ITHOMI ELECTRONICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ITHOMI ELECTRONICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.169.577

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 08.09.2014, NGL 08.10.2014 14642-0486-016
27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



911

i

II

;Te JAm 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.169.577

Benaming

(voluit) : 1THOMI ELECTRONICS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Windmolenweg 8 -1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 19/12/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 24/12/2013, boek 1382 blad 23 vak 11, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap ITHOMI ELECTRONICS, met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen;

1.-De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen, met het oog op de fusie van de vennootschap, van het fusievoorstel opgesteld de dato 15/10/2013 door de raad van bestuur, neergelegd bij uittreksel ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Brussel op 24/10/2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 05/11 nadien, onder nr. 13167000. Alle aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben van de inhoud van voormeld voorstel.

-De vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van het voorlezen, met het oog op de fusie van de vennootschap, van het verslag van de bestuurders en van het controleverslag van de revisor [de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor, met kantoor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156], aangezien alle aandeelhouders erkennen kennis ervan te hebben genomen en een kopie ervan ontvangen te hebben; door de opmaak van dit revisoraal verslag herleeft de verplichting niet tot opmaak van het controleverslag bij kapitaalverhoging door inbreng in natura, waarover hierna sprake.

-Vervolgens keurt de vergadering het fusievoorstel goed.

2.Fusie: De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de NV Levam (RPR Brussel 0425.048.258), overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te Kampenhout, Windmolenweg 8, door overgang van de algemeenheid van het ganse actief en passief vermogen van deze vennootschap, volgens de voorwaarden en modaliteiten van het fusievoorstel, volgens toestand afgesloten op 30/09/2013. De vergadering erkent dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de (overgenomen en overnemende) vennootschappen, tussen de financiële toestand van de vennootschappen per 30/09/2013, waarvan sprake in het fusievoorstel, en de datum van huidige vergadering. Alle verrichtingen die vanaf 01/10/2013 werden gesteld worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de vanaf die datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt. Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Levam wordt per 1 aandeel van de overgenomen vennootschap 1 aandeel van de overnemende vennootschap toegekend, of in het totaal 2.500 nieuwe aandelen. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf 0111012013, De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang te algemenen titel, overeenkomstig het fusievoorstel, van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap Levam naar onderhavige vennootschap vast te stellen. De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap Levam worden in de boekhouding van onderhavige vennootschap opgenomen. De 2.500 aandelen van de overgenomen vennootschap Levam, worden vervangen door 2.500 aandelen van de overnemende vennootschap, zodat alle aandelen van de overgenomen vennootschap naar aanleiding van deze fusie worden vernietigd; de raad van bestuur van de overnemende vennootschap zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap.

INBRENG IN NATURA  ONROERENDE GOEDEREN:

De overnemende vennootschap Levam brengt in de overnemende vennootschap Ithomi Electronics haar ganse actief en passief vermogen in, omvattende volgende onroerende goederen/rechten:

A.Stad LEUVEN: ln het appartementsgebouw, genaamd Residentie Vaartstraat, gelegen Vaartstraat 40:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd,de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1)In het voorgebouw het appartement (volgens titel omschreven als kantoorruimte) genummerd IV-B gelegen op de linkerhelft van de gelijkvloerse oppervlakte van de vierde verdieping.

2)ln het achtergebouw de autostaanplaats nr, 7 in de overdekte parkingruimte ivolgens titel, de voorlaatste staanplaats aan de linkerkant).

3)voor de onverdeelde helft: In het voorgebouw het appartement IV-C gelegen op de vierde verdieping. 4)voor de onverdeelde helft: In het achtergebouw de autostaanplaats nr, 8 in de overdekte parkeerruimte. B.Stad OOSTENDE:

De onverdeelde helft in volle eigendom in:

1)In een appartementsgebouw met aanhorigheden op en met grond, genaamd Residentie Ensor I, gelegen aan de Dorpsstraat 7:

1.Lot vier: Het duplexappartement in de dakverdieping en de technische verdieping;

2.Deel van lot twee: De berging nr. 5 op het gelijkvloers.

2)1n een garagecomplex met aanhorigheden op en met grond, gelegen aan de Violierenlaan 130, deel uitmakend van een groter geheel, omvattend vooraan een appartementsgebouw en achteraan een garagecomplex, zijnde een binnenkoer waarop acht garages uitgeven;

De garage nr. 3 (volgens titel in werkelijkheid genummerd lot 2).

Volgens titel is in werkelijkheid deze garage gevormd uit garage 3 en de helft van garage 2 in de basisakte.

3.Fusie: De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de NV Financial Research Systems, afgekort FIRES, overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te Kampenhout, Windmolenweg 8 (RPR Brussel 0420.295.258), door overgang van de algemeenheid van het ganse actief en passief vermogen van deze vennootschap, volgens de voorwaarden en modaliteiten van het fusievoorstel, volgens toestand afgesloten op 30/09/2013. De vergadering erkent dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de (overgenomen en overnemende) vennootschappen, tussen de financiële toestand van de vennootschappen per 30/09/2013, waarvan sprake in het fusievoorstel, en de datum van huidige vergadering. Alle verrichtingen die vanaf 01/10/2013 werden gesteld worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, en de vanaf die datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt. Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap FIRES wordt per 1 aandeel van de overgenomen vennootschap 1 aandeel van de overnemende vennootschap toegekend, of in het totaal 630 nieuwe aandelen; de 620 aandelen van de overgenomen vennootschap FIRES (van de in het totaal 1.250 aandelen van deze vennootschap) die reeds in het bezit zijn van de overnemende vennootschap Ithomi Electronics, worden niet geruild. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf 01/10/2013. De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang te algemenen titel, overeenkomstig het fusievoorstel, van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap FIRES naar onderhavige vennootschap vast te stellen. De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap FIRES worden in de boekhouding van onderhavige vennootschap opgenomen. De 630 aandelen van de overgenomen vennootschap FIRES, worden vervangen door 630 aandelen van de overnemende vennootschap, zodat alle aandelen van de overgenomen vennootschap naar aanleiding van deze fusie worden vernietigd; de raad van bestuur van de overnemende vennootschap zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap,

INBRENG IN NATURA - ONROERENDE GOEDEREN:

De overnemende vennootschap FIRES brengt in de overnemende vennootschap Ithomi Electronics haar ganse actief en passief vermogen in, omvattende volgende onroerende goederen/rechten:

A.Gemeente KAMPENHOUT NEDEROKKERZEEL

1)Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 152/A voor 75a 50ca.

2)Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 154/B voor 14a 30ca.

3)Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 150 voor 24a 18ca.

4)Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 134/6 voor 55a 60ca.

5)Een perceel landbouwgrand, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 134/02B voor 25a 40ca,

6)Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld", gekadastreerd wijk C nr. 133 voor 26a 64ca.

B.Stad LEUVEN:

Eén onverdeeld tiende in volle eigendom in:

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond en tuin, gelegen Nerviërstraat 69.

C.Stad OOSTENDE:

De onverdeelde helft in volle eigendom in:

De hiervoor ruimer omschreven goederen gelegen in de gebouwencomplexen Dorpsstraat 7 en Violierenlaan 130.

D.Volgens het voormeld fusievoorstel is de overgenomen vennootschap FIRES voor 95% eigenaar van een onroerend goed gelegen te Aignan (Frankrijk), Arraté.

4.De algemene vergadering beslist -na voormelde fusie door overneming- tot wijziging van de naam van de vennootschap van 1THOMI ELECTRONICS in FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS, afgekort FIRES.

5.Ingevolge voormelde beslissingen, gaat de vergadering over tot wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap als volgt:

-Het artikel met betrekking tot het kapitaal van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van in het totaal drieënnegentigduizend tweehonderdachtenveertig euro (¬ 93.248,00)[¬ 62.000,00 (of 100% van het kapitaal van de NV Levam) plus ¬ 31.248,00 (of 50,4% of 630/1,250sten van het kapitaal van de NV FIRES)].

Aldus wordt het kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62,000,00) gebracht op honderdvijfenvijftigduizend tweehonderdachtenveertig euro (¬ 155.248,00), zonder opleg, met uitgifte van drieduizend honderddertig (3.130) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde,

Vervolgens worden de eerste twee zinnen van artikel 5 der statuten vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdvijfenvijftigduizend tweehonderdachtenveertig euro (¬ 155248,00), Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderdtwintig (3.620) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

-Het artikel met betrekking tot de naam van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met het vierde besluit hiervoor.

Vervolgens wordt de tweede zin van artikel 1 der statuten vervangen door volgende tekst:

"De naam van de vennootschap luidt: FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS, afgekort FIRES,"

-Het artikel met betrekking tot de zetel van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de beslissing van de raad van bestuur van 20/07/2009,

Vervolgens wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8."

6.De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste balans die zal opgemaakt worden na de fusie, kwijting zal inhouden voor de (gedelegeerd) bestuurders van de overgenomen vennootschappen voor hun bestuur tot en met de verwezenlijking van de fusie.

7.De vergadering verleent aan de bestuurders de meest uitgebreide macht tot uitvoering van al hetgeen voorafgaat, evenals tot coördinatie van de statuten,

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Advieskantoor Boekhouding Leuven, afgekort ABL, te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de (overgenomen en ovememende) vennootschappen te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige fusie, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits de algemene vergaderingen van de NV's Levam en FIRES, overgenomen vennootschappen, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in onderhavige akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen Levam en FIRES ophouden te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, en gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013
ÿþ Iode bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ben(

aar

Bell

mmtmi

~~~~~~ ~~~~

~~»~~V. ~~~~

Griffie

OnderDæ : 0439.189.677

Benaming

(voluit) : 'THOM' ELECTRONICS

warkon :

Reohtavonn: naamloze vennootschap

Zetel : Windmolenweg 8 - 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een onderhandse overeenkomst opgesteld de dato 15/10/2013 tussen de bestuursorganen van de NV lthuni Electronics (overnemende vennootschap), NV Financial Research Systems (overgenomen vennootschap) en NV Levam (overgenomen vennootsuhap), dat tot navolgend voorstel voor fusie door overneming werd beslist.

DE INHOUD VAN DIT FUSIEVOORSTEL LUIDT LETTERLIJK ALS VOLGT:

"De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 W. Venn. voor te leggen aan hun algemene xargudehngen, en dit overeenkomstig de artikelen 693  704 W. Venn.

-de overnemende vennootschap:

NV ITHOMI ELECTRONICS met zetel te Kampenhout, V0ndnndenmeg B. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0439.136.577.

-de overgenomen vennootschappen:

NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0420.295.258; en

NV LEVAM met zetel te Kamnpenhout. Windmolenweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0425.048.258.

De bestuursorganen xon de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS en de NV LEVAM (over te nemen vennootschappen) en van de NV ITHOMI ELECTRONICS (overnemende vennootschap) hebben het initiatief

genomen een fusie tot stand te brengen tussen de ots h die de overdracht van het gehele

vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 W. Venn.

Voornoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693, 10 W.Venn.):

ldentificatie van de overgenomen vennootschap: NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS

Oprichting:

De naamloze vennootschap "FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS, afgekort "FIRES, werd opgericht onder de benaming ^QELG|AN BEVERAGES WORLDWIDE, afgekort ^BBW", onder de vorm van een

personenvennootschap met beperkte kel ingevolge akte verleden voor Notaris WELLENS

N1onuelteK8odom|op10opd|1988.vmmphanan|ndeBUlagatuthatBa|gio:hStaoboblodvon19mpd|1Q8Uoodar het nummer B42-13.

Statutenwijziging:

Haar statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris ÓOPP|N Jean-François te Kampenhout op 9 februari 1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart 1988 onder het nummer 88U302443.

Haar statuten werden vervolgens gewijzigd, vvmmrbij de huidige vorm en benaming werd aangenomen, ingevolge akte verleden voor Notaris ÓOPP|N Jean-François te Kampenhout op 20 december 1991, gepubliceerd |ndeBij|aga tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1992 onder het nummer Q20107-445.

'--'_---'_'_-___--'------_'-'--'~----_--_-_--__----'--

.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

4113

Haar statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te Leuven op 27 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2001 onder het nummer 20010808-468.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/1.250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van:

-de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "NEENAA", 630 aandelen, met adres te Kampenhout, Windmolenweg 8;

-NV ITHOMI ELECTRONICS, 620 aandelen, RPR Brussel 0439.169.577, met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Doel:

-voor eigen rekening en/of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland alle activiteiten betreffende het verzamelen, opzoeken, analyseren en publiceren van financiële, economische, fiscale en boekhoudkundige informatie.

-het verlenen van alle diensten met betrekking tot bovengenoemde activiteiten aan particulieren, instellingen en vennootschappen zowel in België ais in buitenland.

-het onderzoeken, opstellen en verkopen voor eigen rekening en/of voor rekening van derden van geprogrammeerde systemen op economische, financieel, fiscaal en boekhoudkundig gebied.

-het verhuren van haar diensten of diensten van derden, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, waarneming van belangen, zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met administratie, het beleid en controle van handels- en industriële ondernemingen;

-het oprichten van, het deelnemen in, het zich financieel interesseren bij (waaronder begrepen het zich tot borg of hoofdelijk schuldenaar of het zich tot zekerheidsstelling voor een schuld van een derde verbinden) en het samenwerken met (fusie daaronder begrepen) andere rechtspersonen, ongeacht het doel van deze, en met andere ondernemingen;

-de vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

-zij mag aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-NV ITHOMI ELECTRONICS, gedelegeerd bestuurder, RPR Brussel 0439.169.577, met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph;

-de Heer VERTONGEN Joseph, gedelegeerd bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-de Heer VERTONGEN Peter, bestuurder, wonende te Ninove, Stationsstraat 38;

-NV LEVAM, bestuurder, RPR Brussel 0425.048.258, met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0420.295.258.

Identificatie van de overgenomen vennootschap: NV LEVAM

Oprichting:

De naamloze vennootschap "LEVAM" werd opgericht onder de benaming "FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS", afgekort "FIRES", ingevolge akte verleden voor Notaris BERQUIN Hans te Brussel op 29 december 1983, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1984 onder het nummer 727-9.

Statutenwijziging:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Haar statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te

Kampenhout op 25 maart 1986, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 1986

onder het nummer 860416-100.

Haar statuten werden vervolgens gewijzigd, waarbij de huidige benaming werd aangenomen, ingevolge akte

verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 10 februari 1992, gepubliceerd in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 1992 onder het nummer 920226-22.

Haar statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te

Leuven op 27 juni 2001, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2001 onder het

nummer 20010804-162.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/2.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van de Burgerlijke maatschap zonder

rechtspersoonlijkheid "NEENA" met adres te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel het verrichten van aile beleggingen, zo roerend als onroerend, beheer van

patrimonium voor eigen rekening.

Alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren

en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen, de

financieringshuur van onroerende goederen voor nijverheids- en handelsdoeleinden.

De verwerving van deelnemingen, onder om het even welke vorm, in aile commerciële, industriële,

dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, De verwerving door inbreng,

deelneming, inschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of door enig ander middel, van aandelen,

obligaties, waarden en effecten. De verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen

behouden, exploiteren en beheren.

Het verzamelen, onderzoeken, opstellen, doceren en verkopen voor eigen rekening en/of voor rekening van

derden van wetenschappelijk, economische, financiële, fiscale en boekhoudkundige informatie en

informatiesystemen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

doel.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-NV ITHOMI ELECTRONICS, gedelegeerd bestuurder, RPR Brussel 0439.169.577, met zetel te

Kampenhout, Windmolenweg 8, vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph;

-de Heer VERTONGEN Joseph, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-Mevrouw PACHEL Barbara, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer

0425.048.258.

Identificatie van de overnemende vennootschap: NV ITHOMI ELECTRONICS

Oprichting:

De naamloze vennootschap "ITHOMi ELECTRONICS" werd opgericht, onder de benaming "ELECTRONIC

EXPERTS C.V.", afgekort "EXP C.V.", onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, ingevolge

onderhandse akte te Aartselaar op 22 december 1989, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

24 januari 1990 onder het nummer 900124-489.

Statutenwijziging:

Haar statuten werden gewijzigd, waarbij de huidige vorm en benaming werd aangenomen, ingevolge akte

verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 28 maart 1994, bekendgemaakt in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van 14 april 1994 onder het nummer 940414-237.

De statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te Leuven

op 27 juni 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2001 onder het nummer

20010804-163.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR en wordt

vertegenwoordigd door 490 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/490ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van de Burgerlijke maatschap zonder

rechtspersoonlijkheid "NEENA" met adres te Kampenhout, Windmolenweg 8,

Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel het voor eigen rekening en voor rekening van derden leveren en analyseren van financiële en economische data, in hoofdzaak met betrekking tot het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel het verhuren van haar eigen diensten of van diensten van derden, vennoten of niet , het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle van handels- en industriële ondernemingen,

De vennootschap heeft verder tot doel, alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren, verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen. De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of het verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het kopen, verkopen en verhandelen in de ruimste zin van het woord, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks van alle electronische, optische componenten en apparaten, alle aanverwante artikelen en onderdelen.

De lijst is enkel van opsommende en niet van beperkende aard, Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Tot zekerheidsstellingen van haar vorderingen mag zij ondermeer hypotheken nemen op onroerende goederen, handelsfondsen in pand nemen onder voorbehoud van te bekomen machtiging, afstandsbetekeningen van schuldvorderingen en facturen aanvaarden, evenals alle andere waarborgen.

Zij mag bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving of op welke manier ook deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, dit alles in de meest ruime zin.

Bestuur en vertegenwoordiging;

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-de Heer VERTONGEN Joseph, gedelegeerd bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-mevrouw PACHEL Barbara, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-de Heer VERTONGEN David, bestuurder, wonende te Kampenhout, Windmolenweg 8. Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0439.169.577.

Ruilverhouding (art. 693, 2° W.Venn.):

Per bestaand aandeel van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS wordt voorgesteld om één (1) nieuw aandeel uit te geven van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Per bestaand aandeel van de NV LEVAM wordt voorgesteld om één (1) nieuw aandeel uit te geven van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten genieten ais deze van de bestaande aandelen. Er is geen opleg in geld voorzien.

De 620 aandelen van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS reeds in het bezit van de NV ITHOMI ELECTRONICS worden niet geruild.

Aldus wordt voorgesteld om de resterende 630 aandelen van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS te ruilen tegen 630 nieuwe aandelen van de NV ITHOMI ELECTRONICS en de 2.500 aandelen van de NV LEVAM te ruilen tegen 2.500 nieuwe aandelen van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Wijze van uitreiking (art. 693, 3° W.Venn.):

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschappen tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen kunnen, na afspraak met de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap, hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de ovememende vennootschap.

Hierbij tekent de gedelegeerd bestuurder in het aandelenregister van de overnemende vennootschappen, de volgende gegevens aan:

-identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de ovememende vennootschap die aan hen toekomen;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder en door de vennoten ondertekend.

Datum van deelname in de winst (art. 693, 4° W.Venn.):

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de ovememende vennootschap vanaf 01 oktober 2013.

Boekhoudkundige datum (art. 693, 5° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zuilen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 oktober 2013.

Bijzondere rechten (art. 693, 6° W.Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschappen.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt,

e4 º% Bijzondere bezoldiging (art. 693, 7° W,Venn.):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor zover de aandeelhouders niet zouden verzaken aan de controleverslaggeving waarvan sprake is in art.

695 W.Venn., wordt aan de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, kantoorhoudende te Sint-Truiden,

Kortenbosstraat 156, opdracht verleend om de controleverslaggeving waarvan sprake, op te stellen. De

bedrijfsrevisor zal in voorkomend geval een vergoeding ontvangen zoals overeen te komen met de

bestuursorganen van de betrokken vennootschappen en dit volgens de voor het bedrijfsrevisorenkantoor

geldende tarieven.

Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W.Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschappen, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Onroerende goederen - bodemdecreet

De overgenomen vennootschappen NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS en NV LEVAM zijn ondermeer

volle/gedeeltelijke eigenaar van gronden en bebouwde onroerende goederen met de hierna volgende

kadastrale gegevens. Deze onroerende goederen zijn gelegen in het Vlaams Gewest en zullen door de fusie

overgedragen worden aan de NV ITHOMI ELECTRONICS,

Voor de betreffende gronden werd conform het bodemdecreet een bodemattest aangevraagd:

KAMPENHOUT, 3de afdeling Nederokkerzeel:

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 1521A, voor

een oppervlakte van 75a 50ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227078  R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 15416, voor

een oppervlakte van 14a 30ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227080  R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 150, voor

een oppervlakte van 24a 18ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227077 -- R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 1348, voor

een oppervlakte van 55a 60ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227076 -- R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 134/02B,

voor een oppervlakte van 25a 40ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227079  R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4,De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 133, voor

een oppervlakte van 26a 60ca;

Inhoud van het bodemattest met ais kenmerk A: 20130226849  R: 20130225731 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1,Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www,ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

STAD LEUVEN, 1ste afdeling :

-een woonhuis met aanhorigheden op en met grond en tuin, gelegen Nerviërstraat 69, gekadastreerd

volgens titel en kadaster sectie A, nummer 989/T/3, met een oppervlakte volgens titel van 83 m2;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A; 20130147731 R: 20130146186 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-twee appartementen met autostaanplaatsen in een appartementsgebouw, genaamd Residentie Vaartstraat,

op grond gelegen te Leuven, Vaartstraat 40 (volgens kadaster 38/42, volgens titel 36), gekadastreerd volgens

titel en kadaster wijk A nummer 786/L;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147722  R: 20130146174 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens niet betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

STAD OOSTENDE, 5de asdeling

-een duplexappartement met berging gelegen in een appartementsgebouw met aanhorigheden op en met

grond, genaamd "Residentie Ensor I, gelegen aan de Dorpsstraat 7, gekadastreerd volgens titel wijk B nummer

112/S/6;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147724  R; 20130146176 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-een garage gelegen in een garagecomplex met aanhorigheden op en met grond, gelegen aan de

Violierenlaan 130, gekadastreerd volgens titel wijk B nummer 111N/2;

f

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147723 -- R: 20130146175 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Voor de volledigheid melden we dat NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS eveneens voor 95% eigenaar

is van een onroerend goed gelegen te Aignan (Frankrijk), Arrate.

Kosten van de fusieverrichting:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden

kosten worden gedragen door de betrokken vennootschappen, elk voor een derde

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten

worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Verbintenissen:

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht

ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring

van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het

Wetboek van Vennootschappen,

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op

de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel

uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren,

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris,

Algemene vergadering:

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen

vennootschappen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie

van de rechtbank van koophandel, voorzien bij art. 693 W,Venn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 15 oktober 2013, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie

van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig art. 693 W.Venn.'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: afschrift van het fusievoorstel d.d. 15/10/2013 Joseph VERTONGEN, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 23.10.2013 13637-0017-013
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.08.2012, NGL 31.10.2012 12628-0472-013
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11507-0003-013
06/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS SW

~ ~ LEC, 201a

Griffie

*iiooacie*

Ondememingsnr : 0439169577

Benaming

(voluit) : lthomi Electronics

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Windmolenweg 8 te 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering en de raad van bestuur van 3 december 2010, beiden gehouden op de zetel van de vennootschap, respectievelijk om 18u00 en 19u00.

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de volgende bestuurders te herbenoemen voor een

periode van 6 jaar ingaand op 1 oktober 2010 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 20'16:

- De heer Joseph Vertongen, wonende te Arrate, 32290 Aignan, Frankrijk

Mevrouw Barbara Pachel, wonende te Arrate, 32290 Aignan, Frankrijk

- De heer David Vertongen, wonende te Nerviërsstraat te 3000 Leuven

Het mandaat als bestuurder van Dhr Vertongen Joseph, Mevr Pachel Barbara en Dhr Vertongen David

wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Alle voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Met eenparigheid van stemmen herbenoemt de raad van bestuur Dhr Vertongen Joseph tot voorzitter van

de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder.

De heer Joseph Vertongen, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel

Joseph Vertongen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 29.10.2010 10597-0526-013
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 29.10.2009 09836-0101-013
22/09/2009 : LE087562
07/11/2008 : LE087562
16/11/2007 : LE087562
03/11/2006 : LE087562
04/11/2005 : LE087562
05/01/2005 : LE087562
04/11/2004 : LE087562
27/10/2003 : LE087562
28/10/2002 : LE087562
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.08.2015, NGL 30.09.2015 15630-0245-012
09/11/2001 : LE087562
17/10/2000 : LE087562
14/04/1994 : LE87562
01/01/1993 : AN274307

Coordonnées
ITHOMI ELECTRONICS

Adresse
WINDMOLENWEG 8 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande