelast met het bestuur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten.

Artikel 15 Overname van activiteiten

De vennotschap neemt voor haar rekening en bekrachtigt alle handelingen gedaan in haar naam door de comparanten sinds de 01/01/2013

Gedaan te Bruxelles op 01 juli 2013 in twee exemplaren waarvan elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen.

EERRENTINO Dario VALMASSONI Paolo,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ITEK

Adresse
OPPEMSTRAAT 16/203 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande