J.B.SHAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.B.SHAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.175.488

Publication

25/01/2012
ÿþ Maf 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

chtbank van Kaophandei

te Leuven, de 1 3 JAN. 2012

DE J IER.

+12023135

r

Vo, beha aan Belgi Staat

Ondernemingsnr : 0830.175.488

Benaming

(voluit) : ÔNÜL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestersteenweg 45 te 3293 Diest (Kaggevinne)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 9 januari 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ÜNÜL", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg. 45, ondernemingsnummer 0830.175.488, B.T.W.-nummer 830.175.488,opgericht bij akte verleden voor notaris:

Peter Boogaerts op 7 oktober 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober daarna, onder nummer 10155074,waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd werden, dat met: eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.De vergadering beslist eenparig de benaming van de vennootschap te wijzigen in "J.B. SHAH" en artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.Artikel 1 luidt voortaan als volgt:"De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.De naam. luidt "J.B. SHAH"Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.".

Tweede beslissing.De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te: brengen van 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 45 naar 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Diestsestraat 25 en artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passenDe eerste alinea van artikel 2 luidt voortaan: als volgt:"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Diestsestraat 25. Deze, mag bij gewoon besluit van de zaakvoer-der(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendge-maakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de: zaakvoerder(s).".

Derde beslissing.De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen het ver-slag goed van de`: zaakvoerder inzake de doelswijziging met daaraan gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. per 31 december 2011.

Vierde beslissing.De algemene vergadering beslist eenparig het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 5 aan te passen als volgt:"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, com-missionair of tussenpersoon, tot doel:- niet- gespecialiseerde detailhandel in algemene voedingsmiddelen;- detailhandel in alcoholische en andere dranken;- detailhandel in tabaksproducten;- detailhandel in telefoonkaarten;- het uitbaten van een, restaurant/taverne:- het uitbaten van fastfood zaken, pizzeria/pitta, snackbar, frituur en dergelijke;-drankgelegenheden;- het uitbaten van een car-wash;- het uitbaten van een benzinestation;- import/export;Dit alles in de breedste zin genomen.De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daaren-boven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wij-ze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of veref-fenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsad-vies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

Vijfde beslissing.De vergadering aanvaardt het ontslag van:- de heer 0nül Abdurrahman, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 45;- de heer Kadir Youssein Seyhan, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 45.als zaakvoerders van de vennootschap, met ingang van heden, en met dank voor de bewezen diensten en ontlasting voor alle verrichtingen in de uitoefening van dit mandaat.Wordt als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Singh Yovraj, wonende te Scherpenheuvel-Zichem,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" Dies-t-Bestraat 25 die verklaart deze functie te aanvaarden onder bevestiging niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Zesde beslissing.De vergadering geeft opdracht aan de instrumenterende notaris de statuten te coordineren om ze in overeenstemming te brengen met de geno-men beslissingen.

Zevende beslissing.De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van de indeplaatsstelling, de heer Feyaerts Chris, wonende te Aarschot (Langdorp), Haakstraat 62, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, sociaal verzekeringskas en sociaal secretariaat, en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor eensluidend uittreksel, dienstig publicatie Belgisch Staatsblad

Notaris Peter Boogaerts

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
04/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
J.B.SHAH

Adresse
DIESTSESTRAAT 25 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande