J.M.L. FIDUCIAIRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.M.L. FIDUCIAIRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.371.343

Publication

06/09/2013
ÿþ Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VHi 1113Mit 11

IBRustiu

AUG

Griffie -t.,0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(à)n(èri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemeene vergadering van 18 juli 2013

Er werd besloten het ontslag, voor medische reden, te aanvaarden als zaakvoerder van Dhr. Jean-Marie Leveque, wonende In De Poort 24/1 te 1970 Wezenbeek Oppem vanaf heden. Er wordt hem kwijting verleend voor het beoefennen van zijn mandaat tot op vandaag. Deze beslissing wordt eenparig aangenomen met de meerderheid van d stemmen.

Er wordt ook eenparig besloten dat vanaf nu het bedrijf beheerd wordt door een zaakvoerder, namelijk de Bvba Accountants & Tax Advisors, Broekhoven 51 te 3070 Kortenberg, vast vertegewoordigd door de Heer Joël HEIRMAN.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 18/07/2013

Bvba Accountants & Tax Advisors, vast vert door Heirman Joël

Zaakvoerder

Ondememingsnr : 0876.371.343

Benaming (voluit) : J.M.L. Fiduciaire

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met beperkte Losse essaai 120 14 -1933 Zaventem

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 08.05.2013 13116-0358-014
15/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13301081*

Neergelegd

13-02-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0876.371.343

Benaming (voluit): JEAN-MARIE LEVEQUE-FIDUCIAIRE (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, In de Poort 24 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: WIJZIGING VAN DE NAAM EN VAN DE ZETEL - WIJZIGING DER STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 31

januari 2013.

A. De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de naam van de vennootschap te wijzigen in J.M.L. Fiduciaire met ingang van 31 januari 2013.

2. de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1933 Sterrebeek, Bosdellestraat 120 bus 14, met

ingang van 31 januari 2013.

3. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 1: vervangen door : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming: J.M.L. Fiduciaire.

Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden  burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Artikel 2: de eerste zin vervangen door: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1933 Sterrebeek, Bosdellestraat 120 bus 14.

Artikel 9: vervangen door: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen en is(zijn) op elk ogenblik door haar herroepbaar. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Wanneer slechts 2 zaakvoerders worden benoemd, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Artikel 10: de tweede alinea vervangen door volgende tekst: De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 9, 5de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Artikel 13: dit artikel aanvullen met volgende tekst: Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

B. De zaakvoerder beslist om de vestigingseenheid te Wezembeek-Oppem, In de Poort 24 bus 1, te sluiten met ingang van 31 januari 2013.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/11/2012
ÿþ{

Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I U 1I 1111111 IEI 111111111

" 12189516*

mua*

1 lov 201Z

Griffie

Ondememingsnr : 0876.371.343

Benaming (voluit) : Jean-Marie Leveque-Fiduciaire

Rechtsvorm : Burg. Venu. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : In de Poort 24 1970 Wezembeek Oppem

(volledig adres)

Onderwerp(enlakte : Benoeming zaakvoerder

Tekst;

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 november 2012

Er werd besloten te benoemen, vanaf heden als tweede zaakvoerder, de Bvba Accountants & Tax Advisors, Broekhoven 51 te 3070 Kortenberg, vast vertegewoordigd door de Heer Joel HEIRMAN. Deze beslissing wordt eenparig aangenomen met de meerderheid van de stemmen. De zaakvoerders zullen individueel optreden.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 2 november 2012

Joël Heirman

Zaakvoerder

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 09.05.2012 12112-0283-012
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 05.05.2011 11104-0349-012
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 04.05.2010 10110-0135-012
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 06.05.2009 09138-0256-013
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 16.05.2008 08136-0294-015
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 09.05.2007 07134-0323-017
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 30.09.2015 15634-0395-012

Coordonnées
J.M.L. FIDUCIAIRE

Adresse
BOSDELLESTRAAT 120, BUS 14 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande