ITER MD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITER MD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.866.608

Publication

08/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

MID11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudet

aan het

Belgisch Staatsble

2 9 3AN" ~~13

Griffi~~~~~~~~

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de commerciële vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellelaan nummer 117 te 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op drieëntwintig januari tweeduizend dertien, werd er een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op onder de naam ")TER MD", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1950 Kraainem, Kapellelaan nummer 117, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde

Enig deelgenoot

Mevrouw GREGOIRE Corinne, wonende te 1950 Kraainem, Kapellelaan nummer 117.

De comparant beslist de sociale statuten van de vennootschap vast te leggen, zoals volgt:

STATUTEN

NATUUR - BENAMING

ARTIKEL 1

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Ze draagt de benaming " ITER MD ", deze benaming dient steeds te warden gevolgd door de woorden

"Burg. B,V.B.A.".

ZETEL

ARTIKEL 2

De zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Kapellelaan nummer 117,

De maatschappelijke zetel zal overal in België kunnen overgebracht worden, hierbij de wettelijke bepalingen

over het taalgebruik respecterend, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, welke zal bekendgemaakt

worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

DUUR

ARTIKEL 3

De duur van de vennootschap wordt voor een onbepaalde tijd vastgesteld.

De vennootschap mag door de algemene vergadering ontbonden worden op de manier zoals

voorgeschreven voor een statutenwijziging.

DOEL

ARTIKEL 4

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, en meer bepaald de oncologie, in naam en voor rekening van de

vennootschap, door de geneesheer-vennoot, die wettelijk gemachtigd is het beroep van geneesheer uit te

oefenen, en die een inbreng doet aan de vennootschap van haar medische activiteiten.

0502 g6-69 6b

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ITER MD

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Enkel een geneesheer gemachtigd het beroep van geneesheer in België uit te oefenen zal vennoot kunnen zijn.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en meer bepaald alle roerende of onroerende handelingen met betrekking tot medische lokalen, aankoop van medisch en niet-medisch materiaal, aanwerving van administratief of verplegend personeel, dat werkzaam is of zal zijn in de vennootschap.

De vennootschap kan bijkomstig, enkel voor eigen rekening, alle burgerlijke, roerende of onroerende handelingen/activiteiten verrichten, zelfs onafhankelijk van een professionele activiteit, met name de aankoop, verkoop, ruil, onroerende leasing, bebouwing, herstelling, omvorming, huur en beheer van alle onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd.

Deze verrichtingen mogen niet de burgerlijke aard van de vennootschap schaden.

De vennoten moeten voorzien in de akkoordmodaliteiten inzake de investeringen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen met gelijkaardig doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

Zij kan nochtans geen enkele handeling stellen zonder strikte inachtname van de regels van de geneeskundige deontologie.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, van tweedeling of overconsumptie is uitgesloten.

De honoraria worden geheven in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, zonder echter het burgerlijk karakter en de uitsluitend medische roeping van de vennootschap te wijzigen.

De professionele verantwoordelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt en iedere geneeshheer-vennoot zal zijn beroep uitoefenen in alle onafhankelijkheid en met inachtneming van de wettelijke en deontologische beschikkingen en met name de regels met betrekking tot het beroepsgeheim, en de diagnostische en therapeutische vrijheid,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn genummerd van 1 tot 100.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere keren, door beslissing van de algemene vergadering.

het maatschappelijk kapitaal is volledig ingetekend en gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) door de enige deelgenoot.

ARTIKEL 6

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst warden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

AFSTAND EN OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

ARTIKEL 7

De aandelen mogen alleen afgestaan worden onder levenden of overgedragen worden bij overlijden met de eenparige toestemming van alle vennoten, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen. Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft,

ledere overdracht van aandelen moet vooraf gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Wanneer er één of meerdere vennoten in de vennootschap binnentreden, dan moeten ze voorafgaandelijk de statuten van de vennootschap aan hun bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overdragende vennoot zal aan het bestuur, per aangetekende brief, een aanvraag moeten indienen met de volledige gegevens van de vooropgestelde overdrager(s) alsook het aantal aandelen en de aangeboden prijs, waarvoor de overdracht is vooropgesteld.

Binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief, zal het bestuur de inhoud ervan, per aangetekend schrijven, aan iedere vennoot overmaken, hun vragen hierop een positief of negatief antwoord te geven, en erop wijzen dat wie verzuimt zijn mening weer te geven, ervan uitgaat zijn akkoord te verlenen. Dit antwoord zal schriftelijk en per aangetekende brief geschieden, binnen een termijn van vijftien dagen na ontvangst van de brief van het bestuur, Binnen de acht dagen na het verstrijken van de termijn van antwoord, maakt het bestuur aan de overdrager het gevolg op zijn aanvraag kenbaar.

De erfgenamen en legatarissen (die van rechtswege geen vennoten zouden worden ingevolge de huidige statuten) zullen gehouden worden volgens dezelfde formaliteiten, het akkoord van de vennoten te verkrijgen.

De weigering tot de toestemming van een afstand onder levenden kan geen aanleiding geven tot enig verhaal.

Indien er slechts één vennoot is, mag hij afstand doen van zijn aandelen.

Het overlijden van de enige vennoot brengt geenszins de ontbinding van de vennootschap met zich mee. Tot aan de verdeling van de aandelen of tot aan de overhandiging van het legaat dat daarop wijst, worden de rechten over de aandelen uitgeoefend door de erfgenamen en legatarissen, wettig aangebracht of in het bezit gesteld, a rato van hun rechten in de nalatenschap.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen dan geneesheren op voorwaarde dat binnen een maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk,

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

ARTIKEL 8

De erfgenamen of legatarissen welke geen vennoot konden worden, omwille van het feit dat zij niet aangenomen werden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden bij gemeenschappelijk akkoord, of bij ontstentenis aan een akkoord, door een expert bij gemeenschappelijk akkoord gekozen, of bij gebrek aan akkoord, in kort geding door de voorzitter van de handelsrechtbank van de maatschappelijke zetel, op verzoek van de meest gerede partij.

Indien de afkoop niet verwezenlijkt werd binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van de waarde der aandelen waarvan hierboven sprake, zullen de erfgenamen of legatarissen het recht hebben de voorbarige ontbinding van de vennootschap op te eisen.

In elk geval kunnen de aangekochte aandelen niet afgestaan worden zolang de prijs ervan niet volledig afbetaald is.

AARD VAN DE AANDELEN - RECHTEN VAN DE VENNOTEN

ARTIKEL 9

De aandelen zijn op naam; zij kunnen slechts door geneesheren verworven worden; zij worden

ingeschreven in een aandelenregister dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel. Certificaten die

betrekking hebben op de aandelen zullen aan de eigenaars van de aandelen uitgegeven worden.

De erfgenamen en legatarissen, de schuldeisers en rechthebbenden ten allen titel van een vennoot, mogen

onder geen enkel voorwendsel de verzegeling uitlokken van de goederen of de waarden van de vennootschap,

noch een boedelbeschrijving eisen; zij moeten, voor de= uitoefening van hun rechten zich baseren op de

balansen en maatschappelijke rekeningen en de beslissingen van de algemene vergadering.

De vennoten zijn slechts aansprakelijk tegenover derden ten belope van hun aantal aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar

van het aandeel wordt aangewezen.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte

eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

BESTUUR

ARTIKEL 40

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesherenvennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar,

eventueel hemieuwbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Behoudens een hiermee strijdige beslissing door de algemene vergadering, wordt het mandaat van ieder zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Het mandaat van de gerant kan ook bezoldigd zijn. Het bedrag van deze bezoldiging zal worden vastgesteld door de algemene vergadering, met het akkoord van aile geneesheren-vennoten, zonder dat dit ten nadele mag zijn van één of meerdere van de geneesheren-vennoten. Het bedrag van de vergoeding moet overeenkomen met de werkelijk geleverde bestuursprestaties.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -- inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS - VERGADERINGEN EN BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

ARTIKEL 11

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevcegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

De zaakvoerder zal zijn bevoegdheden, aangaande de uitoefening van de kunst van genezen, alleen aan dokters in de geneeskunde kunnen delegeren.

Beperkingen aan de bevoegdheden van de zaakvoerders kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, ook al zijn ze niet openbaar gemaakt.

Het college van zaakvoerders wordt samengeroepen op verzoek van een zaakvoerder, iedere keer dat het belang van de vennootschap het eist. Het college kan niet beraadslagen en geldig uitspraak doen indien de helft van zijn leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke zaakvoerder mag aan één van zijn collega's, schriftelijk of via elk ander communicatiemiddel dat over een materiële drager beschikt, mandaat geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van het college van zaakvoerders en om er in zijn plaats te stemmen. De beslissingen van het college van zaakvoerders worden bij meerderheid van stemmen genomen. De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden in notulen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden, vastgesteld. De copies en uittreksels die in rechte of elders moeten geleverd worden, worden door een zaakvoerder ondertekend,

CONTROLE

ARTIKEL 12

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de conformiteit met het Wetboek van Vennootschappen en statuten wordt aan één of meerdere commissarissen toevertrouwd, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) zal door de algemene vergadering bij elke benoeming worden vastgesteld.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, indien de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria voldoet, aangezien zij beschouwd wordt als "kleine onderneming" in de zin van artikel 15 van het Wetboek in kwestie, kan de algemene vergadering beslissen geen commissaris te benoemen, in dit geval bezit iedere vennoot afzonderlijk de controle- en toezichtbevoegdheid die de wet aan de commissarissen toegekend.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL. 13

De algemene vergadering vertegenwoordigt het geheel van de vennoten; haar beslissingen zijn verplichtend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van een zaakvoerder of de commissarissen, op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de laatste woensdag van de maand juni om elf uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De buitengewone algemene vergadering komt bijeen bij oproeping van een zaakvoerder, telkens als het belang van de vennootschap het vereist of op verzoek van de vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingsbrieven met vermelding van de dagorde worden aan de vennoten, aan de houders van certificaten met medewerking van de vennootschap uitgegeven, aan de commissarissen en aan de zaakvoerders, per aangetekend schrijven, ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering verzonden. Ieder

te

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

persoon kan aan deze oproeping verzaken, en, in elk geval, zal hij aanzien worden als zijnde regelmatig opgeroepen als hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere vennoot mag zich doen vertegenwoordigen door een derde, deelgenoot of niet, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk, per telefax, per telegram of door ieder ander communicatiemiddel die over een materiële drager beschikt.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij gebreke hieraan door de aanwezige vennoot die over de meeste aandelen beschikt.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen ondertekend door de vennoten die zulks zouden vragen; de uittreksels en de copies van deze notulen worden door een zaakvoerder ondertekend.

indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige deelgenoot, handelend als algemene vergadering, zijn ingeschreven in een register dat op de maatschappelijke zetel gehouden wordt.

Ieder gewone of buitengewone algemene vergadering mag door het bestuursorgaan, tijdens de zitting, voor drie weken uitgesteld worden. Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen. De formaliteiten die vervuld werden om de eerste algemene vergadering te kunnen bijwonen evenals de volmachten blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Deze laatste zal over dezelfde dagorde beraadslagen en zal daarover definitief beslissen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

ARTIKEL 14

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Elk jaar, worden, door de zaakvoerder, de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake; deze documenten worden aan de beraadslagingen van de vennoten onderworpen, bij de gewone jaarlijkse vergadering.

Indien de vennootschap aan de door de wet opgelegde voorwaarden voldoet, aanhoort de jaarlijkse vergadering het verslag van het bestuur en van de commissarissen. Ze bespreekt de jaarlijkse rekeningen en oordeelt over hun goedkeuring.

Nadat de jaarlijkse rekeningen goedgekeurd werden, spreekt de vergadering zich uit bij speciale stemming over de kwijting die verleend moet worden aan de zaakvoerders en de commissarissen.

De jaarlijkse rekeningen en de andere documenten, vereist door artikel 100 van het Wetboek van Vennootschappen, worden door de zaakvoerders, aan de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na hun aanvaarding neergelegd.

ARTIKEL 15

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet verplichtend wanneer dit fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Buitengewone reserves, gerechtvaardigd en beslist door de algemene vergadering kunnen worden opgericht, met eerbiediging van de richtlijnen van de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren.

ONTBINDING

ARTIKEL 16

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder, of bij gebreke door één of meerdere vereffenaars die door de algemene vergadering worden aangesteld en die zich zullen moeten laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer van medische dossiers, voor zaken die verband houden met het beroepsgeheim of handelingen die vallen onder de kunst van het genezen. De algemene vergadering zal hun aantal, hun bevoegdheid en bezoldigingen bepalen.

Na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgelaten worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

GEMEEN RECHT

ARTIKEL 17

Ingeval omwille van een willekeurige reden de vennootschap meer dan één vennoot telt, en tot op het

ogenblik dat de vennootschap opnieuw slechts één vennoot telt, zullen de voorschriften van het Wetboek van

s

,

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen betreffende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met minstens twee' vennoten van toepassing zijn en zullen de werking van de vennootschap evenals de verantwoordelijkheid van de vennoten geregeld worden overeenkomstig deze voorschriften.

ARTI KEL18

Iedere vennoot dient het Wetboek van Vennootschappen evenals de regels van de medische deontologie volledig na te leven. Bijgevolg worden de bepalingen van voornoemde wetten en voomoemde regels waarvan niet op geoorloofde wijze werd afgeweken door de huidige statuten beschouwd als hierin beschreven te zijn, en de clausules die tegenstrijdig zouden zijn aan de dwingende bepalingen van deze wet en aan deze deontologische regels, worden als niet geschreven beschouwd. De statuten zullen bovendien slechts in werking treden na te zijn onderworpen aan een voorafgaand advies van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Iedere Arts die binnen een vereniging overeenkomstig de regels voor de geneeskundige beroepsethiek werkt, moet de andere Leden of Vennoten op de hoogte stellen van elke disciplinaire, correctionele of administratieve beslissing, die gevolgen heeft voor de gemeenschappelijke uitoefening van het beroep. De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de gevolgen die aan deze beslissingen moeten gegeven worden.

Elke beslissing die een opschorting inhoudt van de kunst van het genezen in België, zal voor de arts die deze beslissing heeft opgelopen, het verlies van de voordelen van het contract voor de hele duur van de opschorting tot gevolg hebben. De algemene vergadering beslist met de eenvoudige meerderheid het gevolg dat aan deze beslissing wordt gegeven

Wanneer één of meerdere vennoten toetreden tot de vennootschap, moeten ze de statuten voorleggen aan de Provinciale Raad waarbij zij zijn ingeschreven.

Elk geschil van deontologische aard valt onder de exclusieve bevoegdheid van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Elke wijziging die aan deze statuten wordt aangebracht, zal eerst worden onderworpen aan het voorafgaand advies van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE COMPARANT

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, heeft de comparant, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De comparant beslist als zaakvoerder te benoemen, voor een onbepaalde termijn: Mevrouw GREGOIRE

Corinne, voornoemd.

Het mandaat wordt uitgeoefend tegen vergoeding.

2/ Commissaris(sen)

De comparant stelt vast en verklaart dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvemoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparant beslist dat het eerste boekjaar begonnen de dag van de oprichtingsakte wordt afgesloten op

eenendertig december tweeduizend dertien.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparant beslist dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in tweeduizend

veertien.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 24.06.2015, DPT 28.08.2015 15564-0473-011

Coordonnées
ITER MD

Adresse
KAPELLELAAN 117 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande